|
|
Stranica: 25/40.
|
[ 996 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 11 stu 2013, 13:28 |
|
|
Citat: U viteškom naselju Krčevine ovoga će vikenda, u nedjelju 10. studenog, biti održan treća po redu manifestacija Dan kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja.
Organizacijski odbor Dana kazandžija i izvornog bećarca viteškog kraja održao je završni sastanak u vezi ovoga sada već tradicionalnog događaja, a u priopćenju za javnost naglasili su kako su završene prijave za kazandžije te da je ukupan broj kazana koji će sudjelovati na ovogodišnjoj kazanijadi 15.
"Imat ćemo drage prijatelje iz više gradova Središnje Bosne, Viteza, Busovače, Zenice, Novog Travnika, Jajca, ali i Zenice. Dan održavanja je nedjelja, 10. studenog, a okupljanje kazandžija zakazano je za 8 sati. Svečana ceromonija započinje u 11 sati. Pozivamo sve građane Viteza i okolice da dođu i uvelićaju ovu već tradicionalnu manifestaciju", poručili su organizatori u izjavi za medije.
Vrijedni mještani viteškog naselja Krčevine na ovaj način pokušavaju sačuvati tradicijske običaje Središnje Bosne, a tijekom prethodne dvije godine ovaj događaj pohodilo je nekoliko tisuća posjetitelja.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 26 stu 2013, 13:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 15:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neki čovjek na FB kaže da ima informacije da se uskoro otvara konzulat RH u Vitezu? Vjerojatno se o tome razgovaralo kad je Milanović bio tu zadnji put.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 17:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76332 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ministry of Sound je napisao/la: Neki čovjek na FB kaže da ima informacije da se uskoro otvara konzulat RH u Vitezu? Vjerojatno se o tome razgovaralo kad je Milanović bio tu zadnji put. To bi bilo vrhunski.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 18:20 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Slažem se.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 20:08 |
|
|
U kojim gradovima BiH postoji vec Konzulat ?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 21:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mostar je sad povezan sa Hrvatskom. To u S. Bosni bi bilo više nego potrebno.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 01 pro 2013, 22:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 02 pro 2013, 01:04 |
|
|
iz Viteza sam i to bi bilo za nas iz Sredisnje Bosne odlicno, potreban je konzulat SrednjojB, iako ja u Vitezu nisam nacuo o tome bilo sta, pa vjerovatno da je to patka,,,jer u N.Travniku postoji predstavnistvo konzulataRH
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=VhQVWWM06R0
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 02 pro 2013, 01:44 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: iz Viteza sam i to bi bilo za nas iz Sredisnje Bosne odlicno, potreban je konzulat SrednjojB, iako ja u Vitezu nisam nacuo o tome bilo sta, pa vjerovatno da je to patka,,,jer u N.Travniku postoji predstavnistvo konzulataRH U NT rade samo petkom,nisam siuran, i dosta narod ide u Sarajevo...
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 02 pro 2013, 01:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Citat: Konzularni dani u Novom Travniku:
• na adresi Novi Travnik, Kralja Tvrtka bb. (Poštanski ured Novi Travnik) prvi i treći petak u mjesecu od 10,00 do 14,00 sati Konzularni dani u Usori: • na adresi - Žabljak, Žabljak bb. (Poštanski ured Usora), drugi petak u mjesecu od 10,00 do 14,00 sati Konzularni dani u Žepču: • na adresi Žepče, Prva ulica bb. (Poštanski ured Žepče), četvrti petak u mjesecu od 10,00 do 14,00 sati
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 05 pro 2013, 14:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 05 sij 2014, 22:17 |
|
|
Imali itko normalan da reagira zvanicno???
Na utakmici BiH - Latvija u gradskoj dvorani Vitez navijaci pod imenom "BHFanaticosi" il tako nekako dolaze u dvoranu njih 60-ak s transparentima i zastavama ljiljana, i nitko normalana nema da reagira na takvo sto, koliko ja znam sluzbena drzavana zastava i grb BiH nisu ljiljani ?!?!?!?!?!?!
Pod Ljiljanima u proteklom ratu su ubijani, silovani i muceni Hrvati tog kraja. U jednom trenutku podizu u zrak transparent s natpisom kao "NAS SAN NAS CILJ, IDEMO DO POBJEDE ZLATNI LJILJANI" koji je njihov "san" i "cilj" zna se,i kao slag na kraju cak pojedini opcinskih vjecnici opcine Vitez iz reda stranke sa tzv hrvatskim predznakom prisustvuje tom dogadaju slikaju svojim aparatom i objavljuje slike na svom fb profilu kao velicanstven dogadaj !!! SRAMOTA, SVI SUTE, NITKO OD ZVANICNIH LJUDI POLITIKE NE SMIJE DA ISTA PROGOVORI
PA ZGADI MI SE TO KA VIDIM STA DOPUSTAMO SEBI ???????
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 05 sij 2014, 22:36 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: Imali itko normalan da reagira zvanicno???
Na utakmici BiH - Latvija u gradskoj dvorani Vitez navijaci pod imenom "BHFanaticosi" il tako nekako dolaze u dvoranu njih 60-ak s transparentima i zastavama ljiljana, i nitko normalana nema da reagira na takvo sto, koliko ja znam sluzbena drzavana zastava i grb BiH nisu ljiljani ?!?!?!?!?!?!
Pod Ljiljanima u proteklom ratu su ubijani, silovani i muceni Hrvati tog kraja. U jednom trenutku podizu u zrak transparent s natpisom kao "NAS SAN NAS CILJ, IDEMO DO POBJEDE ZLATNI LJILJANI" koji je njihov "san" i "cilj" zna se,i kao slag na kraju cak pojedini opcinskih vjecnici opcine Vitez iz reda stranke sa tzv hrvatskim predznakom prisustvuje tom dogadaju slikaju svojim aparatom i objavljuje slike na svom fb profilu kao velicanstven dogadaj !!! SRAMOTA, SVI SUTE, NITKO OD ZVANICNIH LJUDI POLITIKE NE SMIJE DA ISTA PROGOVORI
PA ZGADI MI SE TO KA VIDIM STA DOPUSTAMO SEBI ??????? Zašto ti se gadi?Pa to su dopustílí naši vrli političari koje je narod izabrao,tako da smo dobili što smo birali. Meni je više krivo što nije bilo niti jedne HB zastave.Znaš ti nas,hebo ti nas.
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 05 sij 2014, 22:58 |
|
|
Gadi mi se sto nas tzv Rvati taj skup pretvaraju u velicanstven dogadaj a ne vide ili ne zele da vide ono sto je prikazano u dovrani tijekom utakmice !!!!
I nitko da reagira !!
Zalosno i prezalosno, Muslimanu su dobili ono za sto su poslani na utakmicu, prikazat javnosti da u Vitezu nema Hrvata a ono sto nas malo ima da smo.........
I meni bi bilo puno draze da je netko izvjesio zastavu naseg naroda tijekom utakmice. Bio je jedan covijek u kockastom dresu pa su nase "komsije" izvele jednu diverziju ruznih rijec na mrezama upucenih tom covjeku i opcenito nama Hrvatima !!!
Jest "hebo ti nas" a komsije nek sebi kroje kako njima odgovara
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 00:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 01:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Kotromanovic je napisao/la: http://www.vitez.info/kolumna/7400-post-festum-je-li-bih-u-vitezu-pobijedila-ili-izgubila.html
Vitez.info KAPA DO PODA ! Fin tekst. Netko bi trebao ovim fašistima stati na crtu i na ulici:
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 01:31 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: http://www.vitez.info/kolumna/7400-post-festum-je-li-bih-u-vitezu-pobijedila-ili-izgubila.html
Vitez.info KAPA DO PODA ! Fin tekst. Netko bi trebao ovim fašistima stati na crtu i na ulici: To je slikano u mahali... Kod Srba nema tih problema... http://www.avaz.ba/vijesti/teme/zaustav ... ne-zastave
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 01:53 |
|
|
stoka se skupila i prohodala Mahalom, muslimanskim dijelom Viteza, daleko i na sigurnoj udaljenosti zgrada i samo grada Viteza,,,,a zaboravili su da smo im tu jebal. majku prvi put, nakon sto smo ih istjerali iz srednje skole Viteza, koja je blizini dvorane.
To bi najbolje bilo stat stoci na cestu i otjerat ih jedno za svagda iz Viteza stoka !!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 10:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25644 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Mar-kan je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: Imali itko normalan da reagira zvanicno???
PA ZGADI MI SE TO KA VIDIM STA DOPUSTAMO SEBI ??????? Zašto ti se gadi?Pa to su dopustílí naši vrli političari koje je narod izabrao,tako da smo dobili što smo birali. Meni je više krivo što nije bilo niti jedne HB zastave.Znaš ti nas,hebo ti nas. Nije valjda da su i Hrvati u većem broju išli na tu utakmicu? Ako je tako onda je to fakt dugoročno mnogo porazniji nego izbor Akeljića.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 11:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako si ti sa "pojedini" došao do "većeg broja".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 12:51 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Zašto ti se gadi?Pa to su dopustílí naši vrli političari koje je narod izabrao,tako da smo dobili što smo birali.
Meni je više krivo što nije bilo niti jedne HB zastave.Znaš ti nas,hebo ti nas. Nije valjda da su i Hrvati u većem broju išli na tu utakmicu? Ako je tako onda je to fakt dugoročno mnogo porazniji nego izbor Akeljića. Koliko vidim po slikama,bilo ih je dosta,bar 40%.
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 07 sij 2014, 14:22 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Nije valjda da su i Hrvati u većem broju išli na tu utakmicu? Ako je tako onda je to fakt dugoročno mnogo porazniji nego izbor Akeljića.
Koliko vidim po slikama,bilo ih je dosta,bar 40%. da nazalost i ja bih rekao oko 30%-40% malo nas je al smo ***,,,,bass
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 10:13 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25644 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Bogi hvala, Vitez danas dočekuje još jednu rukomentu reprezentaciju, iz prijateljske Estonije! Hajmo zmajevi! Hajmo Bosno! http://vitez.info/sport/vijesti-iz-spor ... oniju.html
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 14:44 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|