|
|
Stranica: 4/29.
|
[ 713 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ultras1986
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 22 lis 2009, 20:09 |
|
|
Elektroprivreda je investitor.
Evo sa EIB informacije :
Mostar Wind and Hydro Energy Date of entry 28/04/2008 Beneficiary JP Elektroprivreda Hrvatske Zajednice Herceg-Bosne DD Location • Bosnia and Herzegovina Description The project is expected to comprise three wind farms (about 130 MW), and four small hydro plants (about 15 MW). Objectives The purpose is to increase the promoter’s own generating capacity, which at present is below demand, raise the use of renewable energy and to broaden the power production base. Comments Sector(s) • Energy Proposed EIB finance EUR 130 million. Total cost Up to EUR 260 million. Environmental aspects If located in the EU, the project would fall under Annex II of the EIA Directive. The national EIA law and regulations are written in the spirit of EU legislation. Their specific requirements and the promoter’s application thereof will be investigated. Procurement The promoter will procure all major supply contracts in accordance with the Bank’s requirements. Minor contracts (such as studies, civil works) are more likely to be procured in accordance with national rules. Status Under appraisal - 28/04/2008.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 22 lis 2009, 20:27 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
Kakav samo vjetar puše kad se krene iz Tomislavgrada prema Posušju, prije skretanja za Roško polje, malo nedostaje da auto otpuhne sa ceste. Nevjerojatno. Prema tome ova je investicija odlična i čini mi se da je baš na tom mjestu planirana.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 22 lis 2009, 23:11 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1708 Lokacija: ...................
|
DaniKU je napisao/la: Kakav samo vjetar puše kad se krene iz Tomislavgrada prema Posušju, prije skretanja za Roško polje, malo nedostaje da auto otpuhne sa ceste. Nevjerojatno. Prema tome ova je investicija odlična i čini mi se da je baš na tom mjestu planirana. Jedanput skreni na pivu Neznam koliko je ovaj projekt ozbiljan ali bilo bi odlicno kad bi se realizirao
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
Vrh |
|
|
Ultras1986
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 22 lis 2009, 23:15 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Kakav samo vjetar puše kad se krene iz Tomislavgrada prema Posušju, prije skretanja za Roško polje, malo nedostaje da auto otpuhne sa ceste. Nevjerojatno. Prema tome ova je investicija odlična i čini mi se da je baš na tom mjestu planirana. Jedanput skreni na pivu Neznam koliko je ovaj projekt ozbiljan ali bilo bi odlicno kad bi se realizirao Ovaj prijekt će se realizirati 100% u ne tako daleko vrijeme... Po mojoj procjeni čim završe gradnju HE Mostarsko Blato.
|
|
Vrh |
|
|
DaniKU
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 23 lis 2009, 18:06 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 19:27 Postovi: 1832 Lokacija: Sarajevo
|
TG-B.B.B je napisao/la: Jedanput skreni na pivu Neznam koliko je ovaj projekt ozbiljan ali bilo bi odlicno kad bi se realizirao Hoću legendo, prvom prilikom. Hvala ti na pozivu.
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 30 lis 2009, 14:27 |
|
|
DaniKU je napisao/la: Kakav samo vjetar puše kad se krene iz Tomislavgrada prema Posušju, prije skretanja za Roško polje, malo nedostaje da auto otpuhne sa ceste. Nevjerojatno. Prema tome ova je investicija odlična i čini mi se da je baš na tom mjestu planirana. Pa ne zove se bezveze Duvno!
Mozda ih bogovi kazne, pa zaustve vitrove sve dok se bar opcini ne vrati sveto ime! Grad more ostat Tomislav Vakuf!
Dobri su vitrovi i iznad Sarajlia!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 30 lis 2009, 14:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60181 Lokacija: DAZP HQ
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: DaniKU je napisao/la: Kakav samo vjetar puše kad se krene iz Tomislavgrada prema Posušju, prije skretanja za Roško polje, malo nedostaje da auto otpuhne sa ceste. Nevjerojatno. Prema tome ova je investicija odlična i čini mi se da je baš na tom mjestu planirana. Pa ne zove se bezveze Duvno!
Mozda ih bogovi kazne, pa zaustve vitrove sve dok se bar opcini ne vrati sveto ime! Grad more ostat Tomislav Vakuf!
imam jedan dres Sarajlije ZG stoji, ali me strah pronositi ga po zagrebu da ne popijem batine
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Dr.Vito Dugonoga
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 31 lis 2009, 01:58 |
|
|
dudu je napisao/la: Dr.Vito Dugonoga je napisao/la:
Pa ne zove se bezveze Duvno!
imam jedan dres Sarajlije ZG stoji, ali me strah pronositi ga po zagrebu da ne popijem batine Pa sta!!??!!
Svi ce medii bit na tvojoj strani pa cak i politicari!!
Proslavi se sa svoi ledja!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 31 lis 2009, 15:47 |
|
|
Dr.Vito Dugonoga je napisao/la: dudu je napisao/la: imam jedan dres Sarajlije ZG stoji, ali me strah pronositi ga po zagrebu da ne popijem batine Pa sta!!??!!
Svi ce medii bit na tvojoj strani pa cak i politicari!!
Proslavi se sa svoi ledja!
je, al kad shvate da je to selo u hercegbosni prozvat će me svirepim ubojicom
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 08 pro 2009, 13:14 |
|
|
Citat: Udruga Duvnjaka Zagreb, osnovana u ožujku ove godine s ciljem očuvanja kulture, tradicije, običaja i vrijednosti duvanjskog kraja te s ciljem povezivanja, druženja i podizanja standarda Duvnjaka u Zagrebu, ali i šire,organizira misu za sve duvanjske branitelje i Izložbu ratnih fotografija Brigade kralja Tomislava. Sveta misa će se održati u crkvi Bezgrješnog začeća BDM u Dubravi (Avenija Gojka Šuška 2), 12.prosinca 2009. godine,s početkom u 18:00h. Nakon sv. mise, u dvorani ispod crkve, održati će se Izložba te druženje uz prigodni domjenak. Ovim putem sve vas pozivamo da svojim prisustvovanjem uveličate ovaj događaj! Vidimo se duvnjaci
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 19:24 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 19:28 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 19:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 19:43 |
|
|
odmah srcu toplo kad slike vidi
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 19:59 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
FOCAK
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 20:02 |
|
|
Znam jednog covjeka iz Tomislava!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 20:02 |
|
|
TG-B.B.B je napisao/la: dudu je napisao/la: odmah srcu toplo kad slike vidi I meni dudu , ajmo u auto i pravac dole, odvalimo u autu Vracam ti se se tomislavegradeee ta mi je najdraža Duvno ima što Zagreb nemade, prvu krunu od hrvatske vlade.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 20:09 |
|
|
tu se povijest hrvatske pisala....to je mjesto tomislava kralja , poslje te mi je ona hercegovko bit ces moja draga jer ja sam momak it tomislavgrada
|
|
Vrh |
|
|
FOCAK
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 20:10 |
|
|
Jel ovo Prokusko jezero?
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 09 pro 2009, 20:17 |
|
|
Buško jezero
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 10 pro 2009, 12:52 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
prelijepe slike Nema raja bez Duvanjskog kraja jeli tko živi od Vas u TG? (dudu živi u ZG, ja u ZD).
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 10 pro 2009, 13:04 |
|
|
Croat je napisao/la: prelijepe slike Nema raja bez Duvanjskog kraja jeli tko živi od Vas u TG? (dudu živi u ZG, ja u ZD). u prosjeku sam 2-3 mjeseca u Tomislavu zbog posla...ali više mi dođe kao spavaona jer je većina posla u Hercegovini
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 10 pro 2009, 13:17 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
ja bio par puta u životu, sviđa mi se taj kraj. blizu je more ljeti, zimi tu je Kupres, Tomislav povijesni hrvatski grad, lijepa priroda, nadam se da ću jednog dana živjeti u Herceg Bosni. P.S. nisam se još zahvalio auto servisu Nuić (čini mi se da se tako zvao) u TG, koji mi je zadnji put pomogao oko auta riješiti problem, HVALA
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 10 pro 2009, 13:32 |
|
|
pih, kod nas ti je normala, ujutro s autom do Brela i vratiš se predvečer dosta ih i samo tako ljetuje hehe još kad probiju tunel kroz Biokovo, trebat će nam iz grada 40-tak min...sad realno oko sat vremena.
|
|
Vrh |
|
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: Tomislavgrad Postano: 10 pro 2009, 15:30 |
|
|
Croat je napisao/la: prelijepe slike Nema raja bez Duvanjskog kraja jeli tko živi od Vas u TG? (dudu živi u ZG, ja u ZD). I ja sam u ZG ali često sam dole, i ja se nadam jednom vratiti......pogotovo ako se Duvanjska općina malo gospodarski mrdne, oživi, pokrenu se neki projekti.....mislim da bi dosta duvnjaka uložilo svoj novac u rodni kraj, a dosta bi ih se i vratilo Čuj bliže poljudu???? pazi da nebi od mene i dudu-a dobio po ušima
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|