|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 37 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:04 |
|
|
dubravska vilo,poenta je bila da mostarci sve oklolnjake tretiraju isto....valjda si to mogla primjetit
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:06 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5115 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa nisam baš. A otkud si to ti? Nemaš mi baš klikera za pravog Mostarca.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:06 |
|
|
Sayuri je napisao/la: nije ni jedno ni drugo....koji seljaci
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:09 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa nisam baš. A otkud si to ti? Nemaš mi baš klikera za pravog Mostarca. kako nisi,kao neko je malo manje seljak ako je sa domanovica,nego iz dreznice. kakvih klikera u ova doba. moze malo pojasnjenje posto ih nemam sada
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:21 |
|
|
Ovdje pričamo o govoru, a ne koliki je ko seljak. Ako neko kaže iđen, smenom, livt, autoN itd ne znači da je glup. Samo je odrastao u takvom podneblju gdje su svi govorili na taj način. Meni je govor zapadne Hercegovine smiješan i trebalo mi je malo vremena dok sam pohvatala sve te njihove izraze, ali prije bih njima, nego Mostarcima koji su u novije vrijeme izmislili hrpu fora samo da bi kao nešto odglumili. Ja volim Mostar kao grad, nikad me niko nije uvrijedio na bilo koji način na račun toga što nisam rođena u njemu. Prijateljice su mi rođene Mostarke, volim i normalne Mostarce, ali ne i snobove koji se pokušavaju izdvojiti od ostalih i koji misle da te mjesto rođenja određuje kao čovjeka tj da automatski imaš neke privilegije u društvu zato što si rođen u Mostaru. Ma daj.... Prošlo je vrijeme starog dobrog liskaluka. A ovo što je došlo mi se uopšte ne sviđa. A što se Stoca tiče, poznato je da ovo područje + Trebinje ima najčišći govor u BiH.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:34 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Ovdje pričamo o govoru, a ne koliki je ko seljak. Ako neko kaže iđen, smenom, livt, autoN itd ne znači da je glup. Samo je odrastao u takvom podneblju gdje su svi govorili na taj način. Meni je govor zapadne Hercegovine smiješan i trebalo mi je malo vremena dok sam pohvatala sve te njihove izraze, ali prije bih njima, nego Mostarcima koji su u novije vrijeme izmislili hrpu fora samo da bi kao nešto odglumili. Ja volim Mostar kao grad, nikad me niko nije uvrijedio na bilo koji način na račun toga što nisam rođena u njemu. Prijateljice su mi rođene Mostarke, volim i normalne Mostarce, ali ne i snobove koji se pokušavaju izdvojiti od ostalih i koji misle da te mjesto rođenja određuje kao čovjeka tj da automatski imaš neke privilegije u društvu zato što si rođen u Mostaru. Ma daj.... Prošlo je vrijeme starog dobrog liskaluka. A ovo što je došlo mi se uopšte ne sviđa. A što se Stoca tiče, poznato je da ovo područje + Trebinje ima najčišći govor u BiH. sve napisano stoji,samo svojim slikama impliciras da je neko vise seljak od drugog,sto nije istina. vezano za mostarce,takodjer stoji al prekasno je,a prevelika su tema...drugi put vezano za one klikere,preglup sam za mostarca ili kako
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:38 |
|
|
Citat: sve napisano stoji,samo svojim slikama impliciras da je neko vise seljak od drugog,sto nije istina.
Evo da izjednačim Nažalost, moram priznati da ovaj odgovor i sama koristim. Ali i to zavisi. Kad te neko stvarno pita šta ima, onda fino odgovoriš, a kad to šta ima nije pitanje nego pozdrav, onda kažem a evo.. Al hajd da ne zatrpavamo temu slikama. Laku noć.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:40 |
|
|
pagan je napisao/la:
vezano za one klikere,preglup sam za mostarca ili kako
Što me nervira kad editujete postove (ko Aztec). Ma vidjeh te u ekipi opskurnih. Nisam ja kriva, već Ministry. Ali deinitivno si jedan od onih koji rijetko kad normalno diskutuje na temama, već se javlja samo kad se treba svađati. Kao npr Pol Gasol, hermafrodit Škerac itd.
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 02:41 |
|
|
ne odgovori na pitanje
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 12:49 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: , iz abecede ste izbacili slovo "F" Misliš na pokojnog Vranju i Pilipa Verdinog? Ili misliš na kompenzaciju slova F koju smo napravili sa Zagrepčanima za slovo V (takaF kakaF je…)
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 16:21 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 732 Lokacija: Glavni grad
|
Sayuri je napisao/la: Citat: sve napisano stoji,samo svojim slikama impliciras da je neko vise seljak od drugog,sto nije istina.
Evo da izjednačim Nažalost, moram priznati da ovaj odgovor i sama koristim. Ali i to zavisi. Kad te neko stvarno pita šta ima, onda fino odgovoriš, a kad to šta ima nije pitanje nego pozdrav, onda kažem a evo.. Al hajd da ne zatrpavamo temu slikama. Laku noć. Pa sve te finte i ulični sleng je isti u Dubrovniku i u Mostaru, samo se Dubrovčani ne kurče s time niti to potenciraju, već neke druge stvari...
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
pagan
|
Naslov: Re: Govori Hercegovine ? Postano: 09 pro 2013, 16:45 |
|
|
Sayuri je napisao/la: pagan je napisao/la:
vezano za one klikere,preglup sam za mostarca ili kako
Što me nervira kad editujete postove (ko Aztec). Ma vidjeh te u ekipi opskurnih. Nisam ja kriva, već Ministry. Ali deinitivno si jedan od onih koji rijetko kad normalno diskutuje na temama, već se javlja samo kad se treba svađati. Kao npr Pol Gasol, hermafrodit Škerac itd. bice tesko al probat cu da budem normalan. bila si asocirala da su mostarci kao nesto inteligentniji od ostalih,pa mi se ucini smijesno... sa cim ima Ministry veze, osim sto je ksenofob na 3 potenciju?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|