|
|
Stranica: 68/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 lis 2013, 17:44 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Veseli se tko ti brani?
Trebam ja plakati mozda zarad poraza od Belgije? Ja uvijek navijam za HR osim u slučaju kad igra sa BiH.
Ovo ovdje su čisti proseri dijela hrvatskih forumaša.
To tko je što počeo nikad se ionako nećemo sloziti, zato i ne pokušavaj.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 lis 2013, 18:01 |
|
|
Ma ja uopće ne pratim BiH. Niti sam znao kako stojite na tablici. Uguglao sam. Ne smeta meni ta reprezentacija niti ju doživljavam.
Ali doživljavam turčenje i kur*enje Bošnjaka kada Hrvatska izgubi od Turske.
Upravo zato jer vas niti je tko doživljavao, a kada je bilo nam je simpatično. Kao eto Bosna igra s Portugalom (prolazio sam gradom za vrijeme tekme i po Zagrebu je svima tko je pratio bilo drago da BiH prođe).
Ali ovo majmuniranje kad BiH uopće ne igra i svršavanje na naš poraz i euforija govori jako puno. I to o Muslimanima.
I koliko god ti hoćeš umanjiti tu neugodnost za tebe i tvoj narod (kao i svugdje drugdje) ne ide.
I Hrvati imaju pravo na to reagirati. Puno pravo.
A ova tvoja spinanja...kao što si očekivao...bla bla...pa nismo vesla sisali...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 lis 2013, 18:03 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Ne seri Zoke ti.
Par auta idiota nisu bošnjački narod.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 lis 2013, 18:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne seri Zoke ti.
Par auta idiota nisu bošnjački narod. Svi ste vi na ovom forumu "nevini". Ali redovito SDA dere izbore. Pa matematika ne valja, ispravi je.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 13 lis 2013, 18:11 |
|
|
Gledaj klip sa youtubea ja sam neki dan. Pet minuta traje. I kolone i kolone autiju. I trube i slavlje. To je bošnjački narod. Da. To što se tebi to ne sviđa...e pa ministrice ja sam bešćutan. 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 12:18 |
|
|
Nisam imao pojma da vas je ljubomora toliko savladala. Pa nije kraj svijeta ako idete u baraž, ako vas je Belgija naguzila u Zagrebu. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 13:20 |
|
|
Srbi jebite im mater bezobraznu. Hrvati će ovamo sa svoje strane. Citat: O ovom potezu reprezentativaca BiH piše i britanski Daily Mail, koji navodi da je Džeko veoma popularan u ovom dijelu Evrope i da je jedna od njegovih navijačica i popularna hrvatska pjevačica. Severina je na Instagramu objavila fotografiju u Džekinom klupskom dresu, dok je napadač Građana to isto uradio na Twitteru sa posvetom "Našoj dragoj Severini".
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 13:41 |
|
|
Jel se zajebavaš ili stvarno ne znaš da Džeko igra za Man City kojima je valjda nadimak Citizens?? S tobom se nikad ne zna 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 13:42 |
|
|
Ne mijenja na poanti. Popis će nam pokazati koliko ima "građana" a koliko fašista Bošnjaka.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:34 |
|
|
Jao, BBC, ovaj fail ti je opasan.  Još se ufur'o pričat o Bošnjacima, građanima i fašistima.  I ponovo bratstvo i jedinstvo Srba i Hrvata, da ne zaboravim spomenuti. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60596 Lokacija: DAZP HQ
|
sutra će Marčiulionis i Jasikevičius rastavit BIH na sastavne dijelove, ali svejedno, ne daj se Bosno, a ni ti Hercegovino.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:45 |
|
|
Neću ništa govoriti da se ne prospem sutra u slučaju razočaranja, ali jedva čekam da vas vidim ako Zmajevi demoliraju Litvance.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:49 |
|
|
sve nešto ako bi, kad bi, znači dobro vas je stislo kad se pribojavate Litve. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Andrea Stramaccioni
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:50 |
|
|
Ma ne pribojavamo se, zašto bi se bojali ako igramo u punom sastavu. Ponovo na "domaćem terenu". Ovo je više kao blaga euforija i nestrpljenje pred sudbonosni meč (iako mi je dosta više takvih).
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 14:53 |
|
|
znam kakav ti je filing, a tek kad počne, pa ona nervoza u želucu. ako odete na svjetsko tek ćeš onda vidjeti što je prava nervoza pred početak utakmice. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 15:25 |
|
|
Andrea Stramaccioni je napisao/la: Jao, BBC, ovaj fail ti je opasan.  Još se ufur'o pričat o Bošnjacima, građanima i fašistima.  I ponovo bratstvo i jedinstvo Srba i Hrvata, da ne zaboravim spomenuti.  Kako si se ti izjasnio na popisu ? Bošnjak fašist, ili Bosanac ?
|
|
Vrh |
|
 |
pozitivac
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 15:48 |
|
Pridružen/a: 29 lis 2011, 03:29 Postovi: 2550 Lokacija: Glavni stan
|
 Katolička braća 
|
|
Vrh |
|
 |
storaB
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 16:14 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Stankevičijus će ga zabiberiti...
Nego, da li je neko od forumskih Bošnjaka išao na aerodrom i pokazao tu dozu patriotizma jutros?! Vidim akcije ljubavi i patriotizma po društvenim mrežama, apeli, pozivanja, kad na aerodromu ni 100 ljudi....
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 16:37 |
|
|
Ako pobjedimo sutra zaključajte nam temu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 16:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7515 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Evo da ja malo zacopram  :pobjeđuje BiH sutra 100 posto,i to 2/2,poluvrijeme i kraj utkamice će biti tip 2. Stavljajte veliki novac na to dok nisu blokirali,kvota 1,70. I to isto na Ruse u gostima.Ista je kvota. 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Ateist
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 17:49 |
|
|
Sutra druga hrvatska država ima priliku prvi put nastupiti na SP-u! Podržimo Hrvate islamske vjeroispovijesti. Najljepše želje hrvatskoj Bosni iz hrvatskog Dubrovnika!  (Hrvat ateist, Hrvat katolik, Hrvat musliman i Hrvat pravoslavni kršćanin) Hrvat je mio ma koje vjere bio! Živjele hrvatske Bosna i Hercegovina! "Jer hrvatskog jezika šum / Može da goji, / Može da spoji / Istok i zapad, pjesmu i um." "Već godine 1474. počimaju naši stari izbijati na površinu kao visoki vojnički i građanski dostojanstvenici. Od godine 1544. do 1612., dakle kroz šezdeset i osam godina, sjedilo je na stolici velikih vezira devet Hrvata, koji su kroz rečeno razdoblje 52 godine tresli Istokom i Zapadom. Osim toga, koliko je meni poznato, bilo je pet Hrvata zamjenika velikih vezira, više vezira i bezbroj beglerbega i begova, koji su upravljali raznim pokrajinama i okružjima." Safvet-beg Bašagić, hrvatski književnik i hrvatski narodni preporoditelj
_________________ https://m.youtube.com/channel/UCbUH4gQqQ2Cv8Jrl2ECct3A
https://www.instagram.com/josipcurlin
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Suradnik:August_Dominus
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 19:30 |
|
|
Aj tinks je napisao/la: "Hrvatska je prošlost, a BiH budućnost" "Hrvatska više nema potencijal kao prije desetak godina. Svi ovi glavni igrači su na izmaku, a pojedini igrači su se zasitili nastupa za Hrvatsku. Ne može se od Modrića očekivati da on riješi utakmicu. Za razliku od Hrvatske, vjerujem da sada dolazi vrijeme reprezentacije Bosne i Hercegovine. Svi bosanski igrači su stasali, te su na igračkom i fizičkom maksimumu. U sljedeće tri-četiri godine BiH će predstavljati jaku reprezentaciju, dok će Hrvatska igrati sve nekvalitetnije i imati sve lošije rezultate. Ovo što se događa oko hrvatskog nogometa i reprezentacije mi ne ulijeva nikakav optimizam", smatra Slišković. Bakir Tito!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 20:26 |
|
|
Glupost, pred nama je dosta jaka mlada generacija, te se s mladima radi puno bolje nego u BiH. Naša U-21 reprezentacija je danas dobila U-21 reprezentaciju Švicarske, koja je u mladim kategorijama uvijek među najjačim reprezentacijama...
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 22:53 |
|
|
Grčka pobjeđuje, a BiH prvo poluvrijeme ne postiže zgoditak. Nervoza stišće u drugom poluvremenu i dolazi do crvenog kartona za Zmajeve. Litva iz kontre postiže zgoditak i pobjeđuje. BI-jevci u suzama. BiH u doigravanju. U doigravanju možda prolazi možda ne na SP. Ako je zapadnu Francuska ili Portugal onda puša ko duša. A Hvatska uz onog kretena ispada. Eto neka moja prognoza.
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 14 lis 2013, 22:56 |
|
|
Biće prenos utakmice Integralisti - Baltički SSovci na trgu u Novom Pazaru.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|