|
|
Stranica: 2/4.
|
[ 85 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 00:51 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: mateb je napisao/la: Hebeš sve što nema poštenu tipkovnicu. Zato, CrackBerry do daljnjeg. Čuješ, to sam i ja govorio do pred godinu i 3 mjeseca. Prvih mjesec dana sa Samsung Galaxy S+ sam se zajebavao, ali kad se privikneš na touchscreen, nema ničega ravnog, zaboraviš na tipkovnicu brzo, da ne govorim o tome da ti se prsti puno manje umaraju na touch screenu, a zasloni touchscreen su obično daleko bolji. A i Samsung baš zna napraviti touch screen. Svoj mobitel nosam u džepu, ostavljam gdje stignem, ispao mi je milijun puta, i nakon godinu i pol ekran je i dalje kao novi i bez ogrebotine. Ja ne znam kako.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 00:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Padne uvijek na bateriju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 00:53 |
|
|
Samsung mi je definitivno prvi izbor ako odlučim promijeniti, prema svemu što sam čuo s različitih strana.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 12:52 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Čuješ, to sam i ja govorio do pred godinu i 3 mjeseca. Prvih mjesec dana sa Samsung Galaxy S+ sam se zajebavao, ali kad se privikneš na touchscreen, nema ničega ravnog, zaboraviš na tipkovnicu brzo, da ne govorim o tome da ti se prsti puno manje umaraju na touch screenu, a zasloni touchscreen su obično daleko bolji.
A i Samsung baš zna napraviti touch screen. Svoj mobitel nosam u džepu, ostavljam gdje stignem, ispao mi je milijun puta, i nakon godinu i pol ekran je i dalje kao novi i bez ogrebotine. Ja ne znam kako. Iskreno, ja sam ga razlupao na sto strana, ekran bez problema, otišla mi je samo "home" tipka koja doduše proradi tu i tamo, ali lako je se nadomjesti drugim postupcima u samom mobitelu. Osim toga do kraja godine ću vjerojatno mijenjati mob za Samsung Galaxy S2 ili neš tako, ukratko upgrade . mateb je napisao/la: Samsung mi je definitivno prvi izbor ako odlučim promijeniti, prema svemu što sam čuo s različitih strana. Pametan izbor definitivno. Samsung dokazuje tvrdnju da ono što bijelac izmisli, azijat usavrši.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 13:09 |
|
|
Meni osobno je Samsung Galaxy prevelik, ako bih se odlučio na zamjenu svog IPhonea, razmislio bih jedino o mini verziji istoga...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 13:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
volvoks je napisao/la: Meni osobno je Samsung Galaxy prevelik, ako bih se odlučio na zamjenu svog IPhonea, razmislio bih jedino o mini verziji istoga... Meni veličina ne smeta, štoviše veći ekran mi je draži.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 13:32 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To je "cijena" ako želiš Internet i surfanje. Ne može i malo i ugodno na net-u.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 26 ožu 2013, 16:26 |
|
|
Kako može ekran da bude prevelik!?
Volvoks, prodaj to sranje od applea i kupi pravi telefon sa ekranom pravih dimenzija, galaxy note 2 na primer. Posle dva dana će taj usrani iphone da ti izgleda kao igračka za decu od 5 godina, veruj mi...
|
|
Vrh |
|
|
vezista
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 11:47 |
|
|
Ma mislim da treba imati neku sredinu, prevelik ekran telefon čini smiješnim, ono, kad se stavi teka A5 na uho izgleda groteskno na ulici, onda radije laptop, a kako nisam osobno pristalica (bar ne za sada) touchscreen-a, još uvijek volim lijep široke dobro postavljene i dobro vidljive tipke na mobitelu, tako da je nekakav optimum 3 - 3,5 incni screen, na kojem solidno ide i internet i MMS i SMS i slike i office dokumenti... Samsung mi je jako interesantan, ali još uvijek mislim da Symbian ima neke prednosti u smislu stabilnosti, te šireg asortimana app, SW, igrica tema, i drugih sadržaja od Androida... mislim stvar osobnog ukusa, podvlačim, no kako planiram za neko vrijeme zamijenuti moj "B" telefon nije isključeno da to ne bude ipak Galaxy 2, još ću vidjeti.
_________________ I svjetlost sviječe je jača od potpune tame...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 14:26 |
|
|
vezista je napisao/la: ali još uvijek mislim da Symbian ima neke prednosti u smislu stabilnosti, te šireg asortimana app, SW, igrica tema, i drugih sadržaja od Androida... Symbian više aplikacija do Androida?
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 16:35 |
|
|
vezista je napisao/la: ali još uvijek mislim da Symbian ima neke prednosti u smislu stabilnosti, te šireg asortimana app, SW, igrica tema, i drugih sadržaja od Androida.... Daj čoveče! Mislim, volim i ja Nokiu, prave ljudi kvalitetne telefone, ali ne možeš da napišeš ovakvu budalaštinu....
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 16:58 |
|
|
I symbian i Windows mobile i Blackberry OS su puno manje user friendly od androida, a o ponudi aplikacija ne treba ni govoriti, jednostavno ima premalo korisnika da bi ih bilo isplativo raditi... @carmello, što se tiče prevelikog ekrana, moguće je, pogotovo ako koristiš mobitel za primarnu svrhu, a to ie telefoniranje jednostavno ne leži u ruci, a i nije ga baš ugodno nositi u džepu... Osim ako nisi dovoljno hrabar da isfuraš mušku torbu
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 17:06 |
|
|
Ekran od 5" bez problema držiš u ruci i bez problema staje u džep. Probaj pa ćeš videti....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 18:14 |
|
|
A i Apple proizvodi su za nepismene i maloumne, bez uvrede....
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 19:07 |
|
|
Zadar 1993 je napisao/la: Iskreno, ja sam ga razlupao na sto strana, ekran bez problema, otišla mi je samo "home" tipka koja doduše proradi tu i tamo, ali lako je se nadomjesti drugim postupcima u samom mobitelu. Osim toga do kraja godine ću vjerojatno mijenjati mob za Samsung Galaxy S2 ili neš tako, ukratko upgrade Ja sam uspeo da razbijem ekran na Galaxy S2, popravka me je koštala 160€.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 20:35 |
|
|
I ja sam bio zadrti Nokiaš. Sve dok nisam uzeo SGS2...
I dalje mislim da Nokia pravi najbolje telefone što se tiče kvaliteta izrade. Ali u svemu ostalom su goli *** u odnosu na konkurenciju... I ja sam tužan zbog toga, jer stvarno volim Nokiu.
Ali ne volim je toliko da ću da koristim usrani Symbian...
Za windows ćemo da vidimo... Ali ne verujem da ću prelaziti sa androida, jer sam prezadovoljan sa njim...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:01 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: A i Apple proizvodi su za nepismene i maloumne, bez uvrede.... Opet si pio Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora...
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:04 |
|
|
Ima li ko ovaj mobitel, kakav je? Prestigio MultiPhone 4500.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:07 |
|
|
volvoks je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A i Apple proizvodi su za nepismene i maloumne, bez uvrede.... Opet si pio Citat: Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora... U "fensi" društvu koje bi te odjebalo kao seljobera ako ne bi imao iphone? Ako je to u pitanju, zašto se onda družiš sa takvim seljacima?
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:13 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ima li ko ovaj mobitel, kakav je? Prestigio MultiPhone 4500. Ja sam kupio kevi i ćaletu Prestigio tablet pre par meseci i i dalje ne mogu da verujem koliko je to dobar uređaj za smešno male pare. Tako da verujem i da su im i telefoni dobri...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:14 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: volvoks je napisao/la: Opet si pio Citat: Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora... U "fensi" društvu koje bi te odjebalo kao seljobera ako ne bi imao iphone? Ako je to u pitanju, zašto se onda družiš sa takvim seljacima? Nije doslovno tako No, budući da je 80% ljudi u mojem okruženju na Iphoneu, to olakšava neke stvari, informiranje o zanimljivim aplikacijama i igricama, besplatni iMessage između Iphone-a, punjač ako zatreba i slično... A Android nije toliko superioran da bi mi se isplatilo mijenjat Iphone dok još radi...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:35 |
|
|
volvoks je napisao/la: A Android nije toliko superioran da bi mi se isplatilo mijenjat Iphone dok još radi... Ekran od 4,7" do 5,5" koliko ima danas, a izaći će i veći uskoro jeste ubedljivo superiorno u odnosu na 3,5" i 4", barem po meni. OS je već stvar ukusa... Meni je moj telefon sa 4,3" već užasno mali i ne mogu da dočekam septembar da mi istekne ugovor, pa da uzmem galaxy note, valjda će izaći trojka do tad...
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 22:59 |
|
|
Mobitel bi morao stati u džep. Stvarno ne želim tašnu nosat sa sobom zbog tableta sa GSM funkcijom.
1076 of 2558 - 42.06%
|
|
Vrh |
|
|
mateb
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 23:12 |
|
|
volvoks je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A i Apple proizvodi su za nepismene i maloumne, bez uvrede.... Opet si pio Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora...
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Nešto o vašem mobitelu 2 Postano: 27 ožu 2013, 23:26 |
|
|
mateb je napisao/la: volvoks je napisao/la: Opet si pio Krećem se u krugovima gdje je Iphone must have, tako da nisam imao punu slobodu izbora... Javite se kad uz tekmu popijete pivicu, gospodine SDB Noviji Iphonei imaju iste funkcije kao i svaki drugi mobitel, tako da mi nisu jasni napadi s GEEK fronte. Druga je stvar bila kad prvi Iphone nije imao neke osnovne stvari kao što su MMS i GPS, no sada to nema smisla...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|