|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 38 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Ministry of Sound
|
Naslov: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 12:53 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Da kod nas nije krenula ova pomama sa gradskim klipovima pjesme Happy, nikad ne bih čuo za tu pjesmu niti za izvođača (Pharrell Williams).
U čemu je fora, je li ovo nastalo samoinicijativno, ko to organizira u ovim malim mjestima, je li ovo globalni fenomen.
I dalje nisam pogledao niti jedan jedini klip, iako nisam hejter. No techno/electronica/dance, no cares.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 13:02 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pjesma je mediokritetska, a ovo je čisti marketinški trik - i to vrlo dobar, jedan od genijalnijih u posljednjih par godina. Inače ta pjesma ne bi bila na nikakvim top listama jer je zbilja jednolična i u suštini dosadna.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 13:12 |
|
|
Sad doslovno svako selo ima taj svoj happy video, zadnje sam vidio Slunj, doslovno svi pokretni sudjelovali A ne znam, prvo je s tim krenuo Split pa su onda novinari i neki poznati preuveličali sa komentarima tipa Bravo Splite, ne mogu vjerovati da je ovako nešto moguće u Hrvatskoj. Evo onaj Šalković koji malo putuje, napiše knjigu o tome pa sjedi na kavama je napisao komentar:"Bravo Splite, to je moja Hrvatska, ponosan sam." glupi anacionalistički tip kojem je glavni razlog za nacionalni ponos plesanje uz američku komercijalu. E onda proradio lokalpatriotizam pa su svi morali imati happy video. Pjesma sama po sebi nije nešto, čak i ne djeluje baš nešto sretno
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 13:21 |
|
|
|
Vrh |
|
|
zlatna ribica
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 14:40 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da kod nas nije krenula ova pomama sa gradskim klipovima pjesme Happy, nikad ne bih čuo za tu pjesmu niti za izvođača (Pharrell Williams).
U čemu je fora, je li ovo nastalo samoinicijativno, ko to organizira u ovim malim mjestima, je li ovo globalni fenomen.
I dalje nisam pogledao niti jedan jedini klip, iako nisam hejter. No techno/electronica/dance, no cares. http://www.globalpost.com/dispatch/news ... -world-800Split u prvih 10 U Hrvatskoj je prvi bio Čakovec, tad sam prvi put čula za taj fenomen...
|
|
Vrh |
|
|
panteri
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 14:46 |
|
|
zlatna ribica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Da kod nas nije krenula ova pomama sa gradskim klipovima pjesme Happy, nikad ne bih čuo za tu pjesmu niti za izvođača (Pharrell Williams).
I dalje nisam pogledao niti jedan jedini klip, iako nisam hejter. No techno/electronica/dance, no cares. http://www.globalpost.com/dispatch/news ... -world-800Split u prvih 10 U Hrvatskoj je prvi bio Čakovec, tad sam prvi put čula za taj fenomen... Je li to opet neka fora,kao sto je bio Gangam style prosle godine,sve kopiramo,postojili stvar koja je nasa. Gdje ide ova omladina,vaznije je zapadnjacko ***,nego nesto najbolje nase.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
Vrh |
|
|
Vukan
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 15:02 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Meni pjesma kao i volvoksu uopce sretno ne zvuci, pomalo je melankolicna.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 15:29 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
panteri je napisao/la: Gdje ide ova omladina,vaznije je zapadnjacko ***,nego nesto najbolje nase. Što je to što je baš "naše", ili vaše. Većinu stvari koje smatramo svojima smo iskopirali od Švaba, Talijana, Turaka, Mađara; eventualno nešto malo promijenili...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
witj
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 15:46 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 23 tra 2014, 18:21 |
|
|
panteri je napisao/la: zlatna ribica je napisao/la: http://www.globalpost.com/dispatch/news ... -world-800Split u prvih 10 U Hrvatskoj je prvi bio Čakovec, tad sam prvi put čula za taj fenomen... Je li to opet neka fora,kao sto je bio Gangam style prosle godine,sve kopiramo,postojili stvar koja je nasa. Gdje ide ova omladina,vaznije je zapadnjacko ***,nego nesto najbolje nase. Gangnam style je bio aktuelan preprošle godine, a Gentleman je bio prošle godine. Inače zanimljivo za sve pjesme tog tipa jeste da nemaju neki smisao, ali zato su veoma popularne. Nije riječ o fake viewsima, ali kao da jeste tako. Naime preko 90 posro osoba koje su pogledale video niti slušaju muziku (u smislu svaki dan po 2-3 sata), a kamoli taj muzički pravac, a razlog zašto su kliknuli je taj zatošto im je, prvo kroz promociju videa, a onda su i mediji počeli da bruje i tako se stiglo do miliona i miliona posjeta. Naime, primjetili ste na youtubeu sve neki DJ ovaj, DJ onaj imaju i po nekoliko miliona posjeta po videu, a ovako u javnosti i na TV-u niko ih ne zna. Princip je jednostavan, uzmeš snimiš neki spot (može i da bude neviđeno sranje). Postoje freelanceri, web dizajneri i drugi slični koji nude za sitne pare preglede, lajkove i slično i za cifru od par stotina dolara može se čak i milion pregleda nabudžiti, a onda novinari nasjednu na tu brojku i čitaoci gladni svega senzacionalnog da vide šta je u pitanju pogledaju i tako se iz radoznalosti stvori od miliona pregleda nekoliko miliona koji su nastali uspomoć par stotina dolara. Marketinški trik 21-og vijeka je internet marketing koji od svega nebitnog može da napravi veoma bitnu stvar. Tako su nastali mnogi brendovi poput Iphona, Ice Watcha, Beatsa, Facebooka i slično. Svi ti brendovi u doba bez interneta kada si se samo uspomoć kvaliteta mogao dopro plasirati nebi nikad uspjeli, ali zato internet marketing je napravio od čovjeka osobu koja se da izmanipulirati do te granice da bi kupili i *** samo da je malo uobličeno da ne liči tako.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 00:27 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Joj kako je mene nekako stid kad vidim ljude po ulicama (doduše samo na hrvatskim televizijama) da ono na silu plešu i smiju se s nadom da će se na desetinu sekunde pojaviti u videu. I onda me uhvati grižnja savjesti, pa što ti smeta, jesi li normalna, kako možeš biti takva, ljudi se samo vesele itd. Zato kad god čujem ovu pjesmu ja budem https://www.youtube.com/watch?v=pgFJtJSGDdc#t=13
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 09:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ministry of Sound je napisao/la: (Pharrell Williams). Evo ga tu s ovim kokicama dobrim:
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 10:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: (Pharrell Williams). Evo ga tu s ovim kokicama dobrim: Ali zar u originalnom videu nisu cure skoro cijelo vrijeme bile u toplessu? Ovo mi izgleda kao neka soft verzija.
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 10:51 |
|
|
Ceha je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Evo ga tu s ovim kokicama dobrim:
Ali zar u originalnom videu nisu cure skoro cijelo vrijeme bile u toplessu? Ovo mi izgleda kao neka soft verzija. Da, ovo je verzija napravljena za puštanje na MTV-u i da bude dostupnija na Youtubeu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 17:54 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Da kod nas nije krenula ova pomama sa gradskim klipovima pjesme Happy, nikad ne bih čuo za tu pjesmu niti za izvođača (Pharrell Williams).
I dalje nisam pogledao niti jedan jedini klip, iako nisam hejter. No techno/electronica/dance, no cares. Šta nije jasno, pjesma je puna dobre vibre... samoorganizirali smo se i zaprašili HAPPY.., poslali razgledince i svojih GraDića, seLa mračnjaci jedni
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 18:13 |
|
|
volvoks je napisao/la: Sad doslovno svako selo ima taj svoj happy video, zadnje sam vidio Slunj, doslovno svi pokretni sudjelovali A ne znam, prvo je s tim krenuo Split pa su onda novinari i neki poznati preuveličali sa komentarima tipa Bravo Splite, ne mogu vjerovati da je ovako nešto moguće u Hrvatskoj. Evo onaj Šalković koji malo putuje, napiše knjigu o tome pa sjedi na kavama je napisao komentar:"Bravo Splite, to je moja Hrvatska, ponosan sam." glupi anacionalistički tip kojem je glavni razlog za nacionalni ponos plesanje uz američku komercijalu. E onda proradio lokalpatriotizam pa su svi morali imati happy video. Pjesma sama po sebi nije nešto, čak i ne djeluje baš nešto sretno Jel te neko nešto pitao? Postoji li tvoj post u kojem si ti pozitivan!?
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 18:22 |
|
|
Osim kao pozadinsku buku nisam poslušao pjesmu.
Premišljam se...
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 18:30 |
|
|
doc je napisao/la: Osim kao pozadinsku buku nisam poslušao pjesmu.
Premišljam se... evo, poslušaj, možeš i pogledat happy Grude Hercegovina
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:37 |
|
|
Nije mi jasno kako vam je promakla ova vijest,
Herceg Bosna pleše već tri mjeseca a vi tako, samo negativizam i negativizam
Sad ste gotovi : LIVNO
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:38 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:40 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:42 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Happy - WTF?! Postano: 24 tra 2014, 19:43 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|