|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
seha
|
Naslov: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 24 lis 2009, 18:11 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 24 lis 2009, 18:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 23959 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
seha je napisao/la: Dobar je Ali ne mora značiti, da će uspjeti. Treba se u nogometu potrefiti puno stvari. Recimo Hasana Salihamidžića sam i osobno poznavao (on je bio tada u prvom srednje u Mostaru), nikad nije bio jak s loptom i neki ekstra tehničar, ali je stvarno uspio. Ljevak, brzanac, karakter i splet okolnosti su ga učinile da uspije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
seha
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 24 lis 2009, 18:19 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 25 lis 2009, 15:43 |
|
|
Onaj malac Adi je stvarno dobar klinac, ali moram reci (posto zaista pratim nogomet i ove klince) da ima podosta malaca tih godina koji jako odskacu od svojih vrsnjaka i to je vidljivo u tim godinama. ono pravo pocinje negdje od 14-te 15-te godine kad stasaju.. Svasta se moze desit.. Evo i ovog momka iz Briza, mladi rep. Hrvatske...Perisic http://www.youtube.com/watch?v=X_rMOvYD7tk
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Crni bombarder
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 28 lis 2009, 17:08 |
|
|
Perisic, Lovren, Tomecak, Oremus, Jajalo, Ticinovic, Maloca, Vida, ostali me ne interesiraju.
|
|
Vrh |
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 11 pro 2009, 22:14 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Možete vi koji malo bolje pratite Premier ligu i Federalnu ligu reći kakva je suradnja hrvatskih klubova iz BiH sa klubovima iz 1. i 2. HNL. Evo opet našli nekog Ermina http://www.index.hr/sport/clanak/nermin ... 64753.aspx. Skoro svaki klub ima nekog igrača dovedenog iz BiH (Muslimana) a šta je sa našim momcima? Jel i tu biraju njih jer su isplatniji novčano?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 11 pro 2009, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
Crni bombarder je napisao/la: Perisic, Lovren, Tomecak, Oremus, Jajalo, Ticinovic, Maloca, Vida, ostali me ne interesiraju. sigurno te zanima i Vrsaljko
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 11 pro 2009, 22:48 |
|
|
MRSHO je napisao/la: Možete vi koji malo bolje pratite Premier ligu i Federalnu ligu reći kakva je suradnja hrvatskih klubova iz BiH sa klubovima iz 1. i 2. HNL. Evo opet našli nekog Ermina http://www.index.hr/sport/clanak/nermin ... 64753.aspx. Skoro svaki klub ima nekog igrača dovedenog iz BiH (Muslimana) a šta je sa našim momcima? Jel i tu biraju njih jer su isplatniji novčano? treba crpiti kvalitetne igrače iz BIH, stoput bolje od kojekakvih Brazilaca. sramota je da jedan Džeko promakne Dinamu
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Samo jako!
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 24 pro 2009, 19:48 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 20:46 Postovi: 1660 Lokacija: Tamo gdje viori crven-bijeli plavi!
|
Šta da kažem, Đurić je prošle godine bio najbolji igrač lige,a otišao je džabe iz Zrinjskog u poljskog drugoligaša.Zrinjski po kvaliteti bolji od tog kluba 3 puta,ali jebiga kad je u Zrinji plaća 1000 KM,a tamo 3000 - 5000 €
|
|
MRSHO
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 26 pro 2009, 18:20 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8019 Lokacija: Banovina Usora
|
Pa slušaj, da je Dinamo uzeo Kirma a da im Badelj ne igra, pogriješili bi sigurno...
|
|
Vrh |
|
|
cakara
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 31 sij 2010, 15:50 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2009, 21:15 Postovi: 903 Lokacija: Dobretići
|
evo slucajno sam probro ovu temu pa da nesto pitam usko vezano uz nju...mali Barbaric iz Dinama ce za par godine okosnica nase obrane u repki, znaci more se rec da je talenat...al mene interesira nesto drugo, jel on nas? jel ima korijene iz BiH? meni nesto govori da ima....inace je rodjen u Zagrebu...zna li neko nesto vise?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Mlade nade BiH,Hrvatske i Srbije Postano: 31 sij 2010, 15:53 |
|
|
cakara je napisao/la: evo slucajno sam probro ovu temu pa da nesto pitam usko vezano uz nju...mali Barbaric iz Dinama ce za par godine okosnica nase obrane u repki, znaci more se rec da je talenat...al mene interesira nesto drugo, jel on nas? jel ima korijene iz BiH? meni nesto govori da ima....inace je rodjen u Zagrebu...zna li neko nesto vise? Barbarić je sa Zelenog Brijega u Dubravi. mislim da je naš, s obzirom da se druži s Posušacima.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 13 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|