|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 02:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Profesor psihologije na sarajevskom Fakultetu za kriminalistiku, kriminologiju i sigurnosne studije Mujo Hasković održao je predavanje studentima prve godine od kojeg se prisutnima dizala kosa na glavi. Profesor Hasković je «pedagoški» studentima održao predavanje o dekadentnosti i izopačenosti američkog i izraelskog društva. Tako je između bezbroj javno iznesenih gluposti profesor Hasković rekao da 70 posto američkih žena vode ljubav sa psima! Na istom predavanju Hasković je rekao da su Izraelci uglavnom degenerisani jer je opštepoznato da se rodbina međusobno ženi i udaje, a na kraju je negirao postojanje srpske i hrvatske nacije argumentirajući to pričom svoje nane koja mu je rekla da za vrijeme vladavine Austrougarske Bosnom, Srbi i Hrvati nisu postojali! (M.F.) http://www.otvoreno.ba/vijesti/bosna-i-hercegovina/28133-prof-haskovi-hrvati-i-srbi-ne-postoje-.htmlMujooooOOOOOOOoooo
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Ernani
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 10:29 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 11:27 Postovi: 1958 Lokacija: Tel Aviv
|
Ovo bi trebalo preseliti u pdf Humor . Mujo napao više strana odjednom pa se pogubio, svi sodomisti, degenerici, ne postoje kao nacije itd. Eh Mujo pa valjda znaš tko drži Ameriku i tko je glavni na Wall Street, tu vidim srpsku retoriku - zapad nam je jebao majku ali opet tamo idemo da živimo i radimo, a nijedan neće u Saudijsku Arabiju ili Rusiju. Još jedna stvar, mislim da je u Turskoj davno bio običaj da se muška djeca uče na majci osnove sexa, to je valjda zaboravio spomenuti
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 11:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Dobar je Mujaga, 4 muhe (tj. šejtane) je sredio jednim udarcem. Velikog sotonu (Ameriku), malog sotonu (Izraela), uz neizbježne Hrvate i Srbe. Pedagog, jel da
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 12:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24081 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 14:50 |
|
|
Muj'ca je prejak , extra multietnićki taliban
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Uskok
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 16:38 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 02:57 Postovi: 1410 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
Cini mi se da on nije profesor nego ozbiljni pacijent! Njagore je sto su ovakvih i slicnih pacijenata fakulteti puni.
|
|
Der_Stürmer
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 16:40 |
|
|
A dobra ova Ne znam odakle mu podatak da 70% američkih žena vodi ljubav sa psima? Vjerojatno krivo preveo doggy style Eto, još je i nepismen.
|
|
Vrh |
|
|
bulevar
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 22 stu 2009, 17:11 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2009, 14:03 Postovi: 21 Lokacija: Mostar, BiH
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 24 stu 2009, 10:28 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
Der_Stürmer je napisao/la: A dobra ova Ne znam odakle mu podatak da 70% američkih žena vodi ljubav sa psima? Vjerojatno krivo preveo doggy style Eto, još je i nepismen. Ovo bi još moglo biti najrealnije objašnjenje, pročito negdje Mujaga da ga 70% Amerikanki vole primit doggy style, a taj "profesor/pedagog", sa mozgom veličine graška zaključio da ga "primaju od psića". Ako je ovo sve točno, bit ću zapanjen ako ne ostane bez posla.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
mara
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 24 stu 2009, 10:58 |
|
|
Sta ocekivati od seherskih apsolvenata kad su imali takve profesore, sve veleum do veleuma!
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
|
RajvoSa
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 24 stu 2009, 11:04 |
|
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3827 Lokacija: Nanya Lakes
|
mara je napisao/la: Sta ocekivati od seherskih apsolvenata kad su imali takve profesore, sve veleum do veleuma! Neuspješan pokušaj trollanja! Na svu sreću moji su profesori bili Australci i Amerikanci a ne kojekakve nepismene Mujage
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
|
|
Vrh |
|
|
kikx_sb
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 24 stu 2009, 22:15 |
|
|
_________________ oj široki u srcu te nosim
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 24 stu 2009, 23:14 |
|
|
A tko je taj hebeni Mujo pa mu treba i tema!?Pusti *** niz vodu,Murate brate...
|
|
Vrh |
|
|
minyyybubyyyy
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 30 stu 2009, 22:29 |
|
|
E sad kad vidim kako blatite tog covjeka meni je muka od vas.Ja sam studentica prve godine tog fakulteta na kojem je prof.Haskovic drzao te kako navodne perverzije.Prva stvar covjeka nemojte da blatite jer je covjek na svom mjestu,na njegovim predavanjima dolaze svi moguci studenti i to jedva cekaju kad ce covjek nesto reci...Vi niste normalni i fuj ste samo to mogu da kazem kad covjeka ni krivog ni duznog blatite na taj nacin.Bila sam na svakom njegovom predavanju i nikad nije pricao te grozote koje ste vi sad ovdje naveli...vi niste normalni i nemojte covjeku unistavati zivot vec gledajte svoj i zivite svoj zivot a ne da mahalate okolo ko je sta reko..Da je bar sve to istina pa ni pola jada,a vako....stvarno nemam rijeci....Odvratno i jadno....samo cu reci SLJAM
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 30 stu 2009, 22:31 |
|
|
Ne radimo to MI, već imaš gore link portala koji je prenio tu "vijest" ...
Dakle njima se obrati ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 01 pro 2009, 00:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75866 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Da, informacije su objavili neki mediji, kolega Ministar je samo prenio vijest, a forumaši komentirali. Ako kolegica mini bubi ima drugačije informacije, više je nego dobrodošla da ih kaže.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 01 pro 2009, 02:12 |
|
|
minyyybubyyyy je napisao/la: E sad kad vidim kako blatite tog covjeka meni je muka od vas.Ja sam studentica prve godine tog fakulteta na kojem je prof.Haskovic drzao te kako navodne perverzije.Prva stvar covjeka nemojte da blatite jer je covjek na svom mjestu,na njegovim predavanjima dolaze svi moguci studenti i to jedva cekaju kad ce covjek nesto reci...Vi niste normalni i fuj ste samo to mogu da kazem kad covjeka ni krivog ni duznog blatite na taj nacin.Bila sam na svakom njegovom predavanju i nikad nije pricao te grozote koje ste vi sad ovdje naveli...vi niste normalni i nemojte covjeku unistavati zivot vec gledajte svoj i zivite svoj zivot a ne da mahalate okolo ko je sta reko..Da je bar sve to istina pa ni pola jada,a vako....stvarno nemam rijeci....Odvratno i jadno....samo cu reci SLJAM Gospođice mini-bubi, mi smo samo prenijeli članak koji je osvanuo na mnoštvu portala, dakle mi nismo kreirali vijest. Imaš moje obećanje, da ako uspiješ na uvjerljiv način dokazati da se ovo nije desilo, ne samo da će ovaj topic biti uklonjen, nego ćemo napraviti novi u kojem ćemo kritizirati portale zbog objave neprovjerenih, a štetnih vijesti. Pokrenut ćemo temu za rehabilitaciju ugleda prof Haskovića
|
|
Vrh |
|
|
KONAMI
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 04 ruj 2011, 12:16 |
|
|
Registrovo sam se radi ove teme ... Zelim da vam kazem da sam bio na tom predavanju kad je izlago prof. dr. sci. Mujo Haskovic i ovo sto ste objavili nije tacno... Za srbe i hrvate nije uopste govorio nista lose, to je izmisljotina neke osobe koja nije mogla da razumije sta zeli profesor da kaze... i nije tacno da je rekao 70% ...jeste samo spomeno da neke zene u americi imaju odnos sa zivotinjama... Ali i to je objasnio ... Tako nemojte da blatite profesora i bavite se ovom glupom temom jer profesor Mujo Haskovic je osoba koja je stalozena i zna sta prica i pametan je covjek ako ne vjerujete predavanja su javna tako da mozete doci stvarno mozete naucit puno toga... I jos nesto ... Vidite da su sve vjesti o profesoru uklonjene A znate li zasto? Zato sto nisu istinite....
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 04 ruj 2011, 12:53 |
|
|
..........
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 04 ruj 2011, 13:01 |
|
|
KONAMI je napisao/la: Registrovo sam se radi ove teme ... Zelim da vam kazem da sam bio na tom predavanju kad je izlago prof. dr. sci. Mujo Haskovic i ovo sto ste objavili nije tacno... Za srbe i hrvate nije uopste govorio nista lose, to je izmisljotina neke osobe koja nije mogla da razumije sta zeli profesor da kaze... i nije tacno da je rekao 70% ...jeste samo spomeno da neke zene u americi imaju odnos sa zivotinjama... Ali i to je objasnio ... Tako nemojte da blatite profesora i bavite se ovom glupom temom jer profesor Mujo Haskovic je osoba koja je stalozena i zna sta prica i pametan je covjek ako ne vjerujete predavanja su javna tako da mozete doci stvarno mozete naucit puno toga... I jos nesto ... Vidite da su sve vjesti o profesoru uklonjene A znate li zasto? Zato sto nisu istinite.... A šta je govorio o ženama i "odnosima sa životinjama", je li to pogrešno preveo doggy style?
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Prof. Mujo Hasković: 70% američkih žena vode ljubav sa psima, a Hrvati i Srbi ne postoje Postano: 05 ruj 2011, 16:06 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6351 Lokacija: Izvan sebe
|
Jeli uvazeni i stalozeni profesori nesto rekao o jevrejima ili nije?
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 21 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|