|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Poezija za Facebook generacije Postano: 04 vel 2014, 21:05 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
|
Mala moja iz Seoca fejsbučiš li kraj ovaca Našla si me na FB edovala istog trena Sad lajkuješ moje fotke, naslonjena na plast sijena Sa ju tjuba pjesme skudaš i na profil kačiš vješto Frendovi ti šalju srca, smajlije i svašta nešto.
U vezi smo elektronskoj, da te vidim to je teze Ponekad me samo cimneš da te zovem s 3 G mreze Esemesom ti barataš, multmedija i te fore Ja te zovem sa smartfona da ćaskamo mi do zore.
Profil ti je vrlo fensi, ti izgledaš premoderno. Al jebiga mala moja sve je samo virtuelno. Ništa nije kao nekad odletješe lijepi dani Druzimo se ljubujemo internetom začarani.
Nisam ti ja vesla siso jer softverskog dara imam Na te fotke s fotošopom nije da se lako primam Donloduješ tudje slike, uljepšavaš svoje stanje Al ne mozeš da me zezneš jer hakersko imam znanje.
Okani se ti od mene pa izguglaj nekog tamo Diltni me iz frendova zaboravi da se znamo Nadji nekog amatera pa se zezaj sa tom blesom Ako krenem da te jurim naći ću te GPS-om
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 06:38 |
|
|
NOVA VERZIJA "GORSKOG VJENCA"
Neđelja je osvanula sunce sija u svom sjaju, a na trgu Podgoričkom pederi se okupljaju.
Skupiše se, al' narod ne shvaća, tople sestre - još toplija braća. I razviše da ti duša plače dugin barjak kraj rijeke Morače.
Naćeraše naše policajce da čuvaju homoseksualce, da čuvaju trtoguze stare što nam našu omladinu kvare.
Nasta frka, metež i krkljanac da ne strada homoseksualac, pa prolazi nama ispred nosa ta besramna parada 'ponosa'.
I u vrijeme dok trajaše hajka zapjevala jedna stara majka iz Evrope stići će joj snajka.
Al' ujutru oko sedam sati mladoženje zakukala mati jer je počo snaji da se klati.
Lele sine da Bog da mi crko u krevetu šta će tebi brko, što nijesi ka ostali momci hrabri, časni, kršni crnogorci. Ja ću reći sjutra tvojoj braći idi snaju u Evropu vraći.
Nisam majko homoseksualac već sam samo prevaren Balkanac, to je majko sada hit, u Evropi peder bit'!
Iz Evrope tad stiže parola supružnici da su istog pola, Pa ostav'te svoje njive plodne vinograde vaše blagorodne, i ne sijte dolinama žita živjećete od evropskih kita.
U pamet se braćo crnogorci napadaju na nas topli momci. Haotično postalo je stanje na guzice stavite tiganje. Obraz časni ponosno čuvajte svoje dupe nikome ne dajte.
Pod okriljem tih ljudskijeh prava ne znaš dje je dupe, a dje glava. Otkada je svijeta i vjeka dupe nije obraz za čovjeka!
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 11:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Mala moja iz Seoca fejsbučiš li kraj ovaca Našla si me na FB edovala istog trena Sad lajkuješ moje fotke, naslonjena na plast sijena Sa ju tjuba pjesme skudaš i na profil kačiš vješto Frendovi ti šalju srca, smajlije i svašta nešto.
U vezi smo elektronskoj, da te vidim to je teze Ponekad me samo cimneš da te zovem s 3 G mreze Esemesom ti barataš, multmedija i te fore Ja te zovem sa smartfona da ćaskamo mi do zore.
Profil ti je vrlo fensi, ti izgledaš premoderno. Al jebiga mala moja sve je samo virtuelno. Ništa nije kao nekad odletješe lijepi dani Druzimo se ljubujemo internetom začarani.
Nisam ti ja vesla siso jer softverskog dara imam Na te fotke s fotošopom nije da se lako primam Donloduješ tudje slike, uljepšavaš svoje stanje Al ne mozeš da me zezneš jer hakersko imam znanje.
Okani se ti od mene pa izguglaj nekog tamo Diltni me iz frendova zaboravi da se znamo Nadji nekog amatera pa se zezaj sa tom blesom Ako krenem da te jurim naći ću te GPS-om Simpatije između bečke profinjenosti i riječite seljačke poezije, slatko. Bosanska je duša široka.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 12:10 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21655 Lokacija: među zvijezdama
|
Ko atlanski okean 
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 19:09 |
|
|
Citat: Svako jutro mene ceka, neki mesiDZ iz daleka, gori inbox, traze mene moje fejsbuk devojke. Al' sta vredi kad ne vredi, ti si glavna fejsbuk lejdi, svi za tobom gube glavu, komentare lajkuju.
Fejsbuk, fejsbuk, glavna dama ti si, fejsbuk, fejsbuk, prava faca ti si, fejsbuk, fejsbuk a nicija nisi, bicu ti bez stresa ljubavnik sa fejsa. 
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 19:42 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26607 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Čobanica Rada fejsbuči kraj stada, Lajka komentira, sebi momke bira. Čobanica Rada
Ja je dod'o sebi za jarane, Odbija me Rada svakog dana. Ak' me sutra ne prihvatiš Rado, Ja ću tebi rastjerati stado.
'Ajde, 'ajde prihvati me Rado Onda ćemo da spojimo stado, Naša stada mi spojiti Jedan profil napraviti.
Ja sam dod'o Radu za jarana Sad pišemo skoro svakog dana, Naše ovce sad su stado jedno, Ja i Rada spavamo zajedno.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Poezija za Facebook generacije Postano: 09 tra 2014, 19:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26607 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
PET LAJKOVA
Žednog preko vode prevela me Sanela svemu tome kumovala jedna Emela javila se belma da je došla Minela koja Minelaaaaaaaa diplomiralaaa
Frend rikvest mi posla neka lažna Pamela kontam nešto prihvatit ću kontam 'ta ja 'na' bila je na karlu koxu slike gledam ja fina raja tagovana
pet lajkova sest lajkova nije loš dan dvaput tagovan
Zavela me jedna mala iz Kentakija skontasmo se preko grupe i love rakia Ekrema joj poslah da ispadnem provala a ona ni like kukala mi majk
još pet lajkova još šest lajkova nije loš dan frend rikvestovan
xo xo veliki pozz omg wtf abd tjn
lajkujem jaaa lajkuješ tiii lajkujemo u ime ljubavi
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 7 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|