|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bobovac
|
Naslov: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 13:15 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26425 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Evo fine teme za pokazivanje vašega osobnog naoružanja, smještenog po ladicama, ormarima, sanducima, magazama i štalama, zakopanim u šumi desno od onoga hrasta na kojemu je nacrtano nešto (Žlj..-..e ne mislim na tebe što se trzaš), svih kalibara, sklopljenog ili rasklopljenog, ilegalnog i legalnog ( čuj mene budale - legalnog, haha). Evo nešto moje, za početak. 
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 13:29 |
|
|
Jel ovo poštovanje drevne srpskohrvatske tradicije , uf pardon hrvatskosprske tradicije , u smislu "Zlu ne trebalo" ili "Neka ga je u kući hleba ne ište"??
Treba vam ga u dupe nabiti čisto da znate da može pištolj služiti i nečemu što nije ubijanje ljudi.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
volvoks
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 13:35 |
|
|
Je li ovaj server dostupan vlastima BiH?? Inače, za sada nemam ništa od vatrenog naoružanja, no kada se odselim ću nabaviti neki 9mm pištolj, naravno uz sve radnje predviđene zakonom.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
 |
joe enter
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 13:51 |
|
|
Ja nisam čovek koji voli svoj grad kao što to u planinskim krajevima bivše države čine pa mu pišu pesme i slikaju ga na razne načine , ali jesam ponosan na jedan segment.
A to je da sad već bivši gradonačelnik mog rodnog grada(Vidović-hrvat-hercegovac i član Tadićeve demokratske stranke) se založio da policija mora raditi svoj posao, tako što će svaku svadbu prekinuti i doći na uviđaj ako se čuju pucnji iz oružja kad balkanska bagra se veseli. Tako da mogu biti ponosan što danas se retko čuju pucnji i rafali kad se neko ženi i veseli u mome gradiću.
Na stranu sad paranoja zbog nacionalnih mržnji , ali samo da znate da npr. u CG postoje čak dva udruženja za zabranu pucanja na veseljima i strogog kažnjavanja zbog toga , jer je broj slučajnih žrtava zbog "veselih metaka" toliko veliki kroz nekoliko decenija da se zaista se čovek pita jel vredniji ljudski život od pukog zadovoljstva mužjaka zbog zvuka "bum" na koji šilji kurac kad se veseli.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 13:58 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 15:16 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Ja nemam ni hladnog ni vatrenog oruzja no imam " ubojitu jezičinu" u smislu da sam ponekad brutalno bezobrazna i oštrokondza, tako da se branim i u R.L jedino " otrovom" koji klizi s usana. 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
korrisnik
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 15:27 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15079 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
Jezik - mač sa dvije oštrice.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
 |
divljak
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 16:37 |
|
|
ti bi da se inkrimiramo?'? 
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 17:33 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18058 Lokacija: Drina je na granici!
|
potezanje za vatrenim oružjem :)  ispričavam se Bobovcu na miniranju teme 
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 19:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja nemam ni hladnog ni vatrenog oruzja no imam " ubojitu jezičinu" u smislu da sam ponekad brutalno bezobrazna i oštrokondza, tako da se branim i u R.L jedino " otrovom" koji klizi s usana.  E to je već seksi oružje. 
|
|
Vrh |
|
 |
pagan
|
Naslov: Re: Naše oružje! Postano: 28 sij 2014, 22:06 |
|
|
joe enter je napisao/la: Ja nisam čovek koji voli svoj grad kao što to u planinskim krajevima bivše države čine pa mu pišu pesme i slikaju ga na razne načine , ali jesam ponosan na jedan segment.
A to je da sad već bivši gradonačelnik mog rodnog grada(Vidović-hrvat-hercegovac i član Tadićeve demokratske stranke) se založio da policija mora raditi svoj posao, tako što će svaku svadbu prekinuti i doći na uviđaj ako se čuju pucnji iz oružja kad balkanska bagra se veseli. Tako da mogu biti ponosan što danas se retko čuju pucnji i rafali kad se neko ženi i veseli u mome gradiću.
Na stranu sad paranoja zbog nacionalnih mržnji , ali samo da znate da npr. u CG postoje čak dva udruženja za zabranu pucanja na veseljima i strogog kažnjavanja zbog toga , jer je broj slučajnih žrtava zbog "veselih metaka" toliko veliki kroz nekoliko decenija da se zaista se čovek pita jel vredniji ljudski život od pukog zadovoljstva mužjaka zbog zvuka "bum" na koji šilji kurac kad se veseli. pokatoliceni srbin
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 11 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|