HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 ruj 2026, 22:47.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7151 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 287  Sljedeća

Na popisu ćete se nacionalno izjasniti kao
Bošnjak 16%  16%  [ 47 ]
Hrvat 49%  49%  [ 145 ]
Srbin 13%  13%  [ 37 ]
Bosanac/Bosanac i Hercegovac 3%  3%  [ 10 ]
Musliman 1%  1%  [ 3 ]
Ostali 1%  1%  [ 4 ]
Neću biti obuhvaćen popisom 16%  16%  [ 48 ]
Ukupno glasova : 294
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Popis stanovništva 2013
PostPostano: 23 lis 2013, 18:05 

Upozorenja: -2
NebojsaNS je napisao/la:
slika
Evo i da se vidi.

izgleda da si totalni amater za crtanje
.jpeg format ??? niđe veze

pošto si dobar čojk i nasmijo nas s onim klipom o jacku kao hitleru
evo ti šablon u .gif formatu, pa to oboji kako treba

Privitak/ci:
bjanko+naselja.GIF
bjanko+naselja.GIF [ 64.25 KiB | Pogledano 4289 put/a. ]

PostPostano: 23 lis 2013, 18:07 

Ko drugi nego ja je napisao/la:
Neboša NS jesi li ti onaj "gulaš" što ga Jack stalno spominje, dupelizac od dudu!? :001_unsure

Stari srbin oficir mama hrvatica pa malo problemi sa identitetom!? :confused1

Ako se sjećam nedavno si nas posjetio i na bosanskehistorije.com ali si brzo odletio. =))

P.S Bale je precijenjen. :D

A KOJI SI TI OD DŽEKOVIH DUEPLIZACA TAMO

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:10 

Nebojša NS(bošnjo :mellow ) pričaš gluposti o rahmetli predsjedniku jer je dobro poznato da su vlasi planirali genocid i pokolje u istočnoj Bosni baš zbog nataliteta Bošnjaka. Karadžić je u toku predizborne kampanje to posebno apostrofirao kao problem za vlaški narod.

dok je tvoj glupi retardirani alija do džume mislio da neće biti rata
a poslije džume da za rat treba dvoje

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:11 

Ja nešto mislim da je tamo i sam Jack razočaran, em što rezultati ne idu na ruku, em što je brojka od 50% stalnog nemoguća, em što pun mu forum kro-četničkih prdonja, koji bace bombu i od straha većina ljudi pobježe glavom bez obzira... Čujem da je i mene pominjao, nekakvog turkmenistanca spominjao... zanimljivo...

Nego, imajući u vidu cjelokupnu situaciju, mislim da mi u RS možemo biti zadovoljni tim prije jer smo koliko toliko onemogućili neprijatelje RS-a da imaju ultra-mega manipulisanje, imali su na nekim mjestima ultra manipulacije, ali kad se sve prebroji, stalnog stanovništva je maksimum 15%, možda i manje.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:12 

Upozorenja: -1
Neboša NS jesi li ti onaj "gulaš" što ga Jack stalno spominje, dupelizac od dudu!? :001_unsure

Stari srbin oficir mama hrvatica pa malo problemi sa identitetom!? :confused1

Ako se sjećam nedavno si nas posjetio i na bosanskehistorije.com ali si brzo odletio. =))

P.S Bale je precijenjen. :D

Čitaj forum.hr. Nema mnogo inf ali je provereno. Pusti me jackabija :smijeh Gulaš i ja pišemo na forum.hr, tu su još i pfc, Lookey... od Srba. Doduše, oni više rade Srbiju, a ja BiH. Ali imamo dudu i ja nešto zajedničko. Obojicu nas Jack najviše mrzi unutar svog naroda :zubati Ja sam se prvi put na hercegbosna.org pominjao kao autor :

http://www.youtube.com/watch?v=7Xs0wuxH7vg

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:14 

storaB je napisao/la:
NebojsaNS je napisao/la:

Pa evo ti dokaz da nismo :

Ja sam tek sad provalio kako se kači slika da se vidi na forumu. (vidi prethodnu stranu) Jbg nema na hr. Dalje, Bošnjo očigledno koristi naprednije programe za crtanje, ja se time ne bavim... Dalje, kako može da se meni ni jednom ne omakne ijekavica, a njemu ekavica?

Ja nisam vlasnik foruma, niti baba Vanga, ali mi nešto miriše čudno, moguće da je u ZV zagušljivo ovih dana...
Apropo ove karte što si postavio, krajnje je nekorektno staviti ime Bos Brod, jer danas se ta opština zove samo Brod. Široki Brijeg si stavio Lištica, Kozarsku Dubicu, Gradišku, Novi Grad si takođe pogrešno napisao, manje opštine u RS ti ne postoje.... :scared

nije blento on ni stavio
čovjek je zelen u crtanju
poupio je nečiju kartu na netu, koja se vrtila, malo prefarbao i ucrtao procente
vidi se da je amater
i PONAVLJAM TI TVOJ JE 100%, bio je i na džekovom forumu pod istimnickom i baniro ga onaj blento

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:14 

NebojsaNS je napisao/la:

Ovo me je strah i da crtam :klanjam

evo ti 10.2021.

Kad se ofarba i pozelene 50-50 opštine zbog trendova... Izgleda blago rečeno strašno.

Ispada da su Srbima u BiH i pored strašnih žrtava rezultati rata čist win.

dudu je napisao/la:
Nebojsa je prekaljeni demograf s forum.hr-a, nemojte odmah napadat. ako se zadrži, doveli smo Balea. :zubati

Jel' on beše autor onog čuda sa Hitlerom i rezultatima popisa? :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:17 

storaB je napisao/la:
Ja nešto mislim da je tamo i sam Jack razočaran, em što rezultati ne idu na ruku, em što je brojka od 50% stalnog nemoguća, em što pun mu forum kro-četničkih prdonja, koji bace bombu i od straha većina ljudi pobježe glavom bez obzira... Čujem da je i mene pominjao, nekakvog turkmenistanca spominjao... zanimljivo...

.

ne kenjaj, TAJ I JESI 100%
mene si pitao za link foruma i ja sam te tamo i uputio, jel tako???

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:18 

Jagnjeca brigada je napisao/la:

Jel' on beše autor onog čuda sa Hitlerom i rezultatima popisa? :zubati

taj je, VAŠ JE čojk 100%, prestanite ga napadat
ja sam taj klip ovdje postavio, on na forum.hr

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:20 

Blento je napisao/la:
NebojsaNS je napisao/la:
@dudu

Hehehe, mi smo uradili segmentaciju za kampanju "Slaži da živiš u Bosni", biće Brčko svetlo pravo :aleale

ono i jeste takvo i bez kampanje

slika

slika

Samo za Blentu Poštara - Bosnaonline!

slika

=)) =)) =))

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:23 

StoraB me je prvi put pominjao kad je nastao onaj sajt statistika.ba, kao nemam pojma... Jer je ispalo da će Bošnjaka biti preko 51%. A ja lupao po opštinama pa kad se sabere.

A što se tiče turkmenistanca, kako je lik uništavao jacka...

Kad mu napiše Jacky i gosn Jack :smijeh :smijeh :smijeh

Ma to je StoraB nema ko drugi biti, i meni je napisao gosn.

Od 200 strana na temu popisa bar je 20 posvećeno njemo :klanjam

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:25 

Blento je napisao/la:
storaB je napisao/la:

.

istina da sam te pitao za link foruma, međutim isto tako tamo nisam još ni slovo napisao... Na kraju krajeva nisam toliki idiot da na tom forumu pišem da sam iz Zvornika, itd, itd...

Ispao si fer i poslao link, ja se reg. i slovo nisam napisao, ali uživam čitajući sadržaje svebošnjačkog radikalizma zabiberenog hladnom optimističkom borbom za 50% uz podršku dijaspore... ;)

Samo sam mislio da je glavni junak tog foruma malo više racionalan i puno više inteligentan, međutim on 50% svojih postova piše o kvalitetu neta, jeftinoći pasulja, raspalim četnicima i banovanjima... Al dobro spomenuo je i mene, moram valjda biti ponosan. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:29 

ne budali, jesmo li razmijenili poslije tvoje prijave kao turkemistanac par PPna ovom forumu gdje si mi sam priznao da si se regostrovao pod tim nickom

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:33 

Blento je napisao/la:
ne budali, jesmo li razmijenili poslije tvoje prijave kao turkemistanac par PPna ovom forumu gdje si mi sam priznao da si se regostrovao pod tim nickom

bošnjo, pogledaj malo pp... ;) Iako nije ni ljudski odavati pp ali ajde,... nađi negdje gdje sam napisao da sam ja taj nick koji se pojavio tamo... Tačno registrovao se, ali ćutim i pratim, poput svih agenata amatera... A na kraju krajeva pojavljuju se zanimljivi ljudi svakoga dana... i Jack je pred samouništenjem, bojim se da ne skoči u Miljacku prije puta u USA, daleko bilo. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:35 

storaB je napisao/la:
Blento je napisao/la:

istina da sam te pitao za link foruma, međutim isto tako tamo nisam još ni slovo napisao... Na kraju krajeva nisam toliki idiot da na tom forumu pišem da sam iz Zvornika, itd, itd...

Ispao si fer i poslao link, ja se reg. i slovo nisam napisao, ali uživam čitajući sadržaje svebošnjačkog radikalizma zabiberenog hladnom optimističkom borbom za 50% uz podršku dijaspore... ;)

Samo sam mislio da je glavni junak tog foruma malo više racionalan i puno više inteligentan, međutim on 50% svojih postova piše o kvalitetu neta, jeftinoći pasulja, raspalim četnicima i banovanjima... Al dobro spomenuo je i mene, moram valjda biti ponosan. :zubati

Među njima? Teeško. Takvog bi spalili na lomači (ne znam kakav je vehabistički obred za takvu jeres, ali nešto slično). Svega 1 dan sam pokušao pisati sa njima. I krenem nešto kako će šta dalje. Oni OK slože se. I dođemo do rezultata. Ispadne da će Bošnjaka rasti tek nešto slabo u udelu do 2031., a bukvalno sam im crtao ko idiotima kako sam to proračunao, i oni se slažu sa ulaznim podacima, slažu sa metodologijom (hoću reći verovatno je ne razumeju, jer je tamo sposobnost izračunavanja procenta ravna najvišem akademskom zvanju). I kad su videli podatke na kraju, odmah paljba :

četničko krme, odmah sam namirisao njegov smrad, umem da prepoznam neprijatelja, podcenjuje naš natalitet :smijeh :smijeh

A iz sociologije je poznato da vođa uvek odražava prosek, tj retko je nadprosečno inteligentan u odnosu na grupu u kojoj se našao. Tako, Jack je njima idealan.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 18:40 

storaB je napisao/la:
Blento je napisao/la:

bošnjo, pogledaj malo pp... ;) Iako nije ni ljudski odavati pp ali ajde,... nađi negdje gdje sam napisao da sam ja taj nick koji se pojavio tamo... Tačno registrovao se, ali ćutim i pratim, poput svih agenata amatera... A na kraju krajeva pojavljuju se zanimljivi ljudi svakoga dana... i Jack je pred samouništenjem, bojim se da ne skoči u Miljacku prije puta u USA, daleko bilo. :zubati

ma boli me kurac ba

nije išo na Miljacku nego na vrelo Bosne, kaže preznojio se :smijeh
možda skoči iz aviona kad se bude vraćo u USA

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 19:35 

e kad bi Jack znao kakav igrokaz se izvodi na njegovom forumu. directed by hb.org. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 19:49 

dudu je napisao/la:
e kad bi Jack znao kakav igrokaz se izvodi na njegovom forumu. directed by hb.org. :zubati

Opali par screenshotova ako ti se da, meni je banirao IP adresu.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:05 

hoćete vi tamo da pišete i onda popijete ban. :) Zato ja samo gledam i ne mogu se čudu načuditi kakvi pacijenti i kakva obmana onih koji su došli uzdajući se u podatke, oni kojima je Jack idol...

Al dobro nije loše, kad bošnje misle da ih ima 1,9 miliona... Što je najbolje, broj Hrvata i Srba zajedno procjenjuju na 1,6 miliona... A najbolje od svega je priča da će nešto učiniti u Srebrenici nakon popisa... Iskreno onaj forum je toliko opuštajući za moje živce da ne mogu vjerovati koliko neracionalnih stvari i želja potkrepljenih tzv. izvorima... Sarajevo 99, Zenica 99, Tuzla 89, Srebrenica 79, Zvornik 35... eh snovi, pusti snovi, samo pusti snovi.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:06 

vi svi radite krucijalne greške. ne možete tamo proći kao Hrvat ili Srbin, ali kao Bošnjak, pa još islamist traješ godinama. da vam budem iskren, ja tamo uvijek budem prvi za da se ustaše i ćetnici baniraju. :zubati

skoro sam do moderatora dogurao. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:06 

U Brčkom Hrvati imaju (skoro) najviše teritorija.

Pored toga, gradonačelnik ovog najvećeg posavskog grada je Hrvat. :001_smile

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:10 

dudu je napisao/la:
vi svi radite krucijalne greške. ne možete tamo proći kao Hrvat ili Srbin, ali kao Bošnjak, pa još islamist traješ godinama. da vam budem iskren, ja tamo uvijek budem prvi za da se ustaše i ćetnici baniraju. :zubati

i posle kažu vi Croati ne znate igrat mimo pravila... :zubati
Što je najgore tamo je najviše onih koji koriste termine šumska, četnitet, a bojim se da među njima najviše cirkuzanata koji i dan danas u kućama drže slike Radovana i Ratka kod ikone.. :aleale DOMINIRAJ! Čekam 31. to je dan kada će minut trajati 120 sekundi. Najjači su mi avatari sa ljiljankam a i gosn Alijom.. eh eh... profesionalnost je odlika velikih. Čestitke.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:21 

pišem po srpski i ne možeš zeznut, na kroatizme su alergični, a novaci uvijek nasjednu. tu sam da uputim na svakog prikrivenog ustašu čim vidim kroatizam. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:31 

NebojsaNS je napisao/la:
Npr. za Fojnicu je jasno da je bilo muljanja sa popisom 1991. (vidi Bakoviće, rubrika ostali).

Da, Bakovići imali 500 Ostalih, mogli bi to bit štićenici Zavoda za mentalce.

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:45 

dudu je napisao/la:

Cela vrhuska je pod prismotrom posle hapsenja nekih istaknutih clanova, ukljucujuci i one koji ih na forumu podsticu na ekstremizam. Neko vreme se Jack bio smirio i zentao je od policije, ali brzo se vratio ekstremnim planovima. Americko drzavljanstvo je glavnog gurua spasilo bajbokane u BiH.

Mislim da ce ta suluda ideja o ukidanju Srpske i velikoj muslimanskoj BiH, tzv. poklapanju, uopste rusenju sistema laznim prijavljivanjem, podmicivanjem, pretnjama.....a u cilju sirenja Bosnjakistana, doziveti svoj kraj upravo na tom brodu ludaka, gde se zapravo i zacela. :zubati

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7151 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 287  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: battle14, crni_bombarder, Komšija Slavko, voldemort i 111 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: