|
|
Stranica: 341/3531.
|
[ 88256 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:02 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: [ Ma nisam ni ocekivao drugaciji komentar, pravi tipicni mali Mujica nezahvalni musliman koji zivi na tudoj zemlji i to zahvaljujuci drugom narodu je izvukao zivu glavu, ali on to nista ne priznaje hehe De ti meni reci onako ao znas kulturno odgoviriti, ako ti znas uopste sta to znaci, jedes li iz zlatnih kasika ? hahahaha al ono zlatne kasike ?!?!?!?!?!? Jesi kreten, aj sto si kreten i u zablud nego jos si i glup. SUNCOKERT NACIJA, a 150.000 Muslimanski izbjeglica u Hrvatskoj za vrijeme rata, pa nisu oni mogli otici u Hrvatski preko srpskog teritorija, a ni iz Sarajeva jer je bilo u blokadi, neg sve su te male Muje isli preko teritorija HVO-a od 91, pa sve do 95. :) jebo li ti svoju mamu u pičku imo bi srbiju na 20 km od zagreba i PERECU za sva vremena usljivi mali Mujo nekulturni, smrdljivi, pun govana od brisanja vlastite guzice, blago retardirani, al glupiii ko bukva Jebo ti svog babu i sestru ujedno ! Treba vas zgovnat na jedno mjesto pa sve dat vasoj braci Srbima u ruke hehe
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=VhQVWWM06R0
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:02 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: [ Ma nisam ni ocekivao drugaciji komentar, pravi tipicni mali Mujica nezahvalni musliman koji zivi na tudoj zemlji i to zahvaljujuci drugom narodu je izvukao zivu glavu, ali on to nista ne priznaje hehe De ti meni reci onako ao znas kulturno odgoviriti, ako ti znas uopste sta to znaci, jedes li iz zlatnih kasika ? hahahaha al ono zlatne kasike ?!?!?!?!?!? Jesi kreten, aj sto si kreten i u zablud nego jos si i glup. SUNCOKERT NACIJA, a 150.000 Muslimanski izbjeglica u Hrvatskoj za vrijeme rata, pa nisu oni mogli otici u Hrvatski preko srpskog teritorija, a ni iz Sarajeva jer je bilo u blokadi, neg sve su te male Muje isli preko teritorija HVO-a od 91, pa sve do 95. :) jebo li ti svoju mamu u pičku imo bi srbiju na 20 km od zagreba i PERECU za sva vremena pa naravno upravo ste nas VI i blokirali Pa i Beograd ima Hrvatsku na 20 km, a Sarajevo RS u samom gradu.
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:04 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:05 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: jebo li ti svoju mamu u pičku imo bi srbiju na 20 km od zagreba i PERECU za sva vremena
usljivi mali Mujo nekulturni, smrdljivi, pun govana od brisanja vlastite guzice, blago retardirani, al glupiii ko bukva Jebo ti svog babu i sestru ujedno ! Treba vas zgovnat na jedno mjesto pa sve dat vasoj braci Srbima u ruke hehe pa takvi kao ti su i pokušali pleme vam jebem smrdljivo samo ste ga popušili majku vam jebem u usta nikad više takve prilike nećete imat
_________________ pregled izgradnje auto-puteva u BH
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:06 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: usljivi mali Mujo nekulturni, smrdljivi, pun govana od brisanja vlastite guzice, blago retardirani, al glupiii ko bukva Jebo ti svog babu i sestru ujedno ! Treba vas zgovnat na jedno mjesto pa sve dat vasoj braci Srbima u ruke hehe pa takvi kao ti su i pokušali pleme vam jebem smrdljivo samo ste ga popušili majku vam jebem u usta nikad više takve prilike nećete imat pokusali ste vi to u Srednjoj Bosni pa ste ginuli u minskim poljima slala vas vasa politika u sigurnu smrt ! Zbog vaseg idiotizma i glupoce !
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:07 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Pa i Beograd ima Hrvatsku na 20 km, a Sarajevo RS u samom gradu.
u al si pametan pa vi ste kukali da je to hrvatski teritorij pod okupacijom,što ste ih onda napadali HR je i prije rata bila u istim granicama na istoku prema samoj srbiji gdje su četnici bili, sve do same grbavice, to je super gdje su otjerani, u selendru u Lukavicu, gdje im je i mjesto
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:10 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Pa i Beograd ima Hrvatsku na 20 km, a Sarajevo RS u samom gradu.
u al si pametan pa vi ste kukali da je to hrvatski teritorij pod okupacijom,što ste ih onda napadali HR je i prije rata bila u istim granicama na istoku prema samoj srbiji gdje su četnici bili, sve do same grbavice, to je super gdje su otjerani, u selendru u Lukavicu, gdje im je i mjesto hahahaha ne mogu vjerovat iz Grbavice u Lukavicu hahaha al ste jaki jbt,,,hahahahaha u pm hahahaha uffff pm a ps za tvoju informacij Srbi su bili sve doslo do Zadra pa smo ih otjerali do Banja Luke to ti je malo Zapadnije kretenu vidi se da si glup
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:11 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Zar nisu patareni iz Francuske, a bogumili iz Bugarske? Inače, Bošnjaci su nastali od bogumila isto kao što su partizani nastali od patarena. Tako nekako
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:12 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: pa takvi kao ti su i pokušali pleme vam jebem smrdljivo samo ste ga popušili majku vam jebem u usta nikad više takve prilike nećete imat
pokusali ste vi to u Srednjoj Bosni pa ste ginuli u minskim poljima slala vas vasa politika u sigurnu smrt ! Zbog vaseg idiotizma i glupoce ! debiččino jedna sjebana ne znam ko kuka da je popušio u srednoj Bosni čeha će ti anjbolje dati prikazom karata kao držali ste "sve" a onda sjebani na enklave koje je spasio wašingtonski sporazum koji je njofra brže bolje htio potpisat jer je trebao kao i srbija popušit sankcije zbog otvorenog vojnog miješanja i slanja vojske u drugu državu
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:14 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la:
pokusali ste vi to u Srednjoj Bosni pa ste ginuli u minskim poljima slala vas vasa politika u sigurnu smrt ! Zbog vaseg idiotizma i glupoce !
debiččino jedna sjebana ne znam ko kuka da je popušio u srednoj Bosni čeha će ti anjbolje dati prikazom karata kao držali ste "sve" a onda sjebani na enklave koje je spasio wašingtonski sporazum koji je njofra brže bolje htio potpisat jer je trebao kao i srbija popušit sankcije zbog otvorenog vojnog miješanja i slanja vojske u drugu državu 93 i 94 je vladala glad u Zenici ! jeli ste *** za rucak slali vas gladne na crtu ginuli ko psi ! Takvi ko ti sto ste u zabludi ginuli ste naj vise ! u pm ps sta je ovo http://www.youtube.com/watch?v=kDCGzYIoeqQ inacica Thompsonove Bojne Cavoglave hahahaa a jaki ste
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:17 |
|
|
Pises o nekakvim enklavama a Srbe otjerali tako daleko od Grbavice do Lukavice hahahaha A sarajevo bilo pun *** muslima, a Zenica pun *** Mundosa koji su i vama pravili probleme cak ! Ti isti Mundosi, znam za jednu zenu sto su za vrijeme rata osilsali na celavo i istukli Muslimanku iz Zenice sto je tocikla pice u jednom kaficu !
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:38 |
|
|
Kotromanoviću, ti si onako blago preglup.
|
|
Vrh |
|
|
licanhh
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 16:38 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2010, 19:12 Postovi: 670 Lokacija: Trokutistan
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: koja je vojska branila Bosnu hvala bogu HOV je bio tu i branio bosance i hercegovce od Muslimanski/bosnjacki i srpski agresora
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 17:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 20:03 |
|
|
Opet se posvađali na mrtvo ime
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 20:14 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Opet se posvađali na mrtvo ime Jbg Bećo, neće tvoja braća NDH pa da ga jebeš. A ni "braća" neće NDH. Tužna sudbina, moj Bećiraga... Sedi tu u Esterajhu i leči tugu, to ti jedino preostaje..
|
|
Vrh |
|
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 07 ruj 2013, 23:21 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Normalno je da Herceg od Sv.Save stiti svoje sunarodnike. Jes, jes. Svaki drugi Srbin zove se Stjepan Herceg od Sv.Save nigdje se nikada nije potpisao kao Stjepan. Tako ga drugi zovu.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 10:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 11:29 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 11:35 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: gotova i DETALJNA karta PO NASELJIMA Travnika linkniko to bolje ne bi uradio Jako lijepa karta, zbilja te moram pohvaliti. Ali čini mi se da vidim jednu grešku. Na sjeveru Travnika ovaj komad između Gornjih Kornićana i Gluhe Bukovice što je prije rata bio dio Kotor-Varoša, je sada u fBiH i travničkoj općini (ako se ne varam). Samo ne znam kom naselju to ide... Dakle, iz SBŽa imaš sad Jajce, NTravnik i Travnik sređene po naseljima? edit: tek sad skužio ovaj dio s ostalima. Mislim zbilja...
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 11:40 |
|
|
Zasto "Bosnjo" ne stavis podatke o broju firmi, i podatke tko ulijeva financijska sredstva po zupanijama, pa ces vidjeti ogromnu razliku tamo gdje ima Hrvata, i tamo odakle su protjerani !
Gdje Hrvati zive, odnosno gdje je HVO uspio obraniti svoje vise stoljetne prostore od agresora i zlocinca Armije tu je danas blagostanje koliko toliko u odnos nasprem ostalih djelova BiH gdje zive Muslimani il Srbi !
e, to je : - Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjo demografski mag
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 12:06 |
|
|
Ceha je napisao/la: Bošnjo demografski mag je napisao/la: gotova i DETALJNA karta PO NASELJIMA Travnika linkniko to bolje ne bi uradio Jako lijepa karta, zbilja te moram pohvaliti. onda je "objesi" tamo na temu etničke karte na forum.hr nek crkne ono srpče MyIronLung Ceha je napisao/la: Ali čini mi se da vidim jednu grešku. Na sjeveru Travnika ovaj komad između Gornjih Kornićana i Gluhe Bukovice što je prije rata bio dio Kotor-Varoša, je sada u fBiH i travničkoj općini (ako se ne varam). Samo ne znam kom naselju to ide... Dakle, iz SBŽa imaš sad Jajce, NTravnik i Travnik sređene po naseljima? edit: tek sad skužio ovaj dio s ostalima. Mislim zbilja... što se tiče ostalih, morao sam to tako riješiti, jer će biti opština gdje je i dosta srba, a ja vas ne mogu po prezimenima razlikovati jedne od drugih, da bi vas tako odovjeno prikazao i na analizi i karti, tako da idete đuture u ostale...jebiga nejasna je malo ta granica, po njihovom čitavi Donji Koričani i dobar dio Gornjih su pripali četnitetu i granica je dosta južnije ja sam je postavio malo sjevernije da bih obuhvatio bar dio Donjih Korićana jer se vodi kao naselje opštine Travnik ko će sad znati šta je ispravno
Privitak/ci: |
korićani.GIF [ 7.5 KiB | Pogledano 3577 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 14:50 |
|
|
Bošnjo demografski mag je napisao/la: Ceha je napisao/la: Jako lijepa karta, zbilja te moram pohvaliti.
onda je "objesi" tamo na temu etničke karte na forum.hr nek crkne ono srpče MyIronLung Ceha je napisao/la: Ali čini mi se da vidim jednu grešku. Na sjeveru Travnika ovaj komad između Gornjih Kornićana i Gluhe Bukovice što je prije rata bio dio Kotor-Varoša, je sada u fBiH i travničkoj općini (ako se ne varam). Samo ne znam kom naselju to ide... Dakle, iz SBŽa imaš sad Jajce, NTravnik i Travnik sređene po naseljima? edit: tek sad skužio ovaj dio s ostalima. Mislim zbilja... što se tiče ostalih, morao sam to tako riješiti, jer će biti opština gdje je i dosta srba, a ja vas ne mogu po prezimenima razlikovati jedne od drugih, da bi vas tako odovjeno prikazao i na analizi i karti, tako da idete đuture u ostale...jebiga nejasna je malo ta granica, po njihovom čitavi Donji Koričani i dobar dio Gornjih su pripali četnitetu i granica je dosta južnije ja sam je postavio malo sjevernije da bih obuhvatio bar dio Donjih Korićana jer se vodi kao naselje opštine Travnik ko će sad znati šta je ispravno Ajd, s obzirom koliko volim tog lika... http://www.forum.hr/showpost.php?p=4668 ... count=9515Inače, mislio sam čekat dok ne bude sveskupa gotovo Nadam se da neću radi tebe popit ban tamo, fakat si radio dosta s*anja po tom forumu. Što se Kotor-Varoša tiče, http://hr.wikipedia.org/wiki/Kotor_Varo%C5%A1 Kruševo Brdo II je ušlo u Travnik. A iz Travnika su izašli djelovi Gornjih i Donjih Korićana, http://hr.wikipedia.org/wiki/TravnikAli da, brijem si da još to nije do kraja precizno određeno. p.s. , i ostatak zdk-a bi mogao biti zanimljiv, Maglaj, Vareš, Kakanj, Zenica & Olovo...
|
|
Vrh |
|
|
Čika Božo
|
Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 ruj 2013, 17:11 |
|
|
Na temelju ove karte po izbornom popisu, kao i stanju prema popisu iz 1991. se vidi kolika je ogromna šteta što Hrvati u ratu nisu uspjeli zadržati grad Travnik (sva sela oko grada su hrvatska, a u samom gradu prije rata je omjer bio 7 naprama 6 tisuća za muslimane).
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|