|
|
Stranica: 14/14.
|
[ 332 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 15 vel 2013, 16:47 |
|
|
Čika Božo je napisao/la: Btw. Doc je rasista čiji se takovi izljevi toleriraju na sramotu ovoga foruma, ali mene nemoj spominjati sa time u vezi. Što govori o otvorenosti i tolerantnosti ovog foruma. Mnogi ako ne i svi popularni forumi na ovim prostorima bi se mogli ugledat na takvu politiku prema drugačijim mišljenjima. A neki tu mogućnost zloupotrebljavaju.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 15 vel 2013, 16:50 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: danijel 88 je napisao/la: Retardu komunisticki, možeš samo sanjati takve snove jer od toga nece biti ništa. A tu smo dakle. Sad čak malo i ima smisla sve ovo što piše. Nikad ne znaš gdje smo s njim ali čest osjećaj među jugonostalgičarima. Ali koliko je ta propala država bila jadna ako im je BiH "zadnja šansa". Da ne citiram Einsteina i svemir.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 15 vel 2013, 19:18 |
|
|
hinterland je napisao/la: BIH nam je zadnja šansa i jedino što je ostalo od bivše države i tu šansu ne smijemo propustiti da preko BIH pomirimo Hrvatsku i Srbiju i stvorimo preduvjete za neku novu multietničku državu južnih Slavena (RH, BIH, Srbija, Crna Gora). Idite vi lepo kod vaših prijatelja i bivših gospodara Mađara pa sa njima pravite multietničku državu. Mi nećemo više u te eksperimente.
|
|
Vrh |
|
|
hinterland
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 15 vel 2013, 21:13 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: hinterland je napisao/la: BIH nam je zadnja šansa i jedino što je ostalo od bivše države i tu šansu ne smijemo propustiti da preko BIH pomirimo Hrvatsku i Srbiju i stvorimo preduvjete za neku novu multietničku državu južnih Slavena (RH, BIH, Srbija, Crna Gora). Idite vi lepo kod vaših prijatelja i bivših gospodara Mađara pa sa njima pravite multietničku državu. Mi nećemo više u te eksperimente. Ponestalo ideja za unitarnu Jugoslaviju???
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 15 vel 2013, 21:29 |
|
|
Još ga nisu smaknuli sa ovog foruma...RESPEKT za moderatora sa kliks foruma koji je odmah upratio nepismenog pacova i deratizirao prostor. Jbt još ću ih zavoliti.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 16 vel 2013, 00:51 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Tek sad vidjeh temu, krepavao sam od smijeha čitajući .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
bura
|
Naslov: Re: Akcija "Banirajmo hinterlanda" Postano: 16 vel 2013, 09:13 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2506 Lokacija: United States Of Balkan
|
Carmello Šešelj je napisao/la: hinterland je napisao/la: BIH nam je zadnja šansa i jedino što je ostalo od bivše države i tu šansu ne smijemo propustiti da preko BIH pomirimo Hrvatsku i Srbiju i stvorimo preduvjete za neku novu multietničku državu južnih Slavena (RH, BIH, Srbija, Crna Gora). Idite vi lepo kod vaših prijatelja i bivših gospodara Mađara pa sa njima pravite multietničku državu. Mi nećemo više u te eksperimente. Srbima ko bilo lose u Jugi?!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|