|
|
Stranica: 37/37.
|
[ 922 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 12 tra 2013, 23:13 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
SDB je napisao/la: Gospodine Zadar, ne mislite li da je, u svjetlu najnovijih spoznaja, potrebno razmisliti o određenim kadrovskim preslagivanjima u DAZP-u? Apsolutno! Počinjemo na moj znak. Kodna riječ za početak operacije: Kolibri.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 12 tra 2013, 23:25 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
volvoks je napisao/la: storaB je napisao/la: Zadar kažem ti bio sam ti ja 2002 (jel to ona godina kada je Ivanišević uzeo Vimbldon?!) na Hvaru. I tada moram priznati Makarska je bila nekoliko svjetlosnih ispred,jer sam i u Makarskoj bio takođe tada,kao i u Živogošću omanjem mjestu,gdje osim nas iz bih bilo još nekolicina Čeha i Slovaka i domaći,uvališe mi 20 kuna nevažećih mamicu im.
I tada je taj Hvar na osnovu nekog utiska stvarno bio očajan,bar taj dio gdje su nas doveli,imao sam osjećaj kao da se radi o pašnjaku okruženim morem,a kako čujem i gledam zadnjih godina je pravi bum. Stoga sam i pitao ;)
Ma daleko sam ti ja od narkotika, igle naročito (ko mali dernjo se na svaku vakcinu) ili nekih gej-lezbo akcija. Koliko keša moraš imat za jedno 3-4 dana?! Nikada nisam bio a eto imam to u planu,kad već na Ibizu ne mogu,dok se nisam oženio da i to oprobam... I da, ako nije nekom teško da neke uopštene cijene postavi,tipa cijena smještaja,pristojne hrane, karata? Gdje si bio, u kojem mjestu na Hvaru?? Južna obala je takva, priroda, vinogradi, more, no ima ljudi koji to, vjerovao ili , traže Onaj srednji dio, Jelsa, Starigrad, Vrboska je klasičan apartmanski turizam, dakle za obiteljske ljude s djecom, noćni život nije nešto, no ima kafića koji dulje rade.... Hvar, grad baš, lagano postaje odredište elitnog turizma i on ti je dosta skuplji nego ostatak Dalmacije, u rangu s Dubrovnikom... Biće da sam bio u svim tim dijelovima samog Hvara,bar bitnim,međutim najveći utisak na mene je ostavila plaža i okolo nje,zbog toga sam i prozborio koju. ;) Inače to je poslednji put da sam bio u Hrvatskoj,jednom prolazio,prošle godine kada sam išao u Barsu. Makarska je na mene tad ostavila fantastičan utisak i pored nekih nelagoda ( tipa kupim peškir Juvea koji me košta velikih tada 100 kuna i ostane mi na brodu vraćajući se, sjebem nogu tako što mi jedna pjana lujka padne na leđa spuštajući se sa sprata broda..) Još to ludilo oko Gorana,jbg mi plovimo ka Makarskoj,a preko puta ide par manjih brodića (i naš nije bio nešto veliki 150 ljudi) i proslavljaju Goranovu pobjedu. Bili smo i u nekom mjestu ako sam dobro upamtio Podgore,Podgora?! Inače nekoliko dana smo odsjeli i u pomenutom Živogošću (nije mi namjera kuditi,jer da se razumijemo, što je jeftino i ne možeš očekivati bolje) i moram reći da od tada nosim traume. Naime u sobi punoj narandžastih guštera (vi primorci znate njihovo pravo ime) nisam oka sklopio par noći,dok nisam zamjenio sobu sa nekim Bošnjama... Sve u svemu lijepo iskustvo (bez ikakvog uvlačenja),to je bilo 2002 ili 2001 više se i ne sjećam, dakle nekih 6 goidna posle rata. Nijednog momenta nije bilo nikakvih netrpeljivosti,sjećam se neke zajebancije u mjenjačnici kad jaran pita a imate li dinare... nasmija se osoblje. Et tih 20 lažnih kuna mi uvali frajer na obali dok sam sladoled kupovao (sladoledi su posebna priča,bio sam na talijanskom,crnogorskom i španskom primorju,nikada slične nisam probao).
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 12:50 |
|
|
storaB je napisao/la: Biće da sam bio u svim tim dijelovima samog Hvara,bar bitnim,međutim najveći utisak na mene je ostavila plaža i okolo nje,zbog toga sam i prozborio koju. ;) Inače to je poslednji put da sam bio u Hrvatskoj,jednom prolazio,prošle godine kada sam išao u Barsu.
Makarska je na mene tad ostavila fantastičan utisak i pored nekih nelagoda ( tipa kupim peškir Juvea koji me košta velikih tada 100 kuna i ostane mi na brodu vraćajući se, sjebem nogu tako što mi jedna pjana lujka padne na leđa spuštajući se sa sprata broda..) Još to ludilo oko Gorana,jbg mi plovimo ka Makarskoj,a preko puta ide par manjih brodića (i naš nije bio nešto veliki 150 ljudi) i proslavljaju Goranovu pobjedu.
Bili smo i u nekom mjestu ako sam dobro upamtio Podgore,Podgora?!
Inače nekoliko dana smo odsjeli i u pomenutom Živogošću (nije mi namjera kuditi,jer da se razumijemo, što je jeftino i ne možeš očekivati bolje) i moram reći da od tada nosim traume. Naime u sobi punoj narandžastih guštera (vi primorci znate njihovo pravo ime) nisam oka sklopio par noći,dok nisam zamjenio sobu sa nekim Bošnjama...
Sve u svemu lijepo iskustvo (bez ikakvog uvlačenja),to je bilo 2002 ili 2001 više se i ne sjećam, dakle nekih 6 goidna posle rata. Nijednog momenta nije bilo nikakvih netrpeljivosti,sjećam se neke zajebancije u mjenjačnici kad jaran pita a imate li dinare... nasmija se osoblje.
Et tih 20 lažnih kuna mi uvali frajer na obali dok sam sladoled kupovao (sladoledi su posebna priča,bio sam na talijanskom,crnogorskom i španskom primorju,nikada slične nisam probao).
tarantela ili macaklin, bezopasni su, neće ti ništa a jedu komarce i skakvce
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 13:48 |
|
|
jbg to je jedanaestogodišnjaku teško objasniti,tim prije jer po prvi put vidio nešto slično. Prije toga osim običnih guštera i kameleona ništa drugo nije vidio.
Bila ih je puna soba,ali mi smo to skontali drugo veče,naime nas trojica u sobi, drugar se tušira i izlazi i odjednom maltene pada od straha na pod. I ponavlja zmije zmije... A njih par na zidu šetkara li šetkara. I tako tri noći nismo praktično spavali (ajd donekle nam valjaše neke žurke,pa smo ubili vrijeme).
p.s. Tarantela je u pitanju po svoj prilici,evo sad sam proguglao i više mi ide na njih,nego te druge.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 13:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60122 Lokacija: DAZP HQ
|
jesi ti to s 11 godina s drugarima išao na đir po Jadranu i pravio žurke? respect.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 13:56 |
|
|
dudu s tako malo godina,jedan rat,jedno bombardovanje i žuraje sa sve mliječnim zubima... Otkud znam valjda zbog toga u ovim relativno još uvijek mladim godinama toliko ozbiljnosti u mojoj glavi.
Sjećam se (bilo je i mlađih,recimo osmogodišnjaka) svi đuture smo išli 3 puta u diskoteku. A žuraje sa starijima su pravljene svako veče na terasi hotela... Eto jedan detalj, prvi put sam tadao dotakao žensku bradavicu,radilo se o nekoj strankinji koja savršen govori naš jezik i jedan je od vođa tog tadašnjeg projekta, imala je tada jedno 25, nisam dobio šamar.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:01 |
|
|
ti si onda nešto kao onaj lik iz filma "Ne budi zao dok ispijaš juice" koji je kao maloljetan imao punoljetnog sina.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:03 |
|
|
e da čuje moj đedo s očeve strane, reko bi "vidiš što ti čovjek zbori, muško koje prije 18te nema dvoje djece ne postoji":..
Da ne idemo baš puno u off. Volio bih ako finansije dozvole ove godine vidjeti i to čuveno Zrće.... Što se prve posjete te 2001 ili 2 tiče fina su to sjećanja,tim prije jer si bio mali i za sve te bolila ćuna. Posebna je priča takozvano diplomiranje u plivanju.. Izdrži minut ko čovje u dubini i dobijaš diplomu...
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:05 |
|
|
storaB je napisao/la: jbg to je jedanaestogodišnjaku teško objasniti,tim prije jer po prvi put vidio nešto slično. Prije toga osim običnih guštera i kameleona ništa drugo nije vidio.
Bila ih je puna soba,ali mi smo to skontali drugo veče,naime nas trojica u sobi, drugar se tušira i izlazi i odjednom maltene pada od straha na pod. I ponavlja zmije zmije... A njih par na zidu šetkara li šetkara. I tako tri noći nismo praktično spavali (ajd donekle nam valjaše neke žurke,pa smo ubili vrijeme).
p.s. Tarantela je u pitanju po svoj prilici,evo sad sam proguglao i više mi ide na njih,nego te druge. Tarantela je alternativni naziv za macaklina Zapravo to je podvrsta macaklina koja postoji u nas, kao pasmina macaklina
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:28 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
storaB je napisao/la: e da čuje moj đedo s očeve strane, reko bi "vidiš što ti čovjek zbori, muško koje prije 18te nema dvoje djece ne postoji":..
Da ne idemo baš puno u off. Volio bih ako finansije dozvole ove godine vidjeti i to čuveno Zrće.... Što se prve posjete te 2001 ili 2 tiče fina su to sjećanja,tim prije jer si bio mali i za sve te bolila ćuna. Posebna je priča takozvano diplomiranje u plivanju.. Izdrži minut ko čovje u dubini i dobijaš diplomu... Svi se žale (i neki Srbi), da je Zrće "sausage fest", da ima previše muškaraca u odnosu na djevojke, neka dudu i ostali potvrde ili demantiraju.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
divljak
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: storaB je napisao/la: e da čuje moj đedo s očeve strane, reko bi "vidiš što ti čovjek zbori, muško koje prije 18te nema dvoje djece ne postoji":..
Da ne idemo baš puno u off. Volio bih ako finansije dozvole ove godine vidjeti i to čuveno Zrće.... Što se prve posjete te 2001 ili 2 tiče fina su to sjećanja,tim prije jer si bio mali i za sve te bolila ćuna. Posebna je priča takozvano diplomiranje u plivanju.. Izdrži minut ko čovje u dubini i dobijaš diplomu... Svi se žale (i neki Srbi), da je Zrće "sausage fest", da ima previše muškaraca u odnosu na djevojke, neka dudu i ostali potvrde ili demantiraju. Najkraći odgovor, Zrće je rave party na plaži.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:41 |
|
|
nisam bio na Zrću od 2004. godine, ali i moj je dojam da je odnos muških i žena 2:1.
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 14:52 |
|
|
Što se smještaja i općenito troškova tiče sve ovisi sa kime ideš i na kakav si luksuz navikao.
7 dana u nekakvom turističkom odredištu na Jadranu... - smještaj u kampu/šator, sam kupuješ hranu i cugu izričito po supermarketima, cijena do 1500kn po glavi - smještaj u manjim apartmanima (tipa obiteljska kuća), hrana/cuga supermarket (eventualno koji puta pojedeš nešto u gradu), cijena do 2500kn po glavi - smještaj u luksuznijim apartmanima ili hotelu sa hranom i svime uključenim, cijena 4000kn po glavi naviše ... na to dakako nadodaš trošak goriva.
Što se odredišta tiče, na Zrće se isplati doći samo kada su koncerti nekih poznatih DJ-eva jer je samo tada solidan omjer M/Ž, inače je baš festival kobasica (naravno ako ne voliš techno nećeš previše uživati tamo). Inače meni su bolje destinacije za more+izlasci van Zadar, Vodice, Split, Makarska, gore u Istri Rovinj.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 16:01 |
|
|
E pa osim još jednog fala na nekim info,ne znam šta bih rekao... Sad ste me sa tim omjerom skroz sj... :) Jer me ovi moji ludaci ubiše s pričom kako se žene daju ko nigdje... (doduše nisam neki koji nije okusio pa bi da proba)Dobro, sve u svemu ako ja dobro prokontah i nisu to neke pare ( et kad me mrzi gledat berzu),neka je marka bila 3,7 kuna.. Znači nešto skuplji odlaza na more bi to bio,naravno ukoliko bi cugu ponajviše uzimao u supermarketima... Ima još do ljeta i tog ludila, a pri tome Zrće nije jedino što želimo obići.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 13 tra 2013, 16:48 |
|
|
divljak je napisao/la: storaB je napisao/la: jbg to je jedanaestogodišnjaku teško objasniti,tim prije jer po prvi put vidio nešto slično. Prije toga osim običnih guštera i kameleona ništa drugo nije vidio.
p.s. Tarantela je u pitanju po svoj prilici,evo sad sam proguglao i više mi ide na njih,nego te druge. Tarantela je alternativni naziv za macaklina Zapravo to je podvrsta macaklina koja postoji u nas, kao pasmina macaklina Dobro je prošao. Inače kad ljudi prvi put dođu na hrvatsku obalu prvo sa čim se susretnu je obično grdobina. To je jedna strašna životinja koja jede malu djecu za doručak. Ima mala usta i kosti Bože ti dragi sačuvaj!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 28 svi 2013, 12:32 |
|
|
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 28 svi 2013, 13:05 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Baš sam nedavno tamo bio, izuzetno lijepo, Dubrovnik uvijek očara.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
delboj
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 01 srp 2013, 14:17 |
|
|
Sinj u zoru na dan Alke
Privitak/ci: |
Opaska: Sinj u zoru na dan Alke :D
croatia_dalmacija_sinj_0001.jpg [ 58.37 KiB | Pogledano 5570 put/a. ]
|
_________________ Patriotizam nije kratki i burni izljev emocija, nego smirena i konstantna posvećenost tokom cijelog života. Albert Einstein
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 01 srp 2013, 15:04 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17412 Lokacija: יום טוב
|
puno lijepih sličica uz prigodnu glazbenu kulisu. više cvijeća manje smeća.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 17 vel 2014, 03:43 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 17 vel 2014, 04:32 |
|
|
doc je napisao/la: Slike jesu lijepe, ali zar je to sada tako aktualno? Netko pokušava razvodniti diskusiju ili skrenuti pažnju sa tema o kojima ovisi budućnost države Hrvatske, a s time i Hrvatske nacije?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najljepše slike Lijepe Naše Postano: 17 vel 2014, 04:52 |
|
|
Da to sam ja...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|