|
|
Stranica: 3/8.
|
[ 183 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 15 lis 2009, 17:27 |
|
|
|
Kontraverzni ex Vladika Jovan( Vraniškoski )inače pretstavnik SPC kod nas,danas u odsustvu (pobjegao je)je po drugi put osuđen na 2,5 god.zatvora zbog pronevere doniranog novca Crkvi .
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 15 lis 2009, 19:45 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Kontraverzni ex Vladika Jovan( Vraniškoski )inače pretstavnik SPC kod nas,danas u odsustvu (pobjegao je)je po drugi put osuđen na 2,5 god.zatvora zbog pronevere doniranog novca Crkvi . Pobegao je zbog verske netolerancije koju sprovodi BJRM. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 18 lis 2009, 11:32 |
|
|
|
Ne vredi se o lopovu tipa Vraniškovski trošiti rječi.Za nas najbitnije jučer smo zatvorili pitanje oko granice sa Kosovom,ratifikovan je ugovor,mi ćemo dobiti oko 160 km na Šar planini ,a smo odstupili 155 kod Kodre Fure,minorne izmene no veoma bitno pitanje je rešeno, da nemamo taj granični spor i status nedefinirane granice.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 18 lis 2009, 17:13 |
|
|
|
Pre bi se za tzv. MPC moglo reći da je lopovska. Tim pre što je nepriznata i raskolnička i što deluje na kanonskom području SPC tj. Ohridske arhiepiskopije. Mafijaško lopovski karakter MPC ogleda se u uzurpaciji verskih objekata koji tradicionalno pripadaju SPC.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 19 lis 2009, 00:11 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Ne vredi se o lopovu tipa Vraniškovski trošiti rječi.Za nas najbitnije jučer smo zatvorili pitanje oko granice sa Kosovom,ratifikovan je ugovor,mi ćemo dobiti oko 160 km na Šar planini ,a smo odstupili 155 kod Kodre Fure,minorne izmene no veoma bitno pitanje je rešeno, da nemamo taj granični spor i status nedefinirane granice. Samo da ispravim.... tvoj typo... Radi se o 160 metara... na Sar Planini kod mjesnosti Lukovo Pole na 1 sat od Mavrova na tromedju AL-MK-KOS... a otstupili smo 155 metara kod Kodre Fure i Debalde. Mi u tih 160 metara dobijamo u cijelost dvije rijeke koje su dosad bile crta razgranicavanja.... na koje se planirala izgradba hidroakumulacija sa elektranom od 114 mil.kWh... a investicija bi bila 40 mil. EUR... dosad se planiralo da to bude zajednicki projekat MK-KOS... ali sada ako se realizira to bi bilo u cijelost na nasoj teritoriji...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 19 lis 2009, 12:55 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 17:29 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2009, 10:20 Postovi: 244 Lokacija: Republika Kosova
|
snezana mk je napisao/la: Ma sta ima da radi Srbija,kad bude suncano vrijeme bice zagrejane tih odnosi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 17:54 |
|
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: Ma sta ima da radi Srbija,kad bude suncano vrijeme bice zagrejane tih odnosi   Gdje si Labi,nije te bilo ,nauči li albanski u međuvremenu, nećeš nas po drugi put mene i Corta preveslati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 17:57 |
|
|
snezana mk je napisao/la:  Gdje si Labi,nije te bilo ,nauči li albanski u međuvremenu, nećeš nas po drugi put mene i Corta preveslati.  [/quote] Evo tuka sam ,bio sam zauzet sa ucenjem albanskoga yezika. Pazite sad vas dvojica ,bicete jos prevareni 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 18:06 |
|
|
Labi je napisao/la: Evo tuka sam ,bio sam zauzet sa ucenjem albanskoga yezika. Pazite sad vas dvojica ,bicete jos prevareni  evo tuka sam Treba da ti Honesty održi brzopotezni kurs... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 18:12 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Labi je napisao/la: Evo tuka sam ,bio sam zauzet sa ucenjem albanskoga yezika. Pazite sad vas dvojica ,bicete jos prevareni  evo tuka sam Treba da ti Honesty održi brzopotezni kurs...  Pa sto se smijes ,hteo sam da na vas jezik odgovaram. Honesty  ko je taj covek?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 20:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 90669 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Snežana od kaj si? 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac. Pomoći više nema. Rat 1992-1995 u BiH bio je prelijep, prirodan, remek djelo te generacije, i dobro je da se dogodio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 01 stu 2009, 22:41 |
|
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: evo tuka sam Treba da ti Honesty održi brzopotezni kurs...  Pa sto se smijes ,hteo sam da na vas jezik odgovaram. Honesty  ko je taj covek? Ma pusti ih Ljabi... tako su ne ozbiljni... nemoj se odma ljutiti... A i kakav si mi ti Aljbanac kad ne znas tko je Honesty... ...ili si mozda i ti svo vrijeme bio... na podrumu... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 14:23 |
|
|
LuckyLuke je napisao/la: Ma pusti ih Ljabi... tako su ne ozbiljni... nemoj se odma ljutiti... A i kakav si mi ti Aljbanac kad ne znas tko je Honesty... ...ili si mozda i ti svo vrijeme bio... na podrumu...  Nisam se naljutio,samo zasto to reagovanje kad sam ja pokusa da pisem neke rijeci na njen jezik.Ako sam nesto gresio to je razumljivo. Pa sta ima to vijeze ako sam aljbanac? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 15:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64403 Lokacija: DAZP HQ
|
Labi je napisao/la: LuckyLuke je napisao/la: Ma pusti ih Ljabi... tako su ne ozbiljni... nemoj se odma ljutiti... A i kakav si mi ti Aljbanac kad ne znas tko je Honesty... ...ili si mozda i ti svo vrijeme bio... na podrumu...  Nisam se naljutio,samo zasto to reagovanje kad sam ja pokusa da pisem neke rijeci na njen jezik.Ako sam nesto gresio to je razumljivo. Pa sta ima to vijeze ako sam aljbanac?  zajebant 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 15:48 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Snežana od kaj si?  Oho  pričaš mi skopski Rođena u Te.trenutno u SK. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
snezana mk
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 15:50 |
|
|
Labi je napisao/la: snezana mk je napisao/la: evo tuka sam Treba da ti Honesty održi brzopotezni kurs...  Pa sto se smijes ,hteo sam da na vas jezik odgovaram. Honesty  ko je taj covek? Ispričavam se  samo nastavi Labi 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 19:30 |
|
|
dudu je napisao/la: Labi je napisao/la: Nisam se naljutio,samo zasto to reagovanje kad sam ja pokusa da pisem neke rijeci na njen jezik.Ako sam nesto gresio to je razumljivo. Pa sta ima to vijeze ako sam aljbanac?  zajebant  Gdje vidis tu zaebanciju Pa to ti je isto L na aljbanskom se pise sa dva LL a Lj = L
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 19:33 |
|
|
snezana mk je napisao/la: Labi je napisao/la: Pa sto se smijes ,hteo sam da na vas jezik odgovaram. Honesty  ko je taj covek? Ispričavam se  samo nastavi Labi  Izpricana si . Nadajmo da ce bit bolje
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tomba17
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 22:06 |
|
|
_________________ "Ne funkcionira BiH zato sto je podjeljena, već je podjeljeljena zato sto ne funkcionira"
Islamistizam i EU = “mi ne idemo nikud mi ne radimo ništa, mi smo jedna velika hipnotisana gomila”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 02 stu 2009, 23:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25386 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Tomba17 je napisao/la: http://s252.photobucket.com/albums/hh13/tomba17_photos/Etnicke%20Zemljovide/Makedonija/ Dobro se Makedonci drže oko Ohrida i Bitole. Ja sam osobno mislio da je u tom području Albanaca puno više. Albanci su puno brojniji na sjeveru Makedonije (oko Kumanova), nego u ovom jugozapadnom dijelu. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 03 stu 2009, 00:17 |
|
|
Labi je napisao/la: dudu je napisao/la: zajebant  Gdje vidis tu zaebanciju Pa to ti je isto L na aljbanskom se pise sa dva LL a Lj = L A zar ne bi bilo jednostavnije da se L pise L... a Lj=LL... ...ali tko moze razumjeti ovaj vas Iljirski pravopis... p.s. znaqi ti si Ljabi ili Labi... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Labi
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 03 stu 2009, 09:21 |
|
|
Lucky: Sto se vezujes sa jednom slovom Vazno je da se razumijemo i komuniciramo bez problema i ignorisanja p.s.Ja sam Labi ,a da vi mene zovete kako treba ,onda na hrvatskom treba pisati Ljabi.A kako vi mene zovete onda na albanskom treba pisati LLabi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LuckyLuke
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 03 stu 2009, 18:41 |
|
|
Labi je napisao/la: Lucky: Sto se vezujes sa jednom slovom Vazno je da se razumijemo i komuniciramo bez problema i ignorisanja p.s.Ja sam Labi ,a da vi mene zovete kako treba , onda na hrvatskom treba pisati Ljabi.A kako vi mene zovete onda na albanskom treba pisati LLabi. Aha.... znaci ti mene cijelo vrijeme na albanskom zoves... Ljaki Ljuk... Ako je tako... onda insistiram kad mi se obracas da me pises sa Llucky Lluke... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Demografija Makedonije Postano: 03 stu 2009, 18:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25386 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Labi je napisao/la: p.s.Ja sam Labi ,a da vi mene zovete kako treba ,onda na hrvatskom treba pisati Ljabi.A kako vi mene zovete onda na albanskom treba pisati LLabi.
Da se razumijemo, ovdje LLider30. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|