HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 01 vel 2025, 00:49.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 93 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Za novi rat spremno 370 000 državljana BiH
PostPostano: 10 stu 2013, 00:09 

Biće rata...
Samo ovaj put na višem nivou. S jedne strane Srbija, Srpska, Makedonija, Grčka i Rusija, s druge strane Turska Albanija, Federacija, turski dio Kipra.. samo polako...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 00:19 

storaB je napisao/la:
Biće rata...
Samo ovaj put na višem nivou. S jedne strane Srbija, Srpska, Makedonija, Grčka i Rusija, s druge strane Turska Albanija, Federacija, turski dio Kipra.. samo polako...

Mislis na treci Svjetski, ili sta ?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 00:21 

Ne na treći svjetski, na rat ovih prostora, rat dvije religije, rat dva mentaliteta i rat s dva igrača... Puno je tu nerješenih stvari... Teška vremena će tek doći, pobjeći će samo ko će to finansijski moći, svi ostali će gadno proći ukoliko ne uspiju pobjeći...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 00:32 

storaB je napisao/la:
Ne na treći svjetski, na rat ovih prostora, rat dvije religije, rat dva mentaliteta i rat s dva igrača... Puno je tu nerješenih stvari... Teška vremena će tek doći, pobjeći će samo ko će to finansijski moći, svi ostali će gadno proći ukoliko ne uspiju pobjeći...

Ako do ovoga dodje o cemu ti predvidjas, nema druge nego da se zavrsi u trecem Svejtskom ratu.
Vise mi ovo lici na Nostradamusova prorocanstva, jedno(slucajno) pogodi i 100 promasi.
Navedi razloge zasto bi Turska ratovala protiv Rusije, i obrazlozi kako bi bili moguce da se u taj rat ne upetlja dvadesetak ili cak jos vise drzava, bez ovih sto si vec naveo.
Znaci treci Svjetski !

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 00:44 

kamikaza1 je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Ako do ovoga dodje o cemu ti predvidjas, nema druge nego da se zavrsi u trecem Svejtskom ratu.
Vise mi ovo lici na Nostradamusova prorocanstva, jedno(slucajno) pogodi i 100 promasi.
Navedi razloge zasto bi Turska ratovala protiv Rusije, i obrazlozi kako bi bili moguce da se u taj rat ne upetlja dvadesetak ili cak jos vise drzava, bez ovih sto si vec naveo.
Znaci treci Svjetski !

Pusti lupetanja.Mi imamo rat na duhovnom polju,pogledaj samo kako frca zlo,nesnošljivost,netolerancija,arogancija,oholost na forumu npr.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 12:11 

kamikaza1 je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Znaci treci Svjetski !

Sve je to uzročno posljedično! Danas imaš područja poput Republike Srpske, poput Kosova i Metohije, poput Sandžaka, dijelova Crne Gore, velikih dijelova Makedonije, dijelova Grčke, dijelova Kipra, dijelova Turske, pa i dijelova Rusije koji žele samoopredjeljenje ili ne priznaju simbole određene državu, vlast i hoće nezavisnost ili izaći iz zajednice u kojoj su. Sukob je neminovan, Prva meta će biti dijelovi Kipra na jednom dijelu, a na drugom dijelovi Makedonije, gdje će Šiptari pokušati nadograditi projekat velike Albanije, u sve će se prvo umješati Turska koja će imat saveznika u Šiptarima da zajedno završe sa Grčkom, na sve to se mješa Rusija i događa se ogroman ratni sukob, iz kog će Rusi i njihovi saveznici jednom za svagda rješiti mnogobrojna pitanja kako na Balkanu tako i šire, a američki projekat stvaranja Velike Albanije slomiti za sve vremena. Hrvati kao najbliže komšije će ostati neumješani i van sukoba, svi ostali će itekako biti u sukobu i imati žrtve, ali kažem na kraju će se slaviti slom ideje Velika Albanija i ideje Velika Turska. Biće to teška vremena, ali vremena koja su pred nama i koja nisu toliko daleko... (nisam Nostradamus ali daleko vjerujem u ovakav ishod koji je spominjao i jedan vladika u svojoj knjizi pisanoj daleko prije bombardovanja Srbija, sve što je on pisao se dogodilo u narednih 14 godina, iako je pisao prije 99te)

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 12:24 

Oklen tebi ideja da bi Rusi ratovali zbog Grka?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 13:03 

Malo dublje pogledaj... Cijeli Balkan = Turska (dobro izuzmimo Hrvatsku iz toga)!!! To Rusiji nikako ne odgovara, a imati pravoslavnu braću kao robove je još gora stvar, imajući u vidu da su ta pravoslavna braća vijekovima jedini iskreni ruski prijatelji još teža okolnost.. Ja to svoje mišljenje dajem isključivo na osnovu knjiga koje sam pročitao među kojima je i pomenuti vladika koji je do sada pogodio apsolutno sve,ali apsolutno! Nažalost po njegovom proročanstvu ili kako već to nazvati, srpskom narodu se ne piše nikako dobro u narednih nekoliko godina, biće gore nego i u jednom ratu, muka i patnja, stradanja i glad ojačaće i probudiće svijest kod jednog naroda, posle ogromne muke, stradanja i patnje taj narod će zauzvrat dobiti sve što mu je oteto i jednom zauvijek živjeti u slobodi, u slobodi će živjeti svaki čovjek... To je ono u šta zaista vjerujem (bez obzira što će me neko nazvati ludakom, baba Vangom, Kleopatrom i Vidovitom Zorkom)...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 14:24 

OK, blagorečeno pričaš gluposti, i Albanija i Grčka i Turska su NATO članice i doslovno nesmiju ni prdnuti na vojnom planu ako im SAD to ne dopusti, jednako vrijedi i za RH (te Mađarsku, Bugarsku i Rumunjsku od zemalja iz bliže regije), a kamoli još da krenu jedni na druge.

Od zemalja koje nisu u NATO savezu, dakle redom BiH, Srbija, Crna Gora, Kosovo, Makedonija, niti jedna nema ni želje, ni volje/motiva, a bogami niti vojne moći krenuti jedna na drugu.

A od kritičnih, neriješenih međuetničkih pitanja na tom području su redom odnosi Makedonaca i albanske manjine u Makedoniji, Albanaca i srpske manjine na Kosovu, te najzad ravnopravnost i teritorijalna raspodjela između 3 konstitutivna naroda u BiH (Bošnjaka, Srba i Hrvata).

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 15:37 

Storaaa... legendo :klanjam :klanjam :klanjam

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 16:22 

storaB je napisao/la:
Malo dublje pogledaj... Cijeli Balkan = Turska (dobro izuzmimo Hrvatsku iz toga)!!! To Rusiji nikako ne odgovara, a imati pravoslavnu braću kao robove je još gora stvar, imajući u vidu da su ta pravoslavna braća vijekovima jedini iskreni ruski prijatelji još teža okolnost.. Ja to svoje mišljenje dajem isključivo na osnovu knjiga koje sam pročitao među kojima je i pomenuti vladika koji je do sada pogodio apsolutno sve,ali apsolutno! Nažalost po njegovom proročanstvu ili kako već to nazvati, srpskom narodu se ne piše nikako dobro u narednih nekoliko godina, biće gore nego i u jednom ratu, muka i patnja, stradanja i glad ojačaće i probudiće svijest kod jednog naroda, posle ogromne muke, stradanja i patnje taj narod će zauzvrat dobiti sve što mu je oteto i jednom zauvijek živjeti u slobodi, u slobodi će živjeti svaki čovjek... To je ono u šta zaista vjerujem (bez obzira što će me neko nazvati ludakom, baba Vangom, Kleopatrom i Vidovitom Zorkom)...

Čim si se registrirao na ovaj Forum prepoznala sam nevidjeni talent :clap

Jesi razmišljao da postaneš politički analitičar za Ballkan a bogami i šire?
Nemoj tratiti vrijeme na sport. Tvoj potencial je neupitan.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 17:24 

Znači pokreće se tursko grčki rat i on se lagano širi sve do Rusa a onda nastupa SAD i Kina a bogami i Al qaeda.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 17:28 

o grčko-turskom ratu, a potom rusko-turskom proriču gotovo svi pravoslavni monasi koji imaju nekakve vizije budućnosti. zanimljivo bi bilo informirat se malo više na tu temu.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 17:56 

dudu je napisao/la:
o grčko-turskom ratu, a potom rusko-turskom proriču gotovo svi pravoslavni monasi koji imaju nekakve vizije budućnosti. zanimljivo bi bilo informirat se malo više na tu temu.

Proročanstvo grčkog monaha Josipa:

Citat:
- The Third World War will start with the conflict between Turkey and Greece.

- Jewish masons who are rulers over USA and European Union will force Turkish people into the war against Greece.

- In spite of Greek tremendous courage and resistance, Turkish attack will be devastating. Lots of Greeks and lots of their Russian and Serbian brothers in Christ who will volunteer to help Greeks will be dead.

- Turkey will charge deep inside Greece and will concur the most of the Greek territory.

- At the beginning, NATO and USA will not interfere into this conflict directly, but will give silent support for everything Turks do instead.

- The time will come that the world will think Greek people will vanish.

- A moment before it will be almost certain to happen, mighty Russia opens its cards in protection of Greek people and Orthodox Christianity. This takes everyone by surprise. Russian nukes are launched to Turkey.

- Darkness is covering Balkan peninsula and Near East. The World we know cease to exist again.

- At this point USA and EU join Turkey (or what's left of it) and declare global war against Russia and Greece.

- Vatican and the Holy Chair will announce Holy War against "schismatic" Orthodoxy.

- The war will be horrible. Burning people will fall from the sky.

- USA will suffer terrible defeat and will "blow up like balloon" (for whatever it means).

- Roman Catholic Church will never be able to return back to the positions it has today. Not even close. Its influence will be next to nothing.

- Russians will enter Constantinople, establish their own governor, but will give it all to Greeks later on green table.

- Greeks will hesitate to accept new territories at the start, but will accept them later and will rule over what used to be Turkish capital. Greeks will return to Constantinopolis 600 years after leaving it, as monk said.

- One third of Turks will lose their lives, one third will accept Orthodox Christianity and one third will move to live in "some deserts".

- Armenia will get its lands back.

- Kurd people will establish their own country.

http://doomsday-prophecies.blogspot.com/2009/02/greek-monk-prophecy-third-world-war.html

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 17:57 

storaB je napisao/la:
Malo dublje pogledaj... Cijeli Balkan = Turska (dobro izuzmimo Hrvatsku iz toga)!!! To Rusiji nikako ne odgovara, a imati pravoslavnu braću kao robove je još gora stvar, imajući u vidu da su ta pravoslavna braća vijekovima jedini iskreni ruski prijatelji još teža okolnost.. Ja to svoje mišljenje dajem isključivo na osnovu knjiga koje sam pročitao među kojima je i pomenuti vladika koji je do sada pogodio apsolutno sve,ali apsolutno!

Ovo što si dosad naveo već je bilo i desilo se. Cijeli Balkan (a i šire) je već bio Turska (bio i nikad više ne ponovilo se, barem ne u imperijalističkom smislu).

storaB je napisao/la:
Nažalost po njegovom proročanstvu ili kako već to nazvati, srpskom narodu se ne piše nikako dobro u narednih nekoliko godina, biće gore nego i u jednom ratu, muka i patnja, stradanja i glad ojačaće i probudiće svijest kod jednog naroda, posle ogromne muke, stradanja i patnje taj narod će zauzvrat dobiti sve što mu je oteto i jednom zauvijek živjeti u slobodi, u slobodi će živjeti svaki čovjek... To je ono u šta zaista vjerujem (bez obzira što će me neko nazvati ludakom, baba Vangom, Kleopatrom i Vidovitom Zorkom)...

Što se tiče muke, patnje i gladi koji slijede u narednih nekoliko godina to se upravo sada dešava uporedo sa približavanjem EU, a najgore tek dolazi kada zarad ulaska u istu i ono malo privrede što je uspjelo da preživi postaće dio istorije.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:04 

Monah Josip (Christos Bairaktaris/Χρήστος Μπαϊρακτάρης) maše barjakom pilotu grčkog F-4 :zubati
slika
http://www.johnsanidopoulos.com/2011/02/monk-joseph-athonite-protector-of-greek.html

Monah Josip, "prorok"
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eCs0LZil6Ac[/youtube]
http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/archive.cgi/read/255194

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:08 

dudu je napisao/la:

Svakako lijep narodni folklor no nikakvo proročanstvo. Recimo ovo proročanstvo što je Glazbenik stavio je van svake pameti te se da primijetiti da dio tih istih predstavlja wannabe najbolje situacije za naciju iz koje dotični monah potječe.

K tome ne znam što ste se nadovezali na Grke i Ruse, no podsjetit ću vas da je Grčka članica NATO saveza, a o odnosu potonjeg i Rusije vam ne trebam pričati.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:09 

i ova opcija 1/3 ubiti, 1/3 pokrstiti i 1/3 protjerati zvuči mi poznato odnekud. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:09 

Ja sam vjerovao da će moj stav na ovoj temi biti ismijavan... Ok opraštam svima koji ga shvatili onako neozbiljno....
Sve što je vladika rekao se desilo, ali doslovno sve.... Vidim većina se poziva na to da su neke zemlje članice NATO i raznorazne druge priče,to nema nikakve veze... Ja sam jedan od onih koji su potpuno svjesni da je sva vladikina priča (Teodosije) sasvim realna i opravdana, samo polako... Srpskom rodu prijeti prava propast uskoro, ali iz te propasti će po prvi put izaći jači i konačno slobodan... I da srpski neprijtelji, konkretno muslimani i šiptari će doživjeti satisfakciju na kratak rok... Sam rat neće trajati dugo, štaviše, biće okrutnih scena nasilja i zločina, od Srba će biti očišćen dobar dio Srbije, srpski narod će se među sobom podjeliti, dok će se neprijatelji ujediniti, srpski narod će doživjeti golgotu veću nego u 2SR, ali ako je za utjehu svi oni koji duhovno budu jaki i nacionalno svjesni će preživjeti... Posle tog rata ništa više neće biti isto, a tamo gdje su najveće srpske pravoslavne svetinje će ponovo biti oslobođene... A sada se slobodno nastavite smijati, ne prosipam ja neku pesimističku priču sa happy endom, pričam o onome o čemu je vladika ispisao stotine stranica,a sve što je do sada napisao se obistinilo, štaviše praktično po datumu tačno.... Nimalo se ne radujem scenariju koji bi se mogao desiti... jer je užasan, ali krajnja cijena tog scenarija je sloboda za vijek i vijekova..

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:11 

dudu je napisao/la:
i ova opcija 1/3 ubiti, 1/3 pokrstiti i 1/3 protjerati zvuči mi poznato odnekud. :zubati

Konstantin P. Pobjedonoscev ima autorska prava na rečenicu o trećinama.
http://en.wikipedia.org/wiki/Konstantin_Pobedonostsev

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:13 

pa daj stavi ukratko što je sve napisao i to od recentne prošlosti, pa nadalje.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:15 

storaB je napisao/la:
Ja sam jedan od onih koji su potpuno svjesni da je sva vladikina priča (Teodosije) sasvim realna i opravdana, samo polako...

Koji vladika Teodosije je u pitanju? Vladika Tedosije (Šibalić), episkop raško-prizrenski, ili netko drugi?

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:19 

dudu je napisao/la:

Pa to mi je upravo upalo u oko kada sam čitao "proročanstvo" .

Na stranu toga, stora nikad ne bih ismijavao nečiji stav o ovakvim stvarima, no defetizam i determinizam nisu dobar odgovor na prijetnje.

To moj je, moj je dom!

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:33 

dudu je napisao/la:

Ne mogu ti postavljati klip jer je na ćirilici pa dosta neće razumjeti, evo par ključnih segmenata o kojima vladika Tadej Vitovnički daleko prije 2005 govori:

- Šiptari će proglasiti nezavisno Kosovo, ali to će biti protivpravno i bitno je da srpski političari to nikad ne potpišu.

- Srbija će se osloboditi i DOS vladara

- I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti

- Američka vojska će se nakon tog progona povući sa Kosmeta

- Srbi će osloboditi svoju vjekovnu kolijevku i nijednoga Šiptara tamo više neće biti.

- Crna Gora će se odcijepiti i postati nezavisna. (od Srbije)

- Udar na srpski jezik i SPC u CG će biti silan, bezbožna vlast će udariti i na srpsku crkvu (to se već godinama indirektno događa Miraš i ostail mu izdajnici to čine, na svu sreću imaju 5k-10k pristalica samo)

- U Crnoj Gori će izbiti građanski rat, težak i krvoločan, a sve će se prenijeti i na rat sa Šiptarima.

- Svom učeniku je rekao da ne kupuje stan u Nikšiću jer će CG postati nezavisna (sva ova njegova proročanstva su se desila prije 2000te)

- Posle svih stradanja srpskog naroda, srpski narod će konačno izaći kao pobjednik.

- Najveći udar biće na SPC i na Cetinjsku Mitropoliju.

- Crnu Goru će miriti ljudi iz Srbije, ona će na kraju ponovo ući u sastav srpske države

- Mila Đukanovića će ubiti sami Crnogorci, a u građanskom ratu u CG će biti puno žrtava.

- Šiptari će napasti Crnu Goru, stradanja će biti ogromna.

- Amerika će slabiti u svakom segmentu borbe za prevlast, a to slabljenje biće i slabljenje šiptarske nacije.

- Srbi će se vratiti Bogu tek posle ogromnih stradanja, Zapad će ponovo vojno ratovati protiv Srbije i njenog naroda.

- Vojvodina će krenuti putem separatizma i da će uz pomoć Zapada u Vojvodini i Beogradu biti najteže,a najsigurnije u Centralnoj Srbiji.

- Srbima u RS neće biti puno lakše, ali će se i oni nakon oslobađanja Vojvodine, Kosmeta i CG priključiti zajedničkoj srpskoj državi, nakon ogromnih stradanja.

- Zapadom vlada Satana, najviše napadaju narode u kojima se najviše odvija Sveta Liturgija, a to su upravo Srbija i Rusija.

Ovo je samo nešto od onoga što je starac Tadej govorio,a upokojio se 2004. godine... Čitao sam još neka proročanstva srpskih vladika i vjernika, ne mogu se svima sjetiti imena...

Vrh

PostPostano: 10 stu 2013, 18:37 

storaB je napisao/la:
dudu je napisao/la:

Ne mogu ti postavljati klip jer je na ćirilici pa dosta neće razumjeti, evo par ključnih segmenata o kojima vladika Tadej Vitovnički daleko prije 2005 govori:

Ovo je samo nešto od onoga što je starac Tadej govorio,a upokojio se 2004. godine... Čitao sam još neka proročanstva srpskih vladika i vjernika, ne mogu se svima sjetiti imena...

Starac Tadej Vitovnički (1914.-2003.)
slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 93 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: