|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 22:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Narode hrvatski slobodni u svojoj Hercegbosni i konstitutivni u BiH, izjasni se. Moje mišljenje: EU birokrati misle da smo mi čeznemo za EU toliko da bi sami sebe učinili neravnopravnim u BiH. How sweeet. E pa pogrešna pretpostavka gospodo. Mi ionako imamo putovnice i samim tim smo građani EU uskoro , tako da čak i onima koji su za EU, ulazak BiH u EU ništa ne znači. Podsjetimo, da bi BiH ušla u EU treba promijeniti ustav još bar 2 puta. Da bi promijenila ustav, treba blagoslov konstitutivnih Hrvata. Ergo--> BiH neće ući u EU, dok se ne riješi hrvatsko pitanje. Nama se nikud ne žuri. Borba za treći entitet je vječna, i prestaje samo njegovom uspostavom, ili raspadom BiH. Pa što prije dođe. Tu smo 1300 godina, možemo se ćerat još 1300.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 22:54 |
|
|
EU bi lako mogla postati nova tamnica naroda.
Protivim se ulasku RH u EU, a što se tiče BiH - u toj "državi" me ne zanima ništa osim Hrvata i hrvatskog entiteta.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 22:59 |
|
|
E ovako stvari stoje, u hrvatskoj su mediji, također vlast i oporba, stvorili od EU hrvatsku verziju utopije. Stalno se bruji hrvatska ulazi u Eu 2009., onda 2010., nakon toga 2011. itd. Uglavnom hrvatska se prostituira za Europu, a na kraju će ući kad i Srbija ili BiH.
Uglavnom, politika izolacionizma je najbolja politika. Stranac nikad nije donio ništa dobro.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 23:03 |
|
|
Pogledajte ankete u RH. Svake godine je sve manja potpora ulasku u EU. Što političari više guraju u EU, to su obični Hrvati više protiv.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 23:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77004 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nakon ove birokratske epizode ja sam postao euroskeptik.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 19 lis 2009, 23:55 |
|
|
Der_Stürmer je napisao/la: E ovako stvari stoje, u hrvatskoj su mediji, također vlast i oporba, stvorili od EU hrvatsku verziju utopije. Stalno se bruji hrvatska ulazi u Eu 2009., onda 2010., nakon toga 2011. itd. Uglavnom hrvatska se prostituira za Europu, a na kraju će ući kad i Srbija ili BiH.
Uglavnom, politika izolacionizma je najbolja politika. Stranac nikad nije donio ništa dobro. Vrlo zrelo razmišljanje.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 25 lis 2009, 19:59 |
|
|
EU nema alternativu to bi bio slogan onih koji vide interes priključenju u EU a to su uglavnom razni tajkuni i strani ulagači.
A slogan Hrvata bi bio: hrvatska lisnica u htvatskom đepu kako je znao reći pokojni doktor Tudžman.
danas vidimo rasprodala se Hrvatska, još malo nek ugase i ova brodogradilišta i onda će RH uću u EU. Samo što će jedino hrvatsko u Hrvatskoj biti nogometna reprezentacija (sa tri stranca) i mogućnost navijanja na stadionu. A kada strancima dosadi ime Hrvatska promijenit će ga.
I zato Herceg Bosnu ni za šta, kakva EU i drugi ucijenjivači.
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 25 lis 2009, 21:31 |
|
|
Treći entitet nema alternativu
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 25 lis 2009, 22:58 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
DA, ulazak u EU je prioritet. (Inače sam musliman koji voli uzimat kršćanska imena za nickove po forumima.) Baš se nasmijah, evo ja obratno...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Mi nismo kao političari u Hrvatskoj, koji bi radi EU sve učinili ;)) Postano: 31 lis 2009, 19:33 |
|
|
Citat: Kaptol: Ne potpisujte sporazum sa Slovenijom, ni po cijenu blokade
Crkva je protiv potpisivanja hrvatskog-slovenskog sporazuma i apelira na hrvatsku Vladu da od njega odustane čak "i po cijenu neulaska u EU ili nastavka blokade"
Crkva je protiv potpisivanja hrvatskog-slovenskog sporazuma i apelira na hrvatsku Vladu da od njega odustane čak "i po cijenu neulaska u EU ili nastavka blokade". Stoji to u upravo objavljenom pismu Komisije Iustitia et Pax Hrvatske biskupske konferencije, u kojoj stoji da "hrvatski građani ne će željeti ući u EU, ako ona u ovom krucijalnom pitanju ne dokaže da ona jest zajednica prava i moralnih vrijednosti". http://www.vecernji.hr/vijesti/kaptol-n ... anak-43171
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|