HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 ruj 2026, 12:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7151 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 287  Sljedeća

Na popisu ćete se nacionalno izjasniti kao
Bošnjak 16%  16%  [ 47 ]
Hrvat 49%  49%  [ 145 ]
Srbin 13%  13%  [ 37 ]
Bosanac/Bosanac i Hercegovac 3%  3%  [ 10 ]
Musliman 1%  1%  [ 3 ]
Ostali 1%  1%  [ 4 ]
Neću biti obuhvaćen popisom 16%  16%  [ 48 ]
Ukupno glasova : 294
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Popis stanovništva 2013
PostPostano: 23 lis 2013, 20:47 

želiš reći da će među 10 alijica biti i jedan Franjo među uhićenima? možda da se malo primirim. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 20:58 

dudu je napisao/la:
želiš reći da će među 10 alijica biti i jedan Franjo među uhićenima? možda da se malo primirim. :zubati

Vidju da ti velim :zubati Vec jesi miran. Bar je tako bilo dok sam imao nesto vremena da pratim taj cirkus :tt1

Vrh

PostPostano: 23 lis 2013, 21:10 

Blento je napisao/la:
ti nastavi vjerovat njima
ja ti kažem ja imam SPISAK a ne analizu po broju onih koji su glasali
i to ti je 100% tako
uostalom dao sam ti gore i zvanični spisak POPISNIH naselja gdje se vidi šta je ZASEBNO popisno mjesto, dakle NE ulaze u okviru Jajca kao grada,
ono što nije navedeno kao ZASEBNO naselje, spada u grad Jajce

sam CIK je malo usro i iskomplikovao jer je udrobio u biračka mjesta i birače koji se vode u gradu i birače koji se vode u nekom od vangradskih naselja
tako da su neka od biračkih mjesta sastavljena od gradskog dijela i vangradskog,
ja sam to sve razvrstao i jasno i lijepo naglasio na spisku biračkih mjesta u okviru grada, nisi čitao te stoga ČITAJ još jednom dole na grafikonu gdje piše u zagradi lijepo: (gradski dio)
to znači da postoji u okviru datog biračkog mjesta i vangradski dio koji predstavlja neko od zasebnih naselja
i to su biračka mjesta: Bašćeluci, Katina, Tehnička škola I i Skela
dakle u ta biračka mjesta retaridrani CIK je nadrobio i birače koji se nalaze u gradu i one koji su vangrada u nekom od zasebnih naselja kao što su Carevo Polje, Lučina, Prudi, Vrbica, Rika
jel ti išta jasno ??

slika

A ništa,sačekajmo onda još malo,pa ćemo vidjet sve podatke...Ali stvarno moram reći da su one Jackove gluposti fatalne.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 07:42 

Upozorenja: -2
dudu je napisao/la:
vi svi radite krucijalne greške. ne možete tamo proći kao Hrvat ili Srbin, ali kao Bošnjak, pa još islamist traješ godinama. da vam budem iskren, ja tamo uvijek budem prvi za da se ustaše i ćetnici baniraju. :zubati

skoro sam do moderatora dogurao. :zubati

ne budali
nije jack tako glup,
admini imaju uvid u IP adrese, otkrije te tako lako odakle si
i ovi ovdje znaju uvjek da sam ja ma sa kojim se nikom pojavio, makar stavio ustaša :ohmy

eto ovaj gore ti je pokazo da ga je banovao po IP adresi
tebe pušta, drag si mu, stari jaran :smijeh

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 07:48 

Aragon85 je napisao/la:

A ništa,sačekajmo onda još malo,pa ćemo vidjet sve podatke...Ali stvarno moram reći da su one Jackove gluposti fatalne.

u slučaju Jajca je u pravu
mogao bi odnos biti 55:45 vrlo lako u korist Bošnja
ako ništa drugo kao realan odnos STALNO prisutnih koji se najbolje vidi kroz rezultate izbora
i broj rođene djece koji su su slični na koje sam ja davno ukazivao

slika

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 08:40 

Blento je napisao/la:
Aragon85 je napisao/la:

u slučaju Jajca je u pravu
mogao bi odnos biti 55:45 vrlo lako u korist Bošnja
ako ništa drugo kao realan odnos STALNO prisutnih koji se najbolje vidi kroz rezultate izbora
i broj rođene djece koji su su slični na koje sam ja davno ukazivao

Ma šta vidiš na osnovu rezultata izbora? Da je par stotina D. Vakufljana izvadilo prebivalište u Vincu pa sad D. Vakuf djeluje prazno a Jajce većinski muslimansko. Isto tako, s tim glasačkim popisima se mulja sve u 16, to je javna tajna, a onda ti ideš se referencirat na to.

Od svih parametara, odnos djece u školi je najbolji, s tim da je i on malo varav jer ima Bošnjaka koji idu u hrvatske škole, a valjda ima i obratnih slučajeva.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:15 

Blento je napisao/la:
dudu je napisao/la:
vi svi radite krucijalne greške. ne možete tamo proći kao Hrvat ili Srbin, ali kao Bošnjak, pa još islamist traješ godinama. da vam budem iskren, ja tamo uvijek budem prvi za da se ustaše i ćetnici baniraju. :zubati

skoro sam do moderatora dogurao. :zubati

ne budali
nije jack tako glup,
i ovi ovdje znaju uvjek da sam ja ma sa kojim se nikom pojavio, makar stavio ustaša :ohmy

ajde isprati dvije teme na tom forumu- off topic i upozorenje svima. počeli su jedni druge optuživati da su dudu, nekima su dali i banove pod tom optužbom. =)) tko je tebi kriv, pa nisi čuo za proxy, dolazim iz dijaspore i mjenjam ip-e ko žene. :D uostalom, imam više od jednog aktivnog accounta, tako da ne mogu ništa nego strahovati...ili provjeriti identitet svakog od njih. mogu doduše i mene pitati, skoro svakog znam. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:21 

I Junuz je također u pravu.Nije tog prijavljivanja bilo samo u južnim selima nego i u gradu. Svaki izbori---sva ta južna sela imaju ogromnu izlaznost. Evo npr. zadnji izbori u Lendićima bila izlaznost 78%!!! Kruščica 71%!!! Vinac 60%. Sva tri su čisto muslimanska sela. A npr. u Vukićevcima (čisto hrvatsko selo) izlaznost 41%. Na šta vam to ukazuje? Izbori nisu baš relevantan pokazatelj stanja. No taj slučaj se nije događao samo u Jajcu,nego i u Novom Travniku, te Busovači.U Novom Travniku su bile pritužbe da tamo glasaju Travničani,a u Busovači Kakanjci. Svi ti dijelovi uz rub su jako sumnjivi. Ako se Bošnjaci trude varati u Konjicu (a tamo su iznad 90%) onda znate koliko je sati :kava . Što se tiče djece u školi i ja se slažem da je to dobar pokazatelj stanja.Prije par godina u Jajcu je omjer djece bio po nastavnim programima 59:41.Ali,kad se oduzme onih 50-ak Bošnjaka koji idu npr. u 13. rujan u školu (prosjek je maks. 2 po razredu) dobije se omjer 57:43(Hrv:Boš). Za sadašnje stanje ne znam, to će nam dudu reć kad nađe podatke.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:23 

dudu postaćeš poznatiji od mog sugrađanina drininog vuka koji je na jednom drugom forumu ss.ba činio čuda, za sva vremena, vo vijek i vijekova, amin.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:26 

generalno govoreći, Bošnjaci su se poravnali s nama u Jajcu s djecom u školama. hrvatske škole imaju još toliku prednost da kad oduzmeš bošnjačku djecu u njima imaš praktično egal. to je jasno za šk. god. 2011./12.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:35 

dudu je napisao/la:
generalno govoreći, Bošnjaci su se poravnali s nama u Jajcu s djecom u školama. hrvatske škole imaju još toliku prednost da kad oduzmeš bošnjačku djecu u njima imaš praktično egal. to je jasno za šk. god. 2011./12.

Omjer je bio 1188:1218 (Boš:Hrv) ? Da,oduzimanjem se onda dođe do 50:50. Takvo je vjerojatno stanje i u općini. Ma, Jajce teba pocijepati na 2 dijela i svakom svoje. To je najbolje rješenje. Mi bi dobili hrvatsku općinu Jajce, a Bošnjaci na jugu bi se pripojili Donjem Vakufu. :zivili

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:51 

Aragon85 je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Omjer je bio 1188:1218 (Boš:Hrv) ? Da,oduzimanjem se onda dođe do 50:50. Takvo je vjerojatno stanje i u općini. Ma, Jajce teba pocijepati na 2 dijela i svakom svoje. To je najbolje rješenje. Mi bi dobili hrvatsku općinu Jajce, a Bošnjaci na jugu bi se pripojili Donjem Vakufu. :zivili

Da, to bi bilo najbolje. Sličnu stvar napraviti i u Žepču, Maglaju, NTravniku, Busovači, Fojnici, Uskoplju i Jablanici (možda još malo modificirati granice Konjica) i zaključit stvar (Travnik se, koliko razumijem, već riješio).

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 10:54 

Hrvatsko Jajce je čudo, svi su bili protjerani, RH poticala naseljavanje Jajčana u Glinu i opet situacija po Hrvate odlična.

Mislim da je srednjobosanska hrvatska općina najbliža Zagrebu, bez problema radiš u Zg a vikendom si kući u Jajcu. Još kad mu se dodaju ono selo u RS i Dobretići to je zavidan komad. Stigne se iz Zg dok si rekao keks. Nema razloga ubuduće da i hrvatska politika u BiH bude više jajcoorijentirana, zaslužili su ljudi.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:03 

Jajce je na 250 km od Zagreba, do Banja Luke se dolazi autocestom i onda imaš samo 70-tak km dolinom Vrbasa, za 3 i pol sata laganom vožnjom si u Jajcu.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:12 

dudu je napisao/la:
Blento je napisao/la:

ne budali
nije jack tako glup,

ajde isprati dvije teme na tom forumu- off topic i upozorenje svima. počeli su jedni druge optuživati da su dudu, nekima su dali i banove pod tom optužbom. =)) tko je tebi kriv, pa nisi čuo za proxy, dolazim iz dijaspore i mjenjam ip-e ko žene. :D uostalom, imam više od jednog aktivnog accounta, tako da ne mogu ništa nego strahovati...ili provjeriti identitet svakog od njih. mogu doduše i mene pitati, skoro svakog znam. :zubati

ja, eto ti znaš, meni na forum dolazio jedan VAŠ blento (provaljen na x-sa ) sa moldavskim IP :sega
http://www.bosnaonline.org/forum.php/vi ... =89&t=1111
sa prijetnjom prijave CIA-i :smijeh

i tome se može dohakat, kao što su izgleda i tebi, provalili te
kaže legenda zna i moj klon, te da sam manijak, :smajl034 :rolleyes
nije sklon nasilju, kaže :smijeh

Privitak/ci:
jack.GIF
jack.GIF [ 33.74 KiB | Pogledano 4963 put/a. ]

PostPostano: 24 lis 2013, 11:19 

mogu i tome dohakat, imam dolje u BIH na jednom mjestu bh telekom internet, pa ću pisati samo kad budem dolje, a ispast će da sam Mostarac. :zubati šala mala, ma ne provjerava ti Jack ništa, dvije i pol godine pišem tako, puno više na onom starom forumu, pa nitko nije posumnjao. to bi bilo kao da moderatori na ovom forumu posumnjaju da sam ja recimo Jack i krenu me provjeravati...niđe veze. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:21 

za pohvalu je zamijetiti napredak u tvom BOSANSKOM izričaju
koji si vježbao na dotičnom forumu

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:29 

master mimikrije. imam i jednog klona koji samo citira Kuran, ali njega nisam skoro ni koristio na novom forumu, ali na starom je bio glavni za islamska pitanja, iako je bilo sumnji da je vehabija. :zubati drugi je pak imao zadatak širit paniku oko Mostara i Hercegovine...i tak, dobra zezancija. :D nešto kao stickypond krajina.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:39 

a ja kotiram od manijaka do "druga"
kaže baraž je 31.okotbra, izvlači loptice :smijeh
jebo majku, da ga nema trebalo bi ga izmislit
kome bi se čovjek smijo

Privitak:
jack.GIF
jack.GIF [ 20.83 KiB | Pogledano 4883 put/a. ]

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:46 

dobar je, nema što, zna nasmijati, iako je on većinom mrtav ozbiljan. :D čekam taj 31.10., pripremio sam teku/svesku i zašiljenu olovku, pa da fino usporedimo kad dođu službeni podaci. :zubati

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:47 

dudu je napisao/la:
dobar je, nema što, zna nasmijati, iako je on većinom mrtav ozbiljan. :D čekam taj 31.10., pripremio sam teku/svesku i zašiljenu olovku, pa da fino usporedimo kad dođu službeni podaci. :zubati

"službeni podaci"

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:48 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Hrvatsko Jajce je čudo, svi su bili protjerani, RH poticala naseljavanje Jajčana u Glinu i opet situacija po Hrvate odlična.
Mislim da je srednjobosanska hrvatska općina najbliža Zagrebu, bez problema radiš u Zg a vikendom si kući u Jajcu. Još kad mu se dodaju ono selo u RS i Dobretići to je zavidan komad. Stigne se iz Zg dok si rekao keks. Nema razloga ubuduće da i hrvatska politika u BiH bude više jajcoorijentirana, zaslužili su ljudi.

Liskovica :D
dudu je napisao/la:
Jajce je na 250 km od Zagreba, do Banja Luke se dolazi autocestom i onda imaš samo 70-tak km dolinom Vrbasa, za 3 i pol sata laganom vožnjom si u Jajcu.

A dolina Vrbasa je prekrasna, bio tamo u prvoj polovici ove godine.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:50 

Pa da,recimo moja baba i did su se vratili u Jajce kad su se vodile borbe za Mrkonjić grad iliti Matjaševo.Kuće u našem selu su bile oštećene,pa su se smjestili negdje u gradu. Svi su se imali želju vratiti... Većina Hrvata iz Jajca radi vani ili u drugim općinama, a vikendom su kod kuće...Mi smo Jajce oslobodili i Jajce je naše :herceg_bosna :HercegBosanac

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:53 

Blento je napisao/la:
a ja kotiram od manijaka do "druga"
kaže baraž je 31.okotbra, izvlači loptice :smijeh
jebo majku, da ga nema trebalo bi ga izmislit
kome bi se čovjek smijo

Privitak:
jack.GIF

Meni je on ljudski paradoks. Da se razumijemo sam sam deklarisani nacionalista, ništa protiv ijednog bošnjačkog ili hrvatskog nacionaliste. Jer biti nacionalista uopšte nije ništa negativno, biti šovinista jeste. I tu nastupa glavni junak onog foruma, doza nacionalizma s neizbježnim radikalizmom, a potom i doza straha i strepnje prekrivena velom neargumentovanog optimizma, sve sažeto u lika koji je u dijaspori i koji sebe deklariše borcem, ratnikom bez zaštite, ali sa svojom vojskom... Štaviše, smatram da spada u onu grupu ljudi za koju se kaže "pas koji laje ne ujeda". Kako god, njegovo ponašanje zaslužuje analizu kvalitetnog psihologa, jer nije zlonamjeran toliko, koliko još uvijek neadekvatno racionalan i inteligentan.

Vrh

PostPostano: 24 lis 2013, 11:57 

Aragon85 je napisao/la:

Pa da,recimo moja baba i did su se vratili u Jajce kad su se vodile borbe za Mrkonjić grad iliti Matjaševo.Kuće u našem selu su bile oštećene,pa su se smjestili negdje u gradu. Svi su se imali želju vratiti... Većina Hrvata iz Jajca radi vani ili u drugim općinama, a vikendom su kod kuće...Mi smo Jajce oslobodili i Jajce je naše :herceg_bosna :HercegBosanac

:zivili
Šteta što nam i Matjaševo nije ostalo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7151 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 287  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Naša Kvačica, sejdo.komsoglu i 101 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: