|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
MiB
|
Naslov: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 13 stu 2013, 21:43 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17537 Lokacija: Drina je na granici!
|
Poruka od prijatelja: Citat: Haha, vidi ovih islamofašističkih paćenika  Rijetko kada pogledam pod 'ostali' u privatnim porukama, i sada vidim tamo neke islamske pičkice šalju poruke.. Nisam se odavno ovako nasmijao -------------------------------- Citat: Ja Sam Bosanac Bosna i Bosanski Muslimani dolaze Citat: Ja Sam Bosanac bosnjacka bih, ti van Citat: Bosna Bosna bosnjacka bih ------------------------------- Pošto su te pičkice redovni čitatelji ovog foruma, pozivamo ih na megdan, neka se jave ljudima svojim imenom i prezimenom ako smiju, a ako ne, onda su prave baljege  PS ovo je trebalo pod Humor 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 13 stu 2013, 21:53 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Nisu oni nikakvi fašisti, to su klasični islamisti. Njima je islam dovoljan kao ideologija koja je istovetna fašizmu.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 13 stu 2013, 22:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60550 Lokacija: DAZP HQ
|
nema im više merhametli HVO-a, idući put će Bosnom, a bome i Hercegovinom stupat katoličke falange.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ademan
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 14 stu 2013, 02:50 |
|
|
Whiteone ti si slika i prilika srpskog fasiste.
A upozorio bih administratora fb stranice MiB:a da je kolicina mrznje spram Bosnjacima na fb stranici ogromna. B.alija nije zabranjena rijec tamo, a ljudi iz Srbije nisu blokirani automatski.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 14 stu 2013, 03:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 78371 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Glasali ste za Komšića. Pokušali uništiti Hrvate zadnje 3 godine (i to doslovno). Čemu sada najednom briga što Hrvati misle o vama? Nema brige, držite se sada čvrsto i uživajte u vožnji http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17776 ... e-BiH.html
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 14 stu 2013, 12:51 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 17537 Lokacija: Drina je na granici!
|
Ademan je napisao/la: Whiteone ti si slika i prilika srpskog fasiste.
A upozorio bih administratora fb stranice MiB:a da je kolicina mrznje spram Bosnjacima na fb stranici ogromna. B.alija nije zabranjena rijec tamo, a ljudi iz Srbije nisu blokirani automatski. MiB je bivši admin fb stranice (uz još dvojicu), koji je dobio institucionalno unapređenje u glavnog inspektora 'strane' obavještajne zajednice za područje BiH. Trenutno boravi u USA radi prikupljanja i dijeljenja podataka o islamističkim aktivistima porijeklom iz BiH. B.alija, eto admini možete staviti i ovu riječ u filter., za mojega uređivanja te stranice, ona je bila nevidljiva u Srbiji , Turskoj, i Kosovu! Što se sada dešava i što rade admini nemam pojma. 'Mržnja' spram Bošnjacima, stvarno kada baciš pogled na tu stranicu sve post do posta koji sije mržnju! evo i dokaza, obilježeni svi postovi mržnje prema bošnjacima : slika http://img824.imageshack.us/img824/3432/36mr.jpg (POTREBNO kliknuti na sliku, kako bi se uvećala) Mislim da je problem u tvojoj glOvi, gdje svaku našu riječ i naše postojanje detektiraš kao mržnju prema Bošnjacima. Idi liječi se, ne kod hodže, nego kod dobrog psihijatra! Vrijeme je za jutarnju kavu  pa na džumu 
_________________ Onu istu našu košulju pripremi, Na tavan je stavi, za mene je spremi, Bit će ona opet i sinu po mjeri Kao što je bila mom djedu i meni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ostrožac
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 14 stu 2013, 15:42 |
|
|
Važno je da žive u uvjerenju da njih Hrvati u Hrvatskoj i npr Zagrebu vole a Hercegovce mrze i ne smatraju Hrvatima. Ajme debila
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 14 stu 2013, 22:24 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Ademan je napisao/la: Whiteone ti si slika i prilika srpskog fasiste.
Tako je, mi Srbi, hercegovački Hrvati i Jevreji iz Izraela smo najveći fašisti. Ali vi islamisti ste svi isti.
|
|
Vrh |
|
 |
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 15 stu 2013, 13:33 |
|
|
Apsolutna nekonstruktivna tema i nekako više spada u spam nego u politiku. Uzeti u obzir privatne poruke nekih budaletina kojim jedosadno kao relevantne te otvoriti bespotrebnu raspravu i sigurno ne pomaže kvaliteti foruma.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: FB Islamofašistički retardi - "Ja Sam Bosanac", "Bosna Bosna",.. itd! Postano: 15 stu 2013, 14:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nisu to nikakvi "virtualni anonimci." Sve to što oni pišu su njihovi (tvoji) vjerski i politički lideri rekli sličnim riječima.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 10 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|