|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
djiha-djiha
|
Naslov: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 14:12 |
|
|
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 15:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25695 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ne kontam...
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 16:49 |
|
|
Tesko je za objasniti posto je ipak potrebno poznavanje njemackog jezika. Ja sam je postavio jer znam da ovdje dosta forumasa govore, ili barem razumiju njemacki jezik. Radi se o plakati desnicarske partije FPÖ. Izmijenjene su parole pa je nastalo: Mit ihm kracht Österreich zuerst (s njim ce se Austrija prva urusiti) Ego Wahnsinn (ego ludost) itd. Ali meni su najsmijesniji osmijesi. Nacrtali im austrijske zastave pri cemu zubi sluze kao bijela boja.
_________________ jebem li te vojni referente shto me cherash dalje od dervente...
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 16:52 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 17:12 |
|
|
Citat: Die Grünen hatten die steirische FPÖ wegen Verhetzung angezeigt, nachdem das Spiel am Montag auf der Web-Seite der Partei online gegangen war.
:) Da li ti je poznat pojam "Verhetzung"? Mislim da nije jer se inace nebi izlagao prijavi zbog postova koje pises po ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 17:17 |
|
|
Ti to bošnjaštvo u sebi nikako suzdati, a ? Taj link je tu da Bobovac vidi zašto ne voliš FPÖ. Podsvijest ti radi punom parom i otkrivaš se previše, iz teme u temu, iz komentara u komentar.
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 18:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Ti to bošnjaštvo u sebi nikako suzdati, a ? Taj link je tu da Bobovac vidi zašto ne voliš FPÖ. Podsvijest ti radi punom parom i otkrivaš se previše, iz teme u temu, iz komentara u komentar. FPÖ je partija nacistickih korijena - naslijednica NSDAP, izrazito ultranacionalistickih stavova, i vrlo je jasno i ocigledno zbog cega je tebi draga.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 03 lip 2013, 18:36 |
|
|
Aha, znači tema nije o "smiješnim sličicama". Pa kako sam ovako građanski naivan mogao pomisliti da je o tome.
|
|
Vrh |
|
|
djiha-djiha
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 22 lip 2013, 15:01 |
|
|
Nije karikatura ali je dobro
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 04 ruj 2013, 20:02 |
|
|
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 4031_n.jpgHrvat se probudio iz kome i progovorio na srpskom Mladić počeo da priča nekim nepoznatim jezikom BEOGRAD, 4. septembar 2013, (Njuz) – Stipe Lovrak iz Vukovara iznenadio je naučnu javnost u Hrvatskoj pošto se probudio iz kome u kojoj je proveo tri nedelje i progovorio na tečnom srpskom jeziku. Ovaj mladić, koji je u komu upao pošto je svojim automobilomom pijan sleteo s puta, probudio se i počeo pričati nekim, lekarima, nepoznatim jezikom. Prisutni lekari su mislili da bunca, a tek pošto je u sobu ušla medicinska sestra, koja je na moru u Dubrovniku upoznala jednog Srbina davne 1983. shvatili su da priča na srpskom. Ceo slučaj zaintrigirao je naučnike jer Stipe nikada ranije nije živeo u Srbiji niti ima Srba u svojoj familiji. – Čuo sam da se nešto slično desilo Amerikancu koji je progovorio švedski, ali u Hrvatskoj do sada nije bilo sličnih slučajeva. Proučili smo Stipetov rodoslov i u njemu nema niti jednog Srbina. On nije napuštao Hrvatsku tokom svog života pa je nemoguće da je negde naučio srpski. Šta se desilo u njegovom mozgu tokom kome je za sada tajna – rekao je Josip Vlahučić, stručnjak za postraumatska stanja i lingvistiku. Stipe je zabrinut da ga po izlasku iz bolnice neće razumeti najbliži pa je počeo ubrzano učiti hrvatski. Dodatni problem predstavlja i to što ova dva jezika nemaju nikakve sličnosti, pa učenje ide prilično teško. No, Stipe je optimista i veruje da će uz naporan rad i podršku najmilijih uspeti da se izbori sa svojim problemom. - Već sam savladao nekoliko reči na hrvatskom. Umem da kažem „zdravo“, „molim“, „izvolite“ – kaže on na čistom hrvatskom i dodaje da je srećna okolnost što svi u familiji pomalo govore bošnjački pa se za sada sporazumevaju na tom jeziku. Bojan Savić Read more: http://www.njuz.net/hrvat-se-probudio-i ... z2dwrViK26
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 04 ruj 2013, 21:20 |
|
|
http://nasapatka.rs/index.php?option=co ... Itemid=137Хрват полупао плоче са хијероглифима мислећи да су на ћирилици Среда, 04 Септембар 2013 19:05 Аутор Осман Чобан Штампа Ел. пошта Од хијероглифа му се причинило да су ознаке из Вуковара какве је видео на телевизији ЗАГРЕБ - Фрањо Тупић (24) изЗагреба „ухићен“ је данас у Археолошком музеју у Загребу јер је разбио три таблице са египатским хијероглифима мислећи да су у питању натписи на ћириличном писму. Фрања је најпре савладало обезбеђење музеја које га је затим предало полицији. Стручни дјелатник сарадник Археолошког музеја Игор Уранић изјавио је да је овај инцидент „катаклизма за археологију“. - Потпуно су уништене три у свијету јединствене плоче из времена 22. династије које су настале негдје у 8. стољећу прије нове ере. Док је разбијао плоче о тло и потом скакао по њима, тај умно растројени младић вриштао је: "Избаците ћирилицу из Хрватске!". Послије уништења нашега главног експоната, од којег су остале само крхотине, доведено је под упит даљње постојањеЕгипатског одјела у Архелошком музеју Хрватске - упозорио је Уранић. Одвјетник Адвокат Анте Трут, бранилац Фрања Тупића, каже да ће се његов клијент бранити неписменошћу. Тупић се, наиме, раније није сусретао са ћирилицом, те зато није схватио да је реч о египатским хијероглифима. - Фрањо је јучер навечер гледао вијести о увођењу ћирилице у Вуковар. Под утиском тога прилога,данас се запутио у Археолошки музеј Хрватске како би погледао поставку тисућљетње повијести Хрватске. Но, он је омашком залутао у Египатски одјел гдје му се причинило да симболи које је угледао сличе на натписе на ћириличним таблама које је гледао на телевизији - објаснио је одвјет адвокат Трут. - See more at: http://nasapatka.rs/index.php?option=co ... yTJ37.dpuf
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 04 ruj 2013, 23:14 |
|
|
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 16:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 17:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 21:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 21:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 21:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 22:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 22:14 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 07 lis 2013, 22:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
croarmy1995
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 30 pro 2013, 18:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
croarmy1995
|
Naslov: Re: Smijesne slike, karikature, itd., s politickim porukama Postano: 30 pro 2013, 18:58 |
|
|
Zoran Milanovic - Zoki
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 22 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|