|
|
Stranica: 51/88.
|
[ 2197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 ožu 2013, 20:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Sav se izobličio. Koliko ta vlast uništi ljude, prije je normalno izgledao iako je uvijek bio dosadan i bezveznjaković
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 17 ožu 2013, 21:03 |
|
|
Koliko jedan novinar mora biti retardiran pa ulaziti u raspravu o ratovima u Finskoj. Umjesto da se direktno diskutira sama Hrvatska. Na taj način samo javnu diskusiju usmjere u smjeru kako Milanović i želi.
|
|
Vrh |
|
|
Pantagana
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 12:18 |
|
|
Zoky puko ko kokica Večernji.hr je napisao/la: Obrušio se na medije, oporbu...
Milanović: Ruža Tomašić je tri puta gora od nogometnog prekupca!
Premijer Zoran Milanović sazvao je danas konferenciju za novinare čiji je povod jučerašnji sukob između maloljetnika iz Kistanja i pravoslavnih bogoslova iz manastira Kistanje. Premijer je na samom početku kazao kako je konferenciju za tisak sazvao unatoč izričitom protivljenju svojih stručnjaka za odnose s javnošću.
- Morat ćemo se naučiti na neka nova pravila, barem što se mene tiče, ja ih ne mogu nikome nametnuti pa tako ne mogu ni nametnuti nikome niti medijima ništa iza leđa, mogu samo otvoreno govoriti, ako će to svaki novinar na televiziji nazivati obrušavanjem na medije neka bude tako,ali ja neću prestati govoriti. ja drugog oružja nemam, kazao je premijer, a nakon toga započeo paljbu po medijima, oporbi, ... - Idu izbori za europarlament, a motivacijska kampanja HDZ-a već daje svoje prve rezultate, oni se mjere hemoglobinom. Napadnuti su jučer bogoslovi iz manastira Krka, djeca praktički, napala su ih djeca koja su jučer u Dnevniku 3 HTV-a nazvana prigodno politički korektno - Janjevci. Janjevci su napali bogoslove, to je riječnik kojim se služi HTV, ne malodobne osobe hrvatske nacionalnosti, nego Janjevci, kazao je Milanović. Pa nastavio: Šta se čudimo onda da se takve stvari događaju. Dva dana prije toga osoba s liste HDZ-a za europski parlament, eurofob, koji nas uči kako bi Hrvatska trebala izgledati, tko je gost u Hrvatskoj, evo prvi gosti su dobili po leđima i po nosu, nastavlja svoju sramotnu odiseju, i pred očima hrvatske publike i voditeljice na televiziji, optužuje saborskog zastupnika, kolegu Vojislava Stanimirovića da je četnik i da je osobno ljude slao na Ovčaru. I nikom ništa!, poručio je Milanović. - To je postalo normalno u Hrvatskoj, to više nikom ne smeta, ni voditeljica ni urednica ne reagiraju. I ne samo to, dan kasnije nitko na to trepnuo nije. Dakle pozovete osobu koja je učinila nešto tri puta gore nego nogometni prekupac, date joj prostor da govori, ne prekidate je dok praktično čini kazneno djelo, i dan kasnije se bavite izjavama predsjednika Vlade je li bio građanski rat ili nije bio građanski rat, nastavio je premijer. Kazao je kako je to je tema koju je otvorila jedna druga televizija, i samo ona, i od toga dan kasnije odustala, pustila cijeli prilog i mogu na kraju reći prilično korektno. Dakle nemate svoju priču, vaši novinari to nisu primjetili dan ranije jer nisu imali što primjetiti, i umjesto da se baviti jednim skandaloznim ispadom koji ste omogućili, nikom ništa. Pozivaju se eksperti u studio, bavimo se finskim ratom. - Stručnjaci za finski rat iz Špičkovine ili Vukovine nam objašnjavaju koliko je bilo mrtvih kao da su ih oni osobno prebrojavali. Stručnjaci za komunikaciju me uspoređuju s Churchillom. Kaže jedna poslovica "postolaru, ne dalje od cipela", imamo jako puno postolara koji žele biti renesansni slikari, pa daju razno razne savjete, naravno da nikad neću biti kao Churchill. To je potpuno normalno. On je bio ratni lider, i bio je toliko umiljat da je izgubio izbore, jer je govorio ono što je u ratu mislio. - Onda da Margaret Tacher jela novinarima iz ruke, što je jedna nehigijenska opaska jednog od eksperata koji su se pojavili na televiziji, to ne samo da je nehigijenski nego je i nezočno . To su vrlo ozbiljne teme, možemo samo otvoreno, ja ne nazivam urednike na HTV-u, moji ljudui ih ponekad nazovu, i odustanu, dignu ruke jer to nema smisla. Tražimo samo da se objavi istina, kaže Milanović. Uskoro opširnije... http://www.vecernji.hr/vijesti/milanovi ... nak-525755
|
|
Vrh |
|
|
osa
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 12:58 |
|
|
rat u hrvatskoj ima elemente agresije ali i elemente građanskog rata, a zoki, unatoč tom što je mnogima nesimpatičan je u najvećem dijelu u pravu. zarad lokalnih fotelja, ekipa iz hdz-a je spremna "zapaliti" državu, pa zar je dotle došlo. nismo li 1991. glasovali da imamo višestranački parlamentarni sustav u kome se stranke na vlasti smjenjuju, sukladno svojoj uspješnosti i sukladno željame birača. bogami komunjare iz hdz-a bi izgleda htjele na vlasti biti stalno,navika, a protiv toga je najteže samo ne ide to tako...
_________________ Ne postoje vječni prijatelji i vječni neprijatelji!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 15:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 15:29 |
|
|
The civil war remains the most traumatic, controversial and emotionally charged event in the history of modern Finland, and there have even been disputes about how to designate it. The turmoil caused a severe food shortage, disrupted the Finnish economy and the political apparatus, and divided the Finnish nation for many years. Finnish society was slowly reunited through the policy of compromises led by moderate political groups. http://en.wikipedia.org/wiki/Finnish_Civil_Warhttp://en.wikipedia.org/wiki/Winter_Warhttp://en.wikipedia.org/wiki/Continuation_WarToliko o 150 godina mira. I što je pjesnik htio reći? Finska koja živi u miru preko 65 godina i tamo nije kontroverzno reći Finska Fincima. Ali u Hrvatskoj u kojoj su Hrvati bili sve do nedavno diskriminirani i ugroženi je to problematično. Zašto? Normalnom čovjeku bi prije bilo obratno točno jer se izjava u Hrvatskoj može tumačiti kao izljev frustracije protiv povijesnih i sve donedavnih nepravdi, diskriminacije i ugnjetavanja. Dok finska isključivost bi trebala više zabrinjavati premijera tako širokog svjetonazora. Ali mi ga nismo vjerojatno shvatili. Čekamo sutrašnju višesatnu konferenciju da objasni što je danas htio reći.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 15:44 |
|
|
The Civil War was a catastrophe for the Finnish nation. The traumatic civil war created a legacy of bitterness, fear, hatred and desire for revenge, and deepened the divisions within Finnish society, a part of the Finns identifying themselves as "citizens of two nations."http://en.wikipedia.org/wiki/Finnish_Ci ... #AftermathŠto je normalno. Samo je našem premijeru nerazumljivo da nakon rata ostaju ožiljci i duboke traume. E ali ako su ti ožiljci i duboke traume hrvatske, e onda se moramo beskompromisno obračunati s njima. Tome nema mjesta u Hrvatskoj. Ali ako su ti ožiljci i duboke traume u Hrvatskoj srpske onda ćemo duboko suosjećati s njima. Usput će blebetati gluposti i širiti neku verziju povijesti stranih i dalekih naroda za koju je samo on čuo.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 16:57 |
|
|
He'll be back.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 18:16 |
|
|
Rado se nacrta pred novinarima da komentira takve ideološke podjele i gluposti, samo truje društvo. A kad ga novinari traže za izjavu o ekonomiji nema ga po 2 tjedna u medijima.
Sve više cijenim onog Linića. Tako hrabro ispravlja i čisti Milovanovićeva ***. Sad nebitno kakvi su rezultati, treba imati hrabrosti izaći pred ljute novinare.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 18:25 |
|
|
Ma da je još malo prozirniji vidlo bi se kroz njega, što uopće nebi bilo loše. Čujem sad na tv tu izjavu, desnica u svojoj nesposobnosti da nešto ponudi, sije mržnju....bla bla... Ne dragi moj, ti u svojoj nesposobnosti se hvataš tih izjava i radiš predstavu jer o ničem važnom pojma nemaš. Na žalost tu se moramo posut pepelom. Upozorio nas je.
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 18 ožu 2013, 18:46 |
|
|
'Premijeru, u kojem građanskom logoru je bio hrvatski branitelj?' Žustro po Milanoviću - U Virovitici je danas održana izvanredna konferencija za novinare na kojoj su članovi Odbora za branitelje virovitičkog Županijskog odbora HDZ-a oštro komentirali izjave premijera Milanovića. U Virovitici je danas održana izvanredna konferencija za novinare na kojoj su članovi Odbora za branitelje virovitičkog Županijskog odbora HDZ-a oštro komentirali izjave premijera Milanovića. U ime povjerenstva za branitelje Županijskog odbora uz člana Nacionalnog odbora virovitičko-podravske županije osudili su premijerovu izjavu o Hrvatskom građanskom ratu. Poručuju da li Hrvatska nije bila u građanskom ratu, već da je ipak izvršena agresija kako na državu Hrvatsku tako i na građane koji žive u njoj. Premijeru savjetuju da porazgovara s ministrima Matićem i Kotromanovićem U ime brojnih nezaštićenih građana, branitelji i dragovoljci domovinskog rata su bili primorani krenuti u obranu i zahvaljujući njima danas imamo Hrvatsku koju priznaje cijeli svijet. Odbor branitelja virovitičko-podravske županije oštro osuđuje premijerove izjave iz razloga što mu žele poručiti da svi oni koji vole RH čak i pod cijenu života, moraju biti spremni stati iza svojih riječi i izjava. Savjetuju premijeru da ipak prije nekih izjava porazgovara s ministrom Matićem i Kotromanovićem, koji će ga ipak uputiti u činjenično stanje domovinskog rata. Umirovljeni časnik te predsjednika časničkog zbora, bojnik u mirovini, Davor Špoljarić, je u svom obraćanju medijima istaknuo da jučerašnja izjava je nadopunjena te da je iz Srbije u ljeto 1991. izvršena otvorena agresija na Hrvatsku te da je tada Srbija i okupirala trećinu hrvatskog teritorija, da je centar moći bio u Srbiji i to su činjenice koje su nepobitne. Bojnik Špoljarić potvrđuje da je i sam sudjelovao u oslobađanju RH i tada nije nitko od branitelja nije stupio na teritorij Srbije, no da se isto ipak ne može reći za agresora. Branitelje je pogodila izjava premijera jer ih vrijeđa te ne priznaje njihovu žrtvu koju su podnijeli onda kada su je morali podnijeti kako bi danas imali Hrvatsku kakvu i danas imamo. Braniteljske udruge za cilj imaju opravdati dignitet i istinu o domovinskom ratu, stoga je reakcija branitelja neupitna. Poruka branitelja je obraniti čast svojih kolega koji više nisu s nama te obraniti ono što danas imamo i što je važno sačuvati. Prioritet svih udruga je taj da se sazna istina,a ta istina je puno značila za cijelu Hrvatsku. Izjava premijera Milanovića je temelj stava i mišljenja. Vraćamo se u vremena koja su bila aktualna prije 90-tih godina, i izražavaju zabrinutost da najgore ipak tek dolazi. Piše: Maja Šantošihttp://www.vecernji.hr/vijesti/premijer ... nak-525501
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 12:21 |
|
|
Stanovnici Špičkovine ogorčeni Milanovićevom izjavom 'Mi bezvrijedni?! Etiketirao nas je, a on nema pojma'Paradoks –
SDP je u Špičkovini na izborima osvojio 52 posto glasova, a sad je ruglo?! http://www.vecernji.hr/vijesti/mi-bezvr ... nak-526165Eto im ga sad. Revolucija jede svoju djecu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 12:26 |
|
|
Pantagana je napisao/la: Zoky puko ko kokica Prvo sam mislio opametio se u odnosu na prošle izbore, i kakav je god mora bit bolji od Sanadera. Onda sam mislio, možda je smotan, ali nastoji barem uraditi najbolje što zna. Pa sam mislio, kad je bilo ono oko Čačića, naivan je, ne zna što čini. Nakon ovog zadnjih dana, čovjek je otkačio, jednostavno je lud i treba ga ukloniti sa vlasti. A Jovanović i kompletan SDP pokazuju da se itekako može biti gori od HDZ-a.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1044 of 2558 - 40.81%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 13:15 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: A Jovanović i kompletan SDP pokazuju da se itekako može biti gori od HDZ-a. Tko bi to rekao.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 14:09 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pantagana je napisao/la: Zoky puko ko kokica Prvo sam mislio opametio se u odnosu na prošle izbore, i kakav je god mora bit bolji od Sanadera. Onda sam mislio, možda je smotan, ali nastoji barem uraditi najbolje što zna. Pa sam mislio, kad je bilo ono oko Čačića, naivan je, ne zna što čini. Nakon ovog zadnjih dana, čovjek je otkačio, jednostavno je lud i treba ga ukloniti sa vlasti. A Jovanović i kompletan SDP pokazuju da se itekako može biti gori od HDZ-a.Od najgoreg izdanja HDZa u povijesti.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 14:51 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Inače Darko Lorencin će biti vrlo dobar ministar, čovjek se iskazao u ministarstvu gospodarstva naspram sadašnjem i bivšem ministru, a i dobro je surađivao sa svim županijama. Šteta jedino što ministarstvo gospodarstva gubi takvog čovjeka. Dokaz da IDS ima manje kadrova, ali puno stručnijih od SDP-HNS-HSU zgubidana.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 14:57 |
|
|
Ode nam premijer na kvasinu. :( Inače evo jeda za Ružu. Ne žalim što sam glasovao za nju. Citat: Novinare je zanimalo ima li kakve dokaze za svoju tvrdnju iz Dnevnika 3 da je Stanimirović prstom prozivao koga treba voditi na Ovčaru, a ona je kratko odgovorila da ima.
– Slavica Popović iz Tovarnika prijavila je DORH-u da je Stanimirović došao po njenog ranjenog supruga i predao ga četnicima, imamo dokaze medicinske, časne sestre u bolnici Vukovar, koja je i danas živa, da je on, kad su odvođeni pacijenti, pokazivao, dakle, imamo gospođu, živa je još uvijek, Ružice Erdelji koja tvrdi da je bila silovana pred njegovim očima i da je na nju osobno pljunuo, podnijela je tužbu, imamo izjave Snježane Maljak o istim zločinima, imamo izjave onih koji su odvođeni na minska polja u Lovasu, gdje tvrde i traže da ga se kazneno goni jer je bio sa škorpionom za pojasom i oznakom crvenog križa kod njih kada su ljudi ubijani. Mi govorimo o imenima, oni su podnijeli prijave – nabrajao je glavni tajnik HSP-a dr. A. Starčević Pero Ćorić. Tomašić je na to dodala da poziva DORH, koji ima sve nabrojene optužnice, da konačno ustanovi tko ne govori istinu – Stanimirović ili svjedoci. http://www.vecernji.hr/vijesti/ruza-tom ... nak-526433
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 15:22 |
|
|
Tomašić je na to dodala da poziva DORH, koji ima sve nabrojene optužnice, da konačno ustanovi tko ne govori istinu – Stanimirović ili svjedoci. Tako je. Nek se utvrdi što je bilo. Neka institucije pravne države rade svoj posao. A onda poslije možemo napraviti zgodan video s premijerom kako se zgražava što netko Voju Stanimirovićanaziva četnikom 2013. u Hrvatskoj.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 15:35 |
|
|
Nema šale s Milanovićem. Citat: Odlukom Ravnateljstva prije nekoliko trenutaka, zbog nastupa Ruže Tomašić, s Dnevnika 3 skinuti Katja Kušec, Ružica Renić i moja malenkost", naveo je Latin na Facebooku. http://danas.net.hr/hrvatska/smijenjena ... ka-3-hrt-aInače Ruža rastura, sada nas je i Latin rješila.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 16:48 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Medijske slobode u Hrvatskoj svakoga dana u svakom pogledu sve više napreduju.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 16:58 |
|
|
Isplivala je uspiredba istarskog i zagrebačkog izdanja Jutarnjeg lista, gdje su naravno rezultati za izbor župana potpuno drugačiji... Ponovno se potvrdilo da se ankete koriste u prljave svrhe
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 17:56 |
|
|
limpus je napisao/la: Nema šale s Milanovićem. Citat: Odlukom Ravnateljstva prije nekoliko trenutaka, zbog nastupa Ruže Tomašić, s Dnevnika 3 skinuti Katja Kušec, Ružica Renić i moja malenkost", naveo je Latin na Facebooku. http://danas.net.hr/hrvatska/smijenjena ... ka-3-hrt-aInače Ruža rastura, sada nas je i Latin rješila. Latina će vratiti za 3 dana te ostale neće, već viđeno. Vi vjerujete tim marksistima i ljubiteljima petokrake ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 18:22 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 18:23 |
|
|
Dobar komentar na Večernjem. Citat: O Ingrid zasto Srbiju ne predstavljas ;)
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Grijesi struktura 2012. godine i Vlada Zorana Milanovića Postano: 19 ožu 2013, 19:38 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
Na HRT-u već neko vrijeme traje latentni (manje-više) sukob predsjednika i premijera i ovo sve skupa treba promatrati i u kontekstu toga.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|