HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 06 ožu 2025, 21:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd!
PostPostano: 13 stu 2013, 21:43 

Poruka od prijatelja:

Citat:
Haha, vidi ovih islamofašističkih paćenika :D Rijetko kada pogledam pod 'ostali' u privatnim porukama, i sada vidim tamo neke islamske pičkice šalju poruke.. Nisam se odavno ovako nasmijao :D

--------------------------------

Citat:
Ja Sam Bosanac
Bosna i Bosanski Muslimani dolaze

Citat:
Ja Sam Bosanac
bosnjacka bih, ti van

Citat:
Bosna Bosna
bosnjacka bih

:smijeh

-------------------------------

Pošto su te pičkice redovni čitatelji ovog foruma, pozivamo ih na megdan, neka se jave ljudima svojim imenom i prezimenom ako smiju, a ako ne, onda su prave baljege :D

PS ovo je trebalo pod Humor :D

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd!
PostPostano: 13 stu 2013, 21:53 

Nisu oni nikakvi fašisti, to su klasični islamisti. Njima je islam dovoljan kao ideologija koja je istovetna fašizmu.

Vrh

Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd!
PostPostano: 13 stu 2013, 22:01 

nema im više merhametli HVO-a, idući put će Bosnom, a bome i Hercegovinom stupat katoličke falange.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2013, 02:50 

Whiteone ti si slika i prilika srpskog fasiste.

A upozorio bih administratora fb stranice MiB:a da je kolicina mrznje spram Bosnjacima na fb stranici ogromna. B.alija nije zabranjena rijec tamo, a ljudi iz Srbije nisu blokirani automatski.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2013, 03:12 

Glasali ste za Komšića. Pokušali uništiti Hrvate zadnje 3 godine (i to doslovno).

Čemu sada najednom briga što Hrvati misle o vama? :neznam

Nema brige, držite se sada čvrsto i uživajte u vožnji

http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17776 ... e-BiH.html

Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.

33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2013, 12:51 

Ademan je napisao/la:

A upozorio bih administratora fb stranice MiB:a da je kolicina mrznje spram Bosnjacima na fb stranici ogromna. B.alija nije zabranjena rijec tamo, a ljudi iz Srbije nisu blokirani automatski.

MiB je bivši admin fb stranice (uz još dvojicu), koji je dobio institucionalno unapređenje u glavnog inspektora 'strane' obavještajne zajednice za područje BiH. Trenutno boravi u USA radi prikupljanja i dijeljenja podataka o islamističkim aktivistima porijeklom iz BiH.

B.alija, eto admini možete staviti i ovu riječ u filter., za mojega uređivanja te stranice, ona je bila nevidljiva u Srbiji , Turskoj, i Kosovu! Što se sada dešava i što rade admini nemam pojma.

'Mržnja' spram Bošnjacima, stvarno kada baciš pogled na tu stranicu sve post do posta koji sije mržnju! evo i dokaza, obilježeni svi postovi mržnje prema bošnjacima : slika http://img824.imageshack.us/img824/3432/36mr.jpg (POTREBNO kliknuti na sliku, kako bi se uvećala)

Mislim da je problem u tvojoj glOvi, gdje svaku našu riječ i naše postojanje detektiraš kao mržnju prema Bošnjacima. Idi liječi se, ne kod hodže, nego kod dobrog psihijatra!

Vrijeme je za jutarnju kavu :kava pa na džumu

slika

Kao što je bila mom djedu i meni.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2013, 15:42 

Važno je da žive u uvjerenju da njih Hrvati u Hrvatskoj i npr Zagrebu vole a Hercegovce mrze i ne smatraju Hrvatima. Ajme debila

Vrh

PostPostano: 14 stu 2013, 22:24 

Ademan je napisao/la:

Tako je, mi Srbi, hercegovački Hrvati i Jevreji iz Izraela smo najveći fašisti.

Ali vi islamisti ste svi isti.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2013, 13:33 

Apsolutna nekonstruktivna tema i nekako više spada u spam nego u politiku. Uzeti u obzir privatne poruke nekih budaletina kojim jedosadno kao relevantne te otvoriti bespotrebnu raspravu i sigurno ne pomaže kvaliteti foruma.

Vrh

PostPostano: 15 stu 2013, 14:52 

Nisu to nikakvi "virtualni anonimci." Sve to što oni pišu su njihovi (tvoji) vjerski i politički lideri rekli sličnim riječima.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: alh84001, Cro-realizam, hoblatopla, Josip Filipović, Naša Kvačica, NikolaZagreb, pomocnik kuhara, Ronaldinho, Teuton, Zviezda Granda i 153 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: