|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:07 |
|
|
volvoks je napisao/la: samo što je problem što mi Hrvati ne pišemo po tuđim forumima  Pišete, pišete... 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:13 |
|
|
Najbolji su Slovenci. Tko ih je kad vidio po tuđim forumima?
Respekt.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:17 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: volvoks je napisao/la: samo što je problem što mi Hrvati ne pišemo po tuđim forumima  Pišete, pišete...  Je, al' se zovemo gost iz RH, ili smo Hrobatos  A vi došli, udomaćili se i napravili zadužbinu sv. Save od foruma. Još malo pa Punti, Bečo i ekipa neće moći ništa pročitati, okružit će ih nepoznati hijeroglifi od istoči 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:20 |
|
|
doc je napisao/la: Najbolji su Slovenci. Tko ih je kad vidio po tuđim forumima?
Respekt. Ima slovenčadi nešto po našim forumima, a i ne smijemo zaboraviti legendu Jazbara sa MyCityja  Njima je problem jezična barijera, ali zanimaju ih ovdašnja događanja, jedan se napio na moru i počeo pričati o raspadu BiH i koridoru 
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:22 |
|
|
doc je napisao/la: Najbolji su Slovenci. Tko ih je kad vidio po tuđim forumima?
Respekt. Jes' al' oni zaista govore drugi jezik. Vidiš ti moj Doc šta su mitteleuropljani, a ne kao vi... Vamo fol niste u regionu, a sve vam toplo oko srca kad vidite ćirilicu. Ovo sad dođe kao JNA all over again, jedino što smo u deficitu za Crnogorca - glavnog moderatora i desetak muslimanskih jarana. volvoks je napisao/la: Ima slovenčadi nešto po našim forumima, a i ne smijemo zaboraviti legendu Jazbara sa MyCityja  Uvek mi se činilo da je Jazbaru srcu bliža Srbija nego Hrvacka.
|
|
Vrh |
|
 |
puntar2.0
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:25 |
|
|
volvoks je napisao/la: Jagnjeca brigada je napisao/la: Pišete, pišete...  Je, al' se zovemo gost iz RH, ili smo Hrobatos  A vi došli, udomaćili se i napravili zadužbinu sv. Save od foruma. Još malo pa Punti, Bečo i ekipa neće moći ništa pročitati, okružit će ih nepoznati hijeroglifi od istoči  Od 1:30 
_________________ Oj Hrvati, svi na desno krilo....
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:31 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: doc je napisao/la: Najbolji su Slovenci. Tko ih je kad vidio po tuđim forumima?
Respekt. Jes' al' oni zaista govore drugi jezik. Vidiš ti moj Doc šta su mitteleuropljani, a ne kao vi... Vamo fol niste u regionu, a sve vam toplo oko srca kad vidite ćirilicu. I Aragorn ide izviđati u Mordor i Harad pa ne znači da mu toplo oko srca čuti grub istočnjački lavež. Uostalom šta ti prdimš, ti si jedan od nas.
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:36 |
|
|
doc je napisao/la: I Aragorn ide izviđati u Mordor i Harad pa ne znači da mu toplo oko srca čuti grub istočnjački lavež. U našem slučaju, Aragorn jedino može biti Karađorđević. Uostalom... crn, zapušten, visok, bradat, nosi tamnu odeću, rojalista, dolazi iz šume, ima neprirodnu sklonost ka velikim sečivima. Zvuči poznato? 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:36 |
|
|
'Ajde jagnje, priznal bum da smo u regiji s vama, sam mi nemoj Zlovenčad izbacivat'  Realno, s obzirom na trgovinsku razmjenu, broj turista(u oba smjera) i razmjenu kulture(u jednom smjeru, jebiga, niko ne voli slovenske pjesme, ni oni sami  ), glupo je izvesti bilo koji zaključak osim da su RH i SLO u istoj regiji...
|
|
Vrh |
|
 |
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:40 |
|
|
Paz' stvarno. Slovenci imaju...pesme? Šalim se ja. Mi se samo srećemo kad navratite u našu regiju, tj. Bejha. Ništa ono, vrela rasprava na zagorje.org.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:48 |
|
|
Zagorje je poklopljeno u stoljeću sedmom, a ne buš baš celi forum na raspravami o vinčeku temeljil  Evo jedna slovenska za laku noć...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:49 |
|
|
Koje su njihove poznate pjesme? Ovo ljeto na plaži bili neki veseli Krapinci sa harmonikom i demižonkom. Zagorci ko Zagorci... Pa su imali glazbeni repertoar. Uglavnom bili su dobri. Od zagrebačkih, slavonskih, dalmatinskih, zagorskih...i par slovenskih. Ne mogu se sad sjetit. Al imaju i neke pjevljive... http://www.youtube.com/watch?v=acHU9ZkAU4MNisu samo iritantni. Kad ovi koji imaju oca made in Bosna zapjevaju da žive bolje od nas dolje...
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 00:57 |
|
|
doc je napisao/la: Koje su njihove poznate pjesme? Ovo ljeto na plaži bili neki veseli Krapinci sa harmonikom i demižonkom. Zagorci ko Zagorci... Pa su imali glazbeni repertoar. Uglavnom bili su dobri. Od zagrebačkih, slavonskih, dalmatinskih, zagorskih...i par slovenskih. Ne mogu se sad sjetit. Al imaju i neke pjevljive... http://www.youtube.com/watch?v=acHU9ZkAU4MNisu samo iritantni. Kad ovi koji imaju oca made in Bosna zapjevaju da žive bolje od nas dolje... Zagorci i na državno natjecanje peljaju demižonke, bogme jedno od boljih pijanstava u životu  Imaju Slovenci par pjesama, na planincah, borovničke, Slovenija gre naprej, tu su i lačni franz i Laibach. Ali sjeban je jezik, čak i u usporedbi sa zagorskim i međumurskim fali muzikalnosti...
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 01:08 |
|
|
Ma mislio sam na one narodne tipa oj Ano, oj Anice...
Bilo je dvije tri koje su mi dobre bile.
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 01:12 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: Dosljednost, iskrenost i ostale pozitivne osobine Postano: 28 kol 2013, 02:43 |
|
|
Ma mislio sam da je neka poznata. Koliko tako mala zemlja može imat pjesama? http://www.youtube.com/watch?v=ArMSF8FVDE0A da ne kopiraju tuđe. Ovo nemam volje ni pročitat sve. Sad mi je jasno zašto se samo Slovenci smjenjuju na vrhu komentara naših pjesama na jubitou. Lepa pesem, vedno me bo spominjala na tebe, ovenček, ki si mi jo nekega romantičnega aprilskega dne zapel :) 
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|