Naslov: ZDRAVLJE: "SVINJSKA GRIPA" I H1N1 VACCINA!
Postano: 06 stu 2009, 23:30
H1N1 Vaccine - Do not take it!!! Ovu: H1N1 vakcinu ne uzimajte!!!
Svinjsku gripu možete spriječiti i bez ove vakcine, koja može biti vrlo opasna i smrtonosna! Što je načudnije ili najsumnjivije, proizvodjaći ove vakcine nemaju nikakve odgovornosti, ako se nešto loše desi, onome tko ju primi ... !?
Dr. Vinay Goyal, svjetski autoritet na području nuklearne medicine s više od 20 godina iskustva podijelio je nekoliko efikasnih uputa o kojima se nedovoljno govori.
Savjeti dr. Vinaya izuzetno su korisni s obzirom na prirodu globalne epidemije u kojoj je jednostavno nemoguće spriječiti doticaj s virusom H1N1. Koje god mjere opreza poduzmete, vrlo ćete vjerojatno ipak doći u kontakt s virusom. Sam kontakt nije toliki problem - veći je problem spriječiti ga da oživi u tijelu i učini nas bolesnima. Vrata na koja virus ulazi u naše tijelo su nosnice i usta. Dok ste još uvijek zdravi i nemate nikakvih simptoma infekcije H1N1 virusom, kako biste spriječili njegovu aktivnost i pojavu simptoma i razvoj sekundarnih infekcija, možete poduzeti neke izuzetno jednostavne korake o kojima se ne govori dovoljno u službenim uputama. Korisnost preventive naglašava se, nažalost, puno manje od "korisnosti" pravovremenog liječenja Tamifluom! Dakle, 1. Često perite ruke (o tome se dovoljno govori, ali nije na odmet ponoviti). 2. 'Hands-free' pristup. To jest, suzdržite se napasti da dirate bilo koji dio lica. Pokušajte što manje ruke prinositi licu (naravno osim kad jedete, perete se ili spavate). 3. Promućkajte u ustima i grgljajte dva puta dnevno toplu vodu u koju ste stavili malo soli. Naime, virusu H1N1 treba dva do tri dana od prvotne infekcije grla ili nosa da zaživi u tijelu i počne pokazivati karakteristične simptome. Obično grgljanje stvarno može spriječiti razvoj bolesti. Taj postupak sa slanom vodom imat će jednak učinak na zdravog pojedinca kao što će Tamiflu imati na bolesnoga. Nemojte podcjenjivati ovaj jednostavan, jeftin i moćan način prevencije bolesti. 4. Slično kao što to treba činiti s ustima, čistite barem jednom svakoga dana nosnice s otopinom tople slane vode. Ne morate biti vješti kao praktikanti Yoge kojima je ovaj postupak rutina, ali snažno ispuhavanje nosa i brisanje (tj. struganje) obje nosnice smotuljcima vate koje ste umočili u slanu vodu lako je učiniti i vrlo je učinkovito. 5. Dajte poticaj prirodnom imunitetu hranom koja je bogata C vitaminom. Prvenstveno se to odnosi na citrično voće. Ako uzimate C vitamin u tabletama, pazite da uzimate onaj pripravak koji ima cinka kako bi poboljšali apsorpciju. 6. Pijte što veće količine toplih napitaka (čajeva, kave, kakaa). Pijenje toplih napitaka ima jednak učinak kao i grgljanje, samo u suprotnom smjeru. Ono ispire živuće viruse iz grla u želudac gdje ne mogu preživjeti i učiniti nas bolesnima.
_________________ Znam dvije istine: Prva: Da ima Boga! Druga: To nisam ja!
Naslov: Re: ZDRAVLJE: "SVINJSKA GRIPA" I H1N1 VACCINA!
Postano: 07 stu 2009, 20:04
Zadnjih 8 dana imam virozu (nije griopa), i dosta sam kilav. Dakle, kad bih i htio, nebih se sada mogao cijepiti.
Glede cijepljenja- cijepim se zadnjih 5 godina (od oka) i nisam primijetio sa sam tim nešto profitirao. A pogotovo bih bio suzdržan kod ovako problematičnoga cjepiva.
Postano: 07 stu 2009, 21:48
Hroboatos je napisao/la:
Zadnjih 8 dana imam virozu (nije griopa), i dosta sam kilav. Dakle, kad bih i htio, nebih se sada mogao cijepiti.
Glede cijepljenja- cijepim se zadnjih 5 godina (od oka) i nisam primijetio sa sam tim nešto profitirao. A pogotovo bih bio suzdržan kod ovako problematičnoga cjepiva.
ovo je prava vakcina:
1-šljiva rakija (domaća) 2-bijeli luk (ni slučajno kineski!!) 3-slanina domaća,po mogućnosti tipa ADIDAS - red crveno,red bijelo,red crveno,red... 4-kupus kiseli,varaždinec ili još bolji uskopaljski
Postano: 07 stu 2009, 21:56
Pridružen/a: 31 svi 2009, 17:52 Postovi: 1855 Lokacija: forum HB
Mar-kan je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:
ovo je prava vakcina:
1-šljiva rakija (domaća) 2-bijeli luk (ni slučajno kineski!!) 3-slanina domaća,po mogućnosti tipa ADIDAS - red crveno,red bijelo,red crveno,red... 4-kupus kiseli,varaždinec ili još bolji uskopaljski
Ne sjećam se kad sam imao gripu...ozbiljno.
To je isto rekao moj deda...komentarisuci ceste prehlade i gripe kod dece... Samo bez rakije... A vakcine je u startu odbacivao... I koje je marke kupus bio..to sam zaboravila...
Postano: 07 stu 2009, 21:58
Mar-kan je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:
ovo je prava vakcina:
Inače ja nikad nisam čuo od nekog Hercegovca u najboljim godinama da se cijepio protiv gripe!
Postano: 07 stu 2009, 23:20
Mar-kan je napisao/la:
Hroboatos je napisao/la:
ovo je prava vakcina:
Bravo! To je prava medicina i nema nikakvih loših nuz pojava/ efekata! (Osim potrebne dodatne ventilacije, ako si u zatvorenom prostoru!)
Postano: 07 stu 2009, 23:34
bobo mostarac je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
ovo je prava vakcina:
Bravo! To je prava medicina i nema nikakvih loših nuz pojava/ efekata! (Osim potrebne dodatne ventilacije, ako si u zatvorenom prostoru!)
A ima malo nuspojava,baš ta ventilacija,trpi ponekad brak-supruga prijeti razvodom...
Video je na Engleskom jeziku i jasno govori da je ova medijska histerija u svezi "Svinjske gripe", samo jedan dio plana u smanjivanju populacije na zemlji! Pored ovakvih "lijekova i vaccina" gdje su milijunske zarade farmaceutskih proizvodjaca, ali bez ikakve odgovornosti u slucaju losih posljedica za zdravlje ili smrt (sto je i zakonski sredjeno u SAD-u!) u zadnje vrijeme su se pojavile nove bolesti, za koje nema lijeka (AIDS ili SIDA, ...) pa ovi genocidni ratovi sa milijunskim koleteralnim zrtvama (u Iraqu je bio i USA Secretary of Defence, Rumsfeld, koji je i jedan od vlasnika ovih ogromnih farmaceutskih kuca - kakva "slucajnost"!) a sve u cilju Novog svjetskog poretka, s jednom svjetskom vladom i 2/3 manje ljudi na zemlji.
Postano: 11 stu 2009, 10:50
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
Veliko iznenađenje, nema što, još jedan Hrvat koji vjeruje u globalne i ine teorije zavjere. Šta vam je koji kurac, to je toliko tipično u slavenskih naroda, ista sranja, iste mantre se ponavljaju od Zagreba do Moskve. Ovdje je to rezervirano za samo mali dio fanatika i luzera, ali vi se izgleda pametniji i bolje informirani
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
Postano: 11 stu 2009, 12:59
Rajvosa, kad smo vec kod ove svinjske gripe, kako prodje sve kod vas u zimsko doba??? Ono predvidjeli su milione zarazenih i na hiljade mrtvih. I sta bi od toga??
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
Postano: 11 stu 2009, 13:14
Pridružen/a: 02 svi 2009, 16:17 Postovi: 3739 Lokacija: Nanya Lakes
Tulkas je napisao/la:
Rajvosa, kad smo vec kod ove svinjske gripe, kako prodje sve kod vas u zimsko doba??? Ono predvidjeli su milione zarazenih i na hiljade mrtvih. I sta bi od toga??
Tresla se brda, rodio se miš. Čak i ne znam je li mortalitet bio veći od "obične" gripe (ona svake godine pokosi tisuće ljudi). Dakle bezze, samo jedna varijanta gripe, ako spadaš u neku rizičnu grupu, jest problem, ako ne, onda stvarno nepotrebna (i od medija napuhana) panika.
_________________ Bona, pa skini puder MOŽDA se i znamo, a FUJ, nakeckaj ga ponovo majke ti :)
R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses
Postano: 17 stu 2009, 19:13
Vakcine i Farmaceutika Ovo je malo dublja i šira tema nego je sama vakcina, ali je povezano, pa ću to staviti u nekoliko nastavaka.
Kako je nastao Codex Alimentarius
Ideja, da bi u vezi s hranom trebalo definirati neka pravila, začeta je još 1893. u Austro-ugarskoj monarhiji. Temeljem tih pravila njihovi bi sudovi u određenim sporovima mogli donositi presude. Dakle ideja u osnovi nije loša a potiće iz njemačkog govornog područja.
Uspon nacističke Hitlerove Njemačke ne bi bio moguć bez kartela IG Farben. Za potrebe Rajha taj je kartel proizvodio od željezničkih tračnica do otrovnih plinova s kojima su ubijali logoraše. Jedna od tvornica tog kartela u Auschwitzu bila je na površini od oko 6 tisuća nogometnih igrališta, a zapošljavala je besplatnu radnu snagu - logoraše. Vodeći menađer u tom kartelu bio je Fritz Ter Meer, čiji je otac Edmund Ter Meer bio osnivač kemijske kompanije koja je kasnije postala dio Bayera.
Nakon rata, po odsluženju kazne za genocid i druge zločine Fritz Ter Meer je 1951. postao predsjednikom nadzornog odbora farmaceutskog giganta Bayer (dio nekadašnjeg kartela IG Farben). On u to vrijeme predlaže UN ideju koju je u glavi nosio još iz vremena rada u IG Farben: Pod okriljem UN trebalo bi ustanoviti tijelo koje bi formuliralo smjernice i standarde na području prehrane. Znao je da tko nadgleda hranu ima kontrolu nad stanovništvom. Formirana je Trgovačka komisija (Trade Commission) koja je donijela pravila nazvana Codex Alimentarius. Codex financira Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) i Organizacija za prehranu i poljoprivredu (FAO). Iako u pravnom smislu Codex nije obavezan, on sadrži standarde od značaja za čovječanstvo.
Još je 1962. zacrtano da bi ove 2009. godine Codex postao obavezan za sve članice UN-a.
U puku, opće prihvaćeno poimanje farmaceutske industrije je pozitivno – to je industrija lijekova za dobrobit čovjeka. Međutim, pokazalo se da je stvarna uloga (djelovanje) farmaceutske industije potpuno drugačija: 1) Farmacija nije „industrija zdravlja“ već investicijski biznis, koji da bi bio uspješan traži što više bolesnih (veće tržište – veći profit). 2) Svake godine farmaceutska industrija ostvaruje 500 milijardi US $ profita. Taj je profit ostvaren na bolestima masa pa dobiva pogrdan naziv „industrija bolesti“. 3) Farmaceutska industrija je najveća prevara u povijesti ljudskog roda: umjesto zdravlja donosi bolest. 4) S ciljem zaštite profita na sve moguće načine nastoji da najraširenije bolesti ostanu neozdravljene (srčano-žilne bolesti, AIDS, rak...). 5) Glavni proizvod te industrije su sintetski lijekovi, međunarodno zaštićeni s patentima koji omogućuju maksimalne profite. Kako se patentirati mogu samo novootkrivene molekule, postaje jasno zašto su tako toksične i zašto toliko ljudi umire od tih lijekova. 6) Farmaceutska industrija dio ostvarenog profita namijenila strateškim ulaganjima u sve pore društvenog sistema i time ostvarila veliki utjecaj na javno mišljenje. 7) S ciljem prikrivanja prevare genocidnih dimenzija, troši dva puta više financijskih sredstava na oglašavanje i mito negoli na znanstvena istraživanja. 8) Najveći neprijatelj farmacije su vitamini, mikro-hraniva i drugi oblici prirodnih lijekova koje se ne mogu patentirati. 9) Usprkos činjenici da je pola tuceta Nobelovih nagrada dodijeljeno za otkrića na području istraživanja vitamina, vitamini se danas ne koriste za liječenje. Umjesto njih se koriste patentirani sintetski lijekovi. 10) Danas se svaka država mora odlučiti hoće li njen zdravstveni sistem ostati nedjelotvoran oslonjen na farmaciju i širenje bolesti, ili će se temeljiti na preventivi (mnoga oboljenja se mogu pravovremeno spriječiti) i djelotvornom prirodnom lječenju.
Razvoj farmaceutske industrije je već na samom početku zacrtan i građen na organiziranoj prevari koja se je hranila životima svih ljudi ovoga planeta.
Dolje su nabrojeni beskrupulozni arhitekti te najveće prevare u povijesti ljudskog roda, njihove lutke u medicini, javnim medijima i politici. Neki su još danas živi, a odgovorni su za smrt više ljudi no što ih je izginulo u svim ratovima vođenim na ovoj planeti.
Povijest farmaceutskih kartela
1897. - John D. Rockefeller u Americi osniva Standard Oil Company, koja uskoro postaje najprofitabilniji trust u zemlji. On preuzima kompletnu kontrolu nad prometom nafte i naftnih proizvoda u Americi – najokrutniji monopol svih vremena.
1904. – Ida Tarbell objavljuje tekst „The History of the Standard Oil Company“, u kojem dokumentira rat cijena, špijunažu, nepoštenu trgovinsku taktiku, nelegalni monopol i izbjegavanje sudnice – do tada najučinkovitiji napad na kartel.
1911. – Vrhovni sud Amerike donosi presudu po kojoj je John Rockefeller i njegov kartel kriv za korupciju i nelegalne poslovne. Kazna: u tom času najveća korporacija na svijetu Standard Oil-Trust je raspuštena. Trust se je morao raspasti na 34 nove kompanije. No u tom času Rockefeller je već bio iznad Vrhovnog suda i ta ga presuda nije mogla pogoditi.
1913. – Da umanji pritisak javnosti i politike, Rockefeller je svoje nelegalno stečeno bogatstvo preusmjerio u Rockefeller fundaciju. U času se je promijenio od nepoštenog poduzetnika u filantropa. Strategija je bila: preko te fundacije preuzeti kontrolu zdravstvenog sistema SAD-a. Lukavo investiranje u farmaceutsku industriju, osnivanje svučilišta, te donacijama zdravstvenim i obrazovnim institucijama, formira misionare novih patentiranih lijekova.
1925. - Istovremeno u Njemačkoj rađa se kemijsko-farmaceutski kartel IG Farben s namjerom da se suprostavi Rockefellerovom pohodu na globalno tržište. Njega su činile korporacije Bayer, BASF i Hoechst, koje zapošljavaju 80 tisuća radnika. Utakmica je započela.
1929. – Dogovorom Rockefellerovog kartela i I.G.Farben-a svjetsko tržište razdjeljeno je na interesne sfere. (Za takvo nezakonito djelovanje Rockefeller je osuđen pred 18 godina kada je američko tržište podijelio na interesne sfere.)
1932/33 – IG Farben ne poštuje dogovor i počinje podupirati osobu koja se pojavila na njemačkom političkom horizontu, osobu koja obečava vojskom pokoriti svijet. Njemački kartel počinje s financijskom potporom te osobe... već znate bio je to Hitler. Za uzvrat, Hitler će u svakoj osvojenoj zemlji kemijsku, petrokemijsku ili farmaceutsku tvornicu prenijeti u vlasništvo I.G.Farben-a.
1942-45. - U namjeri da IG Farben preuzme u cijelosti svjetsko tržište lijekovima, svoje novostvorene lijekove ispituje na zatvorenicima Auschwitz-a i Dachau-a. BASF, Bayer i Hoechst su plaću za ta ispitivanja doznačivali na bankovne račune izvršitelja (pripadnici SS-a) u Švicarskoj. Pobjedom saveznika ovaj se plan izjalovio. Međutim od tog poraza Nijemaca najviše koristi imao je Rockefellerov trust i Rothschild/L.P.Morgan. Oni dobivaju korporativne dionice IG Farben.
1947. - Na Nürnberškom procesu za ratne zločince suđena su i 24 menađera BASF-a, Bayer-a i Hoechst-a. Glavni tužitelj je naveo: Bez IG Farben-a II svjetski rat ne bi bio moguć. Krivci za smrt 60 miliona ljudi dobili su smiješno male kazne: najviša kazna bila je 12 godina zatvora. Jeste li iznenađeni?
Utjecaj Američkog State Department-a na Nürnberškom sudu bio je velik, pa se ne treba čuditi niskim kaznama šefovima kartela IG Farben i prenosu njigovih udjela na Rockefeller trust. S time je porodica Rockefeller dobila nadzor nad farmaceutskom industrijom gotovo čitavog svijeta, a Nelson Rockefeller započinje karijeru u samom vrhu aneričke politike – postao je posebni savjetnik predsjednika Trumana. Rockefelleri su odlučili oblikovati posljeratno razdoblje i razdiobu svjetskog bogatstva.
1949. - Stvaranjem S.R. Njemačke – prvi puta u povjesti stvoren je savez koji će predstavljati tvrđavu za investicije u farmaceutsko poduzetništvo – transatlantska ispostava porodice Rockefeller. Za nekoliko godina su vodeći menađeri IG Farben-a pušteni na slobodu i zauzeli stara rukovodna mjesta, npr. Fritz Ter Meer postaje predsjednikom nadzornog odbora farmaceutskog giganta Bayer.
Postano: 17 stu 2009, 19:29
Nastavak 1.: Kako je nastao Codex Alimentarius
1945-49. - Uloga braće Rockefeller širi se u politiku. Još 1945. se pod njihovim utjecajem osnivaju Ujedinjeni narodi (UN). U pozadini je namjera da par država (među njima 3 najveća izvoznika lijekova) ovladaju s preostalih 200 država. Zadaća UN je briga za mir u svijetu, pa stoga osnivaju podorganizacije Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) i Svjetsku trgovačku organizaciju (WTO), koje uskoro postaju zaštitnice interesa naftne i farmaceutske industrije. (Za ilustraciju poslovne okretnosti: Rockefeller je UN darovao dio svog zemljišta u New York-u, na kojem je kasnije sagrađena zgrada UN. To je zemljište u zapuštenom pristanišnom području New York-a kupio za bescijenje, no kada se saznalo da će se tamo graditi zgrada UN, cijena okolnom njegovom zemljištu znatno je porasla, tako da je na „širokogrudnom poklonu“ ponovo ostvario veliki profit.)
1963. - Vlada farmaceutske „banane“ - S.R. Njemačke uložila je velike napore da preko UN zaštiti interese porodice Rockefeller. Pod izgovorom da štiti potrošaće, njemačka Vlada započinje kampanju protiv lječenja s vitaminima i prirodnim lijekovima, te tako propagira lječenje patentiranim sintetskim lijekovima. To traje već 4 desetljeća. Cilj takvog postupanja je jasan: preko UN svim članicama zabraniti lječenje koje bi moglo ugroziti interese farmaceutskog kartela.
1963. – UN (WHO i FAO) formiraju tijelo Codex Alimentarius Commission, čija je zadaća da donese propise o sigurnosti hrane u međunarodnoj trgovini. Naoko lijepo i prihvatljivo, međutim ako znate povijest stvaranja ovog tijela, znate i u koju svrhu se donose takva pravila. U pitanju je kontrola agrobiznisa od strane malog broja močnika. Kako je postojanje bolesti za farmaciju izvor profita, farmacija (a preko nje i medicina) ne pokušava djelovati na uklanjanju uzroka bolesti (prevencija), već djeluje na lječenju i ublažavanju simptoma bolesti. Ova strategija obuhvaća i nacrt kako širim masama spriječiti dostupnost informacijama o koristi i učinovitosti liječanja ljekovitim biljem. Zakonske odredbe raznih država štite monopol farmaceutskih giganata i njihovih opasnih lijekova, koji su nedjelotvorni i prouzrokuju smrt bolesnika u genocidnom opsegu. Linus Pauling i drugi eminentni znanstvenici zaslužni su da su vrata znanju još uvijek otvorena, da se širi istina o koristi vitamina i drugih prirodnih načina lječenja. Bez njih, ta bi vrata već davno bila zatvorena.
1990-92. Ovo će razdoblje biti zapisano kao početak kraja farmaceutskog biznisa. U nizu znanstvenih članaka (po pozivu autora ovoga teksta kao koautor je sudjelovao i Linus Pauling) utvrđen je i značaj nedostatka vitamina i mikrohraniva kao uzročnika mnogih oboljenja poput infarkta, visokog krvnog pritiska, diabetesa, raka, i drugih bolesti vezanih uz narušeni imunološki sistem (npr. AIDS).
2009. – 31. prosinca Codex Alimentarius stupa na snagu u EU pa i kod nas. Hočemo li to dozvoliti. Američki narod nije prihvatio ova pravila. Imamo li i mi snage da se odupremo?
Dr. Matthias Rath Dobitnik“Tthe Bulwark of Liberty Award“ (2001.) health freedom Američkog saveza za preventivnu medicinu i Nacionalne fundacije za alternativnu medicinu.
*Op.prev.: Poziv za potpisivanje Inicijative za raspis evropskog referenduma <www.eu-referendum.org> __________________
“Ako kontrolraš naftu, kontroliraš državu, ako kontroliraš hranu, kontroliraš čovječanstvo.“ H. Kissinger
Kada je hrana u pitanju Rokefeller fundacija je već odavna prisutna u Meksiku, Indiji i mnogim drugim siromašnim državama. Projekt hrane počeo se sprovoditi pod nadzorom nedavno preminulog agronoma Normana Borlaug-a, koji je za t.zv. „Zelenu revoluciju“ dobio Nobelovu nagradu za mir. Sve je to još jedna namjera braće Rockefeller da se uspostavi kontrola nad agro-biznisom. Najveći uspjeh Zelene revolucije je prodor novih polupatuljastih sorata pšenice i riže u nerazvijene zemlje poput Indije. Te sorte postižu visoke urode uz jaku kemizaciju (mineralna gnojiva i pesticidi = proizvod farmaceutsko-naftne industrije). Zelena revolucija je zbog enormne kemizacije poljoprivrede dobila i pogrdan naziv „Kemijska revolucija“. AGRA - Savez za zelenu revoluciju u Africi (The Allaiance for Green Revolution in Africa) je ustvari udružena akcija Rockefeller fundacije i Gates fundacije (Bill Gates sada najbogatiji čovjek svijeta). Predsjednik AGRA je nitko drugi doli bivši sekretar UN - Kofi Annan, a ostali članovi uprave su prekaljeni djelatnici Rockefeller fundacije i Svjetske banke. Uvođenjem F1 hibrida prvenstveno kukuruza (iskorištavanje efekta heterozisa za postizanje visokih uroda) seljak je prisiljen svake godine kupovati novo hibridno sjeme koje proizvode velike korporacije (Cargil, DuPont, Pioneer, Monsanto, Singenta i dr.) i tako stiću kontrolu nad proizvodnjom hrane. No to nije bilo dovoljno. Rockefeller fundacija financira i istraživanja na genetskom inženjeringu (GMO), a glavna svrha AGRA je uvođenje GM usjeva u Afriku i tako postići potpunu kontrolu nad proizvodnjom hrane. Usprkos svih promašenih obećanja o povećanom urodu još se uvijek nastoji putem GMO postići potpuna kontrola agrobiznisa. Jedan od projekata provodi se u okupiranom Iraku. SAD preko marionetske iračke vlade gura GM usjeve. Kako irački seljaci nemaju novaca da plačaju GM sjeme, počeli su saditi mak i proizvoditi opium. I sada dolazimo da največeg paradoksa: dvije okupirane države Irak i Afganistan, najveći su proizvođači opiuma, a posao s opumom je preuzela američka „prijateljska“ organizacija Al Kaida! Gates i Rockefeller fundacija su zajedno s norveškom vladom i nekim korporacijama (Monsanto, DuPont, Syngenta) na otoku Svalbard (dio Spitzbergovog arhipelaga) sagradili trezor u kojem će se čuvati nekiliko miliona raznih vrsta sjemenja iz cijeloga svijeta. U stijenama otoka, na niskim temperaturama i pod zaštitom oružja pohraniti ćr sr sjeme koje znači preživljavanje cijelog stanovništva Zemlje. Zašto? Kakva je namjera te akcije? Za odgovor, moramo se upitati: tko treba to sjeme? Oni koji mijenjaju osnovne karakteristike prirodnog sjemena. Scenarij za takav postupak je potpuno logičan, jer ne zna se kakav će biti učinak GM sjemena u narednom razdoblju. Ako po svijetu prevlada GM sjeme, a potom se cijeli sistem raspadne, biti će potrebno nanovo razviti (razmnožiti) staro sjeme, a to će sjeme tada biti u rukama fundacija. Kao u nekom stravičnom znanstveno-fantastičnom filmu! S obzirom na dosadašnja iskušenja s korporacijama poput Rockfeller, Carnegie, Harriman i dr., pitamo se: Jesu li genetski modificirani organizmi (GMO) biološko oružje budućnosti? Primjer: Epicyt je manja biotehnička korporacija iz Kalifornije koja je 2001. obznanila da je razvila GM kukuruz koji sterilizira muškarce u koliko ga koriste za hranu. Kasnije ta je korporacija podpisala pogodbu o uporabi njihovog znanja - joint-venture s DuPont i Syngenta (obje sudjeluju u projektu na otoku Svalbard).
Postano: 17 stu 2009, 19:38
Nastavak 2. i kraj:
Zelena revolucija i GMO
Svinjska gripa ili ... ...vakcine kao biološko oružje
„Jedina sigurna vakcina je ona vakcina, koja nikada nije korištena.“ James A. Shannon
National Institutes of Health
„S kojim ciljem svjetski autoriteti uništavaju zdravlje ljudi,“ pita se Guylaine Lanctôt u svom bestseleru 'The Medical Mafia' i odmah odgovara: “Sigurno da negdje i za nekoga postoje pogodnosti. Vakcinacija je skupa (milijardu dolara godišnje) i donosi profit farmaceutskoj industriji, točnije multinacionalnim korporacijama. Jedne prodaju opasne vakcine a druge osiguravaju lijekove za liječenje oboljelih nakon vakcinacije. Vakcinacija oštećuje imunološki sustav vakcinirane osobe.“[15] „Vakcinacija je Damaklov mač iznad glave američkg naroda,“ slikovito kaže Waisbren.[16] Vakcinacija desetkuje populaciju u zemljama Trećeg Svijeta. Robert McNamara (svojeveremeno: predsjednik Svjetske banke, državni tajnik SAD-a, davatelj naloga za bombardiranje Vijetnama, član the Expanded Program on Imunization) za francuski tisak dao je ovu izjavu: „Netko mora poduzeti drakonske mjere za demografsku redukciju protiv volje populacije. Smanjenje broja porođaja pokazalo se nemogućim ili nedovoljnjim. Stoga netko mora uvećati smrtnost. Kako? Prirodnim putem; glađu i bolestima.“[15] Na ispitivanju kod CIA-e, onkolog Gotlieb priznao je da je još 1960. godine ispustio veliku količinu virusa u rijeku Kongo (Zair) kako bi zarazio ljude koji koriste vodu rjeke Kongo za piće. Dr. Gotlieb je kasnije imenovan direktorom Nacionalnog instituta za rak.[15] Nakon što su medicinske ekipe provele masovnu vakcinaciju protiv VBH u Senegalu, ambasador Senegala 1988. godine u radio intervjuu iznosi, da su sva sela u zemlji desetkovana AIDS-om.[15] Lanctôt navodi da je nova vakcina upotrijebljena 1980. u San Francisku, Los Angelesu, Denveru, Chikagu i St. Luisu, u programu vakcinacije homoseksualaca protiv VBH, bila uzročnik mnogih oboljenja od AIDS-a. 1981. godina smatra se službenim početkom epidemije AIDS-a. Ovaj program cjepljenja vodili su WHO i Nationalni Institute of Health.[15] 1986. godine, nakon masovne vakcinacije indijanske djece s Aljaske protiv VBH, mnoga su oboljela a neka i umrla. Vjeruje se da je vakcina bila zagađena RSV (Rous Sarcoma Virus).[15] Ne tako davno Reuters je izvjestio: Bolest slična AIDS-u usmrtila je 60 tisuća ljudi u južnom Sudanu, navodi Lanctôt. I tako dalje bez kraja i konca. Vakcina je poslužila kao biološko oružje. Neil Levitt iz istraživačkog laboratorija US zračne baze Fort Detrick izvjestio je o nestanku 2,35 litara eksperimentalne vakcine – doze dostatne da zarazi čitav svijet. Biološko oružje je ogroman biznis.[15] Ovo su samo neki slučajevi. Sličnim izvješćima nema kraja. Cijeli tekst: Lice i naličje vakcinacije < http://www.uke.hr/priroda/index.html > Svaka čast poljskoj ministrici zdravlja na hrabrosti: http://www.tportal.hr/vijesti/svijet/43 ... -H1N1.html __________________ 14 Barthelow J. CLASSEN, The diabetes epidemic and the hepatitis B vaccine. New Zealand Medical Journal, 1996, 109, p366. 15 Guylaine LANCTÔT, The Medical Mafia – How to get of it alive and take back our health and wealth. Jossey-Bass, 2002, p.262. 16 Burton A.WAISBREN, Universal hepatitis B vaccination: Is it a sword of Damocles hanging over the head of the american people? http://ffitz.com/nyvic/health/hep-b/sword.htm
Tko u Hrvatskoj i za čiji interes zastupa ideju o vakcinaciji?
Ministarstvo zdravstva u vrijeme minstra Hebranga (2007.) donosi odluku o obaveznom cijepljenju novorođenčadi protiv hepatitisa B. Ovo se cijepljenje danas provodi nakon poroda bez dopuštenja i znanja majke. Samo je cjepivo opasnije od hepatitisa B (od zdravstvenih tegoba do smrti novorođenčeta). Medicinski statistički godišnjaci navode: Perinatalno umrlih prema uzrocima smrti u 2006. godini (prije uvođenja obaveznog cijepljenja): pod oznakom drugo 2,9, a 2007. (po uvođenju obaveznog cijepljenja) pod oznakom drugo 9,4. (uvećana smrtnost za 6,5 ??). Tko je u ovoj zemlji odgovoran za uvođenje cijepiva i povećanu smrtnost novorođenčadi? Nitko! Tko je od toga imao koristi? Za sada se ne zna. Cijeli tekst: Lice i naličje vakcinacije < http://www.uke.hr/priroda/index.html >
Dio pisanog odgovora na upit građana:
Engerix B, cjepivo protiv hepatitisa B registrirano je u Hrvatskoj, te se u Programu cijepljenja primjenjuje od 1999. godine. Osim u Hrvatskoj, ovo se cjepivo upotrebljava u svim europskim zemljama, u SAD i diljem svijeta. Sva cjepiva protiv hepatitisa B, koja se primjenjuju u milijunima doza diljem svijeta, izrađena su tehnikom genetskog inžinjeringa, t.j. jedan dio virusa, odgovoran za imuni odgovor kod cijepljene osobe, umnožava se na kvascima. Ova se tehnika primijenjuje kako se ne bi u organizam unosio čitav virus, što može biti opasno.
Radi zaštite ljudi koji se cijepe i druga se cjepiva proizvode tehnikom genetskog inžinjeringa, kao i mnogi lijekovi. Ukoliko se ova tehnika u proizvodnji lijekova i cjepiva dovede u pitanje (što do sada nije bio slučaj) i eventualno zabrani, to bi značilo da će milijuni djece oboljeti i umrijeti od zaraznih bolesti. (?)
S poštovanjem, Zagreb, 10. svibnja 2007. Prof.dr.sc. P. Q-W Voditelj službe za epidemiologiju zaraznih bolesti Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Zagreb
Postano: 09 pro 2009, 16:53
evo nekih činjenica glede gripe: u Hrvatskoj do sada od svinjske gripe umrle 22 osobe, dok ih je oko 45 tisuća oboljelo od virusa H1N1. Istraživanje: 91 posto umrlih od infekcije virusom H1N1 su osobe sa kroničnim zdravstvenim problemima i u dobi od 25 do 49 godina života. (http://www.cnn.com/2009/HEALTH/12/08/swine.flu.attack.lungs/index.html?iref=allsearch)
Postano: 09 pro 2009, 19:18
nima je napisao/la:
evo nekih činjenica glede gripe: u Hrvatskoj do sada od svinjske gripe umrle 22 osobe, dok ih je oko 45 tisuća oboljelo od virusa H1N1. Istraživanje: 91 posto umrlih od infekcije virusom H1N1 su osobe sa kroničnim zdravstvenim problemima i u dobi od 25 do 49 godina života. Mišljenje našeg liječnika
Bravo "nima"! Ovo su odlične video snimke, koje sve razjašnjavaju! Kod ovog potpisa pacijenta, odgovornost proizvodnjača ovog cjepiva se prenosi na samog pacijenta, ako umre ili ako dobije neke teške poslijedice nakon uzimanja ovog "lijeka"! Vrlo mudro, ali kod nas na svu sreću, nije prošlo!
Postano: 10 pro 2009, 20:50
snezana mk je napisao/la:
mislim da je istina da su mladi ljudi najugroženiji od ove gripe.. I da se trebamo cjepiti.. bez obzir da li je u pitanju profit ili neznam što.
Snezana, izgleda nije slusala i gledala ove video snimke ... ? Ti se mozes cepiti, ali ja necu, niti to ikome savjetujem.
Jesam,slušala sam je ,slušam i ove naše ali ostaje fakt da mladi ljudi od sezonske gripe imaju minimalne šanse da će umrjeti, od svinjske su šanse veće ,kod nas od 12 ljudi koje je umrlo samo troje su iznad 65 god. ostali su mladi ljudi bez ikakve hronične ili autoimune bolesti,od 25 do 35 god. Nije tako bezazleno kako oni kažu.. I ako je poverenje u zdravstveni sustav problem to je zato što sami lječnici nisu na čisto .. Kod nas nabavili 5000 cjepiva za zdravstveni personal, samo 100 su se cjepili ,zašto,nek objasne ali bez nekakvih zagovora, govora o profitu ,potpisima i sl..nek jasno kažu ovo i ovo ne valja u cjepivu..bez filozofiranja. Pogledala sam snimke jučer pluća jednog od umrlih pokazali ih na TV.lječnik kaže kod sezonske gripe zahvata gornji dio pluća kod svinjske ih totalno razara ,stvara se mreža..i nema im spasa.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
Postano: 12 pro 2009, 15:49
snezana mk je napisao/la:
I da ,uskoro sljedi najveći bran zaraženih i umrlih,početkom drugog mjeseca,pa nisam sigurna da će mnogi ostati tvrdom stavu ne cjepiti se..
Netko reče nešto slično: "Radje ću roktati, nego primiti cjepivo i ostati bez imuniteta ... !"
Ne postoji dokaz da će prouzrokovati autoimune bolesti,od 65 miliona cjepljenih ljudi nema neželjenih posljedica i ako je prouzrokuje to će biti 1 do3 na milion stanovnika.. E sad da li ćemo odabrati da nam se razore pluća ili zaštiti se od gripe ostaje na nas.. I stvarno je malo nejasno kako verujemo svjetskim zagovorima o istrebljenju čovečastva putem cjepiva ,ili petnaestim rođacima u SAD- u da je vakcina štetna ili da je pitanju profit kao da farmakološke kompanije nemogu na drugi način napraviti profit ,a ne vjerujemo infektolozima,epidemiolozima,pa i ovim znanstvenim radnicima koji kažu da je cjepivo jedina preventiva isti oni koji su zaslužni da danas nemamo i da su istrebljne neke zarazne bolesti.
E sad odabrati da u najboljem slučaju da doma ležiš pet dana i da preneseš virus na domašne ili u najgorem da ti kolabriraju pluća umesto da se zaštitiš sa cjepivom koje je testirano i iste sastojke su već u upootrebi 20 tak god.meni nije jasno.
_________________ Животот не се мери со бројот на вдишувања , туку со моментите, од коишто ни запрел здивот!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.