|
|
Stranica: 89/382.
|
[ 9526 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 01 tra 2013, 14:57 |
|
|
|
Otvaranje tema tipa da ste pravoslavac,musliman,katolik,budist...tipa tko je srbenda i sl.-ide ban,bez upozorenja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 06:32 |
|
|
Čekaj markan, ti si ozbiljan, sada si počeo i primjedbe brisati?? Pod broj jedan, objasni zašto je tema da ste musliman obrisana, tko se žalio i koga vrijeđa, napravi to isto za temu od Lebowskog... Pod broj dva, otkad je chat na temi stavljanje Zmajčekovog posta gdje on vrijeđa tri forumaša... Naravno nije kažnjen za to 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 08:52 |
|
|
volvoks je napisao/la: Čekaj markan, ti si ozbiljan, sada si počeo i primjedbe brisati?? Pod broj jedan, objasni zašto je tema da ste musliman obrisana, tko se žalio i koga vrijeđa, napravi to isto za temu od Lebowskog... Pod broj dva, otkad je chat na temi stavljanje Zmajčekovog posta gdje on vrijeđa tri forumaša... Naravno nije kažnjen za to  Mar-kan je napisao/la: Otvaranje tema tipa da ste pravoslavac,musliman,katolik,budist...tipa tko je srbenda i sl.-ide ban,bez upozorenja!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 09:00 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39464 Lokacija: Gl. grad regije
|
volvoks je napisao/la: Dakle, ja dobijem upozorenje jer kažem čovjeku da je glup, povjerovao da je Mamić prodao Sammira, kaj drugo da velim Istodobno, BBC-evo višemjesečno orgijanje nadamnom se ne kažnjava, a nazivao me glupanom, ograničenim, Perecom, ismijavao me jer još živim s roditeljima, nazivao mi oca Šiptarom i slično...A da ne govorim kakav govor mrznje su pisali Dzoni, Emt i šeha pa nisu kaznjeni  Pa dobro, i po čemu se razlikuješ od drugih?  Pusti Bibićka...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Melcher
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 11:33 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 14:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
|
Kada će se sankcionirati divljanje izvjesnog djavla Tomislava na temi o fethiji džamiji. ?
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 13:19 |
|
|
bura je napisao/la: Melcher je napisao/la: Kada će se sankcionirati divljanje izvjesnog djavla Tomislava na temi o fethiji džamiji. ?  Uh, to mi je promaklo. Hvala bura. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1639 of 2558 - 64.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 13:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: volvoks je napisao/la: Čekaj markan, ti si ozbiljan, sada si počeo i primjedbe brisati?? Pod broj jedan, objasni zašto je tema da ste musliman obrisana, tko se žalio i koga vrijeđa, napravi to isto za temu od Lebowskog... Pod broj dva, otkad je chat na temi stavljanje Zmajčekovog posta gdje on vrijeđa tri forumaša... Naravno nije kažnjen za to  Mar-kan je napisao/la: Otvaranje tema tipa da ste pravoslavac,musliman,katolik,budist...tipa tko je srbenda i sl.-ide ban,bez upozorenja! Ovo nije razlog, to je prijetnja, no zašto je obrisana, u čemu je toliki problem i koga ona vrijeđa?? Očito da je dopušteno pozivanje na genocid( Šeha je banirana tek tri dana nakon i nisu joj obrisani ti postovi puni mržnje) a problem je diskutiranje o muslimanskim imenima...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bura
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 14:21 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: bura je napisao/la: Uh, to mi je promaklo. Hvala bura.  To uopce nije bio moj protest, nego mi smijesno. Uostalom, nick mu je diablo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 14:24 |
|
|
volvoks je napisao/la: Mar-kan je napisao/la:
Ovo nije razlog, to je prijetnja, no zašto je obrisana, u čemu je toliki problem i koga ona vrijeđa?? Očito da je dopušteno pozivanje na genocid( Šeha je banirana tek tri dana nakon i nisu joj obrisani ti postovi puni mržnje) a problem je diskutiranje o muslimanskim imenima... Nije problem,otvori temu Muslimanska imena...teme koje aludiraju na omalovažavanje drugih naroda i konfesija,neće više proći.Ako imaš hitnu primjedbu,javi se na pp,jer ne vidim uvijek sve pdf-ove. Kako budem imao vremena,a i kolege,tako ćemo se više posvetiti i ostalim podforumima i spržiti korov.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 02 tra 2013, 14:28 |
|
|
|
Kako bi nazvali dijete da ste musliman??
To ne bi uvrijedilo ni članove al kaide, ali dobro, svatko ima pravo na svoje mišljenje...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 tra 2013, 06:59 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
|
Meni kao tvorcu ove teme nije jasno cemu ona uopshte egzistira ako se na njoj ne smiju iznijeti kritichka misljenja???????????
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 tra 2013, 07:17 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Meni kao tvorcu ove teme nije jasno cemu ona uopshte egzistira ako se na njoj ne smiju iznijeti kritichka misljenja??????????? Kako ne smiju, pa ima 80 stranica kritičkih mišljenja. Brisan je samo off-topic i chat.
1639 of 2558 - 64.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 03 tra 2013, 07:24 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 19:48 Postovi: 2925 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Naša Kvačica je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Meni kao tvorcu ove teme nije jasno cemu ona uopshte egzistira ako se na njoj ne smiju iznijeti kritichka misljenja??????????? Kako ne smiju, pa ima 80 stranica kritičkih mišljenja. Brisan je samo off-topic i chat. Pa nije off topic, a niti chat kazati svoje misljenje,ovdje se pojedini moderatori opet naglashavam pojedini, sluze fashistichkim metodama, nije problem nekoga sankcionisati,ali dajte molim vas onda za sve ista pravila! Vi dozvoljavate permanentno pljuvanje na sve muslimansko od strane fashista tipa BBC-a i njegovih istomisljenika,a ne dozvoljavate da se mi onda branimo stvarno ste licemjeni kao EZ 92-e!
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
| Vrh |
|
 |
|
hinterland
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2013, 13:56 |
|
|
|
Zašto je ukinuto romsko pitanje?
_________________ Sve će prekriti snijegovi, ružmarin i šaš...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2013, 13:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Ne otvaraj fašističke teme i ne piši fašističke postove na ovom forumu. Radi što god hoćeš drugdje.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 09 tra 2013, 22:11 |
|
|
volvoks je napisao/la: S obzirom na vašu brzinu u odgovaranju na žalbe, i nije neki problem  Nisam ti ja pravnik,ajd sad ciao sa ovog pdf-a ako nemate nešto konkretno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 tra 2013, 18:54 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Crvena Sonja je napisao/la: Kad ti ponestane Srba okrećeš se prema, za tebe kao Bošnjakinji, neugodnim Hrvatima. Tada su u akciji Heliodromi, naravno, nikada nećeš spomenuti zločine nad Hrvatima, jedino kao generalno osuđivanje zločina sa bili koje strane, to tvoje licemjerje kod nekih Hrvata ne prolazi, kod kojih prolazi- smatram da im je kvocijent inteligencije na razini amebe, možda nešto malo više od toga. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 18 tra 2013, 18:56 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 9105 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Robbie MO je napisao/la: volvoks je napisao/la: Zašto se korisnici iz posavine automatski baniraju?? memberlist.php?mode=viewprofile&u=4868Ne radi se o nikakvim "korisnicima iz posavine" nego o desecima klonova ludog @kardinala, koji ni nije iz posavine. žudeus is vočing as. 
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 tra 2013, 15:44 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 20 tra 2013, 17:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Lajbnitz (Kovač/Melcher), brisanje nicka i svih postova. Svaki sljedeći klon će rezultirati brisanjem postova svih prijašnjih identiteta, kao i brisanje svih budućih (naravno, tek nakon što dobiješ sat-dva za pisanje).
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2013, 19:06 |
|
|
BBC je napisao/la: Hajde Perec razguli. Liži muslimanske guzice na drugom mjestu. BBC već mjesecima nije dobio upozorenje, što ne bi bio nikakav problem da gotovo svakodnevno ne napiše ovakav post...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2013, 19:07 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Čuj slino, odseli od mame pa se onda javi.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2013, 19:12 |
|
|
|
Evo, ljakse nastavlja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2013, 21:09 |
|
|
|
Ja sam mu davao po dva upozorenja za jedan post, ali jednostavno je nepopravljiv pa sam odustao od njega. Baraba je to.
1639 of 2558 - 64.07%
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Protestna nota moderaciji Postano: 29 tra 2013, 21:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ja sam mu davao po dva upozorenja za jedan post, ali jednostavno je nepopravljiv pa sam odustao od njega. Baraba je to. Hoće kompleksaš Lider. Sva upozorenja sam od njega dobio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|