|
|
Stranica: 26/40.
|
[ 996 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 15:28 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Kotromanovic je napisao/la: http://vitez.info/sport/vijesti-iz-sporta/vitez/7411-obavijest-iz-policije-u-vezi-sa-susretom-rukometnih-reprezentacija-bih-i-estonije.html
"Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima odlučeno je da se zabrani unošenje bilo kakvih transparenata ili zastava koji će izazivati nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu mržnju ili netrpeljivost. Svi koji se ne budu pridržavali spomenutih zakonskih odredbi bit će sankcionirani te udaljeni iz sportske dvorane", priopćeno je iz PP Vitez." E, sad, ovisi što to znači u praksi, tj. kako će se primjenjivati...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 16:35 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako sam dobro skužio < 40 % Bošnjaka: http://hr.wikipedia.org/wiki/Bosanskohe ... ezentacijaNego što nego navijat. Zašto niko nije poslušao moju davnu ideju o varti s kockicama? Baš bi sjela.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 17:28 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25647 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Kakve veze ima etnički sastav reprezentacije sa navijanjem?Po toj logici nijedan Francuz ne bi trebao navijati za svoju zemlju. Citat: Nego što nego navijat. Zašto niko nije poslušao moju davnu ideju o varti s kockicama? Baš bi sjela.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 17:54 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto niko nije poslušao moju davnu ideju o varti s kockicama? Baš bi sjela. Došla je ekipa sa kockicama,malo malo pa kamerman prikazuje mrske mustaše
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 18:39 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Kakve veze ima etnički sastav reprezentacije sa navijanjem?Po toj logici nijedan Francuz ne bi trebao navijati za svoju zemlju. Ima, itekako. Već sam pisao o ski repki BiH koja je u potpunosti srpska. BiH je za razliku od Fra višenacionalna država. Ako repka doista predstavlja sve građane BiH zašto je ne podržat?! Nogometna je muslimanska O.K. ali ova nije. Šta znači nekome u Vitezu RH više kad većina pereca nije čula za Vitez? Kockasta varta i sve 5.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 18:44 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto niko nije poslušao moju davnu ideju o varti s kockicama? Baš bi sjela. Došla je ekipa sa kockicama,malo malo pa kamerman prikazuje mrske mustaše Jel počelo štogod konkretno?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 19:01 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Došla je ekipa sa kockicama,malo malo pa kamerman prikazuje mrske mustaše Jel počelo štogod konkretno? Jok,koliko vidim pjesnička prepucavanja...ne gledaš BHT?
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 19:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Jel počelo štogod konkretno?
Jok,koliko vidim pjesnička prepucavanja...ne gledaš BHT? Nema kod mene signala te TV.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 19:38 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Kakve veze ima etnički sastav reprezentacije sa navijanjem?Po toj logici nijedan Francuz ne bi trebao navijati za svoju zemlju. Ima, itekako. Već sam pisao o ski repki BiH koja je u potpunosti srpska. BiH je za razliku od Fra višenacionalna država. Ako repka doista predstavlja sve građane BiH zašto je ne podržat?! JNA je 1991 po svojemu etničkom sastavu vojnika savršeno predstavljala sve stanovnike SFRJ. Citat: Nogometna je muslimanska O.K. ali ova nije. Šta znači nekome u Vitezu RH više kad većina pereca nije čula za Vitez?
Što znači nekomu etnički sastav kada 99% ljudi ne zna kakav je etnički sastav te reprezentacije? I što znači nekome u Molunatu RH kada većina pereca nije čula za njega? Po kojemu je to kriteriju općeprihvaćena stopa neznanja kriterij za bilo što?
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 19:42 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Ima, itekako. Već sam pisao o ski repki BiH koja je u potpunosti srpska. BiH je za razliku od Fra višenacionalna država. Ako repka doista predstavlja sve građane BiH zašto je ne podržat?!
JNA je 1991 po svojemu etničkom sastavu vojnika savršeno predstavljala sve stanovnike SFRJ. Citat: Nogometna je muslimanska O.K. ali ova nije. Šta znači nekome u Vitezu RH više kad većina pereca nije čula za Vitez?
Što znači nekomu etnički sastav kada 99% ljudi ne zna kakav je etnički sastav te reprezentacije? I što znači nekome u Molunatu RH kada većina pereca nije čula za njega? Po kojemu je to kriteriju općeprihvaćena stopa neznanja kriterij za bilo što? 1. BiH i sve što je simbolizira po mjeri svih je O.K. 2. BiH kao paravan za velikobošnjačke mokre snove - J.O.K. Ovdje je prvi slučaj, i treba bit podržan, kao usotalom i sadašnja vlada BiH, za razliku od predsjedništva. Volio bih i ja da je jednostavnije ali nije.
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 08 sij 2014, 22:38 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: http://vitez.info/sport/vijesti-iz-sporta/vitez/7411-obavijest-iz-policije-u-vezi-sa-susretom-rukometnih-reprezentacija-bih-i-estonije.html
"Sukladno Zakonu o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima odlučeno je da se zabrani unošenje bilo kakvih transparenata ili zastava koji će izazivati nacionalnu, vjersku ili bilo koju drugu mržnju ili netrpeljivost. Svi koji se ne budu pridržavali spomenutih zakonskih odredbi bit će sankcionirani te udaljeni iz sportske dvorane", priopćeno je iz PP Vitez." E, sad, ovisi što to znači u praksi, tj. kako će se primjenjivati... Kako sam cuo da ce biti jedna ekipa od 40-ak vitezana s hrvatskim dresom na utakmici, tako sam i ja prisustvovao tom dogadaju. Policija je bila fer i korektna osiguranje na nivou, pa tako da su primjenili ono sto su rekli....
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=VhQVWWM06R0
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 12:29 |
|
|
Sramota, htjeli ljudi da vas oslobode 93, a vi im ne date da ističu svoje zastave... Nikšić pisao Lukaču: Sramotno oduzimanje zastava BiH na rukometnoj utakmici u Vitezu Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić uputio je danas pismo direktoru Federalne uprave policije Draganu Lukaču povodom "sramotnog ponašanja policijskih službenika koji su učestvovali u osiguravanju rukometne utakmice između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Estonije, odigrane 8. januara u Vitezu". http://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih/ ... i-u-vitezu
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 12:54 |
|
|
Eto Bobi, ko ne bi navijao za BiH. Neprocjenjivo.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 17:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 17:32 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Braćo po krstu ne stvara se tako entitet.... ustvari nezavisna država,ne, ne....
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 19:20 |
|
|
Mitteleuropa je napisao/la: Dupeuvlakač, kako ga drugačije nazvati. Ili je podobro zbunjen. http://www.klix.ba/vijesti/bih/vitezani ... /140109025Nisi u pravu, svaka cast covjeku, dobro i kaze,,treba mujama stavit do znanja da se ne peremo ove drzave i da si necemo dopustit da oni odredivaju sami sudbinu Bosne pa i Hercegovine, ,,,bio sam u blizini njega u dvorani, nisi upoznat sa svim stvarima.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 19:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Kotromanovic je napisao/la: Nisi u pravu, svaka cast covjeku, dobro i kaze,,treba mujama stavit do znanja da se ne peremo ove drzave i da si necemo dopustit da oni odredivaju sami sudbinu Bosne pa i Hercegovine, ,,,bio sam u blizini njega u dvorani, nisi upoznat sa svim stvarima. To je to, na svaku tekmu donijet obilježje Vartastana i HR HB po mogućnosti! Nek se zbune i uzjebu svi skupa.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 09 sij 2014, 19:33 |
|
|
Srpski politicari su iskoristili svaku polugu BiH koju god sumogli. Zelje su jedno a mogucnosti drugo. Uzeti zelenilu BiH iz ruku. To je put. Godinama ga pokazujem.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 01:12 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 01:21 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Masa patetike. Neće mu to pomoći da mu Bošnjaci pristanu na njegov TV kanal.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Mitteleuropa
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 01:39 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: Mitteleuropa je napisao/la: Dupeuvlakač, kako ga drugačije nazvati. Ili je podobro zbunjen. http://www.klix.ba/vijesti/bih/vitezani ... /140109025Nisi u pravu, svaka cast covjeku, dobro i kaze,,treba mujama stavit do znanja da se ne peremo ove drzave i da si necemo dopustit da oni odredivaju sami sudbinu Bosne pa i Hercegovine, ,,,bio sam u blizini njega u dvorani, nisi upoznat sa svim stvarima. Koje države? Dobro, jesi li ti normalan čovječe? Zbog takvog razmišljanja ovaj protektorat i opstaje. Međunarodnoj zajednici i sarajevskim integralistima dovoljni su ''pojedinci'' iz hrvatskog naroda kojima će puniti sve novinske stupce o ''ljubavi ka državi BiH''. Dok se hrvatski narod baš kao i srpski u potpunosti ne odrekne Bosne i Hercegovine u formi države ovdje će uvijek biti status quo. Ja bi takvim kao što si ti, ovom Dadi, onima iz HNV-a, Marinu Topiću, Draganu Čoviću i sličnim začepio gubicu da ne brukate debelu većinu koja živi za domovinu Hrvatsku, a ne jugo-austrijski projekt zvani ''BiH''. Vi u Vitezu, Stocu i Uskoplju ste skroz izgubili kompas, zbog tolike nacionalne nesnošljivosti s Bošnjacima počeli ste se boriti za neka ''prava nad Bosnom i Hercegovinom'' i tako te gluposti nešto kao u inat njima, šta li. Shvati čovječe da Hrvatima ne treba Bosna i Hercegovina. Hrvatski narod ima lijepa sjećanja na Kraljevinu Bosnu, ima zapisanu povijest o Kraljici Katarini i to je sve što hrvatskom narodu treba od ''državnosti'' Bosne i Hercegovine. Kad hrvatski narod pođe putem kojim je pošao i srpski, tek će se onda integralisti u SA razbuditi i shvatiti neke stvari, a posljednji rat za razgraničavanje, raspad BiH i širenje Domovine će postati pitanje trenutka. Ne živi za danas, živi za sutra.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 09:00 |
|
|
Ništa Bošnjake ne iritira kao Daytonka u hrvatskim rukama. Nije njima do Bosne i Hercegovine nego do njihove Bosne. Onog trena kad uvide da ne vladaju njom, krenut će dugu pilu pilat. A to je onda nešto. Drukčije.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 11:37 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ništa Bošnjake ne iritira kao Daytonka u hrvatskim rukama. Nije njima do Bosne i Hercegovine nego do njihove Bosne. Onog trena kad uvide da ne vladaju njom, krenut će dugu pilu pilat. A to je onda nešto. Drukčije.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 12:32 |
|
|
Dogodit će se to i prije. Sam pričekaj rezultate popisa
|
|
Vrh |
|
|
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Vitez Postano: 10 sij 2014, 14:23 |
|
|
Mitteleuropa je napisao/la: Kotromanovic je napisao/la: Nisi u pravu, svaka cast covjeku, dobro i kaze,,treba mujama stavit do znanja da se ne peremo ove drzave i da si necemo dopustit da oni odredivaju sami sudbinu Bosne pa i Hercegovine, ,,,bio sam u blizini njega u dvorani, nisi upoznat sa svim stvarima. Koje države? Dobro, jesi li ti normalan čovječe? Zbog takvog razmišljanja ovaj protektorat i opstaje. Međunarodnoj zajednici i sarajevskim integralistima dovoljni su ''pojedinci'' iz hrvatskog naroda kojima će puniti sve novinske stupce o ''ljubavi ka državi BiH''. Dok se hrvatski narod baš kao i srpski u potpunosti ne odrekne Bosne i Hercegovine u formi države ovdje će uvijek biti status quo. Ja bi takvim kao što si ti, ovom Dadi, onima iz HNV-a, Marinu Topiću, Draganu Čoviću i sličnim začepio gubicu da ne brukate debelu većinu koja živi za domovinu Hrvatsku, a ne jugo-austrijski projekt zvani ''BiH''. Vi u Vitezu, Stocu i Uskoplju ste skroz izgubili kompas, zbog tolike nacionalne nesnošljivosti s Bošnjacima počeli ste se boriti za neka ''prava nad Bosnom i Hercegovinom'' i tako te gluposti nešto kao u inat njima, šta li. Shvati čovječe da Hrvatima ne treba Bosna i Hercegovina. Hrvatski narod ima lijepa sjećanja na Kraljevinu Bosnu, ima zapisanu povijest o Kraljici Katarini i to je sve što hrvatskom narodu treba od ''državnosti'' Bosne i Hercegovine. Kad hrvatski narod pođe putem kojim je pošao i srpski, tek će se onda integralisti u SA razbuditi i shvatiti neke stvari, a posljednji rat za razgraničavanje, raspad BiH i širenje Domovine će postati pitanje trenutka. Ne živi za danas, živi za sutra. Nismo mi pajdo izgubili kompas ni 9.01.1994. kad su Turci dosli na 2 kilometra od samog grada Viteza, i pobili nam vise od 50 ljudi sto civila sto vojnika u odorama HVO-a, pa smo ih opet vratili u sumu gdje im je mjesto. Nismo izubili kompas ni danas, pretpostavljam da mi pises iz sigurne udaljenosti npr iz Gruda ili iz Sirkokg Brijega, ali ne zamjerim ti, mozda bi i ja bio jos gori po tom pitanju da sam na tvome mjestu. Drzavu Bosnu i Hercegovinu "podrzavaju" samo oni koji imaju koristi od nje, ja osobno niti moja obitelj nemamo nikakvu korist niti je trazimo, a svi ovi ostali su oni iz stranka sa tzv hrvatskim predznakom znaci svi, ne treba navoditi pojedincano imenima ! Koliko sam dao zamjetiti na zgradi HDZ BiH u Mostaru viori se zastava BiH ona varta zastava, u Vitezu i svim ostalim mjestima stranke i visoki zvanicnici "nasih" stranak ne mnogu se dogovoriti oko najbitnijih pitanja za nas narod npr. jedan kandidat za nacelnika,,,,,,ne bitniji su im novci. Bosanski Hrvati su svjesni svoje proslosti, posljednjeg Kralja Stjepana, Kraljice Katarine koja je rodom iz Hercegovine, svjesni su svoje i nase Bosne i to nam niko ne moze oduzeti nama Hrvatima. A danas ideja Herceg - Bosne ne brini jos uvjke zivi u srcima Hrvata i Posavine i Bosne, ova tzv drzava kakva je danas je ubitacna za nas, ali ta ista drzava ima institucije drzavne koje ubijaju Hrvatski puk, mi samo trazimo da kroz te drzavne institucije (u kojima sjede i "nase" stranke) zastitimo svoje interese. I ostvarimo svoje interese, drugi put za ostvarenje nasi interesa je rat, sto nam nije u cilju. A treci put je da polako vremenski sacekamo da nas ubije "bijela kuga" !!! Jedostavno zelimo dati do znanja da Muslimanima nece proci to sto su zamislili, a to je "zelena" Bosna u ovim granicama, bez obzira na njihovu brojnost. Bio sam na toj utakmici i ja, trebao si i ti biti medu nama Hrvatima Vitezanima, pa bi ti mozda neke stvari bile jasnije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|