|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 67 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 20 svi 2013, 23:16 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
ma sta ti je... to nije ni blizu...
ma mislim, jebat im svima mater... al da je rijec o zescem neukusu, je.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 20 svi 2013, 23:25 |
|
|
Bog te, a je onaj Ljiljan glup u tri lijepe... Evo covjek mi prijeti, kao u dobra stara vremena...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Kum Svalina
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 00:30 |
|
|
Aztec je napisao/la: volvoks je napisao/la: Nije mi jasno zašto su se Bošnje naselile u rust belt grad Socijala dobra, najvjerovatnije... Ne seri.
_________________ Oj Alija, još uvijek si glavni, obrezanog ti duva narod pravoslavni!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 08:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Aztec je napisao/la: Bog te, a je onaj Ljiljan glup u tri lijepe... Evo covjek mi prijeti, kao u dobra stara vremena... "Alaha mi ću te zaklati. Ti ćeš meni govoriti da je islam zao i agresivan."
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 12:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Aztec je napisao/la: Bog te, a je onaj Ljiljan glup u tri lijepe... Evo covjek mi prijeti, kao u dobra stara vremena... "Alaha mi ću te zaklati. Ti ćeš meni govoriti da je islam zao i agresivan." vs =
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 12:45 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8173 Lokacija: Republic of Srpska
|
i džamija u centru Bijeljine je podignuta na ostacima srpske zemlje, tj. na važnom arheo nalazištu... To znaju svi i nije nikakva tajna.... Ono što je problem apsolutno jugoslovenstva bio je taj, što praktično se nije vodilo kako o arheo nalazištima,tako ni o ostacima mrtvih,pa tako imamo danas na prostoru cijele bivše države da su podizane ustanove na moštima mrtvaca...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 16:59 |
|
|
Kum Svalina je napisao/la: Aztec je napisao/la: Socijala dobra, najvjerovatnije... Ne seri. Kako si, sa mai? Jesi li se to osjetio prozvanim? Pa naravno da je to jedan od glavnih motivatora migracija stanovnistva iz tzv. BiH. Nije to iskljucivo crta vas Muslimana, al pretezno mozda ipak je. Eno, Svecku sve naselili iz tzv. BiH sami nuklearni fizicari i neurokirurzi. I jos jedna simpaticna stvar... Vecina vas tamo po Sveckoj sto prijetite i zazivate djihade itd., uglavnom to cini po Sveckoj i ostalim zapadno europskim zemljama. Pa logicno se covjek onda upita, sto ne odu ti fino tamo u Iran, Irak itd. kod svojih, djamija koliko hoces itd... Odgovor je jednostavan - socijala brale, socijala. Pa tako nas Suljo vulgaris zivi na socijali u Sveckoj, od nje placa net da bi govorio smrt truHlom zapadu i bosanskim katolicima itd... jesam li u pravu ili sta?
|
|
Vrh |
|
|
Irma
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 svi 2013, 22:40 |
|
|
Aztec je napisao/la: Kum Svalina je napisao/la:
Ne seri. Kako si, sa mai? Jesi li se to osjetio prozvanim? Pa naravno da je to jedan od glavnih motivatora migracija stanovnistva iz tzv. BiH. Nije to iskljucivo crta vas Muslimana, al pretezno mozda ipak je. Eno, Svecku sve naselili iz tzv. BiH sami nuklearni fizicari i neurokirurzi. I jos jedna simpaticna stvar... Vecina vas tamo po Sveckoj sto prijetite i zazivate djihade itd., uglavnom to cini po Sveckoj i ostalim zapadno europskim zemljama. Pa logicno se covjek onda upita, sto ne odu ti fino tamo u Iran, Irak itd. kod svojih, djamija koliko hoces itd... Odgovor je jednostavan - socijala brale, socijala. Pa tako nas Suljo vulgaris zivi na socijali u Sveckoj, od nje placa net da bi govorio smrt truHlom zapadu i bosanskim katolicima itd... jesam li u pravu ili sta? Jel ti to sve ispricala tetka s treceg sprata? Suljo iz Svedske vam moze drzat predavanja iz svih zivotnih ioblasti. Ljubomorni frustrirani misu!
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 svi 2013, 19:14 |
|
|
Irma je napisao/la: Aztec je napisao/la: Kako si, sa mai? Jesi li se to osjetio prozvanim? Pa naravno da je to jedan od glavnih motivatora migracija stanovnistva iz tzv. BiH. Nije to iskljucivo crta vas Muslimana, al pretezno mozda ipak je. Eno, Svecku sve naselili iz tzv. BiH sami nuklearni fizicari i neurokirurzi. I jos jedna simpaticna stvar... Vecina vas tamo po Sveckoj sto prijetite i zazivate djihade itd., uglavnom to cini po Sveckoj i ostalim zapadno europskim zemljama. Pa logicno se covjek onda upita, sto ne odu ti fino tamo u Iran, Irak itd. kod svojih, djamija koliko hoces itd... Odgovor je jednostavan - socijala brale, socijala. Pa tako nas Suljo vulgaris zivi na socijali u Sveckoj, od nje placa net da bi govorio smrt truHlom zapadu i bosanskim katolicima itd... jesam li u pravu ili sta? Jel ti to sve ispricala tetka s treceg sprata? Suljo iz Svedske vam moze drzat predavanja iz svih zivotnih ioblasti. Ljubomorni frustrirani misu! Cao, Irma.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 svi 2013, 23:25 |
|
|
storaB je napisao/la: i džamija u centru Bijeljine je podignuta na ostacima srpske zemlje, tj. na važnom arheo nalazištu... To znaju svi i nije nikakva tajna.... Ono što je problem apsolutno jugoslovenstva bio je taj, što praktično se nije vodilo kako o arheo nalazištima,tako ni o ostacima mrtvih,pa tako imamo danas na prostoru cijele bivše države da su podizane ustanove na moštima mrtvaca... ne znam oce li te ova informacija izbaciti iz takta, ali ta je dzamija napravljena na katolickom zdanju. naravno da se u bijeljini ne pricaju takve stvari, ali od fakta se ne moze bjezati
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 kol 2014, 17:45 |
|
|
Bakir je pojasnio koliko je nakon rata napravljeno novih džamija, ali ne i koliko tvornica. Biti će da mnogima i ne trebaju. Imaju oni svoja "dva svjedoka".
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 21 kol 2014, 19:59 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Ovi ne shvaćaju da za kršćanima kaskaju 600 godina. I da kršćanske nacije evoluiraju u više društvo! Također, u slučaju nemira i socijalne bijede na zapadu i sjeveru europe te džamije i skupine koje se oko njih kreću prve će stradati. a zasto ce stradati? zbog toga sto su "krscanske nacie" evoluirale u vise drustvo a vise drustvo logicno prvom prilikom gazi manjine i njiove svetnje? jel zato il samse zaebo malkice? nemogu..dami neko da ja bi istrijebio 90% ljudi naplaneti jer su glupi..samo zbog gluposti ane zbog neceg drugog
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 kol 2014, 00:34 |
|
|
Pocnes od sebe jaro...
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Kamov
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 kol 2014, 00:39 |
|
Pridružen/a: 23 svi 2014, 03:07 Postovi: 745 Lokacija: Planet Zemlja
|
sinovi sadake je napisao/la:
a zasto ce stradati? zbog toga sto su "krscanske nacie" evoluirale u vise drustvo a vise drustvo logicno prvom prilikom gazi manjine i njiove svetnje?
jel zato il samse zaebo malkice?
nemogu..dami neko da ja bi istrijebio 90% ljudi naplaneti jer su glupi..samo zbog gluposti ane zbog neceg drugog
Ti si izgleda pravo žestok momak ali pravopis ti je ipak malo žešći!
_________________ Došao je tiho i ušao u legendu
|
|
Vrh |
|
|
Sinovi Sandaka
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 kol 2014, 15:14 |
|
|
Nemo ste zlobni i pakosni.Pa Bakirce otvara nova radna mesta.Jest u administraciji verskoj,ali sta je tu je.Koliko samo mujezina,hodza i dr.prateceg personala + ozvucenja + PDV na gradj.mat.Ima logike,samo sto prikazu ovim u Saudi Arab.kao da su izgradili 10 spratnu.
|
|
Vrh |
|
|
sinovi sadake
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 kol 2014, 15:30 |
|
|
Kamov je napisao/la: sinovi sadake je napisao/la:
a zasto ce stradati? zbog toga sto su "krscanske nacie" evoluirale u vise drustvo a vise drustvo logicno prvom prilikom gazi manjine i njiove svetnje?
jel zato il samse zaebo malkice?
nemogu..dami neko da ja bi istrijebio 90% ljudi naplaneti jer su glupi..samo zbog gluposti ane zbog neceg drugog
Ti si izgleda pravo žestok momak ali pravopis ti je ipak malo žešći! pajesam kazu samo to nema veze sovim jer ta zelja odrazava vise moj osijecaj drustvene odgovornosti. ljudi su *** a preziveli bi samo najbolji inie ti fer dami se smijes zbog pravopisa jer nie svako imo priliku da nauci bosanski jezik ko drugi neki ida izucava vise skole
|
|
Vrh |
|
|
Sinovi Sandaka
|
Naslov: Re: Muslimani iz BiH kupuju crkve i pretvaraju ih u džamije Postano: 22 kol 2014, 16:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|