|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 123 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SDB
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:09 |
|
Pridružen/a: 24 vel 2012, 13:46 Postovi: 6569 Lokacija: kašeta brokava
|
dudu je napisao/la: SDB je napisao/la: Pa nikako. Kako će Peter Crouch biti brz kao Messi sa svoja dva metra? Što se onog gola glavom tiče, to bi zabio i moj omanji kolega iz srednje, kad bi mu Xavi onako nabacio. ono je bio gol čistog genija. vidim sad da je za Barcu zabio 15 golova glavom. nije puno, ali i tu priču o glavometu možemo baciti u drugi plan. kaj je još ostalo? nema desnu? ima samo brzinu? Najbliži stoper Manchestera je čistio korner zastavicu dok je ovaj zabijao. Gle, zadnjih par godina Messi ima najveća postignuća, to stoji, ali Ronaldo je sigurno kompletniji igrač (to stvarno nitko ne može dovesti u pitanje), a Maradona najveći svih vremena iz razloga koje sam naveo. Ako Messi osvoji SP, revidirat ću svoj stav, Tite mi.
_________________ Čast svakome, veresija nikome.
Jutarnji list, 16.11.2012., 8h:
Sudac Meron danas će pročitati konačnu presudu Hrvatskoj dr. Franje Tuđmana.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:14 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59816 Lokacija: DAZP HQ
|
SDB je napisao/la: dudu je napisao/la: dobar je Maradona, ali bolji je Messi. jebat ga, kad netko zabije skoro stotku u godinu dana, sva priča je izlišna. Ronaldo koji je prvorazredan egzekutor nije nikad ni 70, a što tek onda o ostalima pričat.
Kao da su golovi jedino mjerilo. Po tome, lupam napamet, Jean Pierre Papin je bolji igrač od Beckenbauera. itekako su mjerilo kad s 25 godina postaneš najbolji strijelac Barce u povijesti, drugi strijelac LP u povijesti, najbolji strijelac Primere u jednoj sezoni (i to s 2-3 rekorda), najbolji strijelac LP u jednoj sezoni, a pritom si stalno i najbolji asistent ili u vrhu asistenata, a pored svega nisi klasični napadač. Messi će do kraja 2014. godine postati najbolji strijelac Primere i Lige prvaka svih vremena. jednostavno, brojke su brutalno neumoljive kad je Messi u pitanju. nešto kao Schumi. možeš puno pričati, bolji ovaj, bolji onaj, a onda kažeš Schumi ima 91 pobjedu (razlika duplo veća od slijedećeg pratitelja), 68 pole-ova i 7 naslova svjetskog prvaka, pa ti batko pričaj i dalje. još kad Messi na ovom pretstojećem svjetskom utrpa 10 komada kao od šale...
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:17 |
|
|
dudu je napisao/la: SDB je napisao/la: Kao da su golovi jedino mjerilo. Po tome, lupam napamet, Jean Pierre Papin je bolji igrač od Beckenbauera.
itekako su mjerilo kad s 25 godina postaneš najbolji strijelac Barce u povijesti, drugi strijelac LP u povijesti, najbolji strijelac Primere u jednoj sezoni (i to s 2-3 rekorda), najbolji strijelac LP u jednoj sezoni, a pritom si stalno i najbolji asistent ili u vrhu asistenata, a pored svega nisi klasični napadač. Messi će do kraja 2014. godine postati najbolji strijelac Primere i Lige prvaka svih vremena. jednostavno, brojke su brutalno neumoljive kad je Messi u pitanju. nešto kao Schumi. možeš puno pričati, bolji ovaj, bolji onaj, a onda kažeš Schumi ima 91 pobjedu (razlika duplo veća od slijedećeg pratitelja), 68 pole-ova i 7 naslova svjetskog prvaka, pa ti batko pričaj i dalje. još kad Messi na ovom pretstojećem svjetskom utrpa 10 komada kao od šale... Živi bili pa vidjeli. Ako ne osvoji ovo, skoro pa nikad slabije SP (jedino slabije je bilo ono očajno SP u Japanu i Koreji, bar unazad 30 godina), onda stvarno više na njega neću trošiti riječi.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:28 |
|
|
C.Ronaldo ove sezone: 27 golova + 10 u reprezentaciji = 37 Messi: 14 + 6 u reprezentaciji= 20
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:58 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: C.Ronaldo ove sezone: 27 golova + 10 u reprezentaciji = 37 Messi: 14 + 6 u reprezentaciji= 20 lijepo si to pokazala, Ronaldo je bolji samo kad Messi- ne igra.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 15:59 |
|
|
SDB je napisao/la: dudu je napisao/la: itekako su mjerilo kad s 25 godina postaneš najbolji strijelac Barce u povijesti, drugi strijelac LP u povijesti, najbolji strijelac Primere u jednoj sezoni (i to s 2-3 rekorda), najbolji strijelac LP u jednoj sezoni, a pritom si stalno i najbolji asistent ili u vrhu asistenata, a pored svega nisi klasični napadač. Messi će do kraja 2014. godine postati najbolji strijelac Primere i Lige prvaka svih vremena. jednostavno, brojke su brutalno neumoljive kad je Messi u pitanju. nešto kao Schumi. možeš puno pričati, bolji ovaj, bolji onaj, a onda kažeš Schumi ima 91 pobjedu (razlika duplo veća od slijedećeg pratitelja), 68 pole-ova i 7 naslova svjetskog prvaka, pa ti batko pričaj i dalje. još kad Messi na ovom pretstojećem svjetskom utrpa 10 komada kao od šale... Živi bili pa vidjeli. Ako ne osvoji ovo, skoro pa nikad slabije SP (jedino slabije je bilo ono očajno SP u Japanu i Koreji, bar unazad 30 godina), onda stvarno više na njega neću trošiti riječi. po čemu je ovo slabije prvenstvo od zadnja 3-4? ne bih se složio.
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 16:01 |
|
|
dudu je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: C.Ronaldo ove sezone: 27 golova + 10 u reprezentaciji = 37 Messi: 14 + 6 u reprezentaciji= 20 lijepo si to pokazala, Ronaldo je bolji samo kad Messi- ne igra. Vidjet ćeš, Argentina će opet razočarat na svjetskom
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 16:04 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: dudu je napisao/la: lijepo si to pokazala, Ronaldo je bolji samo kad Messi- ne igra. Vidjet ćeš, Argentina će opet razočarat na svjetskom moguće, ali će kroz grupu protutnjat kao nitko drugi. Messi u skupini zabija bar 6.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 16:29 |
|
|
dudu je napisao/la: SDB je napisao/la: Živi bili pa vidjeli. Ako ne osvoji ovo, skoro pa nikad slabije SP (jedino slabije je bilo ono očajno SP u Japanu i Koreji, bar unazad 30 godina), onda stvarno više na njega neću trošiti riječi.
po čemu je ovo slabije prvenstvo od zadnja 3-4? ne bih se složio. Mislim da smo već raspravljali o tome. Ako ideš reprezentaciju po reprezentaciju (one na vrhu), vidjet ćeš da, osim Španjolske, Njemačke i možda Argentine, nisu bile slabije u zadnjih 10-15 godina. Italija, Francuska, Engleska, Portugal, Nizozemska, Brazil, slabiji nego ikad. Osim toga, nema ni onakvih ekipa kao što je bila Danska 1998., koje mogu igrati protiv svakog od najjačih i namučiti u četvrtfinalu čak i jedan od najjačih Brazila u povijesti, s Rivaldom i Ronaldom.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 17:02 |
|
|
Urugvaj predvođen Luisom Suarezom u životnoj formi, uz još par kvalitetnih pojedinaca bi mogao biti takva ekipa Brazil mi se ipak čini jači nego 2010., možda ne po imenima, no po formi igrača sigurno.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
SDB
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 03 sij 2014, 17:07 |
|
|
Brazil je zapravo bio jako dobar u JAR, ali su imali neviđeni peh protiv Nizozemaca.
Urugvaj nema Forlana u onakvoj formi u kakvoj je bio prije 4 godine (a on im je mozak ekipe), a i jako su se mučili u kvalifikacijama.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 00:01 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
sutra je dodjela Zlatne lopte, a šuška se da je dobitnik Ronaldo, jer na svečanost vodi čitavu obitelj, Real Madrid TV će prenositi izravno dodjelu i Messi je navodno odbio doći na svečanost. Parabéns Cristiano Ronaldo!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 00:03 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Ribica će biti cijeli dan srećna. Moram joj na pp poslati link ovaj, da gušta uz kavu
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 00:13 |
|
|
Ove sezone je zaslužio Zlatnu loptu, no pitanje je hoće li je dobiti, Real ipak ništa nije osvojio.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 00:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Kazu Real direktno prenosi. Sigurno je on. Negdje vidjeh.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:10 |
|
|
Kolki je
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:11 |
|
|
Btw. Messi ima dobro odijelo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:39 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ne bih ga prepoznao koliko se uzdebljao. Što je Zlatna Ribica ? Messi postaje favorit odjednom ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:42 |
|
|
Zadar1993 je napisao/la: Ne bih ga prepoznao koliko se uzdebljao. Što je Zlatna Ribica ? Messi postaje favorit odjednom ? No way! Smiješan je u crvenom odijelu, ko paradajz
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:48 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 20:55 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Pošteno zlatna ribica je napisao/la: Zadar1993 je napisao/la: Ne bih ga prepoznao koliko se uzdebljao. Što je Zlatna Ribica ? Messi postaje favorit odjednom ? No way! Smiješan je u crvenom odijelu, ko paradajz Već sam pomislio da imaš istančani osjećaj za modu pa da ti je to odlučilo o favoritu
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 21:15 |
|
|
Samo da vas obavijestim da je Cristiano i službeno najbolji
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 21:59 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Samo da vas obavijestim da je Cristiano i službeno najbolji Pa to se i očekivalo ove godine jer je Messi izranjavan. Vidimo se dogodine .
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 22:03 |
|
|
Meni su Dudu i Zadar ko stvoreni za madridiste, a vidi ih sad
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Tko je trenutno najbolji nogometaš na svijetu? Postano: 13 sij 2014, 22:05 |
|
|
volvoks je napisao/la: Meni su Dudu i Zadar ko stvoreni za madridiste, a vidi ih sad Pa i jesam Madridist, to što je Messi objektivno bolji je činjenica, pri čemu ne dozvoljavam da moje simpatije prema Realu i antipatije prema Barci pomute jasan pogled
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|