|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 56 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Croat
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 10 sij 2012, 18:02 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
vrijedi posjetiti i najveći stadion u HB
|
|
Vrh |
|
|
Pekara Tušanj
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 15 sij 2012, 06:33 |
|
|
Croat je napisao/la: vrijedi posjetiti i najveći stadion u HB Prelijep nema sta
_________________ Nekada je Hrvatska bila do Drine, sad je u EU a Bosna je tu negdje izmedju :)
ZA BOSNU SPREMNI
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 15 sij 2012, 13:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Imamo već iz rukava izrađen promotivni blok slika : Citat:
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 06 vel 2012, 01:58 |
|
|
obavezno otiđi obić kenjca na pijaci :)
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
herc
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 01 ožu 2012, 21:29 |
|
Pridružen/a: 01 ožu 2012, 19:18 Postovi: 29 Lokacija: Negdje između Temišvara i Padove...na pola puta
|
Što se tiče samog grada...Stari Most i stari dio grada,park Zrinjevac,potez od doma zdravlja do Katedrale...i to je to...bolje otiđi na Hum,Brkanovo brdo ili Forticu,Mostar je ljepši iz zraka.U samom gradu sve više seljaka,sa ruralnim shvatanjima i pogledima na život tako da...
|
|
Vrh |
|
|
Crni1950
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 12 tra 2012, 21:53 |
|
|
kakvie su cijene po kaficima,restoranima?? 500 kn za dan i pol s curom jel mi dosta da je fino provedem???
|
|
Vrh |
|
|
Vii
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 12 tra 2012, 21:59 |
|
|
Katedrala Marije Majke Crkve, Hum, park Zrinjevac, stadion Zrinjskoga, Balinovac, Mepas Mall i Filozofski fakultet.
|
|
Vrh |
|
|
vrilo_pridaka_1686
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 13 tra 2012, 08:25 |
|
|
Razmišljam o dolasku u Mostar već misecima, al' put je skup u pm***. Ako da Bog, do jeseni eto mene doli, staroj majci ercegovini... Mostar je Bunjevački Jeruzalem, a Buna je rijeka Jordan!
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 15:34 |
|
|
vrilo_pridaka_1686 je napisao/la: Razmišljam o dolasku u Mostar već misecima, al' put je skup u pm***. Ako da Bog, do jeseni eto mene doli, staroj majci ercegovini... Mostar je Bunjevački Jeruzalem, a Buna je rijeka Jordan! put je najjeftini. sta te vamo tek ceka javi ako ti sta bude trebalo
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 20:16 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Koliko košta autobus ZG-MO?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 20:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
do 200 kuna u jednom smjeru, meni je od Zagreba do TG-a 160 kn, a ta linija ide do Dubrovnika preko Mostara.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 20:25 |
|
|
300 i nešto kuna povratna. Samo treba izbjegavati Globtour.Slabi su sa živcima
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 21:13 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
dudu je napisao/la: do 200 kuna u jednom smjeru, meni je od Zagreba do TG-a 160 kn, a ta linija ide do Dubrovnika preko Mostara. Ako misliš na onaj Globtour ,išao sam tim ,nije to dobro za zdravlje...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 21:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gazda je škrtac. Nabio previše sjedala gusto pa te sve boli poslije dužeg puta. Moraš sjediti ukrivo jer naprijed nema mjesta za koljena. A za *** mu, kad uvijek pola autobusa prazno. Kad hoćeš previše na kraju ne dobiješ ništa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 22:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59772 Lokacija: DAZP HQ
|
imaju najmodernije autobuse, nisam vidio ni da u Hrvatskoj itko ima takav parking (ipak su iz Međugorja), a sjedala nabijena da ne može stati nitko ni sa 175 cm, a kamoli preko 180. ipak, s obzirom da su iz Međugorja i da su najjači autotrans u BIH (ovo je pretpostavka) moramo ih podržati iz viših razloga, zato istrpite malo koljena, tko ne može u busu, kako bi tek u rovu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 22 sij 2013, 22:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Osoblje im je dobro. Rade na informacijama ne znaju vozni red autobusa. Sve se u toj državi preko veze zapošljava.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
frane
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 25 sij 2013, 20:57 |
|
|
lider30 je napisao/la: KOd Dike Vrelo Radobolje, Rondo, šetnja Zrinjevac, Španjolski trg, dobar večernji izlazak u kafićima i klubovima. Šopingaški raj je također na zapadnoj strani grada. U biti ti je cijeli Mostar 2 sata dosta za obilazak. Stari Most i okolnih 200 metara sokaka s jedne i 100 metara sokaka s druge strane satak vremena, ostatak Mostara satak vremena. da ,to sam i ja osjetija . stari grad lijep , ali vrlo brzo ga obađeš. sat vremena max. ostali istočni dio grada ionako ne vrijedi ,samo jedna cesta prolazi kroz taj dio . zapadni dio se izgubiš ako neznaš ,izgleda kao veliki grad ali neznam što tamo ima ? bio samo dva puta 2008-2009 .
_________________ Zadar glavni grad Hrvatske
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 vel 2013, 04:47 |
|
|
zmajček je napisao/la: 300 i nešto kuna povratna. Samo treba izbjegavati Globtour.Slabi su sa živcima A koga to ti preporučaš?
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
zmajček
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 vel 2013, 10:05 |
|
|
Od svih negativnih komentara vezanih za Globtour,ti baš izdvojio moj. Nemoj biti dosadan,ne budi tetkica. Što se petljaš u neke stvari o kojima nemaš pojma. Ako te već zanima glupsone,preporučam Autoherc.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 vel 2013, 11:59 |
|
|
Kafane, jelo, alkohol, muzika, žene, seks. Ako Mostar to nudi stižem ubrzo. : Citiraaću kolegu sa foruma.
|
|
Vrh |
|
|
Melcher
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 09 vel 2013, 13:49 |
|
Pridružen/a: 16 vel 2012, 15:37 Postovi: 952 Lokacija: AID Headquarters
|
Draganchetovu vilu.
_________________ Bismillah ir rahmani rahim, rabbi yessir, velatuassir, rabbi temim, bil hajr - Amin!
|
|
Vrh |
|
|
MIR
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u zapadnom Mostaru? Postano: 15 tra 2013, 06:36 |
|
|
Želite viditi Mostar, Capital City Of Herzegovina 2013:
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
|
Rondo
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u Mostaru? Postano: 15 svi 2013, 19:47 |
|
|
MOLIM VAS DA ISPRAVITE NASLOV TEME! MOSTAR JE JEDAN! MOSTAR JE HRVATSKI! MOSTAR JE NAŠ!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u Mostaru? Postano: 16 svi 2013, 01:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76154 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Postoji prirodna razdjela Mostara na dvije JEDNAKE i geografske polovice (koja dijeli urbani dio grada na dva dijela), a to je ova : Ovo je jedina podjela koju geografija priznaje. Tako se primjerice Rondo, Hrvatsko narodno kazalište, HDZ, Mepas, nalaze u istočnom dijelu grada. Crkva svetog P&P je u istočnom dijelu (dapače, krajnji istok), a katedrala, bolnica, stadion i sveučilište u zapadnom. U dva prikazana urbana dijela nalazi se 90% stambenih zgrada u Mostaru, i 90% institucija i sjedišta tvrtki od koje su mnoge među najvećima u Federaciji (HT Mostar, Elektroprivreda, uprava i sjedište 2 od 3 najveće banke u BiH - Hypo i Unicredit, Mepas Mall). Još bi trebalo uvesti i maleni peti krug na karti- stari dio grada- koji obuhvaća povijesno i turistički značajan krug 150 metara oko Staroga mosta. Najprometnija žila kucavica i arterija Mostara, četverotračna Avenija, prolazi upravo između dva urbana plućna krila grada.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Šta posjetiti u Mostaru? Postano: 16 svi 2013, 21:11 |
|
|
Bio sam u Mostaru dva puta. Jednom 2000. godine, tada samo prosao s dva prijatelja, Austrijanca, stali samo da dignemo neki novac iz nekog hrama od banke (tad jos sirom BiH nije bilo automata za dizanje novca), i jednom 2009. sa eks-eks djevojkom, njezinom prijateljicom i momkom od prijateljice. Imam cak i slike, dosta slika, iako smo ostali samo jedno poslijepodne. Ne bih imao sta dodati (vrucine su tada bile uzasne, nepodnosljive, ja ne znam kako ti ljudi to trpe bez klima uredjaja i da li iko u Mostaru ima a da nema taj uredjaj u kuci) osim da sam primjetio da ljudi reaguju nervozno na jedno odredjeno pitanje: "Izvinite, da li je ovo gdje se trenutno nalazimo Istocni ili Zapadni Mostar?". Ali i to je relativno jer sam pitao samo jednog covjeka u blizini Starog Mosta. Stariji covjek, sa sijedom bradom, svira gitaru i stalno "nesto izvodi"...prodao mi je DVD s dokumentarcem o Mostaru u kojem i njega intervjuisu. Kad sam ga pitao da li je ovo zapadni ili istocni (znam, naravno, da je i ARBiH drzala jedan mali dio zapadnog dijela a mi smo se nalazili na zapadnoj strani Neretve i ja doista nisam znao, tj. pitanje je bilo iskreno i ozbiljno) on je samo nesto odbrusio podsmjehujuci nam se na neki nacin - sad se zaista vise ne sjecam sto je tocno rekao...ali nesto u smislu da bi, kao, nama turistima najdraze bilo da oni opet pucaju jedni na druge. Ruku na srce, malo me je to postidjelo ali i uvrijedilo jer nisam imao zle namjere vec cisto interesovanje.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|