HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 pro 2024, 19:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 325 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Pravo lice Islama - Film: "What the west needs to know"
PostPostano: 11 pro 2009, 11:50 

ovdje ti je odgovor...

I u Duha Svetoga,
Gospodina i životvorca;
koji izlazi od Oca i Sina.
Koji se s Ocem i Sinom skupa časti
i zajedno slavi;
koji je govorio po prorocima.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 11:51 

dr.gog je napisao/la:
"Tko će prvi baciti kamen?", reče Onaj što je crtao štapom u pijesku.

Ovih dana mi je često na pameti dok gledam izvjesne događaje po Sarajevu.Gledamo daleko, dok nam pod nogama zjapi provalija naše vlastite taštine i oholosti.

Što reče Alexie R.? Bit će iste posljedice??

Imat ćemo mi Orwella za zajutrak svakoga dana, sigurni i od Islama i od propovjednika istoga, iza debelog zida, ušuškani i "čisti" od nedajbože "njih".A na Boga , kako ga god oslovljavali, ionako nas jako malo uopće obraća pažnju, bitno je imati materijala za "civilizirane rasprave" gdje ćemo "nepobitno ustanoviti" da nam prijeti "opasnost".

A onda ćemo oformiti W.A.S.P u Bosni i Hercegovini, te smireno sa zidina strijeljati nepoćudne forme dvonožaca.Samo će ovdje biti, kvragu, trojedini WASP, pa kamo okrenuti cijevi i pamet?

I što veliš Joodo? Da obratimo pažnju na debatu iz videa?

Odoh voziti novi avalanche 2.0, ka Vrelu Bosne, mubarek vožnjica :zubati

Iskren pozdrav svima i ugodno vam forumanje.

Imamo iste sklonosti i isto mišljenje, barem ovo koje si napisao ovdje.

E sad, u čemu je problem? Problem je što jedna osoba tako slobodoumna i pluralna ne dozvoljava na Sa-x istu slobodoumnost i drugima.

Meni je problem u BiH što svi pa i ovi tzv. širokog spektra imaju svoju viziju života i nju bi nametali u BiH.

Što se mene tiče nisu problem muslimani a ni oni koji mrze muslimane, dok god ne postanu opasnost po ljude oko sebe.

Zato imamo zakone, državne organe i sl.

Ukratko dragi Gog prosrao si se na Sa-x i time barem kod mene izgubio kredibilitet da pričaš o bilo čemu. Najviše mi smetaju ekstremisti koji misle da to nisu a i sebe i druge uvjeravaju da su oni kao napredan dio društva. Ma jesi k.

Naravno obračunao bih se sa takvima poput tebe i na Sa-x nažalost ne mogu. Jer ste kreteni nad kretenima kod kojih, što je nezamislivio jednom demokratskom društvu, vlada točno određena politička i vjerska dogma i ne dozvoljava bilo kakav drugi pogled u stilu pravih crnih sila Europe u prošlom stoljeću.

Da dodam još da ovdje ima svega i svakoga i svakakvih mišljenja i čak ih se i potiče da se izreknu. Bolje na forumu nego danas, sutra u ratu.

Gledaj i uči šupčino...

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 12:22 

thetruthlover je napisao/la:
A Sad sto govorite da je Muhammed saws napisao Kur'an....lazete.....kako bi Muhammed a.s. znao kako je nastao svijet, stvaranje Adama i Eve, raj i pakao ako mu pritom nisu nishta saptali krscani....kako je to mogao znati čovjek u pustinji. Ma vi me nastojite u laz utjerat bez obzira sta ja kazem....ta vi ste narod nevjernicki....Allah nas sacuvao takvih......MIR NEKA JE NA VAS, a Allahu cemo se svi sigurno vratiti i tada cemo aBd vidjeti ko je na Pravom putu...selam

Mogao je nalaziti sedmogodišnjakinje, osmogodišnjakinje za svoje seksualno izopačeno zadovoljstvo, a nije se mogao sresti za kršćanima i svetom Biblijom :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 12:23 

ALLAH svt sebe opisuje sa 14 osobina, a jedna od njih je: Kijamun bi-nefsihi(BOG NIJE NIČEMU SLIČAN)
Kakav je to bog koji se pretvara u čovjeka da spasi kobajagi svoju djecu(a djece nema) jer kako Allah kaze:
"I Kur'an je poslan da opomene one koji kazu:Allah je sebi uzeo sina"
Josh nesh vezano za to sveto trojstvo.....po onome sta sam ja shvatio ima OTAC, SIN i SVETI DUH, i kaze
otac NIJE sin, sin NIJE sv duh, sv duh NIJE otac, a kaze da su svi nesh kao bog....i nesh kad je u liku sina onda silazi na zemlju....pa jbt ko onda upravlja svemirom dok je on na zemlji....PA et sami vidite da uvodite mnogoboštvo u vasu vjeru...mislim ne vi, vi ste samo naslijedili to....zao mi vas je.
Vezano za naslijeđivanje po vjerama...istina je da je zidovstvo prethodilo krscanstvu, i tako isto krscanstvo prethodilo islamu....ali zasto. Pa zato sto su ti prije njih iskrivili svoju vjeru pa je Allah poslao Isaa a.s.(Isusaa) da ih navede na pravi put i da bi to dokazao Allah mu daje mogućnost da liječi gubave, slijepce i da povrati iz mrtvih(to se zove mu'dziza-Bozje djelo kroz svoga poslanika...isto npr. Mojsije kad je stapom udario u more pa se razdvojilo...pa sto onda niste njega uzeli kao boga koji je radio sve kao i isus).Tako isto radi i Sveti Pavle...samo ne kontam kako jedan covjek koji je bio poslije ISUSA je osnovao novu vjeru bez da mu je ISUS bilo sta rekao....PAVLE je bio manje vise pagan...znate onih 12 apostola...to nije nish drugo do 12 horoskopskih znakova.....npr. kada je Mojsije otisao u svetu goru TUVA da primi zapovijedi, Sammirija je tada salio zlatno tele....zasto bash tele...pa zato sto ti astrolozi nevjernici prate sazvježđa i u to vrijeme je bilo sazvježđe TAURUS(bik,tele).

A Sad sto govorite da je Muhammed saws napisao Kur'an....lazete.....kako bi Muhammed a.s. znao kako je nastao svijet, stvaranje Adama i Eve, raj i pakao ako mu pritom nisu nishta saptali krscani....kako je to mogao znati čovjek u pustinji. Ma vi me nastojite u laz utjerat bez obzira sta ja kazem....ta vi ste narod nevjernicki....Allah nas sacuvao takvih......MIR NEKA JE NA VAS, a Allahu cemo se svi sigurno vratiti i tada cemo aBd vidjeti ko je na Pravom putu...selam

ovako izgleda kad o kršćanstvu i islamu piše mali kojemu je babo krko krmetinu i redovito se oblokavao po tombolama poslije posla na koje je trošio do pola teško zarađene plate.
tijekom rata kad je silom prilika otišao na dijetu i upoznao se sa čarima govedine iz konzerve a i bome sa šibom novouvezenih pravovjernih muslimana iz bratskiih zemalja egipta, alžira, sudana i sličnih shvatio je da je alah jedini bog a muhamed njegov glasnogovornik i da osim islama nema niti jedne druge istine, jer tako reko efendija koji svaki petak podijeli brašna i kafe ispred džamije a on je pametan ima škole, eh kud i ja nisam osim trogodišnje zidarske....

kako se inače teško postiže znanje i razumijevanje na brzinu tako i ovaj mali pokazuje samo nerazumijevanje prema tuđoj a bogami i svojoj vjeri.
pogotovo kad kaže kako je alah u kuranu napiso......
....govorim ovu suru u pero advokatu hadžifejzoviću jer u vas djeco moja muslimanska sve zajedno nemam nimalo povjerenja....
....što se tiče mogućnosti uzimanja više žena i mogućnosti vraćanja istih kad se zadovoljite, a to vas najviše zanima....

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:11 

Junuz Djipalo je napisao/la:
dr.gog je napisao/la:
"Tko će prvi baciti kamen?", reče Onaj što je crtao štapom u pijesku.

Ovih dana mi je često na pameti dok gledam izvjesne događaje po Sarajevu.Gledamo daleko, dok nam pod nogama zjapi provalija naše vlastite taštine i oholosti.

Što reče Alexie R.? Bit će iste posljedice??

Imat ćemo mi Orwella za zajutrak svakoga dana, sigurni i od Islama i od propovjednika istoga, iza debelog zida, ušuškani i "čisti" od nedajbože "njih".A na Boga , kako ga god oslovljavali, ionako nas jako malo uopće obraća pažnju, bitno je imati materijala za "civilizirane rasprave" gdje ćemo "nepobitno ustanoviti" da nam prijeti "opasnost".

A onda ćemo oformiti W.A.S.P u Bosni i Hercegovini, te smireno sa zidina strijeljati nepoćudne forme dvonožaca.Samo će ovdje biti, kvragu, trojedini WASP, pa kamo okrenuti cijevi i pamet?

I što veliš Joodo? Da obratimo pažnju na debatu iz videa?

Odoh voziti novi avalanche 2.0, ka Vrelu Bosne, mubarek vožnjica :zubati

Iskren pozdrav svima i ugodno vam forumanje.

Imamo iste sklonosti i isto mišljenje, barem ovo koje si napisao ovdje.

E sad, u čemu je problem? Problem je što jedna osoba tako slobodoumna i pluralna ne dozvoljava na Sa-x istu slobodoumnost i drugima.

Meni je problem u BiH što svi pa i ovi tzv. širokog spektra imaju svoju viziju života i nju bi nametali u BiH.

Što se mene tiče nisu problem muslimani a ni oni koji mrze muslimane, dok god ne postanu opasnost po ljude oko sebe.

Zato imamo zakone, državne organe i sl.

Ukratko dragi Gog prosrao si se na Sa-x i time barem kod mene izgubio kredibilitet da pričaš o bilo čemu. Najviše mi smetaju ekstremisti koji misle da to nisu a i sebe i druge uvjeravaju da su oni kao napredan dio društva. Ma jesi k.

Naravno obračunao bih se sa takvima poput tebe i na Sa-x nažalost ne mogu. Jer ste kreteni nad kretenima kod kojih, što je nezamislivio jednom demokratskom društvu, vlada točno određena politička i vjerska dogma i ne dozvoljava bilo kakav drugi pogled u stilu pravih crnih sila Europe u prošlom stoljeću.

Da dodam još da ovdje ima svega i svakoga i svakakvih mišljenja i čak ih se i potiče da se izreknu. Bolje na forumu nego danas, sutra u ratu.

Gledaj i uči šupčino...

Joj, pa ti nisi ovdje bio kad je dr. Gog puko ko kokica :smijeh

Napisao "oproštajni" post sa naslovom "FUCK OFF Fašisti", i isti postavio na bar 4-5 tema :palacgore1

Odavno se nisam toliko nasmijao. A prije toga se nudio da "pomogne" oko foruma :smajl007

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:48 

Jest mi žao što nisam skužio na vrijeme. Hajde ako neko ima još mogućnost kod multietnićara na Sa-x neka mu proslijedi poruku.

Mene su skinuli zato što sam napisao da je spika Bosanci katolici,Bosanci muslimani, Bosanci pravoslavci bila normalna i za Hrvate ali u NDH. Iste su ideje kao i njihove "bosanske" trećinu neBosanaca pobit, trećinu neBosanaca protjerat, trećinu prekrstit u Bosance i to su normalni postovi kod "nefašista" i ovaj kvazislobodoumni i neopterećeni seronja reagira kad se pobuni protiv toga neko.

Ako je to za ban a nije pravi fašizam kao što je antiustavno prisiljavanje Hrvata da budu nešto što ne žele kakva je to avangarda?

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:54 

Ja ne mogu, nikad tamo nisam ni imao korisnički račun, ne da mi se :smajl049

Gog je jedno vrijeme bio pravo umiljat, valjda sa ciljem da zaradi moderatorsko mjesto i ovdje...vremenom mu ponestalo energije za održavanje te maske pa je spektakularno poludio...iskakao je maltene iz paštete, identična "oproštajna" poruka u svakom aktivnom topicu. :osama

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:56 

Ma daj nam ga opet malo da se igramo...

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:57 

Ministry of Sound je napisao/la:

Gog je jedno vrijeme bio pravo umiljat, valjda sa ciljem da zaradi moderatorsko mjesto i ovdje...vremenom mu ponestalo energije za održavanje te maske pa je spektakularno poludio...iskakao je maltene iz paštete, identična "oproštajna" poruka u svakom aktivnom topicu. :osama

čekaj...ti se šališ. zar je na to pucao..ono on bi bio prava osoba da određuje kriterije za raspravu na forumu herceg bosne??!
tražio pravo reciprociteta :sega :sega :smijeh :smijeh

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 14:57 

Nakon ovoga, stvarno nema smisla:

http://hercegbosna.org/forum/post43548.html#p43548

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:00 

caporegime je napisao/la:

čekaj...ti se šališ. zar je na to pucao..ono on bi bio prava osoba da određuje kriterije za raspravu na forumu herceg bosne??!

Mislim da je tako "izbušen" i forum.hr, od internet jihadlija...

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:01 

Nakon ovoga, stvarno nema smisla:

http://hercegbosna.org/forum/post43548.html#p43548

kakva kultura :sega :sega :sega

e što jedan takav ne zaglavi u lifu sa mnom

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:02 

caporegime je napisao/la:

Ma da je izdržao još malo, dobio bi moderaciju ograničenu na forum "Sarajevo". :zubati

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:06 

He, he popravi mi se dan.

Svaka čast dragi suborci!

Ovakvi mi smetaju. Ne treba se bojat normalnog Bošnjaka muslimana.

Velika većina nisu vehabije ili ekstremi, većinom su dobri ljudi a i vjera im ne dominira životom.

I žele isto što i mi da ih niko ne zajebava i kolje.

I to je stav koji je u redu. Tako i treba bit. I nama i njima.

Ali ova ***, ova "avangarda" to je smeće u svakom narodu.

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:09 

Ovo je bio sjajan odgovor, općenito naši su svi odgovorili na dostojanstven način, (ako klikneš na sljedeću stranicu nakon njegovog posta). Izdvajam jedan:

Crni bombarder je napisao/la:
Za postaviti dijagnozu multietnicaru gogu ne treba diploma, takvi kao on su prosti, i na zalost bolest je neizljeciva.

Ne mislim na licemjerstvo naravno, to nije bolest, to je genetski usadjeno u bice takvih ljudi. Covjek koji uredjuje forum gdje se ljudi baniraju zbog hrvatske zastave u avataru, dodje tu polemizirati i pametovati oko demokracije i fasizma... covjek koji uredjuje forum gdje je sasvim dopusteno ljude nazivati vlasima, cetnicima, ustasama, kaurima, ali ne i ****** i lojavim smradovima, dijeli moralne packe i svrstava sam sebe u naprednu inteligenciju koja je kakti iznad plemenskih podjela kojima su skloni provincijalci... izraz "salonski fasista" odlicno definira takve ljude

On je klasicni primjer bosnjacke ljevice, koja igra kozaracko kolo po prostorijama ratnog logora jablanickog muzeja, po kostima hrvatskih zrtava koje za njih nisu zrtve vec je svaki likvidarni Hrvat, svako dijete i zena, ustasa i fasista i da ga jebala zastava i blajburg i kud ih Tito sve ne pobi... veze zastave Armije BiH i Jugoslavije u bratsvojedinstveni cvor... mada, kad bolje pogledas, mozda taj cin najbolje i govori o karakteru jednih i drugih, ali samo ako na stvar gledas iz pozicije predznanja "lika i djela" Alijine muslimanske armije, da ne kazem horde...

Vrh

PostPostano: 11 pro 2009, 15:36 

Ovo je bio sjajan odgovor, općenito naši su svi odgovorili na dostojanstven način, (ako klikneš na sljedeću stranicu nakon njegovog posta). Izdvajam jedan:

Crni bombarder je napisao/la:
Za postaviti dijagnozu multietnicaru gogu ne treba diploma, takvi kao on su prosti, i na zalost bolest je neizljeciva.

Ne mislim na licemjerstvo naravno, to nije bolest, to je genetski usadjeno u bice takvih ljudi. Covjek koji uredjuje forum gdje se ljudi baniraju zbog hrvatske zastave u avataru, dodje tu polemizirati i pametovati oko demokracije i fasizma... covjek koji uredjuje forum gdje je sasvim dopusteno ljude nazivati vlasima, cetnicima, ustasama, kaurima, ali ne i ****** i lojavim smradovima, dijeli moralne packe i svrstava sam sebe u naprednu inteligenciju koja je kakti iznad plemenskih podjela kojima su skloni provincijalci... izraz "salonski fasista" odlicno definira takve ljude

On je klasicni primjer bosnjacke ljevice, koja igra kozaracko kolo po prostorijama ratnog logora jablanickog muzeja, po kostima hrvatskih zrtava koje za njih nisu zrtve vec je svaki likvidarni Hrvat, svako dijete i zena, ustasa i fasista i da ga jebala zastava i blajburg i kud ih Tito sve ne pobi... veze zastave Armije BiH i Jugoslavije u bratsvojedinstveni cvor... mada, kad bolje pogledas, mozda taj cin najbolje i govori o karakteru jednih i drugih, ali samo ako na stvar gledas iz pozicije predznanja "lika i djela" Alijine muslimanske armije, da ne kazem horde...

potpuno identično kako srbi razmišljaju i djeluju.
oni prakticiraju život dvostrukih mjerila. licemjerje kao način života.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 02:18 

Mar-kan je napisao/la:
ALLAH svt sebe opisuje sa 14 osobina, a jedna od njih je: Kijamun bi-nefsihi(BOG NIJE NIČEMU SLIČAN)
Kakav je to bog koji se pretvara u čovjeka da spasi kobajagi svoju djecu(a djece nema) jer kako Allah kaze:
"I Kur'an je poslan da opomene one koji kazu:Allah je sebi uzeo sina"
Josh nesh vezano za to sveto trojstvo.....po onome sta sam ja shvatio ima OTAC, SIN i SVETI DUH, i kaze
otac NIJE sin, sin NIJE sv duh, sv duh NIJE otac, a kaze da su svi nesh kao bog....i nesh kad je u liku sina onda silazi na zemlju....pa jbt ko onda upravlja svemirom dok je on na zemlji....PA et sami vidite da uvodite mnogoboštvo u vasu vjeru...mislim ne vi, vi ste samo naslijedili to....zao mi vas je.
Vezano za naslijeđivanje po vjerama...istina je da je zidovstvo prethodilo krscanstvu, i tako isto krscanstvo prethodilo islamu....ali zasto. Pa zato sto su ti prije njih iskrivili svoju vjeru pa je Allah poslao Isaa a.s.(Isusaa) da ih navede na pravi put i da bi to dokazao Allah mu daje mogućnost da liječi gubave, slijepce i da povrati iz mrtvih(to se zove mu'dziza-Bozje djelo kroz svoga poslanika...isto npr. Mojsije kad je stapom udario u more pa se razdvojilo...pa sto onda niste njega uzeli kao boga koji je radio sve kao i isus).Tako isto radi i Sveti Pavle...samo ne kontam kako jedan covjek koji je bio poslije ISUSA je osnovao novu vjeru bez da mu je ISUS bilo sta rekao....PAVLE je bio manje vise pagan...znate onih 12 apostola...to nije nish drugo do 12 horoskopskih znakova.....npr. kada je Mojsije otisao u svetu goru TUVA da primi zapovijedi, Sammirija je tada salio zlatno tele....zasto bash tele...pa zato sto ti astrolozi nevjernici prate sazvježđa i u to vrijeme je bilo sazvježđe TAURUS(bik,tele).

Kršćanstvo je jedina prava religija.

Citat:
To sad može zvučati užasno dogmatski i uskogrudno, ali jednostavna istina je da kršćanstvo je jedina prava religija. Isus je rekao da je: On jedini put do Oca (Ivan 14:6), i da: On sam otkriva Oca (Matej 11:27; Luka 10:22).
Kršćani ne govore okolo da je kršćanstvo jedini put, zato što su arogantni, uskogrudni, glupi, i zato što osuđuju. Oni to čine zato što vjeruju u ono što je Isus rekao. Oni vjeruju u Isusa, koji je tvrdio da je Bog (Ivan 8:58; Izlazak 3:14), koji oprašta grijehe (Marko 2:5; Luka 5:20; 7:48), i koji je ustao od mrtvih (Luka 24:24-29; Ivan 2:19). Isus je rekao da je On jedini put. Isus je unikatan. Znači, ili je govorio istinu, ili je bio lud ili je lažac. Ali s obzirom da su se svi složili da je isus bio dobar, kako je onda mogao biti oboje, dobar i lud ili dobar i lažac? Morao je govoriti istinu. On je jedini put.

Kršćanstvo nije samo religija; to je odnos sa Bogom. To je vjera u Isusa i onoga što je učinio na križu (I. Korinćanima 15:1-4), ne u ono što možemo sami za sebe učiniti (Efežanima 2:8-9).

Buda nije ustao od mrtvih, niti konfucije ili Zoroaster. Muhamed nije ispunio detaljna proročanstva. Aleksandar Veliki nije uskrišavao mrtve ili liječio bolesne. I tako dalje postoje mnoge prihvatljive informacije zapisane o njima, što su vjerovali.

Biblija je u pravu kad kaže u I. Petrovoj 2:7-8, "Prema tome, "kamen koji su odbacili graditelji - upravo taj - postao je ugaonim kamenom" za vas koji vjerujete dragocjen, a za one koji ne vjeruju "kamen spoticanja, stijena sablazni"."

Matematički proračun isusovog ispunjenja proročanstva

"Slijedeće vjerovatnosti su uzete od Petera Stonera iz "Science Speaks" (Moody Press, 1963.) da pokažu da je slučajnost nepostojeća u znanosti vjerovatnog. Stoner kaže da upotrebljavajući modernu znanost vjerovatnog u prikazu osam proročanstva; nalazimo da šansa da bilo koji čovjek koji živi u sadašnjosti i ispuni svih osam proročanstva je 1 naprema 1017." To bi bilo 1 naprema 100,000,000,000,000,000. Da bi nam pomogao u shvaćanju ove vjerovatnosti, Stoner je to ilustrirao tako da za primjer "uzmemo 1017 srebrnih dolara i postavimo ih na površinu Texasa. oni će prekriti cijelu državu dvostrukim slojem. Sad označimo jedan srebrni dolar i pomiješamo ga sa ostalima, koji čine veliku masu po cijeloj državi. Tada zavežemo čovjeku oči i kažemo mu da može putovati koliko god želi daleko, ali mora pronaći jedan srebrni dolar i reći da je to onaj pravi, označeni. Kakve bi on imao šanse da pronađe taj pravi? Iste šanse koje bi imao i prorok koji je napisao onih osam proročanstva i da se sva ispune u samo jednom čovjeku."

Stoner je razmatrao 48 proročanstava i rekao, "dokazali smo da bi šansa da jedan čovjek ispuni svih 48 proročanstva bila 1 naprema 10157, ili 1 naprema 000,000,000,000,000,000,000,000,000, 000,000,000,000,000, 000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000, 000, 000,000,000,000,000,000,000, 000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 000,000,000."

(Ove informacije su uzete iz knjige Evidence that Demands a Verdict, od Josha McDowella.)

Trebalo bi biti sasvim evidentno da Isus nije ispunio proročanstva slučajno. Bio je tko je i rekao da je: jedini put (Ivan 14:6).

Koji ba ISUS da je to rekao, eto i sam navodish da to kazuju LUKA, IVan ili ostala dva evandjelista.

Evo lista pitanja pa bujrum odgovorite al stavljajuci brojeve kao i ja:
1. Zasto postoji toliko različitih verzija biblije i evandjelja a Kur'an je original, nema druge verzije?
2. Kako Bog može roditi sina, On samo stvara, On nema potrebe da trpi porodjajne muke?
3. Niste mi objasnili ako je isus cinio cuda a nazvali ste ga bogom, zasto onda jednostavno ne uzmete i Mojsija kao svog boga....i on nish nije drugo radio do cuda..zasto?
4. Navodite da je Bog jedan, a kasnije radja drugog boga, pa znachi sada vishe nije jedan bog, sada su dva, jel? To se profesionalno zove politeizam(mnogobostvo)
5. Kako vi objasnjavate pojam horoskopskih znakova(ako niste sigurni, toplo preporucujem film Zeitgeist-vremenski duh) gdje vas vas krscanin pobija po svakom aspektu)
6. Zasto nazivate svakog covjeka koji iole uradi nesto plemenito SVECEM, a u vjeri se zna sta je svetost?
7. Navodite da hodze rade bludničenje...a sta je sa popovima kojih ima mnogo u americi gdje se navodi da je pop pri ispovjedanje jedne cure da ju je silovao.....hmmmm?
8. Kontrola uma....putem medija....ti sto siluju i ubijaju govoreci Allah je najveci, to je kamuflaza, ja to znam uraditi u Photoshopu isto tako i sad napravim krscana koji siluje sve redom i govori hvaljen isus.....sta mislite o toj strani priche
9. zasto bog kad je vec odlucio da ima sina, zasto to nije odredio da bude Adam, prvi covjek koji je najljepsi covjek ikad na zemlji....
10. Sto sve vise ljudi prelazi na islam na vasem tzv. THE WEST-u, iako je to krscanstvo ispravna religija
........i samo da odgovorim na onu tezu da muslimani nemaju nijednu veliku drzavu uz sebe.....MI IMAMO ALLAHA uz sebe a divan je On zastitnik.....muslimana ima najvishe i pomirite se sa tim....

....uglavnom ako ima Otac bog, sin bog i sveti duh bog, to je postalo visebostvo i ja neam ama bash sta raspravljath sa vama....."MOZDA" neki od vas probaju izucavat islam pa da vide pravu istinu...mada cisto sumnjam...vama je stalo samo da ocrnite Islam ne imajući nikakve dokaze osim onih na TV-u, Net-u, radiu, koji ce sve uraditi da zataskaju islam.....samo jedna cinjenica....do 9.11.2001. u americi je godisnje prelazilo 43000 ljudi na islam...onda ameri uvode napade pod krinkom da su to talibani i muslimi i pod tom krinkom napadaju islamske zemlje u zelji da zauzmu naftna polja...i nikada nisu pobjedili muslimane......a poslije 9.11.2001. pocelo je da prelazi 76000 ljudi godisnje na islam....JOJ PA NE MOZETE NAM NISTA....hahahaha. Selam

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 02:30 

Selam jarane , jel nam možeš štagod pripovjedit o Aishi Prorokovoj ? Eto malo da čujemo kako to ide ...

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 10:12 

[/quote]

Koji ba ISUS da je to rekao, eto i sam navodish da to kazuju LUKA, IVan ili ostala dva evandjelista.

Evo lista pitanja pa bujrum odgovorite al stavljajuci brojeve kao i ja:
1. Zasto postoji toliko različitih verzija biblije i evandjelja a Kur'an je original, nema druge verzije?
2. Kako Bog može roditi sina, On samo stvara, On nema potrebe da trpi porodjajne muke?
3. Niste mi objasnili ako je isus cinio cuda a nazvali ste ga bogom, zasto onda jednostavno ne uzmete i Mojsija kao svog boga....i on nish nije drugo radio do cuda..zasto?
4. Navodite da je Bog jedan, a kasnije radja drugog boga, pa znachi sada vishe nije jedan bog, sada su dva, jel? To se profesionalno zove politeizam(mnogobostvo)
5. Kako vi objasnjavate pojam horoskopskih znakova(ako niste sigurni, toplo preporucujem film Zeitgeist-vremenski duh) gdje vas vas krscanin pobija po svakom aspektu)
6. Zasto nazivate svakog covjeka koji iole uradi nesto plemenito SVECEM, a u vjeri se zna sta je svetost?
7. Navodite da hodze rade bludničenje...a sta je sa popovima kojih ima mnogo u americi gdje se navodi da je pop pri ispovjedanje jedne cure da ju je silovao.....hmmmm?
8. Kontrola uma....putem medija....ti sto siluju i ubijaju govoreci Allah je najveci, to je kamuflaza, ja to znam uraditi u Photoshopu isto tako i sad napravim krscana koji siluje sve redom i govori hvaljen isus.....sta mislite o toj strani priche
9. zasto bog kad je vec odlucio da ima sina, zasto to nije odredio da bude Adam, prvi covjek koji je najljepsi covjek ikad na zemlji....
10. Sto sve vise ljudi prelazi na islam na vasem tzv. THE WEST-u, iako je to krscanstvo ispravna religija
........i samo da odgovorim na onu tezu da muslimani nemaju nijednu veliku drzavu uz sebe.....MI IMAMO ALLAHA uz sebe a divan je On zastitnik.....muslimana ima najvishe i pomirite se sa tim....

....uglavnom ako ima Otac bog, sin bog i sveti duh bog, to je postalo visebostvo i ja neam ama bash sta raspravljath sa vama....."MOZDA" neki od vas probaju izucavat islam pa da vide pravu istinu...mada cisto sumnjam...vama je stalo samo da ocrnite Islam ne imajući nikakve dokaze osim onih na TV-u, Net-u, radiu, koji ce sve uraditi da zataskaju islam.....samo jedna cinjenica....do 9.11.2001. u americi je godisnje prelazilo 43000 ljudi na islam...onda ameri uvode napade pod krinkom da su to talibani i muslimi i pod tom krinkom napadaju islamske zemlje u zelji da zauzmu naftna polja...i nikada nisu pobjedili muslimane......a poslije 9.11.2001. pocelo je da prelazi 76000 ljudi godisnje na islam....JOJ PA NE MOZETE NAM NISTA....hahahaha. Selam[/quote]

Jarane, jesi ti siguran da tebi pita treba???

No da ja sto sta prozborim s ovim Allahovim net ratnikom.. Hvatas se tema i pitanja koja ne bi razumio ni kad bi ti se valjano odgovorilo. Na takve ne treba trosit nerve jer si instant taliban, ali rekoh da prozborimo.Prvo i prvo Isus i Biblija se pisu velikim slovima tako da si u startu zaradio ban, a od mene bi jos pride dobio nogu u vusugla da si mi pri ruci tj pri nozi, na voleju..
Mi svoje svecenike koji se prave budale i "trzaju" na djecu sankcioniramo, dok je pedofilija kod vas normala, valjda nasljedstvo vaseg Proroka koji je volio male curice.
I kod vas bi, da se smije i da se ne kaznjava cak i smrcu, mnogi promijenili svoju religiju ali ne smiju. Strah, to je vase oruzje kojima drzite svoje podanike kod sebe.
Jos nesto bolidu. Krscanstvo je najveca religija, ali to ne kontas jerbo ti cifre izgleda nisu jaca strana..

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 12:44 

Tulkas je napisao/la:
Hvatas se tema i pitanja koja ne bi razumio ni kad bi ti se valjano odgovorilo.

Zašto onda ti misliš da znaš i razumiješ išta o našem Poslaniku i Aiši.
Citat:
Mi svoje svecenike koji se prave budale i "trzaju" na djecu sankcioniramo,

Sankcionisan je i naš.
Citat:
I kod vas bi, da se smije i da se ne kaznjava cak i smrcu, mnogi promijenili svoju religiju ali ne smiju.

Kako znaš?Jesu li tebi rekli ili imaš neki dokaz o broju muslimana koji žele da konvertuju?

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 13:44 

Neznam tacne brojeve jer ne smiju reci..
Vase u dalekom arapskom svijetu ne sankcioniraju jer je to u islamu, ponavljam, normalno, ponavljam, vidjeli od svog Poslanika.. tocka

Zašto onda ti misliš da znaš i razumiješ išta o našem Poslaniku i Aiši.

Iskreno.. Zaboli me ***, ko i vas za nase samo ja sam iskren pa kazem, a vi kao i uvjek muljate..

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 15:50 

slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika-------slika

slika

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 16:53 

A sta ostali svijet treba da zna o zapadu, i koje je pravo lice zapada? Uostalom koda Islam nije prisutan i na tom zapadu. Najtragicnije je sto cionisti kontrolisu citav taj zapad i u medjuvremenu sakrivaju svoje pohlepne radnje.
Ako hoce da znaju sta je pravi Islam neka dodju u Bosnu, a vi sa nekakvim ilustracijama ce te i prizvat fundamentaliste, ali ne one iz Bosne.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 17:05 

@Starfucker
Vidim voliš karikature i stripove pa ti toplo preporučam crtić po imenu South Park.Na njemu je šprdancija s vjerom(krščanstvom i judaizmom) dostigla vrhunac,a vrijedi spomenut da su autori pripadnici dvije dotične religije,za razliku od tvojih glupavih sličica koje postaš po forumu i kojima su autori mahom nemuslimani.
Doduše,možda tim sličicama i izrugivanjem drugačijeg pokušavaš sam sebi nešto dokazati.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2009, 19:07 

Pa vasi i ne smiju nista jer ih se osudjuje na smrt.. Ne pricaj gluposti. Bilo bi svasta da je u islamu poznata demokracija, ali nije..

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 325 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: kily i 35 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: