|
|
Stranica: 26/89.
|
[ 2218 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 30 ožu 2013, 23:40 |
|
|
|
Zgembu Adislića je lakše skontat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 31 ožu 2013, 08:51 |
|
|
Gospodine whiteone, jedna predstavnica civilizirane evrope dodjeluje povelju kosovo 1999.To je königin beatric. kraljica holandije.A ti se nadaj da ce jednom da hrvati i cella zapadna evropa da ustanu na noge i da podju u srpske osvajacke pohode. http://www.telegrafi.com/lajme/mbretere ... 30567.htmlI vi ste maximallno aktivni ali u drugu stranu prema istoku.U severnu mitrovicu podiglli ste spomenik ruskom konsullu Grigorije Stepanovic Scerbin.Kod allbanaca poznat kao kanxhalloz.On je bio prvi ruski konsull u mitrovici koji je pocinio velike zllocine.Ali nije imo dug vek jer ga je posle prvog meseca likvidiro Halit ibrahimi iz familije gashi. http://www.telegrafi.com/lajme/serbia-i ... 30559.html. billo bi u redu da diskusije srbija kosovo vodimo u drugu temu jer je ipak ovo tema za makedoniju.A govorimo i za koovo pa smo stigli cak do merkelke i obame.ne bjezhim nikad od diskusija nego da ne bude prinudjena moderacija da nas donosi na red
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 31 ožu 2013, 18:45 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 15:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Gospodine sokoli, slažem se da je ovo tema o Makedoniji, ali dalji dijalog o Kosovu i Metohiji možemo voditi samo na ovoj temi. ex-yu/doga-anja-u-srbiji-t4704.html?start=6250Događanja u Srbiji!Hrišćani poslušajte mudre reči Oskara Freysingera na 1:36, inače švajcvarski član parlamenta, a govor je održan u Berlinu. Citat: The Islamic doctrine is intended to creep into our everyday life bit by bit and make Fortress Europe crumble from within. Just think of how the Serbs lost Kosovo. Through demographic development and the help of NATO, which aided the founding of the first Islamic state on European soil. What a suicidal undertaking. What an ominous sign.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 31 ožu 2013, 23:21 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Gospodine sokoli, slažem se da je ovo tema o Makedoniji, ali dalji dijalog o Kosovu i Metohiji možemo voditi samo na ovoj temi. ex-yu/doga-anja-u-srbiji-t4704.html?start=6250Događanja u Srbiji!Hrišćani poslušajte mudre reči Oskara Freysingera na 1:36, inače švajcvarski član parlamenta, a govor je održan u Berlinu. Citat: The Islamic doctrine is intended to creep into our everyday life bit by bit and make Fortress Europe crumble from within. Just think of how the Serbs lost Kosovo. Through demographic development and the help of NATO, which aided the founding of the first Islamic state on European soil. What a suicidal undertaking. What an ominous sign. Dok se taj jednokletni shwuli gllupira po berlinu mi uzhivamo na veliko.I to bash u njegovo sello u rimllang atmosfera u jedan od 20 allbanskih dancinga u kanton cirih pogledaj atmosferu whiteone. http://www.youtube.com/watch?v=r5DLz3cySdc. A ovo su ti tvoji zemljaci iz grada kicevo u dancing bolero. http://www.youtube.com/watch?v=ooMMiGvk5vsKazhem tvoji zemljaci jer gazda je iz kumanova a ovo je vecera gastarbajtera iz struge http://www.youtube.com/watch?v=sgx-qoLWidc. Whiteone ti zaboravljash jednu stvar.Ti to sebi ne mozhesh utuviti u gllavu.Leka vas je lepo ucio.Vi allbancima uzimate pushke al im dajete topove.Whiteone mi danas imamo nashe shkolle.Mi danas ucimo.To je nashe oruzhje.Mi ucimo u nashe shkolle whiteone.Mi ucimo i u shkolle cijellog sveta.Whiteone mi smo ti narod koji je najmanje imao mogucnosti da se shkolluje.Kad ste vi imali univerzitete mi tek tada smo otkrivalli topllu vodu za kupanje.I mi vas stizhemo.Mi vas prestizhemo.Mi danas imamo dve nobelove nagrade.Whiteone ti se bavish nekim popovima i popstvom.Meni su hoxhe i popovi trebali juce.Kada sam sahranjivo.danas mi trebaju jedan dan pri kraju utakmice.Ne bavim se time Ja dans igram ja danas tancujem.Sjecam se kraja filma balada kurbina.Kada je turski pasha cijelli svoj zhivot investiro da se ne radjaju allbanski djeçaci.Novorodjeni gjergj postaje dosta veliki i u seosku prosllavu pocinje igrati allbanske igre.Otac mu uzvice LUAJ GJERGJ LUAJ.Taj tanc toliko udara tuskog pashu da mu srce popushta. Allbanci danas igraju.Allbanci danas se vesele.Allbanci su danas dozhivjelli svoju sllobodu. Opet ti kazhem mani se popova.Oni ti trebaju za sahranu.Whiteone jedna stvar nek ti je jasna.Mi allbanci smo sjeballi blloheru karijeru.Mi smo sjeballi i jürga haidera.Sledeci ce biti na redu prostitutka karla.Reci ovom tvome popu mozhe da se proserava koliko god hoce za vere i takve glluposti.Reci ti njemu kada ce da pipne u nashu svetu veru allbanstvo otici ce mu karijera.Ne da bude predstavnik negdje nego ce cijelli zhivot da se vucara po sudskim prostorijama.Mi to mozhemo whiteone. Moja je vjera starija od svih svetih pisma whiteone.Starija je i od tevrata i od zebura i od evandjelija i od kurana.Allbanska vjeru je bog stvorio kada je stvorio pllanetu zemlju.Kada je stvorio mora i pllanine.Ti nemoj da vjerujesh u tu moju vjeru.ja i ne zhelim to.Al ja vjerujem u tu moju vjeru ALLBANSTVO.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 16:19 |
|
|
sokoli je napisao/la: @sokoli Nisu li onda i pravoslavci koji su ubijali albansku djecu i silovali albanske žene pogani, to jest oni nisu kršćani jer to kršćanstvo zabranjuje? Oni jesu kršćani, koji su se odmaknuli od kršćanskog nauka, ali su kršćani jer su kršteni i pripadaju Crkvi. Isto tako muslimani koji teroriziraju kršćane su muslimani, a nek se Islamska Zajednica ogradi od njih i jasno osudi njihove zločine, ako već nema veze s njima. Sokoli, ako u Švedskoj il Nizozemskoj ima imigranata 5 % a silovanja 50 % ide na dušu imigrantima, onda imamo problem. Slažem se sa tobom da prema svakom treba individualno postupati, ali ne osuđuješ li i sam islamsko divljaštvo i duge brade koje su spremne na svakojake ludosti?! Bolje vam je da eliminirate te divljake na vrijeme to jest neutralizirate ih. Nisu li oni uspjeli u nekoj džamiji u Makedoniji napasti imama i izbaciti ga van jer nije podržavao njihovu ideologiju? Ako u Francuskoj postoje čitavi kvartovi u kojima žene nesmiju izlazit van iz kuće osim sa mužem ili bratom, žene bivaju tučene, muškarci siluju i bave se kriminalom, ljudi održavaju molitve na ulicama petkom i nedopuštaju prolaznicima da prolaze, napadju homsoeksualce na ulici, uništavaju prodavaonice alkohola itd.. Jel to normalno? Zašto se pravoslavci u Njemačkoj il Francuskoj tako ne ponašaju? Sokoli imam jedno pitanje za tebe.. Želim iskren odgovor ko i uvijek.. Poznajem jednu obitelj Albanaca ovdje u mom naselju i znam da je njihov otac bio kupio buduću ženu za svog sina kad je ona imala 10ak godina. On je platio puno tisuća eura. I njegov sin je prije svadbe samo jednom vidio tu curu i kad je postao punoljetan otišao je u Tetovo (otkuda su oni rodom) i tata mu je napravio veliku svadbu. I ta cura sad živi ovdje u Zagrebu, tu ju je doveo. Znači kod vas Albanaca očito i dalje postoji problem dogovorenih brakova, čak i kada živite na Zapadu, kao i kod Turaka. Žene su dosta obespravljene. Pomiče li se što unaprijed po tom pitanju, prvenstveno u Makedoniji?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 18:36 |
|
|
|
sokoli, nije trebalo mnogo vremena da pokažeš svoje zamaskirano zlo koje poseduje svaki šiptar i svaki islamista. Hvališ se javno da ste likvidirali austrijskog desničara Hajdera, hvališ se da možete da likvidirate koga god poželite, a meni je drago da bar ovi naivni Hrvati vide sa kakvim zverima mi imamo posla.
Sto se tiče ovog ogavnog turbo-folka ili kako Hrvati kažu ''cajke'', mene bi bila sramota da postavljam takve klipove, vi ste jedna podkultura plemenskog zaostalog Balkana. Zapravo ni Balkan nije za vas, jer ako ti kao informisani i obrazovani Albanac postavljaš ovakvo smeće od muzike, šta da očekujemo od onih koji nose bele kapice i ne izlaze iz svog sela.
Što se tiče ''albanske vere'', to je tipična mitomanija nezrelih naroda koji veličaju svoju malu i beznačajnu kulturu do nebesa. Ziveli ste stotinama godina pored civilizovanih naroda, a ostali ste izolovani i dan danas, bez obzira gde živite.
@ Ibar, pa čoveče vrati se par stranica unazad pa pročitaj kako je počeo da komunicira sa makedonkom Snežanom. Kaže ''fin albanac ne priča sa nepoznatim ženama''. Ej bre, pa ovo je forum, svi smo svakome nepoznati, ali oni su zaostali kao i svi islamisti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 19:14 |
|
|
Ibar je napisao/la: sokoli je napisao/la: @sokoli Nisu li onda i pravoslavci koji su ubijali albansku djecu i silovali albanske žene pogani, to jest oni nisu kršćani jer to kršćanstvo zabranjuje? Oni jesu kršćani, koji su se odmaknuli od kršćanskog nauka, ali su kršćani jer su kršteni i pripadaju Crkvi. Isto tako muslimani koji teroriziraju kršćane su muslimani, a nek se Islamska Zajednica ogradi od njih i jasno osudi njihove zločine, ako već nema veze s njima. Sokoli, ako u Švedskoj il Nizozemskoj ima imigranata 5 % a silovanja 50 % ide na dušu imigrantima, onda imamo problem. Slažem se sa tobom da prema svakom treba individualno postupati, ali ne osuđuješ li i sam islamsko divljaštvo i duge brade koje su spremne na svakojake ludosti?! Bolje vam je da eliminirate te divljake na vrijeme to jest neutralizirate ih. Nisu li oni uspjeli u nekoj džamiji u Makedoniji napasti imama i izbaciti ga van jer nije podržavao njihovu ideologiju? Ako u Francuskoj postoje čitavi kvartovi u kojima žene nesmiju izlazit van iz kuće osim sa mužem ili bratom, žene bivaju tučene, muškarci siluju i bave se kriminalom, ljudi održavaju molitve na ulicama petkom i nedopuštaju prolaznicima da prolaze, napadju homsoeksualce na ulici, uništavaju prodavaonice alkohola itd.. Jel to normalno? Zašto se pravoslavci u Njemačkoj il Francuskoj tako ne ponašaju? Sokoli imam jedno pitanje za tebe.. Želim iskren odgovor ko i uvijek.. Poznajem jednu obitelj Albanaca ovdje u mom naselju i znam da je njihov otac bio kupio buduću ženu za svog sina kad je ona imala 10ak godina. On je platio puno tisuća eura. I njegov sin je prije svadbe samo jednom vidio tu curu i kad je postao punoljetan otišao je u Tetovo (otkuda su oni rodom) i tata mu je napravio veliku svadbu. I ta cura sad živi ovdje u Zagrebu, tu ju je doveo. Znači kod vas Albanaca očito i dalje postoji problem dogovorenih brakova, čak i kada živite na Zapadu, kao i kod Turaka. Žene su dosta obespravljene. Pomiče li se što unaprijed po tom pitanju, prvenstveno u Makedoniji? Ibar cu da citiram svaku tvoju rijec da bih mogo da ti odgovorim.Otisho si mallo djonom to fudbalskim zhargonom na isti nacin cu da ti odgovorim bez dllaka na jeziku. Nisu li onda i pravoslavci koji su ubijali albansku djecu i silovali albanske žene pogani, to jest oni nisu kršćani jer to kršćanstvo zabranjuje? To ne znam dali krshcanstvo zabranjuje ili ne.Da bih to znao trebam otici u crkvu da sllusham mise da procitam verske knjige.Izvini ibar rekoh i whiteonu ne mislim brzo umrijeti pa zato ne treba mi ni hoxha ni pop. Ali jednom smo imali zhustru diskusiju za vreme odmora za rucak.Poceo je razgovor medju kolegama kada se razgovarallo o istoj temi.I to turcin iz turske sa jednim mojim allbancem katolikom sa kosova.Na istu tvrdnju koju ti sada tvrdish turcin je bio kategorican da nije to tako.I on je tim sllabim njemackim reko ovo: Kod vas hristijana ako jedan hristijan napravi jedan zllocin i posle toga otidne pa se ispoveda u crkvu to je znak pokajanja i bog ce mu oprostiti tu greshku.Jer se zato zhrtvovao isus.Znaci ako ti srbi koji su ubijalli moje allbance ako su otishli kod artemija i pokajalli se oni su cisti.DALI JE TO ISTINA TO MI TI RECI.A ja ti dajem besu da svaki sledeci put kada neko tako rekne ja cu odmah da repliciram ne nije tako. Sokoli, ako u Švedskoj il Nizozemskoj ima imigranata 5 % a silovanja 50 % ide na dušu imigrantima, onda imamo problem. Slažem se sa tobom da prema svakom treba individualno postupati, ali ne osuđuješ li i sam islamsko divljaštvo i duge brade koje su spremne na svakojake ludosti? Ibar kako je u shwedsku ne znam.U shwicarsku 30% cjellokupnog stanovnishtva su stranci.A ucestvujemo mozhda sa 35-40% cjellokupnog kriminalla u swicarsku.Ali za razliku nash je kriminall sitan xheparoshki.Dok kriminall koji je tezhak milijarde mi nemamo shanse.Jer nemamo intelegenciju za to.Sa druge strane akademici se ne sele iz hrvatske ili iz makedonije.jer oni zhive pristojno.Sele se ljudi iz ballkanskih i evropskih geta.Fenomen sillovanja ja sam neshto procito da su se u neke africke zemlje de je billo konflikta toga je billo masovno.Znaci sillovanje kao sredstvo represije.Billo je masovnog sillovanja u bosni od strane srba cijellog nesrpskog pucanstva.Billo je masovnih sillovanja na kosovu dok je bio konflikt.Ali to shta ti tvrdish u zapadu se pishe za jednu foku.U eu parlament se diskutira dali treba uvoditi zakon o prinudnom dostavom igracaka za patke jer je psihollog reko da ako patke nemaju cime da se igraju hvata ih depresija.U svicarsku je uveden zakon za obaveznu proshetku psa dva puta dnevno.Obavezno pushtanje krava tokom dana na sllobodi.A da ima 50% sillovanja od stranaca i da vllade tih zemalja nishto ne preduzmu? hmmmmmm ibar ipak ja zhivim na zapadu.Poznajem neke stvari. Isto tako muslimani koji teroriziraju kršćane su muslimani, a nek se Islamska Zajednica ogradi od njih i jasno osudi njihove zločine, ako već nema veze s njima. Za koju islamsku zajednicu mislish ibar? dali si siguran da islamska vera to ne zabranjuje.Jer kod muslimana nemash taj centar moci kao kod hristijana.Vi imate vatikan pravosllavci imaju istambull.Dok kod nas svaka opshtina ima svoju islamsku zajednicu.Opet kazhem nemam pojma od vera.Cuo sam da kuran strogo zabranjuje Nanijeti billo kakvo zllo predstavnicima drugih vera.Jer ce na sudnji dan kad bude taj izashao pred bozhji sud.Bog ce reci:sokoli ti si pokrao ibru carape.Ibar shta zhelish zauzvrat od njega.I buduci da ibar ima sllabiju veru od moje, ibar ce mi trazhiti moju veru.I ja ostadoh bez vere.I pravo tamo de su pevacice pinkushe i sve one neverne strpaju jadnog sokolija jer mu je ibar uzeo veru za jedne carape.Najstrozhe mi je zabranjeno da vredjam ili opsujem tvoju veru.Jer time ja tebe provociram da ti mene uzvratish i opsujesh muju veru koja je jedina i istinska.Ibar ne zajebaj ne teraj me da govorim o stvarima za koje nemam ama bash pojma.To sam cuo dali to stoji u kuranu ne znam Ako u Francuskoj postoje čitavi kvartovi u kojima žene nesmiju izlazit van iz kuće osim sa mužem ili bratom, žene bivaju tučene, muškarci siluju i bave se kriminalom, ljudi održavaju molitve na ulicama petkom i nedopuštaju prolaznicima da prolaze, napadju homsoeksualce na ulici, uništavaju prodavaonice alkohola itd.. Jel to normalno? Zašto se pravoslavci u Njemačkoj il Francuskoj tako ne ponašaju? Ibar na ovo cu da ti odgovorim sa par rijeci.Ako u hrvatskoj svakog prvog u mjesecu se u crkvu zhrtvuje mllada djevojka, ako zhene mogu se pokllati odrati i meso prodati u mesari,ako se homoseksuallci stavljaju u topovsku cijev i ispucaju, ako se svakog dana jedna mlekara podigne u vazduh, dali je to normallno.Dali to rade muslimani usred beograda ili zagreba.Zashto se muslimani ne ponashaju kao vi? Ibar izvini prijatelju ali tvoje rijeci su mi ovako zvucille.Ibar ne zajebaj rekoh ti zhivim u zapadu.Zhivim u drzhavi u kojoj funksionishe pravna drzhava.Ta ista pravna drzhava funksionishe i u njemackoj i u francuskoj i u engleskoj.Ako josh dalje insistirash da me ubedjujesh nemoj jer cu pomisliti da je francuska postalla shpansko sello gornja estramadura iz 1843 godine.Jednom godishnje za bajram ima i u shwicarsku da se klanjash.nema mesta u dzhamije pa od velike guzhve ljudi se klanjaju i ispred i u trotoar.Nema mesta na parkinzima.Ali taj jedan dan u godini 1 sat tolerishu i svicarci hristijani.cak oslobadjaju i svoje park placeve za nas.Tog dana i polizija tolerishe ne pishe kazne jer je to 1 sat u godini.Ibar kad ja sllavim neovisnost kosova bllokiraju se svi svicarski gradovi.Juce si dobio protiv srbije cijelli cirih je brmcio od kolla od sirena od dimnih baklji i hrvatskih shahovnica.Prvi srbin snima nas sa shahovnicama i pravo u youtube.Vidi shta rade hrvati to su svi prosta masa i seljaci. Sokoli imam jedno pitanje za tebe.. Želim iskren odgovor ko i uvijek.. Poznajem jednu obitelj Albanaca ovdje u mom naselju i znam da je njihov otac bio kupio buduću ženu za svog sina kad je ona imala 10ak godina. On je platio puno tisuća eura. I njegov sin je prije svadbe samo jednom vidio tu curu i kad je postao punoljetan otišao je u Tetovo (otkuda su oni rodom) i tata mu je napravio veliku svadbu. I ta cura sad živi ovdje u Zagrebu, tu ju je doveo. Necu nishta da kazhem jer ne znam tu obitelj.Koliko ima sad godina ta cura koja se udalla ili koja je kupljena.Ali cekaj od sada ti kazhem to je llazh. Prije kod nas allbanaca je imallo nedostatak zhena.Narocito pllaninska sella nijedna djevojka nije htella tam otici.Oni su bili prinudjeni ili razmena ili debello pllatiti za zhenu.Ali taj novac ne bi uzella familija djevojke nego posrednik ili strojnik.Vecina njih su uzimali zhene iz bosne iz vojvodine iz crne gore tamo po ta pllanina bogu iza ledja.Ibar danas kod allbanaca imash vishe djevojaka nego mlladica.Jer djevojke imaju istu brigu istu lekarsku njegu iste usllove so gar zhive kao kralice.Hiljadu puta sam prokuneo svoju majku shta me nije rodilla zhensko nego mushko.Uz to u allbaniju imash veliki vishak zhena.Cak ostare neudate.Josh i egzodus koji se desio i emigracija djevojke ostadoshe bez mushkaraca.Ko ce da ti da vishe pare za zhenu.Josh uz to ti kazhesh tamo tvoj komshija.Prvo ne znam odakle si.Sigurno iz bosne ili iz hrvatske.Taj tamo sigurno ima radnju i ima para.On je mogo i juce da nadje zhenu i danas mozhe.ne treba da pllati.Reci mi u zagrebu na kome mestu oni zhive ja cu ti rijeci ko su oni i cijellu njihovu istoriju.Pazi nemoj reci da imaju qebapxhilnicu blizu trga bana jelacica jer su to moja familija i cesh da se razocarash kad budesh dozno sa kakvim bosovima imash poslla. Znači kod vas Albanaca očito i dalje postoji problem dogovorenih brakova, čak i kada živite na Zapadu, kao i kod Turaka. Žene su dosta obespravljene. Pomiče li se što unaprijed po tom pitanju, prvenstveno u Makedoniji. Prvo pitash pa dalje sam odgovarash i josh uz to tvrdish da je to tako.Josh me optuzhujesh da su zhene obezpravljene .Ibar de zhivota ti dali je praznik u pitanju pa je istroshena neka flasha vishe ili nisi popio tablete.Ibar moja zhena ne radi jer ja imam 4 tvoro dece.Sada cekam 5.Druge allbanke rade jer moraju ne stizhe pllata ovdje u svicarsku.Dole zhive kao kralice. Dole u makedoniju ovako rade one.Ustanu ujutro muzha i decu poshalju na poso i u shkoli.Pospremaju kucu stoke vishe nema mlijeko kupujemo jer kazhu ne isplati se cuvati krave.Poljoprivreda nishta jer se ne ispllati.Ondak oko 8 sati okupljaju se u bashti ispod sjenke i kafa obavezno, slladko i obavezno malboro light.I ondak pocinje razgovor o turskim serijama koje kod nas imash non stop.One sapunice 300 epizoda u dvije sobe.Komentari u vezi toga pa se ondak predje na haljine butik USA butik dona butik to butik ono.Dollaze deca iz shkolle daju da jedu polla sata i sad kupovina dnevni pazar.Prodje tri cetri sata vracaju se sat vremena prije vecere.Dollazi jadan muzh umoran mrtav samo shto pojede i odmah kazhe muzhu ajmo kod moje mame jer neshto je nevoljna i jadan muzh radi cijelli dan i uvece da joj ispunjuje zhelje.I ti meni kazhesh da su zhene allbanke obezpravljene.Ibar pazi ovako moguce tvoja zhena ima deset haljina moja zhena ima 200.Ne znam koja kolla vozi tvoja zhena moja vozi BMV x5 4.8 litara motor full tiptronik 7 placeva.Moja zhena ima na sebi nakita preko 100 hiljade franaka.Samo joj sat koshta 14 hiljada franaka originall zllatan JVC. E ibar kada ti ucinish polla toga za tvoju zhenu cemo da sednemo i da razgovaramo ja i ti koje su obespravljene nashe ili vashe zhene.Izvini ibar ali polla vashih zhena rade cijelli dan vi zhivite ko carevi i na kraju josh uzimate im novac i popijete alkohol.I vashe zhene imaju prava nashe nemaju.Moguce pod zhenska prava vi zamishljate da zhena radi a da joj ti uzmesh pare.Ako je ovo ondak nashe zhene nemaju pürava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 20:07 |
|
|
|
E moj Ibar, naslušasmo se mi šiptarskih bajki više nego kada smo bili u vrtiću.
Stvari stoje drugačije, Slovenija ima najbolji standard, pa onda Hrvatska, u Srbiji se bolje živi nego u Makedoniji, a Kosovo je dno dna, to je nevidjena beda još uvek. Kako god tu smo negde, niko nije otišao predaleko, osim što su šiptari na Kosovu imaju najveću nezaposlenost, što su velike pare dali Amerikancima za lobiranje i što su im poklonili najveće resurse. Čak i da ovi šiptarski islamo-šovinisti tvrde kako su oni stigli nas, pa i vas, neka im bude nemam nameru da se nadmećem sa njima, jer lažu kao psi. Ali pričati o nakitu od 100.000 franaka i satovima od 14hiljada franaka u inostranstvu, pa to može svako od naših iz dijaspore, kao da nema Srba i Hrvata u Cirihu, Ženevi, Bazelu itd. žTo više govori o njihovim kompleksima.
Stvarnost na kosovu je totalno drugačija i njihova sreća je što još uvek žive od nacionalizma, ali šta kada zli Srbi ne budu više vest broj jedan. Šta će da jedu ? Kamenje ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 20:29 |
|
|
Whiteone je napisao/la: sokoli, nije trebalo mnogo vremena da pokažeš svoje zamaskirano zlo koje poseduje svaki šiptar i svaki islamista. Hvališ se javno da ste likvidirali austrijskog desničara Hajdera, hvališ se da možete da likvidirate koga god poželite, a meni je drago da bar ovi naivni Hrvati vide sa kakvim zverima mi imamo posla.
Sto se tiče ovog ogavnog turbo-folka ili kako Hrvati kažu ''cajke'', mene bi bila sramota da postavljam takve klipove, vi ste jedna podkultura plemenskog zaostalog Balkana. Zapravo ni Balkan nije za vas, jer ako ti kao informisani i obrazovani Albanac postavljaš ovakvo smeće od muzike, šta da očekujemo od onih koji nose bele kapice i ne izlaze iz svog sela.
Što se tiče ''albanske vere'', to je tipična mitomanija nezrelih naroda koji veličaju svoju malu i beznačajnu kulturu do nebesa. Ziveli ste stotinama godina pored civilizovanih naroda, a ostali ste izolovani i dan danas, bez obzira gde živite.
@ Ibar, pa čoveče vrati se par stranica unazad pa pročitaj kako je počeo da komunicira sa makedonkom Snežanom. Kaže ''fin albanac ne priča sa nepoznatim ženama''. Ej bre, pa ovo je forum, svi smo svakome nepoznati, ali oni su zaostali kao i svi islamisti. Whiteone prijatelju to je tipican srpski vokabullar.Cim se mallo naljuti i ne pashe mu neshto pocinje sa uvredama.Koliko je to zlla sakupleno u nas allbance i islamiste.Uvreda cijellog jednog naroda i cijelle jedne vere.Eto to je srpska shesheljeva llogika.Zato se divite uvijek psihopatama i lludacima. Da whiteone mi hajdera smo politicki napravili patos.nashe allbansko lobiranje, blohera isto, vasheg aleksandra leku rankovica takodje, sllobu isto doshli smo mu gllave.I pazi jednu stvar whiteone.To je neka bozhja silla svi ti narodi koji su protiv nas neshto im ne ide.Grci, kiparci,shpanci sllovaci to svi neki koji nisu josh priznali kosovo.ne osjecash li da je i bog na nashu stranu? Shta se hrvata tice shta trebaju oni da vide sa kakvim zverima vi imate poslla.ot kada to zveri zavrshe pokoljeni i u lladnjacama.Pa oni poznaju neke druge zvijeri koji su pokosilli njihov narod.Pa oni josh cuju jauke kllanja tih zvijeri po vukovaru.Neko mozhe iz pristojnosti neshto i da kazhe neku rijec.Ali pataj onu hrvatsku majku koja ceka sina a nema da dodje i to samo radi toga shta je bio hrvat.Whiteone hristijan ubija hristijana tako krvolocno.To samo vi mozhete. Taj turbo folk nemoj da vredjash jer je to srpsko turskociganski izmet.Ali vi i nemate nishta drugo osim te pinkomanije i ciganske limene gllazbe.To smo od vas uzeli.Nego batali to tebi je zabolello neshto drugo.Nikako nisi mogo da vidish zabuljene allbanke u shamije.Ni allbance u belim kapama.Whiteone jadnice samo makedonija ima 100 hiljada studenata mislim onaj allbanski deo.Vishe od polla su djevojke.Whiteone prijatelju u leto kad dolaze gastarbajteri na odmor.Te cure sve voze jake mashine.nemoj se naci na putu nedje da te neka ne ponese sa sobom da te vuce kolima do makedonske granice. Whiteone vasha je kultura psovati vredjati poniziti zhene.Ja sam drugaciji svet.Prvo sa zhenama trebash biti pristojan.Paziti na rijeci i bez vullgarnosti.Ne smijesh se svadjati sa zhenama.Ne smijesh polemizirati sa zhenama.Dobar mushkarac i kad je u pravu treba odstupiti kada su u pitanju zhene.Ti to smatrash zaostalim dok kod nas to se smatra kulturom.Mi cijenimo lepshi pol.One ne spadaju u krvnu osvetu.Ako jedna zhena ubije ne smije se krv napllatiti na nju nego na njeni mushki deo familije.Za tebe mozhda zaostallo za mene to je kultura. Mitomanija? Whiteone ja kada bih hiljada puta umro i ponovo se rodio ako me bog pita koja cesh nacionallnost biti ja kazhem allbanac i nishta drugo.Da ne duzhimo whiteone.Josh uvijek allbanci nemaju svoj vukovar.Josh uvjek mi nemamo nashu srebrenicu.To nije mit to je istina.Ti brate treba bar jedno 50 godina da se to bar mallo zaboravi i tek ondak mozhda neshto mallo pravo na gllas.Hitleru se josh zamera dok kod vas josh se suze nisu osushille i vi odmah de mi smo dobri priznajte to.Ma vi ste koljaci i ladno krvne ubice whiteone.To su fakti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 20:40 |
|
|
Whiteone je napisao/la: E moj Ibar, naslušasmo se mi šiptarskih bajki više nego kada smo bili u vrtiću.
Stvari stoje drugačije, Slovenija ima najbolji standard, pa onda Hrvatska, u Srbiji se bolje živi nego u Makedoniji, a Kosovo je dno dna, to je nevidjena beda još uvek. Kako god tu smo negde, niko nije otišao predaleko, osim što su šiptari na Kosovu imaju najveću nezaposlenost, što su velike pare dali Amerikancima za lobiranje i što su im poklonili najveće resurse. Čak i da ovi šiptarski islamo-šovinisti tvrde kako su oni stigli nas, pa i vas, neka im bude nemam nameru da se nadmećem sa njima, jer lažu kao psi. Ali pričati o nakitu od 100.000 franaka i satovima od 14hiljada franaka u inostranstvu, pa to može svako od naših iz dijaspore, kao da nema Srba i Hrvata u Cirihu, Ženevi, Bazelu itd. žTo više govori o njihovim kompleksima.
Stvarnost na kosovu je totalno drugačija i njihova sreća je što još uvek žive od nacionalizma, ali šta kada zli Srbi ne budu više vest broj jedan. Šta će da jedu ? Kamenje ? Whiteone ne lazhemo ko psi pazi na jezik pocinje da te hvata nervoza.Whiteone smiri zhivce.Stavi potpis sutra dobicete novac za penzije josh za jedan mesec.na kraju krajeva evo cu da povucem svoje rijeci.nemamo da jedemo.Glladujemo.velika beda na kosovu.Ali i veliko zadovoljstvo.nema vishe srpskih xhandara.Nema vishe kraljskih vojnika nema porucnika i nacellnika.Kosovo ima dovoljno trave.Trave cu da jedem samo sa vama nikad vishe da nemamo poslla.Srpska cizma nikad vishe nece da gazi kosovo.Ufff koje zadovoljstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 01 tra 2013, 22:34 |
|
|
sokoli je napisao/la: U skoplje su investirane 500 miliona evra samo na spomenike.Dok za ta tri allbanska spomenika vec deset godina govori dui nema ih.dui samo shta skenderu begu nisu stavili tockove pa da ga shetaju po sve allbanske gradove.Gospodjo snezhano allbanske opshtine dobijaju 3% od cjellokupnog drzhavnog buxheta.U takvoj situaciji novac za allbanske opshtine grujo koristi u svoje svrhe i time bije sdsm godinama.Ako dodje taci ili rufi osmani oni ce trazhiti minimum 25% od cjellokupnog buxheta za allbansku istoriju za kulturu za film za sport i za sve.To je dil gospodjo snezhano.PARE su u pitanju.Grujo je napravio od alije ahmetija u ocima nepismenih allbanaca ponovnog heroja.Izvini i vi ste naseli na to gospodjo snezhano.Zato sam vas pito shta ce biti ako kicevo dobiju allbanci.Shta ce biti ako strugu dobiju allbanci. Gospodjo snezhano nek sve allbanske opshtine vode makedonci.Uopce me nije briga za to.Vratite nam nashe pare.Vratite buxhet tim opshtinama pa nek ih vode i eskimi i tunguzijci ako treba.
A za to je kriv tko ? Ako su vasi nesposobni i dozvoljavaju da Grujo od njih radi budale....vas problem.Vi imate sve zamenike ministre i ministre bez kojih ne moze niti jedna odluka proci....Imate razne direktore,zaposlenike,usli ste u svaku poru vlasti,a opet vas makedonci kradu...... Ili lazete ili ste nesposobni do bola (mislim na vase politicare) Vas je premijer Ali Ahmeti,neka se on bori da vi dobijete vise od 3 % proracuna.....ako ne dobijete to je samo vas problem.Koji ga vrag onda glasate ? Ili je bitnije sto je postavio ucku za ministra obrane ?Gledajuci izborne rezultate izgleda da je to bitinije.Ako on moze time kupiti albanske glasove onda bolje od 3% ni ne zasluzujete. sokoli je napisao/la: Ja nisam reko da su doshli svi allbancia doshli su vishe nego polla evo imam papire za sello crvica ispred sebe.Njih nije doshlo 480 gllasaca iz tog sella imam i imena i prezimena ispred sebe.Familije TIKA familije ballazhi, familije sejdini.Imamo datume rodjenja pa cak i maticne brojeve.I ne zaboravi u proshlim izborima zajaz i osllomej nisu bili u sastavu kiceva.Vash zakon o teritorijallnoj podeli.To je politika drzhave makedonije da se allbanci koliko je moguce lishe zemlje.Pogledaj gostivar.Oduzeto mu cello mavrovo.oduzeto mu cello suvogorije.Prosto gostivar sa teritorijallnom podelom je opeljeshen do kosti.Uvek se znallo shta je obshtina.Gostivar sa sve okollna sella.tetovo sa sve okollna sella skopje jedna obshtina sa sve okollna sella.Mi smo za taj sistem koji je bio i u bivshu jugosllaviju nego vama to ne odgovara.A vratilli ste zajaz i osllomej u kicevo da bi alija dobio tamo.Ako dobije tamo alija ispasce da nije izdajica nego patriot.To je to
. E sve sam u zivotu procitao,ali da se albanci zale na teritorijalnu podjelu,e to jos nisam....... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 02 tra 2013, 22:27 |
|
|
Stjepan je napisao/la: sokoli je napisao/la: U skoplje su investirane 500 miliona evra samo na spomenike.Dok za ta tri allbanska spomenika vec deset godina govori dui nema ih.dui samo shta skenderu begu nisu stavili tockove pa da ga shetaju po sve allbanske gradove.Gospodjo snezhano allbanske opshtine dobijaju 3% od cjellokupnog drzhavnog buxheta.U takvoj situaciji novac za allbanske opshtine grujo koristi u svoje svrhe i time bije sdsm godinama.Ako dodje taci ili rufi osmani oni ce trazhiti minimum 25% od cjellokupnog buxheta za allbansku istoriju za kulturu za film za sport i za sve.To je dil gospodjo snezhano.PARE su u pitanju.Grujo je napravio od alije ahmetija u ocima nepismenih allbanaca ponovnog heroja.Izvini i vi ste naseli na to gospodjo snezhano.Zato sam vas pito shta ce biti ako kicevo dobiju allbanci.Shta ce biti ako strugu dobiju allbanci. Gospodjo snezhano nek sve allbanske opshtine vode makedonci.Uopce me nije briga za to.Vratite nam nashe pare.Vratite buxhet tim opshtinama pa nek ih vode i eskimi i tunguzijci ako treba.
A za to je kriv tko ? Ako su vasi nesposobni i dozvoljavaju da Grujo od njih radi budale....vas problem.Vi imate sve zamenike ministre i ministre bez kojih ne moze niti jedna odluka proci....Imate razne direktore,zaposlenike,usli ste u svaku poru vlasti,a opet vas makedonci kradu...... Ili lazete ili ste nesposobni do bola (mislim na vase politicare) Vas je premijer Ali Ahmeti,neka se on bori da vi dobijete vise od 3 % proracuna.....ako ne dobijete to je samo vas problem.Koji ga vrag onda glasate ? Ili je bitnije sto je postavio ucku za ministra obrane ?Gledajuci izborne rezultate izgleda da je to bitinije.Ako on moze time kupiti albanske glasove onda bolje od 3% ni ne zasluzujete. sokoli je napisao/la: Ja nisam reko da su doshli svi allbancia doshli su vishe nego polla evo imam papire za sello crvica ispred sebe.Njih nije doshlo 480 gllasaca iz tog sella imam i imena i prezimena ispred sebe.Familije TIKA familije ballazhi, familije sejdini.Imamo datume rodjenja pa cak i maticne brojeve.I ne zaboravi u proshlim izborima zajaz i osllomej nisu bili u sastavu kiceva.Vash zakon o teritorijallnoj podeli.To je politika drzhave makedonije da se allbanci koliko je moguce lishe zemlje.Pogledaj gostivar.Oduzeto mu cello mavrovo.oduzeto mu cello suvogorije.Prosto gostivar sa teritorijallnom podelom je opeljeshen do kosti.Uvek se znallo shta je obshtina.Gostivar sa sve okollna sella.tetovo sa sve okollna sella skopje jedna obshtina sa sve okollna sella.Mi smo za taj sistem koji je bio i u bivshu jugosllaviju nego vama to ne odgovara.A vratilli ste zajaz i osllomej u kicevo da bi alija dobio tamo.Ako dobije tamo alija ispasce da nije izdajica nego patriot.To je to
. E sve sam u zivotu procitao,ali da se albanci zale na teritorijalnu podjelu,e to jos nisam.......  Stjepane izvini al ti danas mozhesh da govorish i engleski.Da mi izigravash engleza francuza i shta ti dusha zheli.Ti si dobio nezavisnu drzhavu.Dobio si pomoci iz njemacke do mile volje.Ostallo ti more koje je hranillo cellu jugosllaviju.Ostalle su ti milijarde deviza svake godine i ekonomija ti je otishla u P.M. Postao si najzaduzheniji gradjanin evrope.Drzhava ti doshla do kollapasa.da se nije umesho babo da ti pocisti te manolice i co ti danas ne bi se pravio francuz.Nego reci hvalla bogu i americi da su vas spasilli.Pa sad pravi se pametan.E kada ja sutra dobijem tu istu pomoc.Kada ja sutra budem mogo da odberem onoga koga hocu, a ne da mi to bllanko bude izabrano od bezbednjaka ondak mozhemo da govorimo ja i ti.Rekoh ti ja stjepane da ja imam samo jedan nic tu u forumu.Ne trebaju mi nekoliko ko par vas da bi pravili provokacije. Da se mi allbanci zhalimo na teritorijallnu podjelu da.Zna se shta je opshtina.teritorijallna podjella makedonije je najobicno stvaranje enkllava u makedoniju.Opshtina je skoplje.Grad skoplje je cijella jedna obshtina.Sve ostallo su mesne zajednice.Tako je billo u tursko vrijeme tako je billo za vrijeme kralja tako je billo u titovo vrijeme.Za rimsko vrijeme nemam saznanja. danas mavrovo postade obshtina sa dvadeset kuca i par skopljanaca koji odllaze tamo dva vikenda godishnje.Kada se allbanci priblizhavaju broju makedonaca ta obshtina se i brishe.Mi nemamo nishta protiv. opshtina struga, ohrid,debar,kicevo,tetovo,gostivar,skopje,kumanovo, itd sve do krajne tacke u strumici.Mi smo uvijek za to da obshtine budu one koje su bille u bivshu jugosllaviju.Samo to nekome ne odgovara.A zashto reci nam ti jer si mi puno pametan i poznajesh situaciju perfektno. Za aliju ahmetija evo pokllanjam ti ga od srca ako mozhesh da ga maknesh al teshko da cesh moci.Prosto sumnjam.I on i grujo ce da otidnu kada otidnu predaleka sa vardarskom banovinom.Tada ce neko drugi da ih makne obojicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 01:53 |
|
|
sokoli je napisao/la: Stjepan je napisao/la: A za to je kriv tko ? Ako su vasi nesposobni i dozvoljavaju da Grujo od njih radi budale....vas problem.Vi imate sve zamenike ministre i ministre bez kojih ne moze niti jedna odluka proci....Imate razne direktore,zaposlenike,usli ste u svaku poru vlasti,a opet vas makedonci kradu...... Ili lazete ili ste nesposobni do bola (mislim na vase politicare) Vas je premijer Ali Ahmeti,neka se on bori da vi dobijete vise od 3 % proracuna.....ako ne dobijete to je samo vas problem.Koji ga vrag onda glasate ? Ili je bitnije sto je postavio ucku za ministra obrane ?Gledajuci izborne rezultate izgleda da je to bitinije.Ako on moze time kupiti albanske glasove onda bolje od 3% ni ne zasluzujete. E sve sam u zivotu procitao,ali da se albanci zale na teritorijalnu podjelu,e to jos nisam.......  Stjepane izvini al ti danas mozhesh da govorish i engleski.Da mi izigravash engleza francuza i shta ti dusha zheli.Ti si dobio nezavisnu drzhavu.Dobio si pomoci iz njemacke do mile volje. Ostallo ti more koje je hranillo cellu jugosllaviju.Ostalle su ti milijarde deviza svake godine i ekonomija ti je otishla u P.M. Postao si najzaduzheniji gradjanin evrope.Drzhava ti doshla do kollapasa.da se nije umesho babo da ti pocisti te manolice i co ti danas ne bi se pravio francuz.Nego reci hvalla bogu i americi da su vas spasilli.Pa sad pravi se pametan.E kada ja sutra dobijem tu istu pomoc.Kada ja sutra budem mogo da odberem onoga koga hocu, a ne da mi to bllanko bude izabrano od bezbednjaka ondak mozhemo da govorimo ja i ti.Rekoh ti ja stjepane da ja imam samo jedan nic tu u forumu.Ne trebaju mi nekoliko ko par vas da bi pravili provokacije. Da se mi allbanci zhalimo na teritorijallnu podjelu da.Zna se shta je opshtina.teritorijallna podjella makedonije je najobicno stvaranje enkllava u makedoniju.Opshtina je skoplje.Grad skoplje je cijella jedna obshtina.Sve ostallo su mesne zajednice.Tako je billo u tursko vrijeme tako je billo za vrijeme kralja tako je billo u titovo vrijeme.Za rimsko vrijeme nemam saznanja. danas mavrovo postade obshtina sa dvadeset kuca i par skopljanaca koji odllaze tamo dva vikenda godishnje.Kada se allbanci priblizhavaju broju makedonaca ta obshtina se i brishe.Mi nemamo nishta protiv. opshtina struga, ohrid,debar,kicevo,tetovo,gostivar,skopje,kumanovo, itd sve do krajne tacke u strumici.Mi smo uvijek za to da obshtine budu one koje su bille u bivshu jugosllaviju.Samo to nekome ne odgovara.A zashto reci nam ti jer si mi puno pametan i poznajesh situaciju perfektno. Za aliju ahmetija evo pokllanjam ti ga od srca ako mozhesh da ga maknesh al teshko da cesh moci.Prosto sumnjam.I on i grujo ce da otidnu kada otidnu predaleka sa vardarskom banovinom.Tada ce neko drugi da ih makne obojicu. Bold....wtf ? Ne brini i ja imam samo jedan nick samo rjetko kad dolazim na ovom forumu.Mozda i jednom mjesecno,a mozda i manje.... Hrvatska nije tema,ona je uvijek bila i bit ce korak-dva ispred ostalih juznije od Save.Ako nista drugo nije na tacnu dobila drzavu i nije za razliku od nekih imala ujka sema da mu on potuce protivnika.... Ali to je druga prica. Tvojoj prici treba dodati i drugu stranu..... Sto se mene tice podjela Makedonije je najbolje rjesenje,a nakon toga razmjena stanovnista.Em albanci dobivaju malo vecu albaniju,a makedonci konacno drzavu za sebe gdje mogu biti svoj na svome. Ja njihove frustracije potpuno razumijem.Ti imas Albaniju(i Kosovo i de facto drzavu u drzavi u Makedoniji),mozes tamo biti albanac koliko hoces,crtati opcinske granice kako te volja,imati zastavu kakvu god hoces,gradis spomenike sve dok ne bankrotiras,a ne moras pitati nekoga dali smijes,ne moras u svojoj zemlji svakodnevno biti ponizavan,tvoji se zakoni postivaju,tvoja se zastava svugdje vije i jezik se prica..... Isto vazi i za hrvate i Hrvatsku, srbe i Srbiju,grci Grcku,bugari Bugarsku itd......Makedonci to nemaju,moraju i to malo sto imaju djeliti s nekome koji tu drzavu uopce ne postuje i koji nameta svoje kao glavno i sebe kao povlastenu sortu. Da,danas su albanci u Makedoniji povlastena kasta...... Albanac u Makedoniji ne placa kaznu zbog brze voznje ako ga zaustavi policajac,albanac ne placa kartu u autobusu,albanac ne mora platiti ni racune za vodu i struju,postivati zakone i placati porez ako mu se da,ne mora ni rijec makedonskog znati da bi mogao funkcionirati u drustvu,moze se obrazovati na svom jeziku od vrtica do postdiplomske studije,kvote za studiji i zaposljavanje su mu zagrantirane,dobio je vecinu u sve opcine gdje je mogao,a gdje nije napravljene su da vas ima najmanje 20%,albanski vam je sluzbeni jezik svugdje gdje albanaca ima,u paralamentu se prica na albanskom,uvijek imate najvecu stranku u vladajucu koaliciju,badenterova vecina kaze da niti jedna vaznija odluka u parlamentu ne moze bez vas proci,bivsi komandanti uck-a su zaposleni u policiji i vojski itd. itd. Nema sto niste dobili u Makedoniji,a trazite jos i jos.....dali su vam ne prst,nego saku,a vi zeliti cijelu ruku.... Epa lagano svima dolazite preko one stvari u Makedoniji..... Zalis se da makedonci trose albanski novac u Makedoniji.Ok,ne kazem i da nije tako,ali zasto je to tako ? Tko je to dozvolio ? Da imate nekoga sposobnog Grujo vam nista ne bi mogao.Krivica je vasa jer sami vi birate vase zastupnike koje sve to aminuvaju i samo gledaju jer im dobro da su dobili pozicije u vlasti i boli ih ona stvar gdje novac od njihovog naroda zavrsava.Ako zeli Ali moze blokirati sve i traziti taj novac za albanske opcine. Samo izgleda da mu je bitnije da je komandant UCK-a ministar obrane i time varati narod nego ostalo. Ja od kad znam za sebe nisam nikada cuo da iti jedan albansko politicar u Makedoniji govori o ekonomiji,o reformama i slicno.Samo prava,zastave,komandanti koji postaju direktori i ministri i zaposljavanje partijskih vojnika......ali ocito to pali kod obicnog albanca u Makedoniji pa uvijek iz nova glasate kao navijeni za te iste ljude. Evo kome odgovara administrativna podjela.... Skopje magicno je dobio vise od 20% albanaca pripojivanjem Saraja, koji je sljepo crjevo i po nicemu ne pripada u Skopju,a izbacivanjem nekih makedonskih naselja. U Gostivar,makedonci su pali ispod 20% i za njih vise ne vaze benificije iz ramkovnog ugovora na lokalnoj razini.Makedonaca uz izuzetak Mavrova nemaju niti jedno selo u okoline Gostivara.Ako su prije 2005 godina makedonci bili 20 i kusur %,a nakon nje 19,a Mavrovo je i do 2004 bilo zasena opcina,kako su onda makedonci odjednom pali ? To znaci da su Gostivaru pripojena dosta okolnih albanskih sela... Znaci i tamo ste dobili. Inace Mavrovo (koje ima 4500 makedonaca po popisu) ti je opcina koja ima vise rodjenih od Zajasa i Oslomeja i jos brdo manjih opcina....Isto tako u toj opcini makedonci imaju vecinu rodjenih....43 od 82 (mada to su uglavnom torbesi ako se ne varam,ali torbesi koji se deklariraju kao makedonci,a ne kao turci ili albanci se zaista osjecaju kao makedonci).Vidis i nije bas tako pusto to..... Inace Mavrovo i Gostivar zajedno imaju 22% makedonaca sto je puno bolje nego 19% kako sada opcina Gostivar ima. Struga - dobila albansku apsolutnu vecinu,a prije je imala makedonsku relativnu vecinu.Danas makedonci u Struga su gradjani drugoga reda i 10 godina su zadnja briga lolakne albanske vlasti.Iako sam grad ima makedonsku vecinu to nista ne znaci.To ti je navodno urbana opcina,a ima manje od 30% stanovnistva koje je urbano.Vevcani nisu usli u istu opcinu,a to bi selo moglo koliko toliko popraviti stanje u korist makedonaca(to je najvece makedonsko selo u okolici).....Da se torbesi tamo ne popisuju kao albanci i da je Vevcani dio Struge,tesko bi albanci mogli imati vecinu u opcini. Kicevo isto dozivljava sudbinu Struge.....tamo je makedonski utjecaj u gradu jos veci nego u Struzi,a sve juznije od grada je makedonsko. Cudno,ali istitnito,to je jedina opcina u kojoj demografski vrijeme radi vise za makedonce nego za albance zbog masovnog egzodusa albanaca iz Zajasa i Oslomeja. Caska,Dolneni ste isto dobili,da su oni pripojeni Velesu/Prilep ili Bitola kako zelis albansku vecinu bi samo mogli sanjati u tim opcinama. Mavrovo ti ne odgovara,ali Caska i Dolneni u samom srcu Makedonije su ti dobri ? Ako te pamcenje ne sluzi,makedonci su bili oni koji su se protivili i izlazili na referendum protivi sadasnje administrativne podjele.Kad su se oni bunili,gdje ste vi bili ? Sto niste tad i vi rekli da vam ne odgovara ta podjela ? Cak ste u vecinskim albanskim djelovima nasilno ljude odvracali da ne bi mogli izaci na referendumu. I sad vam ni to ne odgovara ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 21:02 |
|
|
Stjepan je napisao/la: sokoli je napisao/la: Stjepane izvini al ti danas mozhesh da govorish i engleski.Da mi izigravash engleza francuza i shta ti dusha zheli.Ti si dobio nezavisnu drzhavu.Dobio si pomoci iz njemacke do mile volje. Ostallo ti more koje je hranillo cellu jugosllaviju.Ostalle su ti milijarde deviza svake godine i ekonomija ti je otishla u P.M. Postao si najzaduzheniji gradjanin evrope.Drzhava ti doshla do kollapasa.da se nije umesho babo da ti pocisti te manolice i co ti danas ne bi se pravio francuz.Nego reci hvalla bogu i americi da su vas spasilli.Pa sad pravi se pametan.E kada ja sutra dobijem tu istu pomoc.Kada ja sutra budem mogo da odberem onoga koga hocu, a ne da mi to bllanko bude izabrano od bezbednjaka ondak mozhemo da govorimo ja i ti.Rekoh ti ja stjepane da ja imam samo jedan nic tu u forumu.Ne trebaju mi nekoliko ko par vas da bi pravili provokacije.
Da se mi allbanci zhalimo na teritorijallnu podjelu da.Zna se shta je opshtina.teritorijallna podjella makedonije je najobicno stvaranje enkllava u makedoniju.Opshtina je skoplje.Grad skoplje je cijella jedna obshtina.Sve ostallo su mesne zajednice.Tako je billo u tursko vrijeme tako je billo za vrijeme kralja tako je billo u titovo vrijeme.Za rimsko vrijeme nemam saznanja. danas mavrovo postade obshtina sa dvadeset kuca i par skopljanaca koji odllaze tamo dva vikenda godishnje.Kada se allbanci priblizhavaju broju makedonaca ta obshtina se i brishe.Mi nemamo nishta protiv. opshtina struga, ohrid,debar,kicevo,tetovo,gostivar,skopje,kumanovo, itd sve do krajne tacke u strumici.Mi smo uvijek za to da obshtine budu one koje su bille u bivshu jugosllaviju.Samo to nekome ne odgovara.A zashto reci nam ti jer si mi puno pametan i poznajesh situaciju perfektno.
Za aliju ahmetija evo pokllanjam ti ga od srca ako mozhesh da ga maknesh al teshko da cesh moci.Prosto sumnjam.I on i grujo ce da otidnu kada otidnu predaleka sa vardarskom banovinom.Tada ce neko drugi da ih makne obojicu.
Bold....wtf ? Ne brini i ja imam samo jedan nick samo rjetko kad dolazim na ovom forumu.Mozda i jednom mjesecno,a mozda i manje.... Hrvatska nije tema,ona je uvijek bila i bit ce korak-dva ispred ostalih juznije od Save.Ako nista drugo nije na tacnu dobila drzavu i nije za razliku od nekih imala ujka sema da mu on potuce protivnika.... Ali to je druga prica. Tvojoj prici treba dodati i drugu stranu..... Sto se mene tice podjela Makedonije je najbolje rjesenje,a nakon toga razmjena stanovnista.Em albanci dobivaju malo vecu albaniju,a makedonci konacno drzavu za sebe gdje mogu biti svoj na svome. Ja njihove frustracije potpuno razumijem.Ti imas Albaniju(i Kosovo i de facto drzavu u drzavi u Makedoniji),mozes tamo biti albanac koliko hoces,crtati opcinske granice kako te volja,imati zastavu kakvu god hoces,gradis spomenike sve dok ne bankrotiras,a ne moras pitati nekoga dali smijes,ne moras u svojoj zemlji svakodnevno biti ponizavan,tvoji se zakoni postivaju,tvoja se zastava svugdje vije i jezik se prica..... Isto vazi i za hrvate i Hrvatsku, srbe i Srbiju,grci Grcku,bugari Bugarsku itd......Makedonci to nemaju,moraju i to malo sto imaju djeliti s nekome koji tu drzavu uopce ne postuje i koji nameta svoje kao glavno i sebe kao povlastenu sortu. Da,danas su albanci u Makedoniji povlastena kasta...... Albanac u Makedoniji ne placa kaznu zbog brze voznje ako ga zaustavi policajac,albanac ne placa kartu u autobusu,albanac ne mora platiti ni racune za vodu i struju,postivati zakone i placati porez ako mu se da,ne mora ni rijec makedonskog znati da bi mogao funkcionirati u drustvu,moze se obrazovati na svom jeziku od vrtica do postdiplomske studije,kvote za studiji i zaposljavanje su mu zagrantirane,dobio je vecinu u sve opcine gdje je mogao,a gdje nije napravljene su da vas ima najmanje 20%,albanski vam je sluzbeni jezik svugdje gdje albanaca ima,u paralamentu se prica na albanskom,uvijek imate najvecu stranku u vladajucu koaliciju,badenterova vecina kaze da niti jedna vaznija odluka u parlamentu ne moze bez vas proci,bivsi komandanti uck-a su zaposleni u policiji i vojski itd. itd. Nema sto niste dobili u Makedoniji,a trazite jos i jos.....dali su vam ne prst,nego saku,a vi zeliti cijelu ruku.... Epa lagano svima dolazite preko one stvari u Makedoniji..... Zalis se da makedonci trose albanski novac u Makedoniji.Ok,ne kazem i da nije tako,ali zasto je to tako ? Tko je to dozvolio ? Da imate nekoga sposobnog Grujo vam nista ne bi mogao.Krivica je vasa jer sami vi birate vase zastupnike koje sve to aminuvaju i samo gledaju jer im dobro da su dobili pozicije u vlasti i boli ih ona stvar gdje novac od njihovog naroda zavrsava.Ako zeli Ali moze blokirati sve i traziti taj novac za albanske opcine. Samo izgleda da mu je bitnije da je komandant UCK-a ministar obrane i time varati narod nego ostalo. Ja od kad znam za sebe nisam nikada cuo da iti jedan albansko politicar u Makedoniji govori o ekonomiji,o reformama i slicno.Samo prava,zastave,komandanti koji postaju direktori i ministri i zaposljavanje partijskih vojnika......ali ocito to pali kod obicnog albanca u Makedoniji pa uvijek iz nova glasate kao navijeni za te iste ljude. Evo kome odgovara administrativna podjela.... Skopje magicno je dobio vise od 20% albanaca pripojivanjem Saraja, koji je sljepo crjevo i po nicemu ne pripada u Skopju,a izbacivanjem nekih makedonskih naselja. U Gostivar,makedonci su pali ispod 20% i za njih vise ne vaze benificije iz ramkovnog ugovora na lokalnoj razini.Makedonaca uz izuzetak Mavrova nemaju niti jedno selo u okoline Gostivara.Ako su prije 2005 godina makedonci bili 20 i kusur %,a nakon nje 19,a Mavrovo je i do 2004 bilo zasena opcina,kako su onda makedonci odjednom pali ? To znaci da su Gostivaru pripojena dosta okolnih albanskih sela... Znaci i tamo ste dobili. Inace Mavrovo (koje ima 4500 makedonaca po popisu) ti je opcina koja ima vise rodjenih od Zajasa i Oslomeja i jos brdo manjih opcina....Isto tako u toj opcini makedonci imaju vecinu rodjenih....43 od 82 (mada to su uglavnom torbesi ako se ne varam,ali torbesi koji se deklariraju kao makedonci,a ne kao turci ili albanci se zaista osjecaju kao makedonci).Vidis i nije bas tako pusto to..... Inace Mavrovo i Gostivar zajedno imaju 22% makedonaca sto je puno bolje nego 19% kako sada opcina Gostivar ima. Struga - dobila albansku apsolutnu vecinu,a prije je imala makedonsku relativnu vecinu.Danas makedonci u Struga su gradjani drugoga reda i 10 godina su zadnja briga lolakne albanske vlasti.Iako sam grad ima makedonsku vecinu to nista ne znaci.To ti je navodno urbana opcina,a ima manje od 30% stanovnistva koje je urbano.Vevcani nisu usli u istu opcinu,a to bi selo moglo koliko toliko popraviti stanje u korist makedonaca(to je najvece makedonsko selo u okolici).....Da se torbesi tamo ne popisuju kao albanci i da je Vevcani dio Struge,tesko bi albanci mogli imati vecinu u opcini. Kicevo isto dozivljava sudbinu Struge.....tamo je makedonski utjecaj u gradu jos veci nego u Struzi,a sve juznije od grada je makedonsko. Cudno,ali istitnito,to je jedina opcina u kojoj demografski vrijeme radi vise za makedonce nego za albance zbog masovnog egzodusa albanaca iz Zajasa i Oslomeja. Caska,Dolneni ste isto dobili,da su oni pripojeni Velesu/Prilep ili Bitola kako zelis albansku vecinu bi samo mogli sanjati u tim opcinama. Mavrovo ti ne odgovara,ali Caska i Dolneni u samom srcu Makedonije su ti dobri ? Ako te pamcenje ne sluzi,makedonci su bili oni koji su se protivili i izlazili na referendum protivi sadasnje administrativne podjele.Kad su se oni bunili,gdje ste vi bili ? Sto niste tad i vi rekli da vam ne odgovara ta podjela ? Cak ste u vecinskim albanskim djelovima nasilno ljude odvracali da ne bi mogli izaci na referendumu. I sad vam ni to ne odgovara ? Gospodine stjepane.Hteo sam i proshli put da ti odgovorim bez dllaka na jeziku ali ufffff ipak hrvati su mi ujaci i vodim racuna kad igram sa vama da ne idem gjonom(ako uopshte si hrvat) Pazi ovamo i proshli putz sam hteo da ti odgovorim ono istinski kako mislim i oseqam ali povuko sam sebi koshnicu ipAK IME STJEPAN JE IME MOJIH UJAKA.Gospodine stjepane u proshli post si mi piso da ako su stvari kako jesu i ti to veoma dobro znash ondak je rezulltat nashe allbanske nesposobnosti.Gospodine stjepane vec drugi put me vucesh za jezik.Pa cu da ti odgovorim.Gospodine stjepane nekada davno je postojalla jedna kraljevina srba hrvata sllovenaca.Ta ista kraljevina ubijalla je moje allbance i iseljavala ih prema turskoj.ta ista kraljevina potpisalla je dzhentlementski dogovor sa turskom za deportaciju svih allbanaca prema anadoliji tamo gde zemlja ljubi nebo jer jedino tamo je billo mijesta za nas naroda bez gospodara.Znaci li to da su hrvati ubijalli i iseljavali moj narod.Dali je to billa volja hrvatskog naroda? vi ste ucestvovali u tu vlladu. Znaci li to da ste vi kao narod billi nesposobni.Znaci li to da vashi izabranici iako ste cak tada imalli univerzitet i prije srba, nisu bili sposobni da se nose sa srpskim politicarima.Znaci li to da ste nesposobna nacija? Gospodine stjepane koliko si sam izvojevao pobjedu ja znam.Gospodine stjepane oluju je pripremo neko drugi.Gospodine stjepane da se nije sllobo proshiorio u bosni ti bi njega tuko kada bi se podigli njemacki llovci.Gospodine stjepane zato si na kraju pjevo Dankle deutschland.Gospodine stjepane tebe su pomagalli i hoxha i pop.I vatikan i saudi arabija.Cijella njemacka i srcem i dushom.Nisam hteo da ti to nabrojam da napravim kef nekom srbinu tu ali provocirash i vucesh me za jezik.Gospodine stjepane Postojalla je jedna malla jedinica skenderbeg u okolini zadra.ta mala jedinica je bila malla ali zadatke je izvrshavalla striktno i vojnicki.Ucestvovalla je u bitci kod maslenickog mosta i par drugih bitaka.Njen komandant je bio instruktor avijacije sinan abedin vitija.Koji je zabatalio jna i prikljucio se HV. Par njegovih vojnika pod striktnom komandom i naredjenjem glavnog stozhera HV preshli su u formiranju muslimanskih jedinica gazije.da gospodine stjepane medju njima su bili naser cari grof sali luis i josh par ostalih albanaca koji su bili aktivni od prvog dana domovinskog rata.Gospodine stjepane to shto si dobio u ratu tvoju neovisnost koju si izvojevao uz ogromnu pomoc zapadnog sveta ti si je prokockao. da se nije umeshao babo ti bi danas bio bankrot drzhava i tvoja ostrva bi drzhalli rusi u svojim rukama.Umeshao se babo.Izgradio je centar kontra obaveshtavanja u hrvatskoj.Pomogao je da se stvore centrovi analitike.I dan danas centri prisllushkivanja ujka sema su u hrvatskoj.Iz tih centrova se prisllushkuje cijelli ballkan.Vrshi se analiza informacija i vrijedne informacije dalje se predaju pentagonu i CIA.Poceo je da gradi strategiju kako da zabije ostatke kosa i udbe u fllashi i spasio ti drzhavu.jer za tebe zaboravi. Gospodine stjepane ipak je danas liga shampiona pa ne mogu na svemu da ti odgovorim jer gledam fudball sredjujem racune i tebi tu odgovaram.Jer to o kaznama i policiji i na to cu da ti odgovorim.jer na isti nacin ko ti pishu i predstavnici srpske manjine u makedoniji.Znaci isti nacin pisanja i optuzhbe imaju i cetnici iz makedonije.Pa dobicesh odgovore na sve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 21:23 |
|
|
|
sokoli možeš da crkneš od muke, ali Hrvati, Amerikanci, Nemci i ostali Evropljani su naši prirodni prijatelji, a neki od njih i braća, a to što ste vi islamisti u jednom trenutku uspeli da zadobijete ili kupite naklonost saveznika odnosno samo onog dela koji je trenutno na vlasti, to je samo trenutno. Ništa na ovom svetu nije trajno, pa ni saveznici, ako nas je nešto istorija učila, onda je upravo to.
Potpisali te ultimatume ili ne, mi ćemo vas ponovo poraziti, jer vi ste bedne kukavice kojima je ujka sem pomogao kao što i sam Stjepan lepo kaže. Bedne jajare koje ne smeju same ništa da urade. EU nas pritiska, jer zna se da lako u nekim zemljama konačno mogu pobediti nacionalisti i antiemigrantska politika, u tom slučaju sledi povlačenje priznanja islamske terorističke države kosovo.
Držite se vaših prirodnih saveznika, a to je Turska i na nju možete jedino računati u budućnosti, kao i na ostale islamiste. Nije slučajno što samo dva naroda na ovom Balkanu mrze Srbe, a to ste vi i vaši hibridi bošnjaci. Ništa nije slučajno, sve se zasniva na veri, nije ni Vatikan slučajno na našoj strani, a ta istina vas mnogo boli posebno vaše šiptaro-katolike.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 21:55 |
|
|
|
gospodine stjepane sjebo si mi utakmice ali necu dozvoliti da prodju tvoje llazhi.idemo redom. svaki tvoj red cu citirati.
Skopje magicno je dobio vise od 20% albanaca pripojivanjem Saraja, koji je sljepo crjevo i po nicemu ne pripada u Skopju,a izbacivanjem nekih makedonskih naselja.
gospodine stjepane skopska sella prije teritorijallne podelle kojoj opshtini su pripadalle.haracinovo dali je to billa zasebna opshtina i kojoj opshtini je pripadallo haracinovo.Zashto su odvojene u zasebne opshtine.Kojoj obshtini su pripadalli saraj, ciflig, kondovo, studenicane, cair.gospodine stjepane jel znash ti da je skopje oduvjek bio grad sa najvishe allbanaca u cijellom svetu.A danas vishe allbanaca imash u cikago i kenoshu nego u cijellom skoplju.kada su ova sella odvojena od skoplja i zashto? odgovori na ova pitanja
U Gostivar,makedonci su pali ispod 20% i za njih vise ne vaze benificije iz ramkovnog ugovora na lokalnoj razini.Makedonaca uz izuzetak Mavrova nemaju niti jedno selo u okoline Gostivara.Ako su prije 2005 godina makedonci bili 20 i kusur %,a nakon nje 19,a Mavrovo je i do 2004 bilo zasena opcina,kako su onda makedonci odjednom pali ? To znaci da su Gostivaru pripojena dosta okolnih albanskih sela... Znaci i tamo ste dobili. Inace Mavrovo (koje ima 4500 makedonaca po popisu) ti je opcina koja ima vise rodjenih od Zajasa i Oslomeja i jos brdo manjih opcina....Isto tako u toj opcini makedonci imaju vecinu rodjenih....43 od 82 (mada to su uglavnom torbesi ako se ne varam,ali torbesi koji se deklariraju kao makedonci,a ne kao turci ili albanci se zaista osjecaju kao makedonci).Vidis i nije bas tako pusto to..... Inace Mavrovo i Gostivar zajedno imaju 22% makedonaca sto je puno bolje nego 19% kako sada opcina Gostivar ima.
Stjepane pa ti llazhesh bre na veliko.ne pa nemoj tebi po llazhima i dezinformacijama mogu da ti pozavide i srpska sredstva javnog informiranja ajmo redom.Stjepane prije teritorijallne püodele gostivar se granicio na sever sa tetovom sello pirok je bio granica.Istocno od gostivara sella stence vollkovijagore porecanska sella vollce juzhno sa kicevom granica je billo sello tuin dok na zapadu cijello mavrovo gornja reka do sella skudrinje.Otkinuto mavrovo, gde je nacionallni park da ne bi allbanci doshli u mogucnosti da upravljaju ekonomskim resursima.Znash shta to znaci stjepane? makedoncima se deli zemlja za vikendice po jedno evro na kvadrat izgradi baraku od pracki i prodaje to allbancima kao vikendica za 40-50 pa i 100 hiljada evra.Istocno makedonska sella stence vollkovija otkinuta gostivaru i pripojena nekoj tamo enklavi bog zna kako se zove mislim brvenica.Za koje benificije ramkovnog govorish stjepane bog te ubio.Koje benificije garantuje ramkovni stjepane spominji mi bar jednu zhivota ti.Zashto manipulishesh dezinformacijama stjepane.
Struga - dobila albansku apsolutnu vecinu,a prije je imala makedonsku relativnu vecinu.Danas makedonci u Struga su gradjani drugoga reda i 10 godina su zadnja briga lolakne albanske vlasti.Iako sam grad ima makedonsku vecinu to nista ne znaci.To ti je navodno urbana opcina,a ima manje od 30% stanovnistva koje je urbano.Vevcani nisu usli u istu opcinu,a to bi selo moglo koliko toliko popraviti stanje u korist makedonaca(to je najvece makedonsko selo u okolici).....Da se torbesi tamo ne popisuju kao albanci i da je Vevcani dio Struge,tesko bi albanci mogli imati vecinu u opcini.
vas das heist mi nemamo nishta protiv nek se vevcani pripoji gradu struga.Mi nemamo ama bash nishta protiv.nek se vrati sve na svoje mesto kako je billo ranije u titovo vrijeme.I shta to znaci da su makedonci vecina u urbanim sredinama? to je fakt da za allbance nije billo poslla i bivshu jugosllaviju.Nije billo drzhavnih stanova, .Allbanac je morao ili na zapad ili u beograd da radi ko nosac ili veca mogucnost gastronomija po jugosllaviji.I shta sad to znaci.Ja kao seljak treba da pllatim opshtini porez ali sa njom da rukovodi makedonac. Shta ocekujete gospodine stjepane da derete skoplje od allbanaca dok struga da dobije vevcane i da joj se makne veleshta ladorishta i okollna sella.Krivo ti je stjepane shta torbeshi iz llabunishta deklariraju se kao allbanci a fino ti je shta se zhirovnica rostushe bitushe deklariraju kao makedonci.Gospodine stjepane na shta ti ja licim bre.Ako ja ne poznajem dobro srpsko hrvatski jezik to ne znaci da sam blesav.Pa ti se gledash iz aviona da ako te covjek isjece na cetiri komada od tebe ce izaci cetiri agrarca bre.
Kicevo isto dozivljava sudbinu Struge.....tamo je makedonski utjecaj u gradu jos veci nego u Struzi,a sve juznije od grada je makedonsko. Cudno,ali istitnito,to je jedina opcina u kojoj demografski vrijeme radi vise za makedonce nego za albance zbog masovnog egzodusa albanaca iz Zajasa i Oslomeja.
Gde mislish juzhnije u makedonski brod li.Da makedonski brod makedonski utjecaj je velik ali plasnica lisicane hmmmm prosto sumnjam.Narocito plasnica.Oni su mijeshani familijarno sa allbancima stjepane.Poprazno ih krivish.Da u kicevo vrijeme radi za makedonce a protiv allbanaca tu si u greshku.Reallno u kicevo vrijeme radi protiv svih.Ranije je to billo samo protiv allbanaca.Danas radi i protiv allbanaca i protiv makedonaca.Kicevo je mrtvo.Nema nikakve industrije.Prije makedonci su imalli drzhavne pllate i stanove.Danas to nemaju pa i oni zajedno sa allbancima idu i P.M. tamo gde sam ja i skoro cijelli milion gradjana makedonije.
Caska,Dolneni ste isto dobili,da su oni pripojeni Velesu/Prilep ili Bitola kako zelis albansku vecinu bi samo mogli sanjati u tim opcinama. Mavrovo ti ne odgovara,ali Caska i Dolneni u samom srcu Makedonije su ti dobri ?
sta ce mi cashka sta ce mi dolneni covece.Uzmi ih pripoji ih kome hocesh.Koji ce mi tamo neko veleshko sello da bude obshtina kada nema ama bash nikakvog prihoda.Nema policiju, nema maticnu slluzhbu, nema suda nema advokata, nema geodetsku slluzhbu ama bash nishta nema.da toga ima billo bi 5-6 plata za milicionere, billo bi zaposhljenih geodeta sudovas pravobranioca advokata.Shta ja imam od cashke i dollnena.Kome to treba to su mesne zajednice.Vi ste to uradilli kazhem ti srpskom llogikom postaviti enkllave.
Ako te pamcenje ne sluzi,makedonci su bili oni koji su se protivili i izlazili na referendum protivi sadasnje administrativne podjele.Kad su se oni bunili,gdje ste vi bili ? Sto niste tad i vi rekli da vam ne odgovara ta podjela ? Cak ste u vecinskim albanskim djelovima nasilno ljude odvracali da ne bi mogli izaci na referendumu. I sad vam ni to ne odgovara ?
Eu toliko dugo jedan hrvat u makedoniju od vremena gllasanja o teritorijallnim podellama.KOjim li se biznisom bavi ovaj nash stjepan.Stjepane od svega do sada shta si napiso jedino ove poslednje rijeci keje te potpuno otkrivaju i demaskiraju su istinite.Dok ste vi makedonci ishli na referendume o teritorijallnoj podeli mi na tome nismo ucestvovali.Mi smo tada organiziralli nashe referendume.Referendum o nezavisnosti iliride.Mi smo hteli definitivno da se odvajamo dok makedonija ne dobije konture drzhave.Gospodine stjepane tebi kao makedonca je urezano u gllavu da ce jednog dana allbanci da postanu vecina u makedoniju.I cijella makedonija ce postati allbanija.Vi imate llogiku brojcane nadmoci nad drugim narodima.Vi josh uvijek ne mozhete da svatite taj novi svetski poredak kome tezhe civilizirane zemlje.Vi hocete da vratite ameriku u vrijeme prije martina llutera kinga.Zhalim te stefane
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 22:15 |
|
|
Whiteone je napisao/la: sokoli možeš da crkneš od muke, ali Hrvati, Amerikanci, Nemci i ostali Evropljani su naši prirodni prijatelji, a neki od njih i braća, a to što ste vi islamisti u jednom trenutku uspeli da zadobijete ili kupite naklonost saveznika odnosno samo onog dela koji je trenutno na vlasti, to je samo trenutno. Ništa na ovom svetu nije trajno, pa ni saveznici, ako nas je nešto istorija učila, onda je upravo to.
Potpisali te ultimatume ili ne, mi ćemo vas ponovo poraziti, jer vi ste bedne kukavice kojima je ujka sem pomogao kao što i sam Stjepan lepo kaže. Bedne jajare koje ne smeju same ništa da urade. EU nas pritiska, jer zna se da lako u nekim zemljama konačno mogu pobediti nacionalisti i antiemigrantska politika, u tom slučaju sledi povlačenje priznanja islamske terorističke države kosovo.
Držite se vaših prirodnih saveznika, a to je Turska i na nju možete jedino računati u budućnosti, kao i na ostale islamiste. Nije slučajno što samo dva naroda na ovom Balkanu mrze Srbe, a to ste vi i vaši hibridi bošnjaci. Ništa nije slučajno, sve se zasniva na veri, nije ni Vatikan slučajno na našoj strani, a ta istina vas mnogo boli posebno vaše šiptaro-katolike. Ha ha ha ha whiteone nikako mi ne pada na pamet da crknem.jer crkavaju bjesni psi.Ja cu jednog dana umrijeti.Casno i poshteno.Crkavanje prepushtam tebi whiteone.Nek su ti hrvati, amerikanci, germanci, prijatelji.Nama nek naprave drzhavu kosovo.Posle toga nek nam je proshire do svojih prirodnih granica znash de je crvena jabuka, pitaj ibra on ce ti reci de je to.nek nam sredjuju stvari prema istoku i jugu, a vama nek dodjele cijellokupno prijatellstvo.Shta se turaka tice normallno prijatelj nasheg prijatelja je i nash prijatelj.Turska je babova desna ruka za bliski istok.Cim je turska dobra sa babom i mi je volimo.Ne volimo srbe, grke, ruse, kineze, severnokorejce, nismo voleli vasheg zeta gadafija ostade jadniku sofija udovica.Ostadoshe ona kopiljad od gadafinih sinova po srbiji.Nismo volelli sadama koji vam je poklanjao avijone da ubijate ostalle nesrbe.I danas ste ostalli da palite iz muke americke zastave sa onim lludacima koji ne znaju ni da postoji zhilet i nikako da nauce da upotrebe topllu vodu i zhilete.Nego whiteone cim se izgubi dzhoni pojavish se ti.Ha ha ha ha ha kako si jadan whiteone.Covece nije politika fudball i vasha gllupost zvana obraz.Vi ocrnjujete obraz cijelloj srbiji.Dosta su mi par rijeci da znam sa kim imam poslla
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 22:35 |
|
|
sokoli je napisao/la: Stjepan je napisao/la: Bold....wtf ? Ne brini i ja imam samo jedan nick samo rjetko kad dolazim na ovom forumu.Mozda i jednom mjesecno,a mozda i manje.... Hrvatska nije tema,ona je uvijek bila i bit ce korak-dva ispred ostalih juznije od Save.Ako nista drugo nije na tacnu dobila drzavu i nije za razliku od nekih imala ujka sema da mu on potuce protivnika.... Ali to je druga prica.
Tvojoj prici treba dodati i drugu stranu.....
Sto se mene tice podjela Makedonije je najbolje rjesenje,a nakon toga razmjena stanovnista.Em albanci dobivaju malo vecu albaniju,a makedonci konacno drzavu za sebe gdje mogu biti svoj na svome. Ja njihove frustracije potpuno razumijem.Ti imas Albaniju(i Kosovo i de facto drzavu u drzavi u Makedoniji),mozes tamo biti albanac koliko hoces,crtati opcinske granice kako te volja,imati zastavu kakvu god hoces,gradis spomenike sve dok ne bankrotiras,a ne moras pitati nekoga dali smijes,ne moras u svojoj zemlji svakodnevno biti ponizavan,tvoji se zakoni postivaju,tvoja se zastava svugdje vije i jezik se prica..... Isto vazi i za hrvate i Hrvatsku, srbe i Srbiju,grci Grcku,bugari Bugarsku itd......Makedonci to nemaju,moraju i to malo sto imaju djeliti s nekome koji tu drzavu uopce ne postuje i koji nameta svoje kao glavno i sebe kao povlastenu sortu. Da,danas su albanci u Makedoniji povlastena kasta...... Albanac u Makedoniji ne placa kaznu zbog brze voznje ako ga zaustavi policajac,albanac ne placa kartu u autobusu,albanac ne mora platiti ni racune za vodu i struju,postivati zakone i placati porez ako mu se da,ne mora ni rijec makedonskog znati da bi mogao funkcionirati u drustvu,moze se obrazovati na svom jeziku od vrtica do postdiplomske studije,kvote za studiji i zaposljavanje su mu zagrantirane,dobio je vecinu u sve opcine gdje je mogao,a gdje nije napravljene su da vas ima najmanje 20%,albanski vam je sluzbeni jezik svugdje gdje albanaca ima,u paralamentu se prica na albanskom,uvijek imate najvecu stranku u vladajucu koaliciju,badenterova vecina kaze da niti jedna vaznija odluka u parlamentu ne moze bez vas proci,bivsi komandanti uck-a su zaposleni u policiji i vojski itd. itd. Nema sto niste dobili u Makedoniji,a trazite jos i jos.....dali su vam ne prst,nego saku,a vi zeliti cijelu ruku.... Epa lagano svima dolazite preko one stvari u Makedoniji.....
Zalis se da makedonci trose albanski novac u Makedoniji.Ok,ne kazem i da nije tako,ali zasto je to tako ? Tko je to dozvolio ? Da imate nekoga sposobnog Grujo vam nista ne bi mogao.Krivica je vasa jer sami vi birate vase zastupnike koje sve to aminuvaju i samo gledaju jer im dobro da su dobili pozicije u vlasti i boli ih ona stvar gdje novac od njihovog naroda zavrsava.Ako zeli Ali moze blokirati sve i traziti taj novac za albanske opcine. Samo izgleda da mu je bitnije da je komandant UCK-a ministar obrane i time varati narod nego ostalo. Ja od kad znam za sebe nisam nikada cuo da iti jedan albansko politicar u Makedoniji govori o ekonomiji,o reformama i slicno.Samo prava,zastave,komandanti koji postaju direktori i ministri i zaposljavanje partijskih vojnika......ali ocito to pali kod obicnog albanca u Makedoniji pa uvijek iz nova glasate kao navijeni za te iste ljude.
Evo kome odgovara administrativna podjela....
Skopje magicno je dobio vise od 20% albanaca pripojivanjem Saraja, koji je sljepo crjevo i po nicemu ne pripada u Skopju,a izbacivanjem nekih makedonskih naselja.
U Gostivar,makedonci su pali ispod 20% i za njih vise ne vaze benificije iz ramkovnog ugovora na lokalnoj razini.Makedonaca uz izuzetak Mavrova nemaju niti jedno selo u okoline Gostivara.Ako su prije 2005 godina makedonci bili 20 i kusur %,a nakon nje 19,a Mavrovo je i do 2004 bilo zasena opcina,kako su onda makedonci odjednom pali ? To znaci da su Gostivaru pripojena dosta okolnih albanskih sela... Znaci i tamo ste dobili. Inace Mavrovo (koje ima 4500 makedonaca po popisu) ti je opcina koja ima vise rodjenih od Zajasa i Oslomeja i jos brdo manjih opcina....Isto tako u toj opcini makedonci imaju vecinu rodjenih....43 od 82 (mada to su uglavnom torbesi ako se ne varam,ali torbesi koji se deklariraju kao makedonci,a ne kao turci ili albanci se zaista osjecaju kao makedonci).Vidis i nije bas tako pusto to..... Inace Mavrovo i Gostivar zajedno imaju 22% makedonaca sto je puno bolje nego 19% kako sada opcina Gostivar ima.
Struga - dobila albansku apsolutnu vecinu,a prije je imala makedonsku relativnu vecinu.Danas makedonci u Struga su gradjani drugoga reda i 10 godina su zadnja briga lolakne albanske vlasti.Iako sam grad ima makedonsku vecinu to nista ne znaci.To ti je navodno urbana opcina,a ima manje od 30% stanovnistva koje je urbano.Vevcani nisu usli u istu opcinu,a to bi selo moglo koliko toliko popraviti stanje u korist makedonaca(to je najvece makedonsko selo u okolici).....Da se torbesi tamo ne popisuju kao albanci i da je Vevcani dio Struge,tesko bi albanci mogli imati vecinu u opcini.
Kicevo isto dozivljava sudbinu Struge.....tamo je makedonski utjecaj u gradu jos veci nego u Struzi,a sve juznije od grada je makedonsko. Cudno,ali istitnito,to je jedina opcina u kojoj demografski vrijeme radi vise za makedonce nego za albance zbog masovnog egzodusa albanaca iz Zajasa i Oslomeja.
Caska,Dolneni ste isto dobili,da su oni pripojeni Velesu/Prilep ili Bitola kako zelis albansku vecinu bi samo mogli sanjati u tim opcinama. Mavrovo ti ne odgovara,ali Caska i Dolneni u samom srcu Makedonije su ti dobri ?
Ako te pamcenje ne sluzi,makedonci su bili oni koji su se protivili i izlazili na referendum protivi sadasnje administrativne podjele.Kad su se oni bunili,gdje ste vi bili ? Sto niste tad i vi rekli da vam ne odgovara ta podjela ? Cak ste u vecinskim albanskim djelovima nasilno ljude odvracali da ne bi mogli izaci na referendumu. I sad vam ni to ne odgovara ? Gospodine stjepane.Hteo sam i proshli put da ti odgovorim bez dllaka na jeziku ali ufffff ipak hrvati su mi ujaci i vodim racuna kad igram sa vama da ne idem gjonom(ako uopshte si hrvat) Pazi ovamo i proshli putz sam hteo da ti odgovorim ono istinski kako mislim i oseqam ali povuko sam sebi koshnicu ipAK IME STJEPAN JE IME MOJIH UJAKA.Gospodine stjepane u proshli post si mi piso da ako su stvari kako jesu i ti to veoma dobro znash ondak je rezulltat nashe allbanske nesposobnosti.Gospodine stjepane vec drugi put me vucesh za jezik.Pa cu da ti odgovorim.Gospodine stjepane nekada davno je postojalla jedna kraljevina srba hrvata sllovenaca.Ta ista kraljevina ubijalla je moje allbance i iseljavala ih prema turskoj.ta ista kraljevina potpisalla je dzhentlementski dogovor sa turskom za deportaciju svih allbanaca prema anadoliji tamo gde zemlja ljubi nebo jer jedino tamo je billo mijesta za nas naroda bez gospodara.Znaci li to da su hrvati ubijalli i iseljavali moj narod.Dali je to billa volja hrvatskog naroda? vi ste ucestvovali u tu vlladu. Znaci li to da ste vi kao narod billi nesposobni.Znaci li to da vashi izabranici iako ste cak tada imalli univerzitet i prije srba, nisu bili sposobni da se nose sa srpskim politicarima.Znaci li to da ste nesposobna nacija? Gospodine stjepane koliko si sam izvojevao pobjedu ja znam.Gospodine stjepane oluju je pripremo neko drugi.Gospodine stjepane da se nije sllobo proshiorio u bosni ti bi njega tuko kada bi se podigli njemacki llovci.Gospodine stjepane zato si na kraju pjevo Dankle deutschland.Gospodine stjepane tebe su pomagalli i hoxha i pop.I vatikan i saudi arabija.Cijella njemacka i srcem i dushom.Nisam hteo da ti to nabrojam da napravim kef nekom srbinu tu ali provocirash i vucesh me za jezik.Gospodine stjepane Postojalla je jedna malla jedinica skenderbeg u okolini zadra.ta mala jedinica je bila malla ali zadatke je izvrshavalla striktno i vojnicki.Ucestvovalla je u bitci kod maslenickog mosta i par drugih bitaka.Njen komandant je bio instruktor avijacije sinan abedin vitija.Koji je zabatalio jna i prikljucio se HV. Par njegovih vojnika pod striktnom komandom i naredjenjem glavnog stozhera HV preshli su u formiranju muslimanskih jedinica gazije.da gospodine stjepane medju njima su bili naser cari grof sali luis i josh par ostalih albanaca koji su bili aktivni od prvog dana domovinskog rata.Gospodine stjepane to shto si dobio u ratu tvoju neovisnost koju si izvojevao uz ogromnu pomoc zapadnog sveta ti si je prokockao. da se nije umeshao babo ti bi danas bio bankrot drzhava i tvoja ostrva bi drzhalli rusi u svojim rukama.Umeshao se babo.Izgradio je centar kontra obaveshtavanja u hrvatskoj.Pomogao je da se stvore centrovi analitike.I dan danas centri prisllushkivanja ujka sema su u hrvatskoj.Iz tih centrova se prisllushkuje cijelli ballkan.Vrshi se analiza informacija i vrijedne informacije dalje se predaju pentagonu i CIA.Poceo je da gradi strategiju kako da zabije ostatke kosa i udbe u fllashi i spasio ti drzhavu.jer za tebe zaboravi. Gospodine stjepane ipak je danas liga shampiona pa ne mogu na svemu da ti odgovorim jer gledam fudball sredjujem racune i tebi tu odgovaram.Jer to o kaznama i policiji i na to cu da ti odgovorim.jer na isti nacin ko ti pishu i predstavnici srpske manjine u makedoniji.Znaci isti nacin pisanja i optuzhbe imaju i cetnici iz makedonije.Pa dobicesh odgovore na sve. Da ti konacno otrkijem sebe da ne moras pogadjati jesam li makedonac ili hrvat.Ko sto su tebi hrvati ujaci,meni su to makedonci. Jeli,a tko je ratovao u Vukovaru ? Tko je otjerao crnogroske cetnike u Dubrovniku ? Tko je drzao Dalmaciju i onemogucio srbima izlaz na more ? NATO je bobmardirao Srbiju zbog vas......sto je za Hrvatsku ucinio ? Pa sve dok rat nije dosao na svom vrhuncu svijet nije priznavao Hrvatsku.....zato se i pjevalo danke Deutschland.....jedini su se svabi zalagali za Hrvatsku.Svi bi ostali cuvali Jugoslaviju sve dok nisu shvatili da je pravi rat tamo dolje i da je Hrvatska realnost,a Jugoslavija mrtva. Planirali su Oluju.......a tko je ginuo na terenu ? Da nisu mozda kao na Kosovu dosli ameri i bombardirali srbe ili su sve sami hrvati napravili ? Ako je Hrvatska dobila ogromnu pomoc sto da se kaze za vas na Kosovu (mada nije da je nezasluzeno i srbi su zbog svoje arogancije i nacionalisticke politike pali na koljena) ? Pozolaj hrvata u SHS i albanca danas u Makedoniji je nemjerljiv.Albanci danas imaju mehanizme blokirati stvari koje im ne odgovaraju. Sto su glasali za ovaj proracun albanski politicari i sjedili mirno dok je opozicija koja se protivila bogetu je otjerana iz parlamenta ? Ali kad je bio zakon o braniteljima onda je mogao Talat Dzaferi citati poeziju i cutati po pola sata?Ali je tad mogao ici svaki dan do americke ambasade i zaliti se amerima i pozivati ih na pomoc da se uradi pritisak na Gruju ? Nisam rekao da ste vi kao narod nesposobni,vec vasi politicari. Ili su oni nesposobni ili uopce ih nije briga gdje ide novac.....a tvoji ih sugradjani i dalje glasaju.....samo naprijed.Ali dodaje vodu u mlin Gruevskom i podrzava njegovu diktaturu. Zasto nije do sad izasao iz koalicije ? EU i ameri nikad ne bi dozvolili da makedonska vlada funkcionira bez albanske stranke..... Albanci danas u Makedoniji imaju mehanizme blokirati rad vlade i prisiliti Gruevskog da ne uzima novac albanaca,ali tvoji to ne rade.Vaznije mu je to sto je komandant UCK-a ministar obrane i time jos vise ojacava mrznju prema albancima u Makedoniji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 22:43 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6194 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 03 tra 2013, 23:22 |
|
|
sokoli je napisao/la: 1) gospodine stjepane skopska sella prije teritorijallne podelle kojoj opshtini su pripadalle.haracinovo dali je to billa zasebna opshtina i kojoj opshtini je pripadallo haracinovo.Zashto su odvojene u zasebne opshtine.Kojoj obshtini su pripadalli saraj, ciflig, kondovo, studenicane, cair.gospodine stjepane jel znash ti da je skopje oduvjek bio grad sa najvishe allbanaca u cijellom svetu.A danas vishe allbanaca imash u cikago i kenoshu nego u cijellom skoplju.kada su ova sella odvojena od skoplja i zashto? odgovori na ova pitanja
2) Stjepane pa ti llazhesh bre na veliko.ne pa nemoj tebi po llazhima i dezinformacijama mogu da ti pozavide i srpska sredstva javnog informiranja ajmo redom.Stjepane prije teritorijallne püodele gostivar se granicio na sever sa tetovom sello pirok je bio granica.Istocno od gostivara sella stence vollkovijagore porecanska sella vollce juzhno sa kicevom granica je billo sello tuin dok na zapadu cijello mavrovo gornja reka do sella skudrinje.Otkinuto mavrovo, gde je nacionallni park da ne bi allbanci doshli u mogucnosti da upravljaju ekonomskim resursima.Znash shta to znaci stjepane? makedoncima se deli zemlja za vikendice po jedno evro na kvadrat izgradi baraku od pracki i prodaje to allbancima kao vikendica za 40-50 pa i 100 hiljada evra.Istocno makedonska sella stence vollkovija otkinuta gostivaru i pripojena nekoj tamo enklavi bog zna kako se zove mislim brvenica.Za koje benificije ramkovnog govorish stjepane bog te ubio.Koje benificije garantuje ramkovni stjepane spominji mi bar jednu zhivota ti.Zashto manipulishesh dezinformacijama stjepane.
3) vas das heist mi nemamo nishta protiv nek se vevcani pripoji gradu struga.Mi nemamo ama bash nishta protiv.nek se vrati sve na svoje mesto kako je billo ranije u titovo vrijeme.I shta to znaci da su makedonci vecina u urbanim sredinama? to je fakt da za allbance nije billo poslla i bivshu jugosllaviju.Nije billo drzhavnih stanova, .Allbanac je morao ili na zapad ili u beograd da radi ko nosac ili veca mogucnost gastronomija po jugosllaviji.I shta sad to znaci.Ja kao seljak treba da pllatim opshtini porez ali sa njom da rukovodi makedonac. Shta ocekujete gospodine stjepane da derete skoplje od allbanaca dok struga da dobije vevcane i da joj se makne veleshta ladorishta i okollna sella.Krivo ti je stjepane shta torbeshi iz llabunishta deklariraju se kao allbanci a fino ti je shta se zhirovnica rostushe bitushe deklariraju kao makedonci.Gospodine stjepane na shta ti ja licim bre.Ako ja ne poznajem dobro srpsko hrvatski jezik to ne znaci da sam blesav.Pa ti se gledash iz aviona da ako te covjek isjece na cetiri komada od tebe ce izaci cetiri agrarca bre.
4) Gde mislish juzhnije u makedonski brod li.Da makedonski brod makedonski utjecaj je velik ali plasnica lisicane hmmmm prosto sumnjam.Narocito plasnica.Oni su mijeshani familijarno sa allbancima stjepane.Poprazno ih krivish.Da u kicevo vrijeme radi za makedonce a protiv allbanaca tu si u greshku.Reallno u kicevo vrijeme radi protiv svih.Ranije je to billo samo protiv allbanaca.Danas radi i protiv allbanaca i protiv makedonaca.Kicevo je mrtvo.Nema nikakve industrije.Prije makedonci su imalli drzhavne pllate i stanove.Danas to nemaju pa i oni zajedno sa allbancima idu i P.M. tamo gde sam ja i skoro cijelli milion gradjana makedonije.
5) sta ce mi cashka sta ce mi dolneni covece.Uzmi ih pripoji ih kome hocesh.Koji ce mi tamo neko veleshko sello da bude obshtina kada nema ama bash nikakvog prihoda.Nema policiju, nema maticnu slluzhbu, nema suda nema advokata, nema geodetsku slluzhbu ama bash nishta nema.da toga ima billo bi 5-6 plata za milicionere, billo bi zaposhljenih geodeta sudovas pravobranioca advokata.Shta ja imam od cashke i dollnena.Kome to treba to su mesne zajednice.Vi ste to uradilli kazhem ti srpskom llogikom postaviti enkllave.
6) Eu toliko dugo jedan hrvat u makedoniju od vremena gllasanja o teritorijallnim podellama.KOjim li se biznisom bavi ovaj nash stjepan.Stjepane od svega do sada shta si napiso jedino ove poslednje rijeci keje te potpuno otkrivaju i demaskiraju su istinite.Dok ste vi makedonci ishli na referendume o teritorijallnoj podeli mi na tome nismo ucestvovali.Mi smo tada organiziralli nashe referendume.Referendum o nezavisnosti iliride.Mi smo hteli definitivno da se odvajamo dok makedonija ne dobije konture drzhave.Gospodine stjepane tebi kao makedonca je urezano u gllavu da ce jednog dana allbanci da postanu vecina u makedoniju.I cijella makedonija ce postati allbanija.Vi imate llogiku brojcane nadmoci nad drugim narodima.Vi josh uvijek ne mozhete da svatite taj novi svetski poredak kome tezhe civilizirane zemlje.Vi hocete da vratite ameriku u vrijeme prije martina llutera kinga.Zhalim te stefane 1) Skopje je 2004 imalo 15 % albanaca.Skoplju su pripojeni Kondovo i Saraj.Ako tebi to moze biti dio grada,zasto nije opcina Ilinden isto dio grada ? Za razliku od mnoga sela u Saraju,sela u Ilinden imaju infrastrukturu da bi mogli biti predgradja jednog grada i odlicno su povezani s centrom grada....Ilinden mu dodje cak i kao prirodni produzetak grada.... Sela u Saraj su u picku materinu pa ljevo.....bukvalno.Jesi bio u Sisevo,Glumovo i ostala sela u toj opcini ? To je sad GRAD SKOPJE.....pazi,dio GRADA.Pa to ni u naljudjem snu ne moze biti gradsko podracje,niti predgradje. Postoje makedonska sela koja su blize centru grada i bolje povezane od nekih u opcini Saraj,ali za razliku od njih nisu dio grada. Aracinovo nije dio grada jer je nelogicno da takva sela budu dio gradske sredine kao prvo.A kao drugo izbacivanjem Ilindena iz Skoplja ubili su mogucnost da Aracinovo moze postati dio grada.Jer ni vasi zapadni saveznici ne mogu napraviti takav frankenstein u kojem makedonska naselja na istoku ne bi bila dio grada,a Aracinovo bi bilo. 2)Opcina Gostivar do 2004 % godine je imala 26% makedonaca.Pripojene su opcine Vrutok,Banjica,Srbinova itd...... i makedonci padaju na 19 %. Mavrovo i do 2004 godine nije bilo dio opcine Gostivar.Provjeri,imas internet.....sto je bilo u Jugoslaviji ne zanima me(kako je zanimljivo da vam oni odgovaraju sad....). Ako Mavrovo moze biti opcina,a moze jer ima stabilne prihode od turizma zasto da ne bude opcina ? Stence,Volkovija....ti mene zajebavas ? To je tebi nesto znacajno ? Sela od 150 i 500 stanovnika ? A jesu se usrecili sto su pripojeni Brvenici jos jednoj opcini s albanskom vecinom i albansku vlast Selo Brvenica 3000 makedonaca,opcina je napravljena da bi tamo albanci bili vecina.Znas zasto su Stence i Volkovija dio Brvenice ? Da bi se moglo doci do Gurgurnice,najudaljenije albansko selo u opcini,selo koje je sljepo crijevo i koje ima 1600 albanaca.Znaci i ta nepostojeca enklava Brvenica koja ima albansku vecinu je napravljena da bi albanci mogli biti vecinu u njoj.Gurgurnica cak nema niti put do Brvenice,a dio je te opcine. Sama Brvenica je tako blizu grada da je mogla biti dio opcine Tetovo,ali nije....vidi kako je neprirodno prosirena na jugu gdje su albanci debela vecina. Da je Brvenica dio opcine Tetovo sto je i donekle logicno,makedonci ne bi mogli pasti ispod 20% u Tetovu.Selo Brvenica ima sve da bi moglo biti dio Tetova. Kad padnes ispod 20% nitko te nista ne pita.To je dobitak od ramkovnog uguvora,za svaku odluku potrebno je da se s tom odlukom slozi i vecinska i manjinska vecina.To je stvar.....sad makedonce u Gostivaru nitko za niti jednu odluku ne mora nista pitati... Moze se novac djeliti bez da makedonci ista kazu,da se ljudi zapoljavaju......makedonci nemaju benificije ramkovnog uguvora,sto znaci da u Gostivaru ako albanci tako zele ne moraju niti jednog makedonca zaposliti u opcini. A jer Brvenica nije dio Tetova i Tetovo ceka istu sudbinu.....a makedonci u Brvenica su jedni od demografski najvitalnijih,ako ne i najvitalniji u Makedoniji. Inace i selo Dolno Sedlarce je tu odmah do Brvenicu,cak i blize prema Tetovu....i to je jos jedno cisto makedonsko selo.Zajedno ova 2 sela imaju 3600-3700 stanovnika nealbanaca. Znaci da ste i kod Tetova profitirali. 3) Ok,nemas nista protiv.....ni ja nista nemam da se najvece makedonsko selo tamo pripoji Strugi kao sto su albanska sela pripojena.Isto tako volio bih da se torbesi popisuju kao torbesi ako se tako osjecaju,a ne da iz iznata izigravaju albance ili turke kao u ostalim mjestima. Tu albanci mogu puno vise izgubiti nego makedonci.Vlast u Struga ovisi o torbesima i na kojoj strani oni nastupaju..... Struga i kao grad i kao opcina je vaznija za makedonce i od Mavrovo i od Gostivara. 4)Vjerujem da ti je ovaj dio posta glup zbog jezicne barijere jer nisi tako blesav da i sam ne znas strane svijeta. Jug- south....Drugovo,Vrancestica,sjever - north. 5)Tu se slazemo i ja sam za to da se te 2 ocine pripoje vecim gradovima u okolici.Ali opet..... dobili ste 2 opcine u srcu Makedonije s albanskom vecinom. Kakav vam to daje bolji pregovaracki polozaj da znas samo.... 6)Razjasnio sam ti u prethodnom postu kakv odnos imam ja s makedoncima. Znaci tako,vi ste se spremali da se odvojite,a sad bi ti htio da te makedonci postivaju ili da ti davaju novac ? Sto se mene tice steta sto niste se odvojili i sto je sad ostatak Makedonije taoc Tetova i Gostivara i Debra itd..... Rekao sam ti,ja osobno smatram da je podjela Makedonije najbolje rjesenje za obije strane.Albanci nece postati vecina u Makedoniji,ali dobrih 30-35% da.....makedonci ce pasti na 50-55 %.Samo stvar je u tome,albanci imaju Albaniju i Kosovo gdje mogu biti svoj na svome,Makedonci nemaju.Sto ce makedoncu Tetovo i Gostivar kad ga albanci u njegovoj zemlji svaki dan ponizavaju. Znas sto znaci veci broj albanaca za makedonce.Cair je nekad do prije 15ak godina bio dio Skoplja koji je imao jako puno makedonaca. Bilo je to najbolje naselje za zivot u Skoplju, najbolje......... Danas znas sto je Cair i kako je poznat ? Cair je danas skopsko geto,skopski harlem.Cijene nekretnina u Cairu su opale drasticno,u Cairu nakon sto padne mark nema nikoga na ulici u Cairu nije sigurno hodati ako nisi albanac.Makedonci su tamo bukvalno nadbrojani i otjerani....makedonska se djeca svakodnevno tukla (tko je budala da mu dijete ide u skolu,a da ne zna dali ce mu se zdravo vratiti) i radio se svakakav pritisak na sve makedonce da se oni isele..... Znas da kad su igrali Rabotnicki i Bolton da je britanska ambasad dala priopcenje i prepurucila svojim gradjanima koji dolaze na utakmici da ne ulaze u Cair ? Znas li ti to ? Cair nije izolirani slucaj......svugdje su makedonci izgubili sigurnost gdje su albanci dosli.Toliko su izgubili mira da sad idu tako daleko da kad albanac pokusava kupiti kucu ili stan u nekom cistom makedonskom djelu oni se odmah skupljaju i pozeljuju mu dobrodoslicu (razbijeni prozorci i slicno).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Whiteone
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 04 tra 2013, 17:34 |
|
|
Citat: Znas sto znaci veci broj albanaca za makedonce.Cair je nekad do prije 15ak godina bio dio Skoplja koji je imao jako puno makedonaca. Bilo je to najbolje naselje za zivot u Skoplju,najbolje......... Danas znas sto je Cair i kako je poznat ? Cair je danas skopsko geto,skopski harlem.Cijene nekretnina u Cairu su opale drasticno,u Cairu nakon sto padne mark nema nikoga na ulici u Cairu nije sigurno hodati ako nisi albanac.Makedonci su tamo bukvalno nadbrojani i otjerani....makedonska se djeca svakodnevno tukla (tko je budala da mu dijete ide u skolu,a da ne zna dali ce mu se zdravo vratiti) i radio se svakakav pritisak na sve makedonce da se oni isele..... Znas da kad su igrali Rabotnicki i Bolton da je britanska ambasad dala priopcenje i prepurucila svojim gradjanima koji dolaze na utakmici da ne ulaze u Cair ? Znas li ti to ? Cair nije izolirani slucaj......svugdje su makedonci izgubili sigurnost gdje su albanci dosli.Toliko su izgubili mira da sad idu tako daleko da kad albanac pokusava kupiti kucu ili stan u nekom cistom makedonskom djelu oni se odmah skupljaju i pozeljuju mu dobrodoslicu (razbijeni prozorci i slicno). Stjepane, baš je lepo čuti od jednog Hrvata sve ovo, da ne bude da je sve srpska propaganda. Kosovo je jedina etnički čista država, pošto sever trenutno ne kontrolišu, ali nije ni pod kontrolom Srbije, već Srba sa tog prostora. Spominjem Kosovo, jer Albanci su najveći šovinisti Balkana i to je njihov cilj i u Makedoniji. Kad je u pitanju Balkan (bez BiH koja je država od ''tri države u jednoj'') najveća dijaspora Hrvata na Balkanu je u Srbiji, a najveća dijaspora Srba na Balkanu je Hrvatska. Srbiji prete samo muslimanski secesionisti, najviše šiptari, ali takodje i njihova braća Bošnjaci. Hrvatima prete samo Bošnjaci, držanjem u veštačkoj tvorevini zvanoj BiH. Je l to slučajno ? Je l slučajno što srpsko-hrvatske i hrvatsko-srpske sukobe uvek pokreću srpski i hrvatski proislamisti ? To su nacionalisti koji mrze Hrišćane, a tolerantni su prema muslimanima koji ih direktno ugrožavaju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 04 tra 2013, 21:25 |
|
|
Whiteone je napisao/la: Citat: Znas sto znaci veci broj albanaca za makedonce.Cair je nekad do prije 15ak godina bio dio Skoplja koji je imao jako puno makedonaca. Bilo je to najbolje naselje za zivot u Skoplju,najbolje......... Danas znas sto je Cair i kako je poznat ? Cair je danas skopsko geto,skopski harlem.Cijene nekretnina u Cairu su opale drasticno,u Cairu nakon sto padne mark nema nikoga na ulici u Cairu nije sigurno hodati ako nisi albanac.Makedonci su tamo bukvalno nadbrojani i otjerani....makedonska se djeca svakodnevno tukla (tko je budala da mu dijete ide u skolu,a da ne zna dali ce mu se zdravo vratiti) i radio se svakakav pritisak na sve makedonce da se oni isele..... Znas da kad su igrali Rabotnicki i Bolton da je britanska ambasad dala priopcenje i prepurucila svojim gradjanima koji dolaze na utakmici da ne ulaze u Cair ? Znas li ti to ? Cair nije izolirani slucaj......svugdje su makedonci izgubili sigurnost gdje su albanci dosli.Toliko su izgubili mira da sad idu tako daleko da kad albanac pokusava kupiti kucu ili stan u nekom cistom makedonskom djelu oni se odmah skupljaju i pozeljuju mu dobrodoslicu (razbijeni prozorci i slicno). Stjepane, baš je lepo čuti od jednog Hrvata sve ovo, da ne bude da je sve srpska propaganda. Kosovo je jedina etnički čista država, pošto sever trenutno ne kontrolišu, ali nije ni pod kontrolom Srbije, već Srba sa tog prostora. Spominjem Kosovo, jer Albanci su najveći šovinisti Balkana i to je njihov cilj i u Makedoniji. Kad je u pitanju Balkan (bez BiH koja je država od ''tri države u jednoj'') najveća dijaspora Hrvata na Balkanu je u Srbiji, a najveća dijaspora Srba na Balkanu je Hrvatska. Srbiji prete samo muslimanski secesionisti, najviše šiptari, ali takodje i njihova braća Bošnjaci. Hrvatima prete samo Bošnjaci, držanjem u veštačkoj tvorevini zvanoj BiH. Je l to slučajno ? Je l slučajno što srpsko-hrvatske i hrvatsko-srpske sukobe uvek pokreću srpski i hrvatski proislamisti ? To su nacionalisti koji mrze Hrišćane, a tolerantni su prema muslimanima koji ih direktno ugrožavaju. Na Kosovo ste vi dobili prociju koju ste sami trazili.Da vi niste jebavali mater albancima tamo i da nije Milosevic vodio politiku kakvu jest,Kosovo nikad ne bi bilo danas neovisno. Ustvari albanci moraju vama zahvaliti sto je Kosovo neovisno.....vi ste ih ubijali tamo,a vec ste imali zuti karton zbog Bosne. Srpska politika iz 90tih je nesto najkatastrofalnije sto vam se moglo dogoditi i s time morate jednom zauvjek rjestii. Danas srbi i hrvati mogu poceti graditi normalne odnose jer su sukobi po meni stvar proslosti......vise nema osnove za teritorijalne pretenzije,a u Bosni cak su po meni nasi interesi blizi nego s bosnjacima. Hrvati i Srbi moraju biti samostalni i odvojeni jedni od drugih da bi mogli imati normalne odnose,guranje u nekoj Jugoslaviji uvijek je stvaralo sukobe. Neka svatko gleda svoj dvor i brine za svoje....tek cemo onda moci imati normalne odnose. Isto je cak moguce i za albance i srbe,kad bi i jedni i drugi bili svatko svoj na svome....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sokoli
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 04 tra 2013, 22:15 |
|
|
Stjepan je napisao/la: sokoli je napisao/la: 1) gospodine stjepane skopska sella prije teritorijallne podelle kojoj opshtini su pripadalle.haracinovo dali je to billa zasebna opshtina i kojoj opshtini je pripadallo haracinovo.Zashto su odvojene u zasebne opshtine.Kojoj obshtini su pripadalli saraj, ciflig, kondovo, studenicane, cair.gospodine stjepane jel znash ti da je skopje oduvjek bio grad sa najvishe allbanaca u cijellom svetu.A danas vishe allbanaca imash u cikago i kenoshu nego u cijellom skoplju.kada su ova sella odvojena od skoplja i zashto? odgovori na ova pitanja
2) Stjepane pa ti llazhesh bre na veliko.ne pa nemoj tebi po llazhima i dezinformacijama mogu da ti pozavide i srpska sredstva javnog informiranja ajmo redom.Stjepane prije teritorijallne püodele gostivar se granicio na sever sa tetovom sello pirok je bio granica.Istocno od gostivara sella stence vollkovijagore porecanska sella vollce juzhno sa kicevom granica je billo sello tuin dok na zapadu cijello mavrovo gornja reka do sella skudrinje.Otkinuto mavrovo, gde je nacionallni park da ne bi allbanci doshli u mogucnosti da upravljaju ekonomskim resursima.Znash shta to znaci stjepane? makedoncima se deli zemlja za vikendice po jedno evro na kvadrat izgradi baraku od pracki i prodaje to allbancima kao vikendica za 40-50 pa i 100 hiljada evra.Istocno makedonska sella stence vollkovija otkinuta gostivaru i pripojena nekoj tamo enklavi bog zna kako se zove mislim brvenica.Za koje benificije ramkovnog govorish stjepane bog te ubio.Koje benificije garantuje ramkovni stjepane spominji mi bar jednu zhivota ti.Zashto manipulishesh dezinformacijama stjepane.
3) vas das heist mi nemamo nishta protiv nek se vevcani pripoji gradu struga.Mi nemamo ama bash nishta protiv.nek se vrati sve na svoje mesto kako je billo ranije u titovo vrijeme.I shta to znaci da su makedonci vecina u urbanim sredinama? to je fakt da za allbance nije billo poslla i bivshu jugosllaviju.Nije billo drzhavnih stanova, .Allbanac je morao ili na zapad ili u beograd da radi ko nosac ili veca mogucnost gastronomija po jugosllaviji.I shta sad to znaci.Ja kao seljak treba da pllatim opshtini porez ali sa njom da rukovodi makedonac. Shta ocekujete gospodine stjepane da derete skoplje od allbanaca dok struga da dobije vevcane i da joj se makne veleshta ladorishta i okollna sella.Krivo ti je stjepane shta torbeshi iz llabunishta deklariraju se kao allbanci a fino ti je shta se zhirovnica rostushe bitushe deklariraju kao makedonci.Gospodine stjepane na shta ti ja licim bre.Ako ja ne poznajem dobro srpsko hrvatski jezik to ne znaci da sam blesav.Pa ti se gledash iz aviona da ako te covjek isjece na cetiri komada od tebe ce izaci cetiri agrarca bre.
4) Gde mislish juzhnije u makedonski brod li.Da makedonski brod makedonski utjecaj je velik ali plasnica lisicane hmmmm prosto sumnjam.Narocito plasnica.Oni su mijeshani familijarno sa allbancima stjepane.Poprazno ih krivish.Da u kicevo vrijeme radi za makedonce a protiv allbanaca tu si u greshku.Reallno u kicevo vrijeme radi protiv svih.Ranije je to billo samo protiv allbanaca.Danas radi i protiv allbanaca i protiv makedonaca.Kicevo je mrtvo.Nema nikakve industrije.Prije makedonci su imalli drzhavne pllate i stanove.Danas to nemaju pa i oni zajedno sa allbancima idu i P.M. tamo gde sam ja i skoro cijelli milion gradjana makedonije.
5) sta ce mi cashka sta ce mi dolneni covece.Uzmi ih pripoji ih kome hocesh.Koji ce mi tamo neko veleshko sello da bude obshtina kada nema ama bash nikakvog prihoda.Nema policiju, nema maticnu slluzhbu, nema suda nema advokata, nema geodetsku slluzhbu ama bash nishta nema.da toga ima billo bi 5-6 plata za milicionere, billo bi zaposhljenih geodeta sudovas pravobranioca advokata.Shta ja imam od cashke i dollnena.Kome to treba to su mesne zajednice.Vi ste to uradilli kazhem ti srpskom llogikom postaviti enkllave.
6) Eu toliko dugo jedan hrvat u makedoniju od vremena gllasanja o teritorijallnim podellama.KOjim li se biznisom bavi ovaj nash stjepan.Stjepane od svega do sada shta si napiso jedino ove poslednje rijeci keje te potpuno otkrivaju i demaskiraju su istinite.Dok ste vi makedonci ishli na referendume o teritorijallnoj podeli mi na tome nismo ucestvovali.Mi smo tada organiziralli nashe referendume.Referendum o nezavisnosti iliride.Mi smo hteli definitivno da se odvajamo dok makedonija ne dobije konture drzhave.Gospodine stjepane tebi kao makedonca je urezano u gllavu da ce jednog dana allbanci da postanu vecina u makedoniju.I cijella makedonija ce postati allbanija.Vi imate llogiku brojcane nadmoci nad drugim narodima.Vi josh uvijek ne mozhete da svatite taj novi svetski poredak kome tezhe civilizirane zemlje.Vi hocete da vratite ameriku u vrijeme prije martina llutera kinga.Zhalim te stefane 1) Skopje je 2004 imalo 15 % albanaca.Skoplju su pripojeni Kondovo i Saraj.Ako tebi to moze biti dio grada,zasto nije opcina Ilinden isto dio grada ? Za razliku od mnoga sela u Saraju,sela u Ilinden imaju infrastrukturu da bi mogli biti predgradja jednog grada i odlicno su povezani s centrom grada....Ilinden mu dodje cak i kao prirodni produzetak grada.... Sela u Saraj su u picku materinu pa ljevo.....bukvalno.Jesi bio u Sisevo,Glumovo i ostala sela u toj opcini ? To je sad GRAD SKOPJE.....pazi,dio GRADA.Pa to ni u naljudjem snu ne moze biti gradsko podracje,niti predgradje. Postoje makedonska sela koja su blize centru grada i bolje povezane od nekih u opcini Saraj,ali za razliku od njih nisu dio grada. Aracinovo nije dio grada jer je nelogicno da takva sela budu dio gradske sredine kao prvo.A kao drugo izbacivanjem Ilindena iz Skoplja ubili su mogucnost da Aracinovo moze postati dio grada.Jer ni vasi zapadni saveznici ne mogu napraviti takav frankenstein u kojem makedonska naselja na istoku ne bi bila dio grada,a Aracinovo bi bilo. 2)Opcina Gostivar do 2004 % godine je imala 26% makedonaca.Pripojene su opcine Vrutok,Banjica,Srbinova itd...... i makedonci padaju na 19 %. Mavrovo i do 2004 godine nije bilo dio opcine Gostivar.Provjeri,imas internet.....sto je bilo u Jugoslaviji ne zanima me(kako je zanimljivo da vam oni odgovaraju sad....). Ako Mavrovo moze biti opcina,a moze jer ima stabilne prihode od turizma zasto da ne bude opcina ? Stence,Volkovija....ti mene zajebavas ? To je tebi nesto znacajno ? Sela od 150 i 500 stanovnika ? A jesu se usrecili sto su pripojeni Brvenici jos jednoj opcini s albanskom vecinom i albansku vlast Selo Brvenica 3000 makedonaca,opcina je napravljena da bi tamo albanci bili vecina.Znas zasto su Stence i Volkovija dio Brvenice ? Da bi se moglo doci do Gurgurnice,najudaljenije albansko selo u opcini,selo koje je sljepo crijevo i koje ima 1600 albanaca.Znaci i ta nepostojeca enklava Brvenica koja ima albansku vecinu je napravljena da bi albanci mogli biti vecinu u njoj.Gurgurnica cak nema niti put do Brvenice,a dio je te opcine. Sama Brvenica je tako blizu grada da je mogla biti dio opcine Tetovo,ali nije....vidi kako je neprirodno prosirena na jugu gdje su albanci debela vecina. Da je Brvenica dio opcine Tetovo sto je i donekle logicno,makedonci ne bi mogli pasti ispod 20% u Tetovu.Selo Brvenica ima sve da bi moglo biti dio Tetova. Kad padnes ispod 20% nitko te nista ne pita.To je dobitak od ramkovnog uguvora,za svaku odluku potrebno je da se s tom odlukom slozi i vecinska i manjinska vecina.To je stvar.....sad makedonce u Gostivaru nitko za niti jednu odluku ne mora nista pitati... Moze se novac djeliti bez da makedonci ista kazu,da se ljudi zapoljavaju......makedonci nemaju benificije ramkovnog uguvora,sto znaci da u Gostivaru ako albanci tako zele ne moraju niti jednog makedonca zaposliti u opcini. A jer Brvenica nije dio Tetova i Tetovo ceka istu sudbinu.....a makedonci u Brvenica su jedni od demografski najvitalnijih,ako ne i najvitalniji u Makedoniji. Inace i selo Dolno Sedlarce je tu odmah do Brvenicu,cak i blize prema Tetovu....i to je jos jedno cisto makedonsko selo.Zajedno ova 2 sela imaju 3600-3700 stanovnika nealbanaca. Znaci da ste i kod Tetova profitirali. 3) Ok,nemas nista protiv.....ni ja nista nemam da se najvece makedonsko selo tamo pripoji Strugi kao sto su albanska sela pripojena.Isto tako volio bih da se torbesi popisuju kao torbesi ako se tako osjecaju,a ne da iz iznata izigravaju albance ili turke kao u ostalim mjestima. Tu albanci mogu puno vise izgubiti nego makedonci.Vlast u Struga ovisi o torbesima i na kojoj strani oni nastupaju..... Struga i kao grad i kao opcina je vaznija za makedonce i od Mavrovo i od Gostivara. 4)Vjerujem da ti je ovaj dio posta glup zbog jezicne barijere jer nisi tako blesav da i sam ne znas strane svijeta. Jug- south....Drugovo,Vrancestica,sjever - north. 5)Tu se slazemo i ja sam za to da se te 2 ocine pripoje vecim gradovima u okolici.Ali opet..... dobili ste 2 opcine u srcu Makedonije s albanskom vecinom. Kakav vam to daje bolji pregovaracki polozaj da znas samo.... 6)Razjasnio sam ti u prethodnom postu kakv odnos imam ja s makedoncima. Znaci tako,vi ste se spremali da se odvojite,a sad bi ti htio da te makedonci postivaju ili da ti davaju novac ? Sto se mene tice steta sto niste se odvojili i sto je sad ostatak Makedonije taoc Tetova i Gostivara i Debra itd..... Rekao sam ti,ja osobno smatram da je podjela Makedonije najbolje rjesenje za obije strane.Albanci nece postati vecina u Makedoniji,ali dobrih 30-35% da.....makedonci ce pasti na 50-55 %.Samo stvar je u tome,albanci imaju Albaniju i Kosovo gdje mogu biti svoj na svome,Makedonci nemaju.Sto ce makedoncu Tetovo i Gostivar kad ga albanci u njegovoj zemlji svaki dan ponizavaju. Znas sto znaci veci broj albanaca za makedonce.Cair je nekad do prije 15ak godina bio dio Skoplja koji je imao jako puno makedonaca. Bilo je to najbolje naselje za zivot u Skoplju, najbolje......... Danas znas sto je Cair i kako je poznat ? Cair je danas skopsko geto,skopski harlem.Cijene nekretnina u Cairu su opale drasticno,u Cairu nakon sto padne mark nema nikoga na ulici u Cairu nije sigurno hodati ako nisi albanac.Makedonci su tamo bukvalno nadbrojani i otjerani....makedonska se djeca svakodnevno tukla (tko je budala da mu dijete ide u skolu,a da ne zna dali ce mu se zdravo vratiti) i radio se svakakav pritisak na sve makedonce da se oni isele..... Znas da kad su igrali Rabotnicki i Bolton da je britanska ambasad dala priopcenje i prepurucila svojim gradjanima koji dolaze na utakmici da ne ulaze u Cair ? Znas li ti to ? Cair nije izolirani slucaj......svugdje su makedonci izgubili sigurnost gdje su albanci dosli.Toliko su izgubili mira da sad idu tako daleko da kad albanac pokusava kupiti kucu ili stan u nekom cistom makedonskom djelu oni se odmah skupljaju i pozeljuju mu dobrodoslicu (razbijeni prozorci i slicno). Ha ha ha ha gospodine stjepane vodi racuna jer si josh uvijek hrvat.Koliko ja znam u saraj nema hrvate.Stvarno mi je zhao shta sutra radim.I budi siguran da sam procito polla tvog posta i dva reda od whiteonea jer on i nije vredan pazhnje.nego gospodine stefan od tvoite zborovi sekoj doadja do zaklucok deka vo makedonija sve postoi od 2004 godina pa navamu.Skopje i ostanatite gradovi i sella vo makedonija ne postoelle.Gospodine stefane vie imate golem problem so brojkite.I mavrovo na slednite izbori ke ima za gradonacellnik allbanec.Shto potoa.Gospodine stefane mie izgllasavme referendum za neovisnost na ilirida.Babo kazha pijte go so caj toj referendum i tocka taka stana.Vie sakate da se odvoite nema da stane.Babo nema da gradi vo skopje ushte edna ambasada.ne gradi babo ambasadi vo sekoe sello vo makedonija.Pozdrav od mene bideiki utre me ceka naporen den a i sabota ke bidam na rabota poveqe redovi vo nedella bormallno ako sme zhivi i zdravi gospodine stefane hrvatin od saraj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stjepan
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 04 tra 2013, 22:37 |
|
|
Od kud si iskopao da sam iz Saraja ? Pa i da sam makedonac......opet ne bi mogao iz saraja biti jer tamo ni makedonaca nema..... Doduse ima ih par u Sisevo....ima izvan sela pored rijeke jako lijepo vikend naselje.Jedno 20ak makedonskih vikendica.... Jako lijepo mjesto i lijep kraj,ali to nije grad i ne bi smjelo biti dio grada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
rastko
|
Naslov: Re: Događanja u Makedoniji Postano: 04 tra 2013, 22:43 |
|
|
sokoli je napisao/la: Stjepan je napisao/la: 1) Skopje je 2004 imalo 15 % albanaca.Skoplju su pripojeni Kondovo i Saraj.Ako tebi to moze biti dio grada,zasto nije opcina Ilinden isto dio grada ? Za razliku od mnoga sela u Saraju,sela u Ilinden imaju infrastrukturu da bi mogli biti predgradja jednog grada i odlicno su povezani s centrom grada....Ilinden mu dodje cak i kao prirodni produzetak grada.... Sela u Saraj su u picku materinu pa ljevo.....bukvalno.Jesi bio u Sisevo,Glumovo i ostala sela u toj opcini ? To je sad GRAD SKOPJE.....pazi,dio GRADA.Pa to ni u naljudjem snu ne moze biti gradsko podracje,niti predgradje. Postoje makedonska sela koja su blize centru grada i bolje povezane od nekih u opcini Saraj,ali za razliku od njih nisu dio grada. Aracinovo nije dio grada jer je nelogicno da takva sela budu dio gradske sredine kao prvo.A kao drugo izbacivanjem Ilindena iz Skoplja ubili su mogucnost da Aracinovo moze postati dio grada.Jer ni vasi zapadni saveznici ne mogu napraviti takav frankenstein u kojem makedonska naselja na istoku ne bi bila dio grada,a Aracinovo bi bilo.
2)Opcina Gostivar do 2004 % godine je imala 26% makedonaca.Pripojene su opcine Vrutok,Banjica,Srbinova itd...... i makedonci padaju na 19 %. Mavrovo i do 2004 godine nije bilo dio opcine Gostivar.Provjeri,imas internet.....sto je bilo u Jugoslaviji ne zanima me(kako je zanimljivo da vam oni odgovaraju sad....). Ako Mavrovo moze biti opcina,a moze jer ima stabilne prihode od turizma zasto da ne bude opcina ?
Stence,Volkovija....ti mene zajebavas ? To je tebi nesto znacajno ? Sela od 150 i 500 stanovnika ? A jesu se usrecili sto su pripojeni Brvenici jos jednoj opcini s albanskom vecinom i albansku vlast Selo Brvenica 3000 makedonaca,opcina je napravljena da bi tamo albanci bili vecina.Znas zasto su Stence i Volkovija dio Brvenice ? Da bi se moglo doci do Gurgurnice,najudaljenije albansko selo u opcini,selo koje je sljepo crijevo i koje ima 1600 albanaca.Znaci i ta nepostojeca enklava Brvenica koja ima albansku vecinu je napravljena da bi albanci mogli biti vecinu u njoj.Gurgurnica cak nema niti put do Brvenice,a dio je te opcine. Sama Brvenica je tako blizu grada da je mogla biti dio opcine Tetovo,ali nije....vidi kako je neprirodno prosirena na jugu gdje su albanci debela vecina. Da je Brvenica dio opcine Tetovo sto je i donekle logicno,makedonci ne bi mogli pasti ispod 20% u Tetovu.Selo Brvenica ima sve da bi moglo biti dio Tetova. Kad padnes ispod 20% nitko te nista ne pita.To je dobitak od ramkovnog uguvora,za svaku odluku potrebno je da se s tom odlukom slozi i vecinska i manjinska vecina.To je stvar.....sad makedonce u Gostivaru nitko za niti jednu odluku ne mora nista pitati... Moze se novac djeliti bez da makedonci ista kazu,da se ljudi zapoljavaju......makedonci nemaju benificije ramkovnog uguvora,sto znaci da u Gostivaru ako albanci tako zele ne moraju niti jednog makedonca zaposliti u opcini. A jer Brvenica nije dio Tetova i Tetovo ceka istu sudbinu.....a makedonci u Brvenica su jedni od demografski najvitalnijih,ako ne i najvitalniji u Makedoniji. Inace i selo Dolno Sedlarce je tu odmah do Brvenicu,cak i blize prema Tetovu....i to je jos jedno cisto makedonsko selo.Zajedno ova 2 sela imaju 3600-3700 stanovnika nealbanaca. Znaci da ste i kod Tetova profitirali.
3) Ok,nemas nista protiv.....ni ja nista nemam da se najvece makedonsko selo tamo pripoji Strugi kao sto su albanska sela pripojena.Isto tako volio bih da se torbesi popisuju kao torbesi ako se tako osjecaju,a ne da iz iznata izigravaju albance ili turke kao u ostalim mjestima. Tu albanci mogu puno vise izgubiti nego makedonci.Vlast u Struga ovisi o torbesima i na kojoj strani oni nastupaju..... Struga i kao grad i kao opcina je vaznija za makedonce i od Mavrovo i od Gostivara.
4)Vjerujem da ti je ovaj dio posta glup zbog jezicne barijere jer nisi tako blesav da i sam ne znas strane svijeta. Jug- south....Drugovo,Vrancestica,sjever - north.
5)Tu se slazemo i ja sam za to da se te 2 ocine pripoje vecim gradovima u okolici.Ali opet.....dobili ste 2 opcine u srcu Makedonije s albanskom vecinom. Kakav vam to daje bolji pregovaracki polozaj da znas samo....
6)Razjasnio sam ti u prethodnom postu kakv odnos imam ja s makedoncima.
Znaci tako,vi ste se spremali da se odvojite,a sad bi ti htio da te makedonci postivaju ili da ti davaju novac ? Sto se mene tice steta sto niste se odvojili i sto je sad ostatak Makedonije taoc Tetova i Gostivara i Debra itd.....
Rekao sam ti,ja osobno smatram da je podjela Makedonije najbolje rjesenje za obije strane.Albanci nece postati vecina u Makedoniji,ali dobrih 30-35% da.....makedonci ce pasti na 50-55 %.Samo stvar je u tome,albanci imaju Albaniju i Kosovo gdje mogu biti svoj na svome,Makedonci nemaju.Sto ce makedoncu Tetovo i Gostivar kad ga albanci u njegovoj zemlji svaki dan ponizavaju.
Znas sto znaci veci broj albanaca za makedonce.Cair je nekad do prije 15ak godina bio dio Skoplja koji je imao jako puno makedonaca. Bilo je to najbolje naselje za zivot u Skoplju,najbolje......... Danas znas sto je Cair i kako je poznat ? Cair je danas skopsko geto,skopski harlem.Cijene nekretnina u Cairu su opale drasticno,u Cairu nakon sto padne mark nema nikoga na ulici u Cairu nije sigurno hodati ako nisi albanac.Makedonci su tamo bukvalno nadbrojani i otjerani....makedonska se djeca svakodnevno tukla (tko je budala da mu dijete ide u skolu,a da ne zna dali ce mu se zdravo vratiti) i radio se svakakav pritisak na sve makedonce da se oni isele..... Znas da kad su igrali Rabotnicki i Bolton da je britanska ambasad dala priopcenje i prepurucila svojim gradjanima koji dolaze na utakmici da ne ulaze u Cair ? Znas li ti to ? Cair nije izolirani slucaj......svugdje su makedonci izgubili sigurnost gdje su albanci dosli.Toliko su izgubili mira da sad idu tako daleko da kad albanac pokusava kupiti kucu ili stan u nekom cistom makedonskom djelu oni se odmah skupljaju i pozeljuju mu dobrodoslicu (razbijeni prozorci i slicno). Ha ha ha ha gospodine stjepane vodi racuna jer si josh uvijek hrvat.Koliko ja znam u saraj nema hrvate.Stvarno mi je zhao shta sutra radim.I budi siguran da sam procito polla tvog posta i dva reda od whiteonea jer on i nije vredan pazhnje.nego gospodine stefan od tvoite zborovi sekoj doadja do zaklucok deka vo makedonija sve postoi od 2004 godina pa navamu.Skopje i ostanatite gradovi i sella vo makedonija ne postoelle.Gospodine stefane vie imate golem problem so brojkite.I mavrovo na slednite izbori ke ima za gradonacellnik allbanec.Shto potoa.Gospodine stefane mie izgllasavme referendum za neovisnost na ilirida.Babo kazha pijte go so caj toj referendum i tocka taka stana.Vie sakate da se odvoite nema da stane.Babo nema da gradi vo skopje ushte edna ambasada.ne gradi babo ambasadi vo sekoe sello vo makedonija.Pozdrav od mene bideiki utre me ceka naporen den a i sabota ke bidam na rabota poveqe redovi vo nedella bormallno ako sme zhivi i zdravi gospodine stefane hrvatin od saraj. Kao prvo situacja kao ova u kojoj su sad Makednonci je bilo dosta u novijoj istoriji,dobar primer je Liban.Iako su u Libanu hriscani bili vecina bili su pod okovima Turaka,nakon raspada Turske su odbijali da otpuste muslimane iz zajednicke zemlje,u istom momentu nisu imali mogucnost da situaciju vojno rese zbog muslimanskog okruzenja.Danas su sitna manjina u nekada svojoj zemlji,progonjeni,ubijani i pred nestankom.Situacija je slicna za Makedonce danas su vecina i nece da se podele sa Albancima a sutra kad Albanaca bude vise jednostavno ce ih ovi optuziti za ugrozavanje njihovih prava i potom uz pomoc NATO pakta pobit i proterat u Bugarsku i Srbiju .Za Hrvate u Sarajevu je istina ,isto sto ce biti i sa Kosovom,Hrvati su upali u istu zamku ko Srbi ,umesto da razmisljaju racioalno oni su zatojeni mrznjom,Srbi megalomanijom a to uvek skodi Sem toga volim megalomaniju ali stvarno malo dosadujes ,sto vam je Enver dao naredenje da delite "ilirska" imena neznaci da ste Iliri,jezik,kultura ni spomeni nemaju veze sa Ilirima,cak nezivite ni na njihovoj teritoriji,mada oni pravo krvo pleme nisu ni bili sansa da imate i kap njihove krvi je jeko mala.Sto se vas tice vi ste dva naroda podeljena po jeziku i krvi ali o tom otvori temu pa da se normalno raspravlja a ne da se trola
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|