|
|
Stranica: 53/64.
|
[ 1583 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 21 lip 2013, 23:34 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Robbie MO je napisao/la: Bagulin je talentiran. thnx .... ipak samo amater u svemu tomu ....
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 23 lip 2013, 15:08 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
slično smo već imali ovdje ... sad je napravljen po jednom cehinom zemljovidu .... ne bi bilo zgoreg da ceha označi možebitni ispravak ... Privitak:
RHHZHBEU.png [ 215.58 KiB | Pogledano 4593 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
VukovarIHB
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 24 lip 2013, 13:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 07:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 11:57 |
|
|
Bagulin je napisao/la: slično smo već imali ovdje ... sad je napravljen po jednom cehinom zemljovidu .... ne bi bilo zgoreg da ceha označi možebitni ispravak ... Privitak: RHHZHBEU.png bihacu nikako nije mjesto u onoj boji....samo sta sa onolikim odnarodjenim gazijama, islamskim fanaticima
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 12:03 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pagan je napisao/la: Bagulin je napisao/la: slično smo već imali ovdje ... sad je napravljen po jednom cehinom zemljovidu .... ne bi bilo zgoreg da ceha označi možebitni ispravak ... Privitak: RHHZHBEU.png bihacu nikako nije mjesto u onoj boji....samo sta sa onolikim odnarodjenim gazijama, islamskim fanaticima Pa Bihać i nije označen nego hrvatska sela kod Bihaća, koja su 1950ih pripojena BiH .
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 12:12 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: pagan je napisao/la:
bihacu nikako nije mjesto u onoj boji....samo sta sa onolikim odnarodjenim gazijama, islamskim fanaticima
Pa Bihać i nije označen nego hrvatska sela kod Bihaća, koja su 1950ih pripojena BiH . da, al opet im je ostao centar veze Bihac. on veze sjever i jug hrvatske...cvoriste.....a ne nasa sela okolo
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 12:59 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
pagan je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Pa Bihać i nije označen nego hrvatska sela kod Bihaća, koja su 1950ih pripojena BiH .
da, al opet im je ostao centar veze Bihac. on veze sjever i jug hrvatske...cvoriste.....a ne nasa sela okolo Aha u tom smislu si govorio.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
VukovarIHB
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 25 lip 2013, 14:41 |
|
|
Odakle je taj Miro Raguž sa značke ?
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 26 lip 2013, 23:46 |
|
|
Bagulin je napisao/la: slično smo već imali ovdje ... sad je napravljen po jednom cehinom zemljovidu .... ne bi bilo zgoreg da ceha označi možebitni ispravak ... Privitak: RHHZHBEU.png Na prvu loptu čini mi se sasvim ok
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 28 lip 2013, 12:50 |
|
|
napravljena u hrhb.org "laboratoriju" .... udruga dvdrhrh-b .... 4. bojna vp hvo - novi travnik.
|
|
Vrh |
|
|
Ljubinje
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 28 lip 2013, 17:07 |
|
|
E Bag, možeš li mi odraditi ovo , mislim da je ovo Nix ov rad ali ja bi da mmi ovo odradiš [https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380282_107100009406166_253440741_n.jpg] znači bijela podloga, ovaj natpis na kojem piše HRHB & RH da piše samo HRHB i da dva lava drže grb HB, a druga slika isto tako samo da dva lava drže grb RH i ispod piše RH ( ako bi mogao povijesni grb RH)
btw. zna li netko kako projeniti profilnu slike ovaki san ruzan
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 28 lip 2013, 18:47 |
|
|
Bagulin je napisao/la: napravljena u hrhb.org "laboratoriju" .... udruga dvdrhrh-b .... 4. bojna vp hvo - novi travnik. Sjor Bepo,je glavni autor, Čaki je nas graficar (malo je takvih), i moja malenkost ka koordinator ili glufi telefon Moram napomenuti da su svi zadovoljni...a Sjor Bepo ce poslje zasluzene stanke dobiti jos koji poslic
|
|
Vrh |
|
|
Praljakk
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 28 lip 2013, 19:35 |
|
|
Jel to pravi amblem iz rata Novog Travnika ili je nešto naa novo napravljeno idejno riješenje ?
|
|
Vrh |
|
|
zomby
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 29 lip 2013, 01:28 |
|
|
Praljakk je napisao/la: Jel to pravi amblem iz rata Novog Travnika ili je nešto naa novo napravljeno idejno riješenje ? Ovo je bilo idejno rjesenje malo redizajnirano, (ovaj znak koriste i postrojbe RH V.P. pa se nije htjelo puno odudarati od njega) jer su i znacke prvobitno bile slicne kao u civilne policije,koje su se kasnije promjenile u ove sadasnje, koje se nalaze na stjegu. V.P. nije posljije a mislim niti kasnije napravila stjeg postrobe, tako da smo htjeli oteti od zaborava ovu postrojbu koja je "dosta" ucinila na prostoru Sredisnje Bosne. Prvobitni amblemi se nalaze u knjizi znakovlja ratnih postrojbi Z.P.Vitez
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 00:55 |
|
|
Ljubinje je napisao/la: E Bag, možeš li mi odraditi ovo , mislim da je ovo Nix ov rad ali ja bi da mmi ovo odradiš [https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/380282_107100009406166_253440741_n.jpg] znači bijela podloga, ovaj natpis na kojem piše HRHB & RH da piše samo HRHB i da dva lava drže grb HB, a druga slika isto tako samo da dva lava drže grb RH i ispod piše RH ( ako bi mogao povijesni grb RH)
btw. zna li netko kako projeniti profilnu slike ovaki san ruzan jesi li ti primjetio da u tom plakatu imaš jugoslavensku trobojnicu? ja ću ti neš slično složit (bez jugotrobojnice) ... kompozicija će bit slična, neće bit na bijeloj podlozi ... bit će lavovi, ali ne takvi ... pošto je to nixov rad ne želim petljat po njemu već složit nešto svoje. al prvo odmor .... može?
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 16:33 |
|
|
prilagođeno za naslovnu sliku fb profila .... Privitak:
DOBRO DOŠLI U HZHB naslovna za fb.png [ 157.64 KiB | Pogledano 4156 put/a. ]
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 18:01 |
|
|
zomby je napisao/la: Bagulin je napisao/la: napravljena u hrhb.org "laboratoriju" .... udruga dvdrhrh-b .... 4. bojna vp hvo - novi travnik. Sjor Bepo,je glavni autor, Čaki je nas graficar (malo je takvih), i moja malenkost ka koordinator ili glufi telefon Moram napomenuti da su svi zadovoljni...a Sjor Bepo ce poslje zasluzene stanke dobiti jos koji poslic ovo je sitotisak?
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 19:02 |
|
|
Bagulin je napisao/la: prilagođeno za naslovnu sliku fb profila .... Privitak: DOBRO DOŠLI U HZHB naslovna za fb.png Imaš li ovu sliku u A0 / B0 formatu?
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 20:43 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: Bagulin je napisao/la: prilagođeno za naslovnu sliku fb profila .... Privitak: DOBRO DOŠLI U HZHB naslovna za fb.png Imaš li ovu sliku u A0 / B0 formatu? kakav je to format??? puni naziv?
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 21:12 |
|
|
to su dimenzije za print, obično plakata.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 30 lip 2013, 22:45 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: to su dimenzije za print, obično plakata. a to ..... tipkamo se kad dojdem doma. na fešti sam.
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 01 srp 2013, 02:34 |
|
|
ManInBlack je napisao/la: zomby je napisao/la: Sjor Bepo,je glavni autor, Čaki je nas graficar (malo je takvih), i moja malenkost ka koordinator ili glufi telefon Moram napomenuti da su svi zadovoljni...a Sjor Bepo ce poslje zasluzene stanke dobiti jos koji poslic ovo je sitotisak? meni sliči na digitalni ....
|
|
Vrh |
|
|
NiX
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 01 srp 2013, 10:00 |
|
Pridružen/a: 15 tra 2011, 23:19 Postovi: 498 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg Bosna
|
Bagulin je napisao/la: jesi li ti primjetio da u tom plakatu imaš jugoslavensku trobojnicu?
ja ću ti neš slično složit (bez jugotrobojnice) ... kompozicija će bit slična, neće bit na bijeloj podlozi ... bit će lavovi, ali ne takvi ... pošto je to nixov rad ne želim petljat po njemu već složit nešto svoje. al prvo odmor .... može? Da se ispravim, taj rad je napravljen u 5 ujutro ... sa manjkom koncentracije ... Skužio sam nakon pola sata da sam zamjeno boje, no bilo je prekasno da editiram post (zaključao se), i morao sam novi napravit ... Što i jesam, no prva slika se već proširila netom ...
_________________ I krv svoju, za Herceg Bosnu moju ...
|
|
Vrh |
|
|
Bagulin
|
Naslov: Re: HRHB i RH grafički radovi Postano: 01 srp 2013, 12:21 |
|
|
NiX je napisao/la: Bagulin je napisao/la: jesi li ti primjetio da u tom plakatu imaš jugoslavensku trobojnicu?
ja ću ti neš slično složit (bez jugotrobojnice) ... kompozicija će bit slična, neće bit na bijeloj podlozi ... bit će lavovi, ali ne takvi ... pošto je to nixov rad ne želim petljat po njemu već složit nešto svoje. al prvo odmor .... može? Da se ispravim, taj rad je napravljen u 5 ujutro ... sa manjkom koncentracije ... Skužio sam nakon pola sata da sam zamjeno boje, no bilo je prekasno da editiram post (zaključao se), i morao sam novi napravit ... Što i jesam, no prva slika se već proširila netom ... pa di si jebateživot ... nema te nit za lijek?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|