|
|
Stranica: 13/315.
|
[ 7860 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
doc
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 21 ožu 2013, 22:47 |
|
|
U Americi ima od 11 do 20 milijuna ilegalnih imigranata koje država ne deportira. Iako su prekršili zakon i ilegalno ušli u zemlju. Čak je velika politička kampanja da im se odobri amnestija. No Obamina administracija jako marljivo radi svoj posao na lučaju njemačke obitelji Romeike koja je preselila u Ameriku i zatražila azil jer je željela sama školovati svoju djecu, što je u Njemačkoj zabranjeno. Dok svakakvo smeće, teroristi i kriminalci traže i dobivaju azil, dok milijuni protuzakonito prelaze granicu i ilegalno iskorištavaju beneficije američke države što američki porezni obveznici plaćaju, američka vlada deportira njemačku obitelj koja je legalno došla u zemlju da bi prakticirala slobodu za koju se Amerika tobože zalaže. Ljudi marljivo rade, sami se uzdržavaju, poštuju zakon. Van s tim smećem! Dajte nam dilere i kriminalce iz Srednje Amerike. Direktno se umješao ministar pravosuđa Eric "My People" Holder u slučaju sad poznatom kao Romeike vs. Holder. There’s a recent CIS study with some interesting data which display the differences between immigrants of various countries. [Immigrants in the United States: A Profile of America's Foreign-Born Population, By Steven A. Camarota August 2012] It reports that 30.1% of Mexican immigrants are living in poverty, as are 32.7% from Honduras, 27.6% from the Middle East, but only 6.7% from Germany. Hmmm. Another contrast is that 57.4% of Mexican immigrants are on some form of welfare, while only 10.3% of German immigrants are. Health insurance? An overwhelming 58% of Guatemalan immigrants don’t have it, nor do 57% of Honduran immigrants and 54% of Mexican immigrants, versus only 4.4% of German immigrants. http://www.vdare.com/articles/memo-from ... rt-white-e
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 07 tra 2013, 17:43 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
U napadu NATO snaga ubijeno desetero djece u Afganhistanu Najmanje 12 civila je poginulo, uključujući desetoro djece i dvije žene, u napadu NATO snaga na istoku Afganistana.
Seljani i zvaničnici rekli su BBC-u da se krov jedne kuće srušio zbog avio-napada što je rezultiralo velikim brojem žrtava.
NATO je potvrdio akciju u oblasti Šigal, ali da nema informacija o civilnim žrtvama.
U saopštenju se navodi da su Međunarodne snage za brzu asistenciju (ISAF) upoznate sa činjenicom da ima ranjenih civila, kao i da se trenutno analizira situacija.
Avio podršku zatražile su snage koalicije, a ne Afganistanci, s ciljem odbijanja pobunjenika.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 12 tra 2013, 13:47 |
|
|
doc je napisao/la: U Americi ima od 11 do 20 milijuna ilegalnih imigranata koje država ne deportira. Iako su prekršili zakon i ilegalno ušli u zemlju. Čak je velika politička kampanja da im se odobri amnestija. No Obamina administracija jako marljivo radi svoj posao na lučaju njemačke obitelji Romeike koja je preselila u Ameriku i zatražila azil jer je željela sama školovati svoju djecu, što je u Njemačkoj zabranjeno. Dok svakakvo smeće, teroristi i kriminalci traže i dobivaju azil, dok milijuni protuzakonito prelaze granicu i ilegalno iskorištavaju beneficije američke države što američki porezni obveznici plaćaju, američka vlada deportira njemačku obitelj koja je legalno došla u zemlju da bi prakticirala slobodu za koju se Amerika tobože zalaže. Ljudi marljivo rade, sami se uzdržavaju, poštuju zakon. Van s tim smećem! Dajte nam dilere i kriminalce iz Srednje Amerike. Direktno se umješao ministar pravosuđa Eric "My People" Holder u slučaju sad poznatom kao Romeike vs. Holder. There’s a recent CIS study with some interesting data which display the differences between immigrants of various countries. [Immigrants in the United States: A Profile of America's Foreign-Born Population, By Steven A. Camarota August 2012] It reports that 30.1% of Mexican immigrants are living in poverty, as are 32.7% from Honduras, 27.6% from the Middle East, but only 6.7% from Germany. Hmmm. Another contrast is that 57.4% of Mexican immigrants are on some form of welfare, while only 10.3% of German immigrants are. Health insurance? An overwhelming 58% of Guatemalan immigrants don’t have it, nor do 57% of Honduran immigrants and 54% of Mexican immigrants, versus only 4.4% of German immigrants. http://www.vdare.com/articles/memo-from ... rt-white-eSramota. Znaju li da su ove familije bile u prošlost među prvim njemačkim doseljenicima u Americi i da su one naveliko dale doprinos Americi što je danas postala kao demokratska i najmoćnija zemlja na svijetu? E pa ovako im zahvaljuju. Radije puštaju Meksikance i druge Hispance zbog čega ekonomija počinje da slabi.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 21:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 22:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Sad baš gledam. Postavio sam vijest o Bostonu dvadesetak minuta pije svih regionalnih portala. Dobra je stvar surfati američkim portalima.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 22:33 |
|
|
Gdje je Doc ? Koliko crnaca živi u ovom gradu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60937 Lokacija: DAZP HQ
|
to je Jack napao SAD, kaže predali Mostar Hrvatima.. za one koji ne znaju Jack živi u Bostonu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Gdje je Doc ? Koliko crnaca živi u ovom gradu. 25% crnaca, no ovo je tipično bijeli kriminal... S druge strane, sestri moje prijateljice koja živi u Bostonu su nedavno crnci opljačkali stan... Zašto Jack živi u glavnom gradu katoličke Amerike??
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:19 |
|
|
Nema mrtvog samoubojice, sjevernokorejanci se glupiraju. Kakav je koeficijent na Palestince ? Ja bih na njih nešto uložio poslije one nedavne posjete Obame Izraelu.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:22 |
|
|
volvoks je napisao/la: glavnom gradu katoličke Amerike?? Ja sam mislio da je to New Joysey. Irci razbijaju u Bostonu?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:30 |
|
|
Imaju jednog Saudijca (20 god) u bolnici u pritvoru kao osumnjičenog.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:31 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15313 Lokacija: Misao svijeta
|
Bivši predsjednik George W. Bush dobio prvo praunuče. Čestitke .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 15 tra 2013, 23:55 |
|
|
CNN je demantirao ovu vijest o osumnjičenom, od New York Post.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 00:02 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
sad će ovaj samoubilački napad od strane Bijele KUće okarakterisati kao fašizam od strane S.K. i početi sa ubijanjem nevinih civila u S.K... E mili bože... jadni nevini ljudi...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 00:11 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bivši predsjednik George W. Bush dobio prvo praunuče. Čestitke . Sa 66 godina?? Ili misliš na H.W Busha??
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 00:13 |
|
|
storaB je napisao/la: sad će ovaj samoubilački napad od strane Bijele KUće okarakterisati kao fašizam od strane S.K. i početi sa ubijanjem nevinih civila u S.K... E mili bože... jadni nevini ljudi... Ma neće. Ovo će iskoristiti da protjeraju Srbe sa sjevera Kosova. Pa će onda dati Vojvodini nezavisnost.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 12:43 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Nemojte tako, svojim neprijateljima Srbima su osiromašenim uranijumom za cijeli život naudili. Red je došao izgleda da i pojedine prijatelje koje su vojno pomagali sve ove godine počinju maltretirati. Oni najmanji će prvi biti na udaru.
S druge strane, prosto mi je nemoguće da je taj narod toliko zaglupljen u USA da vjeruje u priče o terorizmu,u zemlji u kojoj se maltene zna koliku količinu mokraće je biće izbacilo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 13:04 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bivši predsjednik George W. Bush dobio prvo praunuče. Čestitke . Uh,sad od uzbuđenja neću moći spavati bar dva dana!:-)
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 15:01 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Bivši predsjednik George W. Bush dobio prvo praunuče. Čestitke . Mislim da je ipak unuče za Georga W. Busha, a praunuče za Georga H. W. Busha. Čestitke.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 15:12 |
|
|
Jebo vas Bush dok maratonci trče počasni krug.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 15:38 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Bivši predsjednik George W. Bush dobio prvo praunuče. Čestitke . Sa 66 godina?? Ili misliš na H.W Busha?? Ne, H.W. Busha nego baš W. Busha.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
L.A.N.
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 17:39 |
|
|
Pogledao sam onaj snimak eksplozije i eksplozija nije baš bila jaka i intenzivna. Žao mi je zbog poginulih.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 18:30 |
|
|
Itko preuzeo odgovornost do sada?
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 18:45 |
|
|
Koliko ja znam ne, mada su uhitili jednog Saudijca(tko bi rekao zar ne?) i za još jednim sumljivcem tragaju.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: USA - zbirna tema Postano: 16 tra 2013, 19:03 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: volvoks je napisao/la: Sa 66 godina?? Ili misliš na H.W Busha?? Ne, H.W. Busha nego baš W. Busha. Citat: DALLAS (AP) — Former President George W. Bush has become a grandfather.
His twin daughter Jenna Bush Hager gave birth to her first child, a daughter, on Saturday night in New York City.
The former president announced the birth in a statement Sunday. The baby's name is Margaret Laura "Mila" Hager.
Jenna Bush Hager is a contributing correspondent for the Today show. She's married to Henry Hager.
The former president says the baby was named for her grandmothers.
He says, "We met our beautiful granddaughter today. Jenna and Mila are healthy. And our family is elated."
This is a big month for the family. The George W. Bush Presidential Center will be dedicated on April 25 on the campus of Southern Methodist University in Dallas.
Copyright 2012 The Associated Press. All rights reserved. This material may not be published, broadcast, rewritten or redistributed. Deda je ipak, ne pradjed
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|