|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 19:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25377 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kažu da mnogo veći dio komunikacije između ljudi bude na neverbalnom nivou. Pokreti tijela, mimika, grimase, izraz lica pokazuju neverbalnu komunikaciju i odaju kod sugovornika sviđanje, odbijanje, nervozu, ravnodušnost, ljutnju i sl. Ovaj tip komunikacije je posebno bitan u muško-ženskim odnosima. Kakve ste u ovom segmentu socijalnih odnosa? Znate li prepoznati neverbalne znakove kod sugovornika i što najčešće primjećujete?
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:13 |
|
|
|
Nema tu velike priče - ako muškarac zeva levo-desno dok govoriš, ako obavlja telefonski razgovor u tvom društvu...nula poena
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25377 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
teranova je napisao/la: Nema tu velike priče - ako muškarac zeva levo-desno dok govoriš, ako obavlja telefonski razgovor u tvom društvu...nula poena A žena kad se za kosu dira ili prebrojava dlake, tako da prstima vuče od vrha glave do vrhova? U muškom društvu naravno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:18 |
|
|
lider30 je napisao/la: teranova je napisao/la: Nema tu velike priče - ako muškarac zeva levo-desno dok govoriš, ako obavlja telefonski razgovor u tvom društvu...nula poena A žena kad se za kosu dira ili prebrojava dlake, tako da prstima vuče od vrha glave do vrhova? U muškom društvu naravno. To bi mogao biti dobar znak, tako kažu, mada ja stalno čačkam kosu pa nisam merodavna. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:21 |
|
|
teranova je napisao/la: lider30 je napisao/la: A žena kad se za kosu dira ili prebrojava dlake, tako da prstima vuče od vrha glave do vrhova? U muškom društvu naravno. To bi mogao biti dobar znak, tako kažu, mada ja stalno čačkam kosu pa nisam merodavna.  To je znak, da želi koketirati s tipom. I ja sam čitao na mnogo mjesta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:22 |
|
|
|
Mislim da ne treba razmišljati o tome. Ako ti se sviđa budi uporan i popustiće a ako se ti njoj ne sviđaš biće ti jasno. Bez ikakvog truda ionako nećeš dobiti ništa. Mislim da zadnjih godina pretjeruju sa ekspertima za govor tijela, kao i sa ekspertima za sve drugo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
teranova
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:25 |
|
|
lider30 je napisao/la: teranova je napisao/la: To bi mogao biti dobar znak, tako kažu, mada ja stalno čačkam kosu pa nisam merodavna.  To je znak, da želi koketirati s tipom. I ja sam čitao na mnogo mjesta. Gledaj i na položaj tela, ako se okreće ka tebi, gleda te u oči, ne drži prekrštene ruke tj ne pravi zaštitu oko sebe - to je pozitivan znak.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Osnove neverbalne komunikacije Postano: 10 lip 2013, 20:33 |
|
|
teranova je napisao/la: lider30 je napisao/la: To je znak, da želi koketirati s tipom. I ja sam čitao na mnogo mjesta.
Gledaj i na položaj tela, ako se okreće ka tebi, gleda te u oči, ne drži prekrštene ruke tj ne pravi zaštitu oko sebe - to je pozitivan znak. Blago naginjanje tijela i glave prema sugovorniku dok pričaš isto uvek znači privlačnost. Pogotovo za stolom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|