|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Aztec
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 06 sij 2014, 22:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
Gdje se uopce moze izmjeriti postotak tjelesne masnoce?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 06 sij 2014, 22:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Aztec je napisao/la: Gdje se uopce moze izmjeriti postotak tjelesne masnoce? Ne znam je li se ovo može kupiti kod vas možda u sportskoj prodavnici, eventualno imaju u teretani ili kod doktora: Eventualno negdje naći Tanita vagu sa senzorima
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 06 sij 2014, 22:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
A, tako to funkcionira. Vjerovatno ima.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 01:08 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Profesionalno si ovo odradio. Vrh, nema govora. Ja lično ne bih preporučila amaterima u koje ubrajam i sebe naravno, da isprobavaju bilo što ( ako su u pitanju osobni rekordi i raznorazna forsiranja) bez predhodne konsultacije sa trenerom. A nije ni ljekara na odmet konsultirati. Meni lično je mnogo jednostavnije slijediti program koji mi stručno osoblje napravi. A redovni liječnički pregledi uz osnovne informacije se podrazumijevaju kod svih. Pretpostavljam naravno. Ne bih voljela recimo da Juka dobije napadaj muškosti ukombinirane sa snagom i voljom pa obarajući neki tvoj rekord ( uz stručni savjet) završi u bolnici Ili BBC, daleko bilo! Mozda MAtemma:)
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 01:11 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37855 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bih voljela recimo da Juka dobije napadaj muškosti ukombinirane sa snagom i voljom pa obarajući neki tvoj rekord ( uz stručni savjet) završi u bolnici Ili BBC, daleko bilo! Mozda MAtemma:) A šta inače imam napade ženskosti? Bez brige, čovjek se s godinama nauči čuvat. Ono što je najnormalnije u 20-im u 40-im može bit veliki problem, recimo nezagrijan igrat nogomet i sl.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 01:29 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
Junuz Djipalo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne bih voljela recimo da Juka dobije napadaj muškosti ukombinirane sa snagom i voljom pa obarajući neki tvoj rekord ( uz stručni savjet) završi u bolnici Ili BBC, daleko bilo! Mozda MAtemma:) A šta inače imam napade ženskosti? Bez brige, čovjek se s godinama nauči čuvat. Ono što je najnormalnije u 20-im u 40-im može bit veliki problem, recimo nezagrijan igrat nogomet i sl. Šalim se ja. Na biciklu izgledaš seksipilnije od tridesetogodišnjaka
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 09:26 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37855 Lokacija: Gl. grad regije
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Na biciklu izgledaš seksipilnije od tridesetogodišnjaka Hm, izgleda da je propala moja maskarada o debelom starom ćelavcu s debelim cvikama koji visi za kompom, ustvari pravio sam se da sam Bibićko. Znao sam da neće dugo trajat.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 10:49 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17473 Lokacija: יום טוב
|
Ministry of Sound je napisao/la: Aztec je napisao/la: Gdje se uopce moze izmjeriti postotak tjelesne masnoce? Ne znam je li se ovo može kupiti kod vas možda u sportskoj prodavnici, eventualno imaju u teretani ili kod doktora: kod liječnika i nutricionista sigurno ima, a metoda se zove antropometrijsko mjerenje. uzmu vam mjeru i kažu jeste li za kauč ili za maraton. (ja sam za kauč, nikad nisam mogla napraviti ni jedan sklek )
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 11:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Wow, baš fensi, medicinski naziv. Kod nas je jednostavo caliper ili skinfold test.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 11:27 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Wow, baš fensi, medicinski naziv. Kod nas je jednostavo caliper ili skinfold test. ajbg, nisu ta mjerenja izmišljena u teretani. ova spravica se inače zove caliper. i ne spada tu samo mjerenje potkožnog sala.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 13:49 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Wow, baš fensi, medicinski naziv. Kod nas je jednostavo caliper ili skinfold test. ajbg, nisu ta mjerenja izmišljena u teretani. ova spravica se inače zove caliper. i ne spada tu samo mjerenje potkožnog sala. salometar?maslometar?the chwarakmeter?
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 13:59 |
|
|
Markane, budi ozbiljan. vidiš da ti prijatelj skoči na zadnje noge čim se ja oglasim. k'o da si ga ti dresir'o.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 14:14 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Markane, budi ozbiljan. vidiš da ti prijatelj skoči na zadnje noge čim se ja oglasim. k'o da si ga ti dresir'o. Nemoj mi jarane dirati
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Moj kompozitni indeks fitnessa i zdravlja (za muškarce i žene) Postano: 07 sij 2014, 14:40 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: Markane, budi ozbiljan. vidiš da ti prijatelj skoči na zadnje noge čim se ja oglasim. k'o da si ga ti dresir'o. Nemoj mi jarane dirati nek jarani mene ne diraju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|