|
|
Stranica: 156/287.
|
[ 7151 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:09 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 13:46 Postovi: 8208 Lokacija: Republic of Srpska
|
Ko drugi nego ja je napisao/la: Dudu, gdje Dudu? Dudek jesi tu? Jajce(Jack)Bosnjaci 17 500 Hrvati 12 200 Srbi 700 Bosanski 17 800 Hrvatski 12 200 Srpski 650 Islamska 17 300 Katolicka 12 100 Pravoslavna 620 U samom gradu popisano 9750 i to Bosnjaka 5000 Hrvata 4300 Srba 450 U Bulicima popisano 400 Bosnjaka i 380 Hrvata,u D.Bespelju popisano 320 Bosnjaka i 290 Hrvata,G.Bespelj popisano 220 Bosnjak i 180 Hrvata,Barevo 510 Bosnjak i 340 Hrvata i 15 Srba,Cvitovici 120 Bosnjaka i 67 Hrvata,Kupresani 550 Bosnjaka i 210 Hrvata te 40 Roma(dio Roma se izjasnio kao Bosnjaci),Ipota 300 Bosnjaka,Krezluk 17 Bosnjak Ah, da.U Samom gradu Jajcu.Ima i par stotina Roma, ali opet smo vecina u odnosu na popisane Hrvate.  Jel to onaj što je tvrdio da je u Zvorniku popisano 21 hiljadu Bošnjaka... 
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:17 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22090 Lokacija: među zvijezdama
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kako SDS dovozi autobuse u Vukovar, tako će mozda i SDA sutra dovoziti u Banjaluku ili Derventu.
I to opet nema veze s popisom stanovništva. Kako nema? Ako nepucate brojku kako ćete se prestaviti kao pozeljan koalicioni partner vladajućim strankama u RS-u? 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Bona te stvari moraš držati tajnim i dijeliti između vas tamo. Nisu Srbi i Hrvati Mujage.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:19 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 12:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: I to opet nema veze s popisom stanovništva.
Kako nema? Ako nepucate brojku kako ćete se prestaviti kao pozeljan koalicioni partner vladajućim strankama u RS-u?  Pa znaju Srbi koliko je zbilja Bošnjaka u RS, koliko je glasalo na svim izborima od rata naovamo, koliko je dolazilo autobusima itd. To sve skupa nema veze s fiktivno popisanim stanovnicima. Fantazirate, gospođice emt. 
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:24 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Kako nema? Ako nepucate brojku kako ćete se prestaviti kao pozeljan koalicioni partner vladajućim strankama u RS-u?  Pa znaju Srbi koliko je zbilja Bošnjaka u RS, koliko je glasalo na svim izborima od rata naovamo, koliko je dolazilo autobusima itd. To sve skupa nema veze s fiktivno popisanim stanovnicima. Fantazirate, gospođice emt.  Pa znate i bi koliko je zbilja Srba u Vukovaru pa osvanuše dvojezične ploče. Kao što rekoh pocjenjujete taj stranački inzenjering SDA. Bitno je biti Bošnjak i sl. Hoće kolač u RS-u. Dobiće nešto, a ovo je faza 1 plana. Vidjećete.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Kakve veze imaju izbori i popis stanovništva? Tko je prijavljen i ima interes glasati, taj glasa u RS već godinama. To su dvije različite stvari.
Kako SDS dovozi autobuse u Vukovar, tako će mozda i SDA sutra dovoziti u Banjaluku ili Derventu. Koji SDS? Imate li vi pojma da SDS-a u Hrvatskoj nema od 1995.? I znate li da se SDS (pretpostavljam da ste mislili na SDSS) ne bavi takvim rabotama, već SDP. SDS dobije kapak 25 000 glasova svega, što će im autobusi kada imaju osigurane zastupnike kako-tako (manjinska kvota).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108291 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Nekad stvarno žalim ove muslimane. A znam da ne bi trebao i smio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa znaju Srbi koliko je zbilja Bošnjaka u RS, koliko je glasalo na svim izborima od rata naovamo, koliko je dolazilo autobusima itd. To sve skupa nema veze s fiktivno popisanim stanovnicima. Fantazirate, gospođice emt.  Pa znate i bi koliko je zbilja Srba u Vukovaru pa osvanuše dvojezične ploče. Kao što rekoh pocjenjujete taj stranački inzenjering SDA. Bitno je biti Bošnjak i sl. Hoće kolač u RS-u. Dobiće nešto, a ovo je faza 1 plana. Vidjećete. A šta, da se Srbi boje latiničnih ploča u RS-u? Spomenušte gore nekakva jezična prava Bošnjaka u školama ako ih bude puno na popisu. To sa zdravom logikom i nema veze, jer će se gledat broj učenika. Sudeći po slaboj obrazovanosti muslimana, vjerojatno imate u vidu slat penzionere da dobijete to pravo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:31 |
|
|
BBC je napisao/la: Nekad stvarno žalim ove muslimane. A znam da ne bi trebao i smio. To se zove ljudskost, a mi jesmo ljudi, kršćani, na kraju krajeva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa znaju Srbi koliko je zbilja Bošnjaka u RS, koliko je glasalo na svim izborima od rata naovamo, koliko je dolazilo autobusima itd. To sve skupa nema veze s fiktivno popisanim stanovnicima. Fantazirate, gospođice emt.  Pa znate i bi koliko je zbilja Srba u Vukovaru pa osvanuše dvojezične ploče. Kao što rekoh pocjenjujete taj stranački inzenjering SDA. Bitno je biti Bošnjak i sl. Hoće kolač u RS-u. Dobiće nešto, a ovo je faza 1 plana. Vidjećete. Autobusni Srbi u Vukovaru su glasali za SDP, a ne za SDSS (to mi se nije dalo pisati gore), kao što mogu i u RS za koga god hoće i to, po n-ti put, nema veze s popisom stanovništva. Dvojezične table postoje zbog propisa koji se referiraju na postotak stanovništva koji se utvrđuje popisom, što je problematika koja nema dodirnih točaka s RS. Ovim pokušajima da opravdate vlastito miješanje popisa stanovništva i biračkih popisa se samo još dublje zakapate pa preporučujem da stanete dok još možete. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:35 |
|
|
Tuta je napisao/la: BBC je napisao/la: Nekad stvarno žalim ove muslimane. A znam da ne bi trebao i smio. To se zove ljudskost, a mi jesmo ljudi, kršćani, na kraju krajeva. Zalite sebe ne rasipajte kršćansku sućut na mene. Ne vrijedi.  Razmnozavajte se ako ništa do 2021. Pupovac je za mene SDS-ovac  Srbi su manjina u RS a Bošnjaci konstitutivan narod. 200k biračkog tijela nije za odbaciti.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:37 |
|
|
|
Ova rasprava je zapravo vrlo indikativna. Sad smo na primjeru uvidjeli da Bošnjaci zbilja misle da su birački popisi i popis stanovništva ista stvar.
Što reći, koju posluku porati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:41 |
|
|
SDB je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa znate i bi koliko je zbilja Srba u Vukovaru pa osvanuše dvojezične ploče. Kao što rekoh pocjenjujete taj stranački inzenjering SDA. Bitno je biti Bošnjak i sl.
Hoće kolač u RS-u. Dobiće nešto, a ovo je faza 1 plana. Vidjećete.
Autobusni Srbi u Vukovaru su glasali za SDP, a ne za SDSS (to mi se nije dalo pisati gore), kao što mogu i u RS za koga god hoće i to, po n-ti put, nema veze s popisom stanovništva. Dvojezične table postoje zbog propisa koji se referiraju na postotak stanovništva koji se utvrđuje popisom, što je problematika koja nema dodirnih točaka s RS. Ovim pokušajima da opravdate vlastito miješanje popisa stanovništva i biračkih popisa se samo još dublje zakapate pa preporučujem da stanete dok još možete.  Nisam ništa pomiješala. Naprotiv. Mogli bi isto tako autobusi Bošnjaka glasati za SNSD ili SDS. Rekoh taj cijeli izborni inzenjering ne moze biti bez ilakve osnove od SDA. Srbi su nacionalna manjina u HR Bošnjaci konstitutivan narod, pa samim time mislim da će SDA ići na opciju da sebe prestavi na nivou entiteta kao političku opciju. No i da ne idu, nešto se dešava vjerujte.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:44 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Autobusni Srbi u Vukovaru su glasali za SDP, a ne za SDSS (to mi se nije dalo pisati gore), kao što mogu i u RS za koga god hoće i to, po n-ti put, nema veze s popisom stanovništva. Dvojezične table postoje zbog propisa koji se referiraju na postotak stanovništva koji se utvrđuje popisom, što je problematika koja nema dodirnih točaka s RS. Ovim pokušajima da opravdate vlastito miješanje popisa stanovništva i biračkih popisa se samo još dublje zakapate pa preporučujem da stanete dok još možete.  Nisam ništa pomiješala. Naprotiv. Mogli bi isto tako autobusi Bošnjaka glasati za SNSD ili SDS. Rekoh taj cijeli izborni inzenjering ne moze biti bez ilakve osnove od SDA. Srbi su nacionalna manjina u HR Bošnjaci konstitutivan narod, pa samim time mislim da će SDA ići na opciju da sebe prestavi na nivou entiteta kao političku opciju. No i da ne idu, nešto se dešava vjerujte. I po ne znam koji put, to nema veze s popisom stanovništva. Iste mogućnosti su imali sve ove godine do danas...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tuta
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:45 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Tuta je napisao/la: To se zove ljudskost, a mi jesmo ljudi, kršćani, na kraju krajeva.
Zalite sebe ne rasipajte kršćansku sućut na mene. Ne vrijedi.  Razmnozavajte se ako ništa do 2021. Pupovac je za mene SDS-ovac  Srbi su manjina u RS a Bošnjaci konstitutivan narod. 200k biračkog tijela nije za odbaciti. Ajde ti lezi i odmori. Pobrkao/la si ti nešto... Srbi manjina u RS, a Bošnjaci konstitutivni... pa SDS/SDSS, Pupovac onda u SDS-u... nisam ni ja najbolji danas, gadno vrijeme je vani.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:46 |
|
|
Išli su gospodine SDB na 100% BiH  Pokopali su snove i ljudske zivote.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:51 |
|
|
Tuta je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zalite sebe ne rasipajte kršćansku sućut na mene. Ne vrijedi.  Razmnozavajte se ako ništa do 2021. Pupovac je za mene SDS-ovac  Srbi su manjina u RS a Bošnjaci konstitutivan narod. 200k biračkog tijela nije za odbaciti. Ajde ti lezi i odmori. Pobrkao/la si ti nešto... Srbi manjina u RS, a Bošnjaci konstitutivni... pa SDS/SDSS, Pupovac onda u SDS-u... nisam ni ja najbolji danas, gadno vrijeme je vani. Greška. Srbi su manjina ( nacionalna) u RH.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Tuta je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Zalite sebe ne rasipajte kršćansku sućut na mene. Ne vrijedi.  Razmnozavajte se ako ništa do 2021. Pupovac je za mene SDS-ovac  Srbi su manjina u RS a Bošnjaci konstitutivan narod. 200k biračkog tijela nije za odbaciti. Ajde ti lezi i odmori. Pobrkao/la si ti nešto... Srbi manjina u RS, a Bošnjaci konstitutivni... pa SDS/SDSS, Pupovac onda u SDS-u... nisam ni ja najbolji danas, gadno vrijeme je vani. Greška. Srbi su manjina ( nacionalna) u RH.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Išli su gospodine SDB na 100% BiH  Pokopali su snove i ljudske zivote. I tata bi sine, reče Aljo sinu Bakiru. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:54 |
|
|
|
Sad je bitna Veličina Kolača u RS-u. Zato vam kazem frizuraju cifre da bi se prikazali kao dobri koalicioni partneri.
Mi mozemo u SDA dignuti 200k Bošnjaka na popis, isto tako 150k će glasati.
Nema više snova o 100% BiH.
Sad je grabez za vlast.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 18:59 |
|
|
Opet. Srbi znaju koliko Bošnjaka može glasati u RS, a to je isti onaj broj koji su bošnjačke strane uspijevale mobilizirati na svim izborima PRIJE popisa stanovništva. Kako će na to utjecati fiktivno popisani Mujo iz Stockholma koji u BiH dođe jednom u dvije godine, stvarno ne znam. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 19:19 |
|
|
SDB je napisao/la: Opet. Srbi znaju koliko Bošnjaka može glasati u RS, a to je isti onaj broj koji su bošnjačke strane uspijevale mobilizirati na svim izborima PRIJE popisa stanovništva. Kako će na to utjecati fiktivno popisani Mujo iz Stockholma koji u BiH dođe jednom u dvije godine, stvarno ne znam.  Pa ovo je najbolji način da se pokaze koliko SDA moze mobilizirati bošnjačkog glasačkog tijela. Kako je Mujo došao na popis, doće i na izbore kad mu hodza u dzematu objasni ( SWE) da je to zbog Boš.nacionalnog interesa  Kako popis nije svaki mjesec, tako nisu ni izbori 
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SDB
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 19:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: SDB je napisao/la: Opet. Srbi znaju koliko Bošnjaka može glasati u RS, a to je isti onaj broj koji su bošnjačke strane uspijevale mobilizirati na svim izborima PRIJE popisa stanovništva. Kako će na to utjecati fiktivno popisani Mujo iz Stockholma koji u BiH dođe jednom u dvije godine, stvarno ne znam.  Pa ovo je najbolji način da se pokaze koliko SDA moze mobilizirati bošnjačkog glasačkog tijela. Kako je Mujo došao na popis, doće i na izbore kad mu hodza u dzematu objasni ( SWE) da je to zbog Boš.nacionalnog interesa  Kako popis nije svaki mjesec, tako nisu ni izbori  Kako ih onda nisu uspjeli mobilizirati za izbore sve ove godine? Osim toga, popis je jednom u 10 godina, izbori su puno češće. Vi Bošnjaci se stvarno držite zubima za zrak. Srbi 1989. su prema vama male bebe...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Popis stanovništva 2013 Postano: 12 stu 2013, 19:33 |
|
|
|
Pa mislili su da će USA ili Evropa ukinuti RS čarobnim štapićem.
Konačno Sulji došlo do mozga a i Bakiru da neće.
Pa daj da izvuku što mogu sad.
Pa što VI mislite čemu ova cijela strka oko popisa ako nije to u pitanju?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|