|
|
Stranica: 11/12.
|
[ 294 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:39 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: volvoks je napisao/la: Sa mnom ste bili brži  Što i tebi nedostaje ta ista stvar  ? Ovisi na koju lijepu narodnu ciljaš 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:40 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Da Vi niste Paula Horvat?  Kako ste pogodili ?:) Ljubili ste mrtvog čovjeka, stigao je po zadatku, cijelo vrijeme ste ga čekali? Možda, možda... 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:41 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
|
Lako je vama neradnici.Teško meni i gospodinu kvačici.Radnučkoj klasi.
Gasite svijetlo djeco !Škola sutra !
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:41 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Što i tebi nedostaje ta ista stvar  ? Nedostaje vam obojci po šamarčina i to vaspitna ! Sad gasite PC i na spavanje ! Draga gospođice, ja sam trenutno sam u svom zagrebačkom penthouseu i s čašom crnog vina uživam u ljepotama i čarima ove teme  .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:42 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kako ste pogodili ?:)
Ljubili ste mrtvog čovjeka, stigao je po zadatku, cijelo vrijeme ste ga čekali? Možda, možda...  Ovdje lezi skrivena poruka.Osjećam !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:43 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8208 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
SarajkaDjevojka
vaše pravo je da budete sami,ali to pravo je vjerovatno posljedica određenog nedostatka,postavlje se krajnje pitanje da li je nadgradnja rješenje,ustvari da li postoje adekvatni korijeni za nadgradnju,ako razumijete...
p.s. Što se vašeg polnog opredjeljenja tiče ono je skoro pa nebitno u cijeloj priči nadogradnje.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Što i tebi nedostaje ta ista stvar  ? Hmm, rašireno vidim jeste. Nije valjda zarazno.  Ne brinite se gospodine Kvačica, tko nije volio taj stil prije ne će ni ubuduće.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:44 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nedostaje vam obojci po šamarčina i to vaspitna !
Sad gasite PC i na spavanje !
Draga gospođice, ja sam trenutno sam u svom zagrebačkom penthouseu i s čašom crnog vina uživam u ljepotama i čarima ove teme  . Koliko smo mi razlike ?Pet godina ? Šteta :(( Zadranin sa stanom u ZG ..
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lako je vama neradnici.Teško meni i gospodinu kvačici.Radnučkoj klasi.
Gasite svijetlo djeco !Škola sutra ! Ja u 6 ustajem pa šeš ili beš. Hej, u filmu na TV glumac upravo lista knjigu o Bruce Lee-ju koju imam u svojoj kućnoj knjižnici. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
|
|
Zadar1993 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Nedostaje vam obojci po šamarčina i to vaspitna !
Sad gasite PC i na spavanje !
Draga gospođice, ja sam trenutno sam u svom zagrebačkom penthouseu i s čašom crnog vina uživam u ljepotama i čarima ove teme  . Zadar u lovu na sponzoruše 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:45 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Što i tebi nedostaje ta ista stvar  ? Ovisi na koju lijepu narodnu ciljaš  Involvira strica, strinu i jednu prehrambenu namirnicu po kojoj su Slovenci, a i naši Zagorci poznati  . Stričeva i strina sigurno imaš  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lako je vama neradnici.Teško meni i gospodinu kvačici.Radnučkoj klasi.
Gasite svijetlo djeco !Škola sutra ! Ja u 6 ustajem pa šeš ili beš. Hej, u filmu na TV glumac upravo lista knjigu o Bruce Lee-ju koju imam u svojoj kućnoj knjižnici.   Krevet zove.Čujem šuštanje jastuka !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lako je vama neradnici.Teško meni i gospodinu kvačici.Radnučkoj klasi.
Gasite svijetlo djeco !Škola sutra ! Ja u 6 ustajem pa šeš ili beš. Hej, u filmu na TV glumac upravo lista knjigu o Bruce Lee-ju koju imam u svojoj kućnoj knjižnici.   Krevet zove.Čujem šuštanje jastuka !
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:47 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ovisi na koju lijepu narodnu ciljaš  Involvira strica, strinu i jednu prehrambenu namirnicu po kojoj su Slovenci, a i naši Zagorci poznati  . Stričeva i strina sigurno imaš  . Uz melodiju bećarca, utvaram si. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Draga gospođice, ja sam trenutno sam u svom zagrebačkom penthouseu i s čašom crnog vina uživam u ljepotama i čarima ove teme  . Koliko smo mi razlike ?Pet godina ? Šteta :(( Zadranin sa stanom u ZG .. Nije u godinama stvar, nego u tome da prvo dokažete da nećete podrivati bratstvo i jedinstvo našijeh naroda i narodnosti. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:49 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Draga gospođice, ja sam trenutno sam u svom zagrebačkom penthouseu i s čašom crnog vina uživam u ljepotama i čarima ove teme  . Koliko smo mi razlike ?Pet godina ? Šteta :(( Zadranin sa stanom u ZG .. Draga gospođice ne bojte se za godine, to je zbilja sekundarno pitanje ovijeh dana  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:50 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: volvoks je napisao/la: Ovisi na koju lijepu narodnu ciljaš  Involvira strica, strinu i jednu prehrambenu namirnicu po kojoj su Slovenci, a i naši Zagorci poznati  . Stričeva i strina sigurno imaš  . Mlinci, štrukle, gibanica?? Kranjska kobasica 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:50 |
|
|
|
Zadar Čovječe nisu godine jedini problem,veći problem su kruškice,ako razumijete.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:51 |
|
|
SDB je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Involvira strica, strinu i jednu prehrambenu namirnicu po kojoj su Slovenci, a i naši Zagorci poznati  . Stričeva i strina sigurno imaš  . Uz melodiju bećarca, utvaram si.  I to bosutskih bećaraca gospodine SDB, sa malim primjesama klape Cambi  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:54 |
|
|
storaB je napisao/la: Zadar Čovječe nisu godine jedini problem,veći problem su kruškice,ako razumijete. Gospodine StoraB, sve to ulazi u opis posla  . volvoks je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Involvira strica, strinu i jednu prehrambenu namirnicu po kojoj su Slovenci, a i naši Zagorci poznati  . Stričeva i strina sigurno imaš  . Mlinci, štrukle, gibanica?? Kranjska kobasica  Gospodine volvoks ponovno moram naglasiti da sam osupnut vašim promatranjem. Pravi ste kandidat za mog visokog savjetnika u stožernoj hrvatskoj Zajednici  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:57 |
|
|
No, dobro, odo ća, laku noć, mirno spavajte, lijepo sanjajte (sad što je kome lijepo, ne bih ulazio, svašta se na temi spomenulo  )
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1607 of 2558 - 62.82%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:58 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: No, dobro, odo ća, laku noć, mirno spavajte, lijepo sanjajte (sad što je kome lijepo, ne bih ulazio, svašta se na temi spomenulo  ) Slažem se gospodine Kvačica  . Želim vam laku noć  .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 22:58 |
|
|
|
Kvačice što bi mi srboĆetnici rekli prijatno spavanje.... :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 23:30 |
|
|
Nego, nakon seciranja hrvatskije forumskije plemena, zatim u dogledno vrijeme i srpskije i bošnjačkije, od gospodina Ministra očekujem da pokoju lijepu riječ napiše i o nama Bosancima i Hercegovcima jer i mi smo valjda neki faktor na ovom elitnom bosanskohercegovačkom forumu  Jeli tako, elegantna gospođice Bura 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Forumska plemena Postano: 07 tra 2013, 23:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 64257 Lokacija: DAZP HQ
|
|
na frontu, da ste na frontu gospon Aga!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|