HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 pro 2024, 01:03.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Premijer Liga BiH
PostPostano: 06 svi 2009, 04:31 

Prvak se naravno zna a najiskrenije se nadam da će iz lige ispasti onaj tim što igra običnoj ledini u Vrapčićima.............. :lol:

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 10:41 

Ma prvak je Zrinjski,ostali me (nas) ne zanimaju!

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 10:51 

Samo jako! je napisao/la:
Ma prvak je Zrinjski,ostali me (nas) ne zanimaju!

Volio bih da Orašje ostane.

Posušje je zadnje ali ipak bi bilo ružno da ispadnu dva HNK :roll:

1056 of 2558 - 41.28%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 16:49 

Naša Kvačica je napisao/la:

Volio bih da Orašje ostane.

Posušje je zadnje ali ipak bi bilo ružno da ispadnu dva HNK :roll:

Pa eto pao je k'o neki dogovor u TG, valjda će ostati Orašje!

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 18:12 

Orašje ima više para, pogledajte im novi stadion "Goal", imaju Dominkovića u Savezu, Velež nije dobio licencu za slijedeću PL...
Ja sam čuo da će Zvijezda iz Gradačca dat Orašju bodove, jer su im ovi dali jedno vrijeme stadion na korištenje.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 21:29 

Robbie MO je napisao/la:
Orašje ima više para, pogledajte im novi stadion "Goal", imaju Dominkovića u Savezu, Velež nije dobio licencu za slijedeću PL...
Ja sam čuo da će Zvijezda iz Gradačca dat Orašju bodove, jer su im ovi dali jedno vrijeme stadion na korištenje.

Ma ja, to ti je taj famozni sastanak iz TG, o kojem se priča.

Zrinjski, Široki, Posušje, Orašje i Zvijezda se sastali u Tomislavgradu i odlučili da će gurati Orašje da ostane u ligi!

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 21:32 

Zapadni_Mostar je napisao/la:

Zrinjski, Široki, Posušje, Orašje i Zvijezda se sastali u Tomislavgradu i odlučili da će gurati Orašje da ostane u ligi!

:o 8-)

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 21:34 

netocno.....Orasje ce ostati ako donese bodove sa strane tj. Celik i Zvijezda....

sto je vrlo i izgledno jer celik i zvijezda su mirni sto se tice opstanaka i ne trebaju im bodovi...
sad je sve samo stvar para izmedju Orasja i Vehleza..tj..tko dadne vise za bodove sa gostovanja..

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 22:10 

Ne znam što Zrinjski pušta Orašju,ko da su zaboravili da su nas prije nekog vremena masakrirali.I dan danas imamo bod manje na vječnoj tablici zbog Ilje i oraških labudova.

A najviše boli njihova igra,kada napraviš žestok faul na protivničkom igraču,onda je osnovno tom igraču se ispričat,a oni slome našeg igrača i onda samo odšeću ko da ništa nije ni bilo.
To govori o njima i njihovom moralu,volio bi da Posušje ostane,a za labudove i livadiće me zaboli.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 22:32 

Samo jako! je napisao/la:
Ne znam što Zrinjski pušta Orašju,ko da su zaboravili da su nas prije nekog vremena masakrirali.I dan danas imamo bod manje na vječnoj tablici zbog Ilje i oraških labudova.

A najviše boli njihova igra,kada napraviš žestok faul na protivničkom igraču,onda je osnovno tom igraču se ispričat,a oni slome našeg igrača i onda samo odšeću ko da ništa nije ni bilo.
To govori o njima i njihovom moralu,volio bi da Posušje ostane,a za labudove i livadiće me zaboli.

Zrinjski ne pušta Orasju....vec Orasje jednostavo MORA dobit kuci u ovakoj situaciji i mislim da bi i Manchester pao u ovakoj ligi....

Zrinjski nema uopce potrebe da ide na bodove u Orasju iz dva razloga.....zato sto je pobjedom nad celikom prakticki postao prvak i drugi razlog je taj sto bio eventulanim uzimanjem boda Orasju potopio Orasje a pomogao Vehelzu da ostane u premier ligi....
a ne vidim zasto bi mi pomagali Vehlezu iz vrapcica kad ljudi hoce u drugu ligu :)

dakle posusje je vec ispalo...a ceka se samo jos Orasje ili vehlez...

zanimljov do zadnjeg kola borba za opstanak :)

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 23:32 

E ovako.Bavim se kladionicom već duže vrijeme i šanse za ostanak u premijer ligi su
Velež-Oražje 51-49 %.Zrinjski i Zvjezda daju bodove Orašju a Sloboda i Zvijezda padaju u Vrapčićima.Protiv Čelika Orašje nema šta tražiti.Znači zadnje kolo sve odlučuje kada će se saznati da li je istina da su prije par dana u Mostaru bili rukovodioci Modriče gdje je riješeno da će dati Veležu bod a ako bude trebalo i sva tri.
Jadna ova naša liga.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 23:35 

seha je napisao/la:
E ovako.Bavim se kladionicom već duže vrijeme i šanse za ostanak u premijer ligi su
Velež-Oražje 51-49 %.Zrinjski i Zvjezda daju bodove Orašju a Sloboda i Zvijezda padaju u Vrapčićima.Protiv Čelika Orašje nema šta tražiti.Znači zadnje kolo sve odlučuje kada će se saznati da li je istina da su prije par dana u Mostaru bili rukovodioci Modriče gdje je riješeno da će dati Veležu bod a ako bude trebalo i sva tri.
Jadna ova naša liga.

Znači zadnja 3 kola će se "igrati" po restoranima, a ne nogometnim terenima.

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 23:36 

seha je napisao/la:
Jadna ova naša liga.

da...ali postoji racunica da je Orasjemozda pustilo Modrica da ih dobije u Orasju ...tako da se Modrica osigura a da zauzvrat moraju dobiti vehleza....

ludilo ..sve je u igri :lol:

Vrh

PostPostano: 06 svi 2009, 23:38 

west je napisao/la:
da...ali postoji racunica da je Orasjemozda pustilo Modrica da ih dobije u Orasju ...tako da se Modrica osigura a da zauzvrat moraju dobiti vehleza....

ludilo ..sve je u igri :lol:

lol.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2009, 14:01 

Vječito po tramvaju čujem osnovnoškolce i srednjoškolce kako pričaju o Širokom,izgleda da svako malo igraju protiv njih(ti manji uzrasti,jer većina te djece trenira nogomet,uvijek nose torbe sa opremom),nikad nisam čuo da spominju Zrinjski,vjerojatno što ih bušite ove sezone,pa nemaju o čemu pričati :) . Obično se hvalim da navijam za Široki,mada mi je i Zrinjski drag :D

Vrh

PostPostano: 08 svi 2009, 14:22 

Zrinja prvak to je sigurno 8-)

A sto se tiče ispadanja, mislim da je pao dogovor da ostane Orasje ... Posusje je dalo bodove kao Čeliku, a Čelik ce dati bodove Orasju ... Zvijezda je ionako igrala na stadionu Orasja prvi dio sezone i to ce samo biti kompezacija ... pa prema tome samo jedno:

Vi ste sada druga liga R.... ole ole ole ! :lol:

Vrh

PostPostano: 08 svi 2009, 14:55 

A kad se to kod nas prvenstva nisu dogovarala i vodila u kavanama i restoranima :mrgreen: ???
Drago mi je zbog Zrinjskog, neka bude prvak. Bolje no srbadija iz RS ili ne daj Boze neki iz Najnovijeg Novog Pazara..

Vrh

PostPostano: 09 svi 2009, 00:46 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Colina je napisao/la:
Zrinja prvak to je sigurno 8-)

A sto se tiče ispadanja, mislim da je pao dogovor da ostane Orasje ... Posusje je dalo bodove kao Čeliku, a Čelik ce dati bodove Orasju ... Zvijezda je ionako igrala na stadionu Orasja prvi dio sezone i to ce samo biti kompezacija ... pa prema tome samo jedno:

Vi ste sada druga liga R.... ole ole ole ! :lol:

Dobro je da se zadnje kolo igra u Mostaru. Zrinjski- Leotar 23.05.2009. godine. Idealno za feštu na stadionu u po gradu.

A začelje (ne bih ja još ni Modriču, ni Travnika sigurku stavio):

12. Travnik 34 boda
13. Modriča 33 boda
14. Orašje 31 bod
15. Velež 30 bodova
16. Posušje (otpisan)

28. kolo
Čelik-Orašje
Velež - Sloboda
Modriča-Travnik

29. kolo:
Velež-Zvijezda
Sloboda - Modriča
Orašje-Zrinjski
Travnik-Laktaši

Zadnje kolo:
Zvijezda - Orašje
Modriča - Velež
Željo-Travnik

Međusobno ogledi.
Travnik-Orašje (3:1, 0:4)
Velež-Orašje (2:0,0:1)
Orašje-Modriča (0:2,0:0)
Travnik-Velež (3:0,0:1)

Bit će svašta ovdje. PO meni nažalost Orašje ima najmane šanse za ostanak uz otpisano Posušje.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2009, 19:42 

GRADAČAC: Zvijezda - Zrinjski 2:1
ZENICA: Čelik - Orašje 1:0
ISTOČNO SARAJEVO: Slavija - Leotar 2:1
POSUŠJE: Posušje - Borac 0:3
SARAJEVO: Željezničar - Sarajevo 2:0
LAKTAŠI: Laktaši - Široki Brijeg 2:1
MODRIČA: Modriča - Travnik 4:1
MOSTAR: Velež - Sloboda 2:0

Ljestvica:

1. Zrinjski 28 17 3 8 47:34 54
2. Slavija 28 14 6 8 33:26 48
3. Sloboda 28 14 5 9 29:24 47
4. Sarajevo 28 13 7 8 38:28 46
5. Borac 28 14 3 11 41:24 45
6. Čelik 28 12 5 11 29:29 41
7. Zvijezda 28 10 10 8 37:32 40
8. Široki Brijeg 28 12 3 13 42:36 39
9. Laktaši 28 11 6 11 40:34 39
10. Željezničar 28 12 3 13 27:31 39
11. Modriča 28 10 6 12 34:35 36
12. Leotar 28 11 3 14 31:42 36
13. Travnik 28 10 4 12 32:49 34
14. Velež 28 10 3 15 34:39 33
15. Orašje 28 8 7 13 29:38 31
16. Posušje 28 5 8 15 30:52 23

Zrinjski i teoretski osigurao titulu prvaka. Velež najvjerojatnije ostaje u ligi.

Vrh

PostPostano: 09 svi 2009, 20:06 

lider30 je napisao/la:

Zrinjski i teoretski osigurao titulu prvaka. Velež najvjerojatnije ostaje u ligi.

Dogodine izleda samo Zrinjski i Široki u Premijer ligi :o No,ajde bar ćemo u 1.Federalnoj gospodariti :D

Vrh

PostPostano: 09 svi 2009, 21:07 

Jadna ova naša liga.

Sve se odvija kako sam prognozirao.Znači u zadnjem kolu Modriča daje bod Veležu i on ostaje u ligi bez obzira što će sada obe utakmice dobiti Orašje.Jadno.

Vrh

PostPostano: 12 svi 2009, 13:30 

Subota, 16 Svibanj 2009., 29. kolo (predzadnje)

18:00 Velež - Zvijezda

18:00 Sloboda - Modriča

18:00 Travnik - Laktaši

18:00 Široki Brijeg - Željezničar

18:00 Sarajevo - Posušje

18:00 Borac - Slavija

18:00 Leotar - Čelik

18:00 Orašje - Zrinjski

Moja prognoza svih 8 kečeva. U ovom kolu, apsolutno nema šanse da netko sa strane uzme bodove.

Vrh

PostPostano: 14 svi 2009, 20:15 

lider30 je napisao/la:

Moja prognoza svih 8 kečeva. U ovom kolu, apsolutno nema šanse da netko sa strane uzme bodove.

slažem se, nego pazi ovo :-zubati

Modriča i Velež 'skuhali' ispadanje Orašja?

Priče oko namještanja utakmica u Premier ligi su nažalost naša svakodnevica… Jedna takva dolazi iz grada sa Save. Naime, čovjek blizak klubu sa Save ispričao je njihovu verziju raspleta ove sezone Premier ligi BiH kada je borba za ostanak u pitanju.

"Prema informacijama s kojima raspolaže Modriča i Velež će u posljednjem kolu podijeliti bodove što bi značilo sigurno ispadanje Orašja", rekao je za Sportin.ba izvor blizak klubu sa Save, koji iz razumljivih razloga nije htio da mu se objavljuje ime.

"Boli nas to što se već duže vrijeme vrši medijski pritisak na Orašje i svaka se pobjeda okarakterizira kao namještaljka. Orašje očigledno nije toliko medijski moćno kao Velež ili Modriča i zbog toga će ispasti iz lige. Kada Orašje pobjedi u Posušju onda se mediji raspišu o navodnoj namještaljci, a kada s Mokrog doca sva tri boda odnesu Čelik, Sarajevo, Sloboda ili Borac, onda se piše o kvaliteti i europskim ambicijama tih klubova".

"Imamo pouzdane informacije da je jedan bivši igrač Veleža platio Modriči poveću sumu da u 30. kolu remiziraju s mostarskim klubom. Budu li ove sumnje točne, to će biti dokaz tko se bavi nečasnim radnjama, a tko čitavu sezonu igra pošteno. Mostarci već duže vrijeme preko medija odašilju otrovne strjelice na adresu Orašja želeći nas optužiti da pokušavamo kupiti tri boda u Gradačcu, a oni se, ustvari, bave mutnim radnjama", govori sugovornik portala Sportin.ba dodajući da će, ako se navedene informacije pokažu točnim, javno objaviti tko je dao novac da Modriča i Velež ostanu, a Orašje ispadne iz lige.

Naime, situacija na dnu tablice je takva da, u slučaju da i Orašje i Velež u narednom kolu upišu pobjede, što je za očekivat s obzirom da igraju na svome terenu protiv momčadi kojima bodovi ništa ne znače, Mostarcima i Modriči u posljednjem kolu dovoljan je po bod da bi osigurali ostanak u društvu najboljih.

Kako će sve završiti saznat ćemo 23. ovoga mjeseca…

bljesak.info

Vrh

PostPostano: 14 svi 2009, 21:45 

lider30 je napisao/la:

slažem se, nego pazi ovo :-zubati

Modriča i Velež 'skuhali' ispadanje Orašja?

Priče oko namještanja utakmica u Premier ligi su nažalost naša svakodnevica… Jedna takva dolazi iz grada sa Save. Naime, čovjek blizak klubu sa Save ispričao je njihovu verziju raspleta ove sezone Premier ligi BiH kada je borba za ostanak u pitanju.

"Prema informacijama s kojima raspolaže Modriča i Velež će u posljednjem kolu podijeliti bodove što bi značilo sigurno ispadanje Orašja", rekao je za Sportin.ba izvor blizak klubu sa Save, koji iz razumljivih razloga nije htio da mu se objavljuje ime.

"Boli nas to što se već duže vrijeme vrši medijski pritisak na Orašje i svaka se pobjeda okarakterizira kao namještaljka. Orašje očigledno nije toliko medijski moćno kao Velež ili Modriča i zbog toga će ispasti iz lige. Kada Orašje pobjedi u Posušju onda se mediji raspišu o navodnoj namještaljci, a kada s Mokrog doca sva tri boda odnesu Čelik, Sarajevo, Sloboda ili Borac, onda se piše o kvaliteti i europskim ambicijama tih klubova".

"Imamo pouzdane informacije da je jedan bivši igrač Veleža platio Modriči poveću sumu da u 30. kolu remiziraju s mostarskim klubom. Budu li ove sumnje točne, to će biti dokaz tko se bavi nečasnim radnjama, a tko čitavu sezonu igra pošteno. Mostarci već duže vrijeme preko medija odašilju otrovne strjelice na adresu Orašja želeći nas optužiti da pokušavamo kupiti tri boda u Gradačcu, a oni se, ustvari, bave mutnim radnjama", govori sugovornik portala Sportin.ba dodajući da će, ako se navedene informacije pokažu točnim, javno objaviti tko je dao novac da Modriča i Velež ostanu, a Orašje ispadne iz lige.

Naime, situacija na dnu tablice je takva da, u slučaju da i Orašje i Velež u narednom kolu upišu pobjede, što je za očekivat s obzirom da igraju na svome terenu protiv momčadi kojima bodovi ništa ne znače, Mostarcima i Modriči u posljednjem kolu dovoljan je po bod da bi osigurali ostanak u društvu najboljih.

Kako će sve završiti saznat ćemo 23. ovoga mjeseca…

bljesak.info

Pa to i je najsmješnije. Nabacili su na Orašje drvlje i kamenje da namještaju, a i oni isto takve stvari rade, a kofol prema vani i medijima oni fini. :-evotigana

Po meni je čak Velež najviše zaslužio ispadanje. Ispočetka katastrofalni, kasnije se ko fol malo sredili, ali svaka tekma na njihovom stadionu je igrana u poluregularnim uvjetima. Niti smiju dolaziti gostujući navijači, i muslimanski klubovi su se žalili na doček, prijem i suđenje u Vrapčićima, jer je svih ovih godina bilo na katastrofalnoj razini.
Ne mislim ja da je ovdje netko puno pošteniji od nekoga, ali Veležovci ima 5-6 kola bacaju stalno priče na Orašje o namještanju prvenstva, prozivaju sastanke hrvatskih klubova da izbace velež i slično, stvarajući neki pritisak u medijima na ove klubove.

Zato mi je drago pročitati ovakav članak, da im Orašje vraća, jer sigurno i Velež isto radi, ako ne i podlije.

Vrh

PostPostano: 14 svi 2009, 23:30 

Iz ovoga teksta se podrazumjeva da je normalno da Orašje pobjedi Zvijezdu u Gradašcu a nije da Velež uzme bod u Modriči.Priznajte da nije realno.Volili ili mrzili Velež treba priznati da je u drugom dijelu prvenstva ta ekipa za neprepoznati.Pa i Zrinjski ih je dobio u zadnjim minutama zahvaljujući greški odbrambenog igrača.Ja i dalje stojim na tome Velež-Orašje 51-49% na ostanku u premijeri.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 55 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: