|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 74 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
ZGabriel
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 stu 2013, 21:22 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
SarajkaDjevojka je napisao/la:
U crnjaku sam!
vidim. u nedostatku publike citiraš samu sebe. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 stu 2013, 22:26 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26401 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mlogo dobra milfača!  Maja Brinar je nekad bila mlogo dobra žeMska! 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 stu 2013, 23:22 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
ZGabriel je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
U crnjaku sam!
vidim. u nedostatku publike citiraš samu sebe.  Citiram tebi post u kome definiram zabrinjavajuće mentalno stanje u kome se nalazis virtualna progoniteljice. No obzirom da seciraš hiruški moje postove prikrivajući bezuspješno svoje stanje, moraću ti dijagnozu ponavljati dok ne prihvatiš istinu. To je jedini put ja mentalnom zdravlju. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Hroboatos
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 stu 2013, 23:29 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Krivi su i jedni i drugi, muški zato što koriste poziciju moći da bi došlo do nečega čemu ordirarno ne bi imali pristup. Ženske su krive jer je svako popuštanje i "davanje" izdaja ženskog roda, odnosno pogonsko gorivo za nastavak takog ponašanja. Svaka ta glasnogovornica može snimanjem i odlaskom tužiteljstvu ili medijima, uništiti svakog nadobudnog političara ili šefa.
A da budemo jasni, nijednoj od nije u pitanju puko preživljavanje, nego želja za životom na visokoj nozi. Ma što mudrujemo, to je neka vrsta prostitucije.... Jedin ažena političar koja je bila istinski veliki državnik, a dobro je izgledala- to je bila Margaret Thatcher. Dobro, bila je vremešna, pa to nije bio faktor, no izgledala je profinjeno. Ostale značajne žene u politici (Golda Meir, Indira Gandhi,...)- nikad nisu bile baš privlačne 
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 stu 2013, 23:57 |
|
|
Daleko od toga da lijepe žene ne mogu biti pametne, no uglavnom se zamaraju površnim stvarima, poput mode, šminke, gledanja loših serija, dok su recimo u našem školskom debatnom klubu većinom ispodprosječne i metalke. Znam samo jednu curu koju stvarno zanima politika, a da je istodobno 7/10+
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 stu 2013, 00:18 |
|
|
Većinu žena zanimaju druge stvari. I dobro da ih zanimaju. Da ih ne zanimaju nebi svita bilo.
Ne znam odakle ta velika potreba da se tobože sa ženama raspravlja o politici.
Naravno zašto da ne, ali ako ih ne zanima tko da je to važno. Postoje muški za to...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 stu 2013, 08:27 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Dijana Dalipagić, uposlenica Ministarstva pravde BiH, uhapšena zbog trgovine kokainom!? U medijima je objavljena kratka vijest: “Postupajući po naredbi Tužilaštva Kantona Sarajevo, pripadnici SIPA-e, u utorak, 24. 9. 2013. izvršili su pretres privatnog stambenog objekta na području Sarajeva, te slobode lišili D. D. (1986) zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo iz člana 238. KZ FBiH neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga”. U saopćenju SIPA-e se navodilo: “Prilikom izvršenog pretresa pronađena je i privremeno oduzeta određena količina bijele, praškaste materije koja svojim mirisom i izgledom asocira na opojnu drogu kokain.” Nakon što smo dobili informaciju da se radi o Dijani Dalipagić, uposlenici Ministarstva pravde BiH, te da je sa njom bio i sin jednog uglednog sarajevskog advokata, nazvali smo SIPA-u gdje su nam rekli da ne mogu dati više informacija od onoga što su naveli u saopćenju. U Ministarstu pravde BiH tvrdili su da “ne raspolažu informacijama” da je njihova uposlenica privođena. Pokušali smo doći i do Dijane Dalipagić, ali, i pored više poziva, u njenoj kancelariji se niko nije javio. Nezvanično, Dalipagićka je u SIPA-i tvrdila da droga pronađena u njenom stanu nije njena i da ona nema pojma otkud se tu našla. Priveden je Mirsad Žigović koga je policija ispitivala o tome je li on podmetnuo tu drogu, i zna li da li je njen bivši muž povezan s tim. Nakon što je negirao, Žigović je pitao inspektore treba li mu odvokat, rekli su mu da je on svjedok i pitali ga da li bi se suočio s Dalipagićevom. Pristao je. Za Dane Žigović kaže: “Rekla je da ona nema pojma otkud ta droga i pitala me da li ja znam? Rekao sam da ne znam, na šta me je ona pitala: ’Pa je li to moje?’ Tada sam rekao da sam jednu večer kod nje popravljao neka vrata. Imala je društvo. U jednom trenutku je prošla pored mene i otvorila ulazna vrata. Vidio sam nekog čovjeka s kojim se kratko zadržala, ali on joj je nešto dao. Prošla je pored mene i otišla u kupatilo. Pogledao sam i vidio male najlon kesice. Nakon saslušanja policija me je pustila.” Žigović nam je ispričao da je posljednjih pola godine često bio u stanu Dalipagićeve na Ciglanama, jer ga je renovirala, a on joj je pomagao: “Pričala mi je kako će magistrirati u Tuzli i da joj je to sredio Remzija Kadrić koji je često dolazio kod nje, viđao sam ga stalno, a i često je zvao na telefon. Pričala mi je i da je zove da idu na more, na brod.” Nakon privođenja Žigović je nije vidio, niti ga je iko iz policije i Tužiteljstva nakon toga kontaktirao.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 stu 2013, 10:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26401 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
doc je napisao/la: Većinu žena zanimaju druge stvari. I dobro da ih zanimaju. Da ih ne zanimaju nebi svita bilo.
Naravno zašto da ne, ali ako ih ne zanima tko da je to važno. Postoje muški za to...  Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji. Dužnost žene je uzdizanje obitelji a muškarci će Hrvatsku dovesti do blagostanja. - Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 stu 2013, 11:37 |
|
|
Eto.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 24 stu 2013, 09:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Selma Redžo (sociologinja, i kandidatkinja SBB-a na lokalnim izborima), bila jedna od četvoro gostiju na Reflexu (od 14:00) Do want?! 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 25 stu 2013, 01:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24381 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Ministry of Sound je napisao/la: Dakle tema nije promoviranje ovog fenomena, nego stup srama jer ove uzimaju radna mjesta intelektualkama možda skromnog izgleda ali velikih mogućnosti. Je li Vanja Hadžović jedina? Sjećam se jedne sramotne ankete u Nezavisnim ili pak Glasu Srpske gdje su organizirali glasanje za najljepše kandidatkinje za razna OV za vrijeme lokalnih izbora u BiH 2012. Na temi možete staviti i djevojke iz politike, kao i gospodarstva.   Vanja Hadžović dala otkaz u MVP Srbije Vanja Hadžović, golišava savjetnica koja je na sumnjiv način došla u Ministarstvo vanjskih poslova Srbije, i na još sumnjiviji način primljena na Diplomatsku akademiju, u petak je napustila posao u toj instituciji.
Zbog medijske torture kojoj je bila izložena, Hadžović je odlučila pokupiti radnu knjižicu i otići.
Sramota Ministarstva vanjskih poslova je u međuvremenu došla i do Daily Maila, koji je objavio provokativne fotografije mlade srpske političarke
"Ona je u petak napustila Ministarstvo i odustala od svih planova koje je imala. Nekoliko dana je bila u bolnici zbog svega", izjavili su u Ministarstvu.
Nije sasvim jasno kako je Vanja dospjela u ministarstvo, ni na akademiju, ali je poznato da je bila potpredsjednica omladine SPS-a u Zemunu, no iz ove stranke javljaju da više nije aktivna.
Srpski ministar vanjskih poslova Ivan Mrkić rekao je "da je moguće da je ona samo imala sreće, ali i da joj je možda netko od njegovih zaposlenika javio da u Ministarstvu postoji upražnjeno mjesto".
Podsjećamo, Vanja Hadžović, dospjela je u srpski Blic zbog brojnih golišavih fotografija koje kruže internetom. No, pažnju medija nije privukla kao još jedna od brojnih raskošnih srpskih starleta, nego zato što je mlađa savjetnica u Ministarstvu vanjskih poslova i članica SPS-a Ivice Dačića.
Prije nego što se počela probijati u političkoj areni, plijenila je pažnju svojim vezama s vaterpolistom Udovičićem i manekenom Vladom Vuksanovićem.
Vanja je, inače, završila privatni fakultet Megatrend, nekadašnju Visoku ekonomsku školu, i priključila se Srpskoj socijalističkoj partiji na čijem je čelu nekad bio i Slobodan Milošević.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 25 stu 2013, 01:36 |
|
|
vratite vanju...vratite nadu u bolje sutra
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 28 stu 2013, 17:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Većinu žena zanimaju druge stvari. I dobro da ih zanimaju. Da ih ne zanimaju nebi svita bilo.
Naravno zašto da ne, ali ako ih ne zanima tko da je to važno. Postoje muški za to...  Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji. Dužnost žene je uzdizanje obitelji a muškarci će Hrvatsku dovesti do blagostanja. - Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka. Ovoj maloj nije dobro. Uostalom, nek onda poslusa svoje rijeci i ostavi se politike i obrazovanja i lati se kuhinjske krpe.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 29 stu 2013, 14:12 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Aztec je napisao/la: Ovoj maloj nije dobro. Uostalom, nek onda poslusa svoje rijeci i ostavi se politike i obrazovanja i lati se kuhinjske krpe. Malo prekonzervativna, ali djeluje kao draga, simpatična i elokventna djevojka.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 30 stu 2013, 15:23 |
|
|
Pa i meni tako djeluje. A i cijenim cure koje imaju neke interese u zivotu osim sta ce obuci za izlazak na kavu. Medjutim, razmisljanje joj je zaostalo, ali i nelogicno. Ne znam kako se cura moze obrazovati i baviti politikom a ujedno reci da zene nisu predodredjene za velike stvari.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 pro 2013, 00:50 |
|
|
Bobovac je napisao/la: doc je napisao/la: Većinu žena zanimaju druge stvari. I dobro da ih zanimaju. Da ih ne zanimaju nebi svita bilo.
Naravno zašto da ne, ali ako ih ne zanima tko da je to važno. Postoje muški za to...  Zrinka Pezer (19) jedna je od najmlađih političarki u Hrvatskoj. Mlada studentica Hrvatskog katoličkog sveučilišta dopredsjednica je podružnice HČSP-a Samobor – Sveta Nedelja, a na proteklim lokalnim izborima bila je nositeljica HČSP-a u gradu Zagrebačke županije Svetoj Nedelji. Dužnost žene je uzdizanje obitelji a muškarci će Hrvatsku dovesti do blagostanja. - Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka. Svaka časta da ima i ovakvih djevojaka. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 21 pro 2013, 00:55 |
|
|
Aztec je napisao/la: Pa i meni tako djeluje. A i cijenim cure koje imaju neke interese u zivotu osim sta ce obuci za izlazak na kavu. Medjutim, razmisljanje joj je zaostalo, ali i nelogicno. Ne znam kako se cura moze obrazovati i baviti politikom a ujedno reci da zene nisu predodredjene za velike stvari. Vrlo skučeno razmišljanje imaš...
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 pro 2013, 06:27 |
|
|
Jao kako volim ove recenice... A zasto?
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 pro 2013, 09:17 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2511 Lokacija: United States Of Balkan
|
Mar-kan je napisao/la: Dužnost žene je uzdizanje obitelji a muškarci će Hrvatsku dovesti do blagostanja. - Muškarci su pod velikim pritiskom, na njima je da dovedu zemlju do blagostanja, a žene su po prirodi potčinjene, nisu predodređene za više stvari, smatra Zrinka. LOL. ovo je za crni humor.. al fkt..
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 pro 2013, 14:28 |
|
|
Ugrožava nas drugačije mišljenje?
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 pro 2013, 14:30 |
|
|
A da konačno pretvorimo ovu temu u ono u što se ona mora svojim prirodnim tijekom pretvoriti? U temu o lijepim ženama?   Nova glasnogovornica HDZ-a. Pomoć Karamarku. Trebat će mu.
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 22 pro 2013, 14:33 |
|
|
Dok sam tražio naletih i na wannabe glasnogovornicu. Ivana Radovniković: Premijeru bih rado bila glasnogovornica Premijeru bih rado bila glasnogovornica jer uz moju struku i s mojom pjesničkom dušom njegovi aktualni govori manje će tjerati ljude u očaj – šali se Ivana. http://www.vecernji.hr/zvijezde/ivana-r ... ica-517777 Bravo. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 12 sij 2014, 16:29 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 02 vel 2014, 16:42 |
|
|
Jebote, dođe mi da napustim moju prestižnu akademsku instituciju i ubacim se u taj Megatrend University! Citat: Nova golišava savjetnica u diplomatiji Srbije Golišava savjetnica Vanja Hadžović dobila je dostojnu nasljednicu u Ministarstvu spoljnih poslova. Na njeno mjesto došla je Marija Grujić čije fotografije su krasile naslovne strane muških magazina. Izgleda da na slučaju Vanje Hadžović i priči koja je danima intrigirala domaću javnost i koju su potom prenijeli i pojedini svjetski mediji, ministar Ivan Mrkić i nadležni u Ministarstvu spoljnih poslova baš ništa nisu naučili. Malo nakon što je Hadžovićeva samostalno odlučila da napusti MSP, mjesto u pres službi zauzela je Grujićeva. Zanimljivo, i ona kao i Hadžovićeva ima diplomu Megatrend univerziteta.- Jednostavno se pojavila, bez konkursa, ne znamo ni po kom zakonu je primljena. Ona, pritom, nije jedina - kaže izvor “Blica” iz MSP-a. Pored Grujićeve u pres službi MSP-a nedavno je zaposlena Nevena Ljubić Lojović, glumica koja je imala rolu u seriji “Selo gori, a baba se češlja” koja se prikazivala na javnom servisu. U njenoj biografiji stoji da je oduvijek znala da će gluma biti njen poziv. Diplomirala je na Akademiji lepih umetnosti u klasi Nebojše Bradića. - Šest godina se bavila sportskim plesom i takmičila se u svim kategorijama. Velika strast, pored verbalnog teatra joj je pjevanje i ples pa zato jedva čeka da se okuša i u muzičkom pozorištu, stoga pohađa časove pjevanja i ima svog korepetitora - stoji u biografiji. U MSP kažu za “Blic” da je Lojovićeva zaposlena na određeno vrijeme, dok se Grujićeva nalazi na probnom radu. - Obje rade na upravnim poslovima u pres službi MSP. Nemaju diplomatski status, niti diplomatsko zvanje - navode u MSP. U Mrkićevom ministarstvu ističu da su “njihov prijem i radni odnos u MSP u skladu sa odgovarajućim odredbama Zakona o državnim službenicima, koji, između ostalog, propisuje da se radni odnos na određeno vrijeme može zasnovati zbog povećanog obima posla”. - Njihov radni odnos ne može da preraste u radni odnos na neodređeno vreme i nije u suprotnosti sa Zakonom o izmjenama i dopunama Zakona o budžetskom sistemu - tvrde u MSP. Na naše pitanje kako se uopšte dogodilo da uđu u ovu instituciju, u MSP kažu da su i Grujićeva i Lojovićeva “imale preporuke”, ne želeći da preciziraju ko ih je preporučio. Grujićeva ćuti“Blic” je juče pokušao da dođe do Marije Grujić, ali na naše pozive i SMS članica pres službe MSP nije odgovarala. 
|
|
Vrh |
|
 |
doc
|
Naslov: Re: 90-60-90 glasnogovornice i političarke Postano: 02 vel 2014, 17:07 |
|
|
  Znao sam da mi je poznato ime odnekud. Bila je i tu na nekoj temi. Kako je lijepo pratiti napredak u karijeri mladih ljudi...i žena...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|