|
|
Stranica: 13/27.
|
[ 667 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
iconda
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 10 lis 2012, 09:05 |
|
Pridružen/a: 21 ožu 2011, 15:43 Postovi: 344 Lokacija: Središnja Bosna - Lašvanska dolina
|
cakara je napisao/la: imali smo birat, izmedju HSP tj. momka od 29 godina, aspsolvetan sumartsva koji iza sebe nema nijedne mrlje
dakle, apsolvent, a već 11 godina studira
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 10 lis 2012, 12:12 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 21:15 Postovi: 903 Lokacija: Dobretići
|
BBC je napisao/la: A što posebno imate od tog HSP-a ? Po statistikama ste najsiromašnija općina u ŽSB. da ti budem iskren, nasi gore imaju samo probleme, evo najbolji primjer sumarija, neda novce samo zbog HSP-a, projekti ne prolaze u zupaniji....neki su prije pisali, da smo se prodali za par km asvalta, a nasi gore od federalne vlade jos marke nisu dobili, marke Mrsho ti si komedija, svudje nos zabodes, a i ostali isto, sad ispada da vi znate bolje od nas Pougaraca, pogotovo od onih koji gore zive, koji su preko 70% bili za Nevena i za HSP tj. ne za ta tri slova, jer to nasima nista ne znaci, nego za mlade i postene ljude...kako ja nikad nisam nista u tom smislu komentiro za Komusinu? sto ne znam i ne petljam se sto je razlog tome? pa mozda sto nas kandidat za nacelnika tu i zivi, tako isto vijecnici, ova dva HDZ-a imaju samo po 4/15 sa liste koji u Pougarju zive, nije li to sramota za tako stranku?? HDZ 1990 8 vjecnika ima u Sloveniji, zar su taki relevanatni da odlucuju sa 300-400 km udaljenosti??
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 10 lis 2012, 12:30 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Ja sam se začudio da itko može postavit na listu one koji žive vani, a nije ni HSP imao sve sa područja Pougarja, budi iskren. Inače, ne razumijem da se u jednoj takvoj općini uopće mogu sastavit liste od 15 kandidata, 66 ukupno, zar nije to smiješno. Kako se miješam u Pougarje, tako se i u Odžak ili Stolac. Ovo je forum pa mogu iznjeti svoje mišljenje i mogu se petljat. Vidim nemaš pravog odgovora na moje pitanje. I stvarno, reci mi da onaj zna čitat, ajde reci
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 10 lis 2012, 12:34 |
|
|
Ovi iz SBK vam izvlače šumu i tih 5% ili koliko već što vam moraju vratit u općinu vam ne vraćaju. I to neka vlast... Treba to pripojit Jajcu i gotovo. Ostavit gore ispostave policije i nekih javnih poduzeća, ako je racionalno. Ako nije onda objekte prenamjenit za druge svrhe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 10 lis 2012, 12:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
cakara je napisao/la: BBC je napisao/la: A što posebno imate od tog HSP-a ? Po statistikama ste najsiromašnija općina u ŽSB. da ti budem iskren, nasi gore imaju samo probleme, evo najbolji primjer sumarija, neda novce samo zbog HSP-a, projekti ne prolaze u zupaniji....neki su prije pisali, da smo se prodali za par km asvalta, a nasi gore od federalne vlade jos marke nisu dobili, marke Ne razumijem. Da sam ovo pročitao prije 10 godina bilo bi jasno, ali danas kad se puno stvari promijenilo više ne.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 22 lis 2012, 21:20 |
|
|
5-ak dana nakon izbora stigoše i konačni rezultati općinski izbora u Bosni i Hercegovini. Tako na razini općine Dobretići u izboru za načelnika pobjedio je naš kandidat, kandidat Hrvatske Stranke Prava BiH, gospodin Neven Idžanović, dok u izboru za vijeće naši puleni su također osvojili najviše glasova i u novom sazivu vijeća imati će apsolutnu većinu, točnije 8 vijećnika od 15. Nije bilo lako, ali dobili smo uza sve nedaće koje su nas pratile zadnjih mjeseci počevši sa smrti našeg vođe, našeg pokojnoga načelnika Marka Dražetića. Još prije više od mjesec dana najavili smo da izbornu pobjedu posvećujemo upravo njemu, jer već smo tada miris pobjede osjećali u zraku. Onda izdaje 'naših' vijećnika i 'naših' ljudi sa liste; unatoč svemu tome, izašli smo još jači. Nebi taj miris pobjede ni naslutili, a kamo li dobili izbore da nije bilo upravo Vas svekoliki pougarski puče, i Vas u dijaspori , a posebno onih u zavičaju kojima ovim putem zahvaljujemo, prvo na iskazanoj podršci, onoj javnoj ali i onoj tajnoj, gdje ste nas hrabrili i pozivali i druge da nam daju podršku mladim i poštenim ljudima kojim je ideal, upravo Pougarje. Hvala i svima onima koju su dali glas našem kandidatu za načelnika, našoj listi za vijeće ali hvala svima onima koji su izašli na birališta i na taj način pokazali da im je do Pougarja stalo. Neka vide da ima nas, nas Pougaraca!! Mi smo tu da se borimo i za Vaše interese bez obzira kome ste poklonili svoje povjerenje. Iako imamo većinu u vijeću, odnosno dovoljno ruku za samostalno donošenje odluka, pozivamo i ostale političke opcije: HDZ BiH i HDZ 1990 odnosno vijećnike ispred navedenih stranaka na suradnju. Kreirajmo skupa bolje sutra Pougarja!! Bog & Pougarci HSP Pougarja
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 01 stu 2012, 22:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 20 stu 2012, 22:08 |
|
|
Pougarci sa generalima, fra Juro Tokalic i fra Ivica Jurisic, celnici Hrvata katolika Nizuzemske, jedan na odlasku, a drugi na dolasku na tu poziciju
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 03 pro 2012, 21:32 |
|
|
http://sportske.zabranjeni.url/bubnjicev-p ... 5925417366malo starij clanak, al vrijedan spomena, u 2 miseca i 2 Pougaraca potpisala za talijanske prvoligase, prvo 17-o godišnji Maks Barisic za Cataniu, sada i 20-o godisnji Igor za Udinese nek im Bog da srece i zdravlja, a mozda kakva para i u Pougarje kapne
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 12 pro 2012, 14:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 12 pro 2012, 14:42 |
|
|
cakara je napisao/la: Zamisli, on predložio...
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 12 pro 2012, 21:29 |
|
|
jest, fala mu di cuo i necuo malo se i ja igro fotoshopa do Bozica pokrecemo internet stranicu Pougarje u srcu, nastavak profila sa fejsa koji okuplja preko 2000 Pougaraca, nakon toga prilazimo na izradu stranice opcine Dobretici
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 14 sij 2013, 01:03 |
|
|
ko je batalio forum? nas momcic, i po ocu i po majci, Dario Sivonjic, rodjak od Sivonjica, oba u 3....oko Novog Mesta cini mi se zivi...igro sam ja jos proslo lito s njim, dobar je mali, borben...bit ce nesto od njega :)
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 15 sij 2013, 17:13 |
|
|
i zaboravio, da smo inali 29.12. 4. Pougarsko silo, bilo preko 600 ljudi...lokalni Cesi vicu da dom od kad je napravljen nije bio punij, tj. bio je prepun, vracali se ljudi jer nisu mogli stat....tri pougarska pjevaca bila, evo jedan od njih danas dobio i 1 700 000 eura na ruletu sazetak da kazem, da smo od sinoc pustili u pogon novi,, ali opet i jedini portal Pougarja: http://www.pougarjeusrcu.com/
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 15 sij 2013, 18:46 |
|
|
Neznam kako mu je uspjelo na ruletu uzet 1,7 mio € ali ako je pravi Pougarac, a obično se pjevači diče tim domoljubljem, neka barem 10% odmah uloži u infrastrukturu.
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 15 sij 2013, 22:18 |
|
|
mozda nije rulet, jer i rodjo mi vice da je nemoguce tolke pare uzet na tome..ja se u to ne razumijem, ne znam bele igrat, a kamol pokera i ruleta a vicemo...i ja ocekujem takav potez...inace meni obeco pivat u svatovima, jos priklani
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 00:48 |
|
|
evo u kakvoj sam sredini odrasto...skrorom svaki 5. učenik moje generacije u OS Daruvar bio je Pougarac
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 01:45 |
|
Pridružen/a: 25 svi 2012, 18:44 Postovi: 335 Lokacija: Naša Draga Hrvatska
|
Čakara jel ovaj donji desni put (ovaj koji pocinje kod ovog 45°35') vodi od groblja prema Vrbovcu? Ako je mislim da vidim gdje mi živi ujak(s desne strane te ceste druga plava zvjezdica (ona između dvije žute)).
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 10:47 |
|
|
Bolje nek se i ovi plavi presele u Jajce vratit većinu.
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 11:05 |
|
|
da, bas tako...u toj drugoj plavoj s desne strane je Ilija Markovic, nije ti valjda on ujak? Mrsho za povratak se moraju ispunit neki uvijeti, a kako vrijeme odmice njih je sve teze ispunit jer ljudi imaju su stvorili nove zivote, more se vratit samo onaj ko se ozeni tj. uda, il neki vizionist ko ja....u Jajcu se do 2000. bilo vratilo preko 1000 Pougaraca, s politikom, uzmi srpsko, uzmi bosnjacko, ne smije ti niko nista....poslje kad su se isti vratili, pa poceo progon, bizi di mores, a hrvatska politika Jajca tada za nas nije imala rijesenja, sramota rec da smo bili gradjani drugog reda, brdjani sa planine...a i danas cujem price tj. sprdnje po Jajcu, dok mi na Poljanama rostiljamo, Pougarci se s cetnicima gonaju po Caninom polju evo sad ovaj novi film sto se snima o ratu u Jajcu...nigdje se ne spominju Pougarci, a znaju otic u Djakovo i skupljat pare gdje je Pougaraca preko 1000, a ostali Jajcana ni blizu toliko definitivno macehinski odnos, al evo obija im se o glavu...mi smo 1992. referendumom se vratili Jajcu i tako iskazana volja Pougaraca potvrdjena od lokalni vlasti onoga vremena...2 godine nisu prstom mrdnuli za Pougarje i mi sada imamo opcinu, koja neka nam potraje jos dugo dugo ljeta
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 12:35 |
|
|
Ako je tako, onda se držite za sebe tj. svoju općinu.
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 31 sij 2013, 15:37 |
|
|
cakara je napisao/la: da, bas tako...u toj drugoj plavoj s desne strane je Ilija Markovic, nije ti valjda on ujak? Da to mi je ujak.
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 05 vel 2013, 22:19 |
|
|
ti si onda Kajin u Pakracu budete, jel ovako kod nas u Pougarju bilo
|
|
Vrh |
|
|
danijel 88
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2013, 02:20 |
|
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Pougarje Postano: 06 vel 2013, 10:34 |
|
|
metodom eliminacije
druga sestra, sto je za Ivanom u Kamniku, ima samo dvi cure
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|