|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
since1921
|
Naslov: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 16:08 |
|
|
|
Ne znam otkud toliko licemjerje i dvoličnost kod političkih predstavnika Srba , prvenstveno Do-dicka kada su u pitanju stalne prijetnje otcjepljenjem manjeg entiteta .
Sav odbrambeni stav u pregovorima i dogovorima o ustavnim promjenama svih ovih godina mu je bilo sticanje da on samo brani Dejton , da Srbima ne treba ništa više od Dejtona , a na drugoj strani sama priča o referendumu je protivdejtonska i s tim skače sam sebi u usta.
Vidim da ima ovde fanova Dodika , pa ne znam kako objašanjavaju nekonzistentnost ovakve politike ( na jednoj strani se poziva na nešto pa onda brzo pljune na to sve ), kako objašnjavaju brojne afere sa kriminalom koje se vežu uz njega i kako objašanjavaju retoriku začinjenu uvredama prema svim političkim neistomišljenicima i nepodobnim novinarima ?
_________________ FK Željezničar
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 16:11 |
|
|
since1921 je napisao/la: Ne znam otkud toliko licemjerje i dvoličnost kod političkih predstavnika Srba , prvenstveno Do-dicka kada su u pitanju stalne prijetnje otcjepljenjem manjeg entiteta .
Sav odbrambeni stav u pregovorima i dogovorima o ustavnim promjenama svih ovih godina mu je bilo sticanje da on samo brani Dejton , da Srbima ne treba ništa više od Dejtona , a na drugoj strani sama priča o referendumu je protivdejtonska i s tim skače sam sebi u usta.
Vidim da ima ovde fanova Dodika , pa ne znam kako objašanjavaju nekonzistentnost ovakve politike ( na jednoj strani se poziva na nešto pa onda brzo pljune na to sve ), kako objašnjavaju brojne afere sa kriminalom koje se vežu uz njega i kako objašanjavaju retoriku začinjenu uvredama prema svim političkim neistomišljenicima i nepodobnim novinarima ? Objašnjenje je jednostavno. Pretnje referendumom su zapravo odgovor na pretnje da će se RS ukinuti.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hrvat
|
Naslov: Re: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 16:14 |
|
|
|
U slučaju da je prošlo ono što su stranci gurali u Butmiru, ja bih iste sekunde dao potporu referendumu u RS.
_________________ Nacionalizam je ideologija i pokret koji ističe interese i prava nacije, ponajprije njezino pravo na samoodređenje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Frankopan
|
Naslov: Re: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 17:57 |
|
|
Hrvat je napisao/la: U slučaju da je prošlo ono što su stranci gurali u Butmiru, ja bih iste sekunde dao potporu referendumu u RS. Nek vrate Brod, Derventu i Modricu pa nek se otcjepljuju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 18:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 24879 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Mislim da je ova retorika instrument Dodika da održava ravnotežu u BiH.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
cromwell
|
Naslov: Re: Referendum o otcjepljenju RS-a Postano: 27 lis 2009, 18:35 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: since1921 je napisao/la: Ne znam otkud toliko licemjerje i dvoličnost kod političkih predstavnika Srba , prvenstveno Do-dicka kada su u pitanju stalne prijetnje otcjepljenjem manjeg entiteta .
Vidim da ima ovde fanova Dodika , pa ne znam kako objašanjavaju nekonzistentnost ovakve politike ( na jednoj strani se poziva na nešto pa onda brzo pljune na to sve ), kako objašnjavaju brojne afere sa kriminalom koje se vežu uz njega i kako objašanjavaju retoriku začinjenu uvredama prema svim političkim neistomišljenicima i nepodobnim novinarima ? Objašnjenje je jednostavno. Pretnje referendumom su zapravo odgovor na pretnje da će se RS ukinuti. Mislim da si u pravu,to je jednostavno odgov na politiku koja dolazi iz Sarajeva. RS se ne može odcjepiti jer nama pravni temelj za to-još
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|