|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pessimus dux
|
Naslov: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 ožu 2012, 12:58 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Zna li netko gdje i kako mogu doći do ovog dokumentarca?  U potrazi sam već duže vrijeme.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 ožu 2012, 22:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Jedna osoba s foruma osigurala mi je nabavku dokumentarca. Hvala joj puno! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 ožu 2012, 22:56 |
|
|
|
A šta je sa nama ostalima..
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 ožu 2012, 22:59 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Jedna osoba s foruma osigurala mi je nabavku dokumentarca. Hvala joj puno!  Koji si ti berekin.  dajte podijelite.
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 ožu 2012, 23:24 |
|
|
puntar2.0 je napisao/la: Koji si ti berekin.  dajte podijelite. Nemam još, a i nisam ovlašten stvaljati taj materijal na net, jer nemam autorska prava, eventualno bih mogao podići kad dobijem, ako uspijem, pa poslati link na PP.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 srp 2012, 12:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8983 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Pessimus dux je napisao/la: puntar2.0 je napisao/la: Koji si ti berekin.  dajte podijelite. Nemam još, a i nisam ovlašten stvaljati taj materijal na net, jer nemam autorska prava, eventualno bih mogao podići kad dobijem, ako uspijem, pa poslati link na PP. ajde ako imaš film pošalji na pp
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 srp 2012, 12:05 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28949 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Vala baš, prošlo je 4 mjeseca, jesi li se što promijenilo, gdje se može pogledati, ili bar naručiti, ili kupiti???
Preporučam u mostarskom cinestaru jednu projekciju, vidio sam da imaju i ponudu dokumentaraca!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 27 srp 2012, 08:25 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8983 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
|
Što se tiče dokumentarca mogu reći da je super. Inače, može ga se naći na youtubeu.
Međutim, ne vidim neku stratešku prednost koja se dobila u odnosu na JNA (u vojnom smislu). To se čak zaključuje i na kraju samog dokumentarca.
Umjesto da je ta vojna sila otišla u Split i ondje ostala blokirana (gdje nema srpskog naroda kao nekakvog support faktora) ona je produžila dalje preko Kupresa do Zadra i Šibenika te tamo de facto presjekla Hrvatsku na 2 djela (ne znam sada točan vojni put ove brigade, ali tako se navodi u zaključku dokumentarca). To čak i onaj general-major logički Zorc zaključuje postavljenjem retoričkog pitanja bili bilo manje žrtava da je kolona ostala blokirana u Pologu.
Još nešto važno se prikazalo u dokumentarcu, a to je odnos (naroda) zapadne Hercegovine prema Aliji Izetbegoviću. Možda to i nije bitno toliko za sam događaj u Pologu, koliko je to važno za neka kasnija događanja.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal, It's probably me...
Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jopa
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 27 srp 2012, 14:46 |
|
|
|
Gdje se može pronaći ovaj dokumentarac i kolika je njegova cijena..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stinger
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 20 lip 2013, 14:11 |
|
|
ako može pomoć bio bih vam zahvalan.. i ja tražim dugo taj film pa ako može pomoć.. U splitu nemam kamo pronaći .. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
puntar2.0
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 25 srp 2013, 23:40 |
|
|
Evo i ja da se javin, ako ima neko neki link....nemojte skrtarit. 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: 3 DANA - dokumentarni film Postano: 26 srp 2013, 15:05 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 12 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|