|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 145 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 16 lis 2013, 20:51 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8201 Lokacija: Republic of Srpska
|
Evo šta je ovaj krepani tragač za identitetom sinoć u toku prenosa izjavio, nije posebno teško zaključiti na koga se odnosilo, tokom prenosa se pozivao i na poturice, janičare, šta sve ne...
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Poturica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 16 lis 2013, 20:56 |
|
|
Kakav čoban 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Poturica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 16 lis 2013, 21:05 |
|
|
|
Joj stora što si glup. Daj moderatori promijenite naziv teme, koga zajebava?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Poturica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 16 lis 2013, 21:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Zato ja govorim Aztecu da odseli iz te sredine dok nije prolupao.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 16 lis 2013, 21:23 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28000 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 16:27 |
|
|
|
Šta reći o gospodinu Mihajloviću... to samo u Bosni može da bude popularno...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 16:33 |
|
|
|
Čekaj on je Rom, je li tako??
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Metemma
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 16:52 |
|
|
|
Ne znam mu porodično stablo, ali pogledaj ga.
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 19:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 44268 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Pa čovjek je teža seljačina, ta ovakve budale samo i mogu raditi u ovoj šugavoj zemlji u normalnom svijetu bi bio na psihijatriji gdje mu je i mjesto.
Ovo može biti dobro komentiranje i zanimljivo samo primitivcima, po ovome se i vidi sva "kultura" Bošnjaka kad ovakvoj nekulturnoj stoci dopuštaju da komentira reprezentaciju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 19:11 |
|
|
|
A jbg, nema više mečki, pa cige moraju drugačije da se budalašu kako bi zaradili koji dinar.
Jbt, koji diletantizam i primitivizam... ali u ovakvoj zemlji to jedino pali. To je ono tipa -Šuti bolan Bakire...!!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 17 lis 2013, 23:17 |
|
|
|
Evo o čemu se radi. Marjan misli da su BI-jevci većina u BiH, iako žive na 24 posto. To je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 05:34 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 87015 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Bobovac je napisao/la: A jbg, nema više mečki, pa cige moraju drugačije da se budalašu kako bi zaradili koji dinar.
Jbt, koji diletantizam i primitivizam... ali u ovakvoj zemlji to jedino pali. To je ono tipa -Šuti bolan Bakire...!! Jebote primitivizma, hahahahah. Još Cigo koji priča ekavski.  Za 24% BiH je sasvim dobar.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 07:59 |
|
|
daramo je napisao/la: Pa čovjek je teža seljačina, ta ovakve budale samo i mogu raditi u ovoj šugavoj zemlji u normalnom svijetu bi bio na psihijatriji gdje mu je i mjesto. Ovo može biti dobro komentiranje i zanimljivo samo primitivcima, po ovome se i vidi sva "kultura" Bošnjaka kad ovakvoj nekulturnoj stoci dopuštaju da komentira reprezentaciju. Definitivno.  Dok njega čujem,prebacuj program.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 08:46 |
|
|
|
Ma lik se počeo među prvima dernjati i glumiti brazilske komentatorske legende iz 60ih na našim prostorima što jes-jes, a to je za našu sredinu u ovakvim pomodnim vremenima bio nekome znak da je to sada kao "IN", slično ako ste primijetili da su skoro svi voditelji naglo počeli mahati rukama pokušavajući gestakulacijom istaknuti dijelove komentara vjerovatno pokupljeno sa kakvog PR seminara, naravno to im liči kao ples rahitičnog pileta na ledu.
Onako simpa je, ali nije za prvu ligu komentatora ni blizu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 10:19 |
|
|
Bobovac je napisao/la: A jbg, nema više mečki, pa cige moraju drugačije da se budalašu kako bi zaradili koji dinar.
Jbt, koji diletantizam i primitivizam... ali u ovakvoj zemlji to jedino pali. To je ono tipa -Šuti bolan Bakire...!! 
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 10:24 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Ma lik se počeo među prvima dernjati i glumiti brazilske komentatorske legende iz 60ih na našim prostorima što jes-jes, a to je za našu sredinu u ovakvim pomodnim vremenima bio nekome znak da je to sada kao "IN", slično ako ste primijetili da su skoro svi voditelji naglo počeli mahati rukama pokušavajući gestakulacijom istaknuti dijelove komentara vjerovatno pokupljeno sa kakvog PR seminara, naravno to im liči kao ples rahitičnog pileta na ledu.
Onako simpa je, ali nije za prvu ligu komentatora ni blizu. sportsko novinarstvo je u poslednjih 10 godina puno izgubilo, sve se svelo na internet i na bespoštednu filozofiju, a to sportskom novinarstvu nikada nije bila odlika. Ne bih da pametujem, iako mi je želja kao brucošu bila da se bavim sportskim novinarstvom, još uvijek nisam imao priliku, pa stoga ne treba generalizovati. Ima dobrih sportskih novinara, ali oni uglavnom rade u manjim tv kućama. Možda vi u Hrvatskoj sve zajedno imate najveći stepen kvalitativnosti kad su isti u pitanju. Što se poturice Marjana tiče (ne to nije uvreda, jasno je definisan pojam poturice) niko njemu ne brani da navija za koga hoće, problem je ta njegova izvještačenost, ono ba i silčne stvari, urlici, krici, vrijeđanje protivnika, a u zadnje vrijeme i vrijeđanje dva konstitutivna naroda u BiH. Ko to smatra kvalitetnim novinarstvom, bolje mu je da ćuti nego da takvo nešto i izgovara.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 11:02 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
bumbar92 je napisao/la: Ma lik se počeo među prvima dernjati i glumiti brazilske komentatorske legende iz 60ih na našim prostorima što jes-jes, a to je za našu sredinu u ovakvim pomodnim vremenima bio nekome znak da je to sada kao "IN", slično ako ste primijetili da su skoro svi voditelji naglo počeli mahati rukama pokušavajući gestakulacijom istaknuti dijelove komentara vjerovatno pokupljeno sa kakvog PR seminara, naravno to im liči kao ples rahitičnog pileta na ledu.
Onako simpa je, ali nije za prvu ligu komentatora ni blizu. Ti si jedan pametan čaršijski momak. Navodno je lik Tuzlak odrastao u Srbiji. @Stora, samo ti nemoj pametovati Allaha ti o profesionalnom novinarstvu  Tvoji upisi ovdje nemaju veze sa profesionalnošću i objektivnim pristupom. Preporučujem ti da se zaposliš u zutom tisku, ako zbilja imaš bilo kakve veze sa tom profesijom.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
joe enter
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 11:47 |
|
|
|
Ja sam tek sad prvi put video ovog tipa koji prenosi utakmice BiH , i mogu reći da "ne mogu da verujem" da takvi postoje. Kakav debil.
A što se tiče začetnika teme , mogu reći da je jeftiniji nego ovaj komentator , čak je i na nivou BBC-ija(a to je teško) jer samo takvi mogu se hvatati ovakvih budalesanja da bi se politički i nacionalno profitiralo i da bi se popljuvalo onog drugog.
Ali ipak Stora nije kao BBC , jer BBC izmišlja afere i priče o Muslimanima , zato mene i najviše mrzi i direktno psuje jer sam ga odavno provalio zbog njegovih laganja.
Stora je samo fašista i prekopavač a nije lažov(ne bar kao BBC).
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 11:50 |
|
|
|
Kako nije lažov kada je slagao u naslovu teme?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storaB
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 13:00 |
|
|
|
da smirimo strasti, sportsko novinarstvo je očigledno dobilo svog heroja... (vjerujem da kolege forumaši iz HR su ovo već vidjeli)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 19:03 |
|
|
|
I evo gaaaa!!! Evo gaaaa!!! Evo gaaaa!!! Vedoo, Vedoo, Vedoo, Vedatore, Vedatore, Vedatoreee...!! Ljubavii! Oko plavo! Ma kakav terminator - Vedatoor! Jedan -nula za Be i Ha! Vedatoree! Bosna i Hercegovina vodi jedan - nula! Dvadeseti gol za reprezentaciju - ljubi te majkaa!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 19:10 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Još nije splasnula vaša srdžba. Sad smeta i komentator 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 20:19 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Još nije splasnula vaša srdžba. Sad smeta i komentator  Normalno da smeta kad se dere kao da mu je netko zabio vrele mašice u dupe Uvijek mogu slušati npr. Topalu,ali ovoga ne mogu pa da i Vatikan igra...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 20:47 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Mar-kan je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Još nije splasnula vaša srdžba. Sad smeta i komentator  Normalno da smeta kad se dere kao da mu je netko zabio vrele mašice u dupe Uvijek mogu slušati npr. Topalu,ali ovoga ne mogu pa da i Vatikan igra... Meni baš Baho ide na živce. I Velid Spaho i onaj Srbin što mu je svaka druga riječ arbitar i Kemal Ahmetović. Igor Kristić mi je onako najbolji. Što se Marjana tiče, i meni ide na živce njegov glas i deranje. Zapravo, prije mi je išlo na živce, ali u ovih zadnjih par utakmica u kvalifikacijama bilo mi je prirodno da poludi jer smo svi ludjeli. Čovjek zna svoj posao, upućen je, nije od onih glupana koji šute 60 minuta od 90, pa i kad se jave to je samo da kažu koji je igrač primio loptu. Možda treba malo smiriti strasti ali čovjek toliko voli našu reprezentaciju da bi bila prava šteta da mu oduzmemo pravo komentarisanja. Ebo profesionalnost, zašto mora biti sve po PS-u. Nije toliko loše ni kad se razlikuješ od drugih.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Ulizica Marjan Mijajlović Srbe i Hrvate u BiH nazvao manjinom! Postano: 18 lis 2013, 21:29 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Normalno da smeta kad se dere kao da mu je netko zabio vrele mašice u dupe Uvijek mogu slušati npr. Topalu,ali ovoga ne mogu pa da i Vatikan igra... Meni baš Baho ide na živce. I Velid Spaho i onaj Srbin što mu je svaka druga riječ arbitar i Kemal Ahmetović. Igor Kristić mi je onako najbolji. Što se Marjana tiče, i meni ide na živce njegov glas i deranje. Zapravo, prije mi je išlo na živce, ali u ovih zadnjih par utakmica u kvalifikacijama bilo mi je prirodno da poludi jer smo svi ludjeli. Čovjek zna svoj posao, upućen je, nije od onih glupana koji šute 60 minuta od 90, pa i kad se jave to je samo da kažu koji je igrač primio loptu. Možda treba malo smiriti strasti ali čovjek toliko voli našu reprezentaciju da bi bila prava šteta da mu oduzmemo pravo komentarisanja. Ebo profesionalnost, zašto mora biti sve po PS-u. Nije toliko loše ni kad se razlikuješ od drugih. Citat: Ludilo je stanje duševne neuravnoteženosti gdje se osoba ne uklapa u društvene norme, te može biti opasna po sebe i ostale ljude.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|