|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 15:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Zapravo, mene konkretno zanima gdje se nalazi zeljeznicka stanica u Mostaru i koliko je udaljena od centra? Guglam, guglam i nista... i evo otvorim temu i odmah nadjoh...
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 15:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7422 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Aztec je napisao/la: Zapravo, mene konkretno zanima gdje se nalazi zeljeznicka stanica u Mostaru i koliko je udaljena od centra? (Nova) željeznička postaja se nalazi u skoro samom centru Mostara. Okreneš se prema zapadu kad izađeš sa vlaka i pređeš preko Carinskog mosta.Tu ćeš čim pređeš Neretvu vidjeti na desnoj strani ljubičastu zgradu,popularnu Milku,reklamu za jednu banku i sl. Nakon toga ideš dalje ravno,prođeš jedno raskrižje bez semafora,a kad dođeš do drugog već se vidi sa desne strane ogromna zgrada, na kojoj piše Mepas Mall. Uglavnom,to je sve jako blizu kod nas i sad ti je tu novi centar Mostara.(ako si mislio u Zaru ići)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 15:28 |
|
|
Ma trebao sam u Mostar ici ionako, al cu pozuriti danas da uletim i u tu ZARU. Nasao sam na karti sve. Vidim da je blizu. Odoh.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 15:59 |
|
|
jbt. mislio sam da će tu biti nešto o easy jetu, Ryan airu, putovanjima po europi i egzotičnim lokacijama, kad ono
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 16:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24032 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Kako najjefitnije do Londona? Kojom kompanijom i u kojem razdoblju putovati, te kolika je okviran cijena za 3 dana (povratna karta + 3 noćenja u nekom hotelu ili motelu sa 2 ili najviše 3 zvjezdice)?
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 16:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: Kako najjefitnije do Londona? Kojom kompanijom i u kojem razdoblju putovati, te kolika je okviran cijena za 3 dana (povratna karta + 3 noćenja u nekom hotelu ili motelu sa 2 ili najviše 3 zvjezdice)? Easyjet iz zg-a, eventualno možda Ryanair iz nekog drugog gradića (ovisi di živiš). Trebaš unaprijed par mjeseci rezervirati kartu, ne bi više od 100e trebala doć. Sletjet ćeš na Gatwick, mislim da je najjeftinije uzeti bus (6 funti?), ali trebalo bi pogledati, možda su mogući i popusti ako vas je više (ak uzmete neku kartu za željeznicu možete dobiti/il ste bar mogli dobiti prije 2-3 god popuste na neke ulaznice tipa krstarenje Temzom do Grinicha ili ulazak u White tower i gledanje kraljevskih dragulja). Što se tiče smještaja booking.com Opet, ovisi koliko vas ide. Obično se volim smjestiti blizu glavnih linija da me ne zeza prijevoz. Iako je gušt propješačiti i cijeli London A iz Londona imaš i jeftine letove za druge krajeve London i UK je skup, ali može se nešto naći.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 19:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25741 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ma putovanje je bagatela... avio karte su sa Ryanair smješno jeftine. Prije par godina sam putovao u London iz Splita za... slagaću ali čini mi se da je povratna bila oko 70 eura. E ali zato smještaj... ugostiteljstvo golovi... ihh... Zato je najbolje imati nekoga tamo pa na konak.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 21:52 |
|
|
Ceha je napisao/la: jbt. mislio sam da će tu biti nešto o easy jetu, Ryan airu, putovanjima po europi i egzotičnim lokacijama, kad ono Moglo je biti i do Mrduse donje! A namjerno sam ovako otvorio temu, nek se nadje, je l. Bilo mi glupo postavljati naslov "kako doci od zeljeznicke do centra u Mostaru". Ovako ce tema zivjeti vjecno.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 22:17 |
|
|
Jesi to ti bio u ZARI u Mepasu @Aztec? Bio sam ja danas tamo oko 15,00 sati.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 22:20 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Jesi to ti bio u ZARI u Mepasu @Aztec? Bio sam ja danas tamo oko 15,00 sati. Nisam, nisam se imao cim vratiti. Idem ujutro. Jesi kupio sta? Ja maloprije provjeravao i ne mogu da nadju ovu moju jaknu (a bila je poslijepodne). Kazu morat cu doci da pogledam, kao moguce da jos ima. Da je ti nisi kupio?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 22:34 |
|
|
Nisam ništa kupio... onu tvoju ribarsku jaknu nisam zamijetio. Ali ima krasnih toplih kaputa po 200 i nešto sitno KM. Nađe se i koja jakna za 100 i kusur KM. Imaš dolje u prizemlju u Pull&Bear izvrsnih džempera ( sad je udarilo sniženje) a koliko sam vidio ima i jakni baš po tvojemu ukusu, sličnih onoj zbog koje si uz Sarajeva krenuo ka Mostaru. Jakne http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/s ... KETS?SALESDžemperi http://www.pullandbear.com/webapp/wcs/s ... WEAR?SALES
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 22:39 |
|
|
Ma hocu bas nju. Znas sta, morao sam ionako u Mostar al kad sam vidio da su cijene nize nego online u AT pozurio sam pa da iskoristim i ustedim. Sve sto kupim u Mo. izadje me cca 100 eura manje nego da narucim i onda tek to dobijem tamo na ljeto kad moji budu dolazili. Al razmisljao sam ako i ne nadjem onda cu naruciti i gotovo. Al sad gledam on line ZARA i to tako brzo nestaje da se mislim da sad narucim i gotovo, jer bojim se da ne nadjem sutra u radnji, a i ovo s neta ode do sutra i onda ga mogu pusiti.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Putovanja, karte... Postano: 27 pro 2013, 23:32 |
|
|
Narucio sam jaknu. A sutra ako je nadjem u Mostaru jeftinije jednostavno otkazem narudjbu, ha ja. Da vise ne trolam vlastitu temu... Samo sam se zajebao jer sam im dao tetkin mail, a ne svoj.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|