|
|
Stranica: 6/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 11:47 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa de ne budi takav. Samo mi produbljuješ komplekse. Taman ću početi nositi feredžu
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 11:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Robbie MO je napisao/la: S obzirom da su glasovi prestali pristizat, ne računajući klonove nakon čije registracije naglo rastu glasovi kandidatâ iz reda jednog pravoslavnog naroda kojeg ovom prilikom neću imenovat , vrijeme je da proglasim pobjednika jer je poredak u vrhu već par dana nepromijenjen. Dakle, pobjednica za 2013. godinu je ZGabrijel.Mislim da je zaslužila. Čestitamo. Citat: ZOVI, SAMO ZOVI: Kako je za sat vremena popularnost Lagumdžije skočila s 4 na 21 odsto, a Izetbegovića s 19 na 33 odsto?!Izbor za političku ličnost godine 'Face TV-a' po svemu sudeći je pokazala rad timova pojedinih stranaka koji su osim za televotinge zaduženi i za ostavljanje komentara i popunjavanje anketa na internet portalima. Hadžifejzović odbio proglasiti pobjednika. Prema pisanju 'Dnevnog avaza', na izboru za 'Političku ličnost godine' Face TV-a desio se 'skandal u režiji Bh. telecoma' kada su se pred samo zaključenje televotinga u samo sat i 15 minuta drastično promijenili rezultati glasanja. S obzirom da je javna tajna da skoro sve stranke imaju ljude zadužene za ostavljanje komentara i hvalospjeva za svoje lidere po komentarima na portalima i društvenim mrežama, nije isključena mogućnost i da su oni 'proradili'. Šta god da je u pitanju, voditelj dnevnika Senad Hadžifejzović odbio je da proglasi pobjednika, te je kazao da će ispitati kako je došlo do tako naglih promjena. Uporedimo li s ovim da se poredak u 'Ličnosti godine' na kojem je u 15 sati vodio Safet Sušić neznatno promijenio do zaključenja glasanja, i da je Sušić ostao na prvo mjesto uz očekivani procentualni pomak, vidimo da u tom izboru očito nije bilo namještanja. U izboru za 'Političku ličnost' na presjeku u 15 sati vodio je Fahrudin Radončić, koji je proteklih dana čak imao i pravu malu kampanju, sa 38 odsto, Željko Komšić je imao 27 odsto glasova, Lagumdžija samo četiri odsto i od njega je više glasova imao i Martin Raguž, a Bakir Izetbegović je imao 19 odsto telefonskih glasova. Malo poslije: preokret! Radončić sa 38 pada na 22 odsto, Komšić pada na 16 odsto, Izetbegović 'iznenada' skače na 33 odsto i po tim rezultatima koje na koncu Hadžifejzović nije htio priznati odnosi pobjedu, a matematički najveći skok, iako nedovoljan za pobjedu, bilježi Lagumdžija i za samo sat i 15 minuta od 4 dolazi do 21 odsto!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 11:52 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
ja ne znam kako sam došla do 21 %. mogu locirati jedno 4-5 glasača, ostalo vama na dušu. nego, tulum je u mojoj kavanici. Markan doveo i trubače.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 11:54 |
|
|
A pazi ti skoro je nisu ni uvrstili u izbor.
A na kraju pobjedila.
Koje su to končane manipulacije iz sjene.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 11:58 |
|
|
doc je napisao/la: A pazi ti skoro je nisu ni uvrstili u izbor.
A na kraju pobjedila.
Koje su to končane manipulacije iz sjene. jah, bolan, svi admini glasali za mene. i još anketa ekspresno zatvorena čim su se drugi približili pobjednici.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:01 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Kako vam može bit pobjednica neka s ovako malim sisama, veće ja imam skoro... Ne zadovoljava kriterije...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:01 |
|
|
Mislio sam suprotno al ajde. Htio sam reć da si žrtva opsjenarskih vlastodržaca kao i ja. ps. Hvala.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
korrisnik
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:02 |
|
Pridružen/a: 18 sij 2014, 17:10 Postovi: 15067 Lokacija: Pod kraljevskim Srebrn'kom
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: A pazi ti skoro je nisu ni uvrstili u izbor.
A na kraju pobjedila.
Koje su to končane manipulacije iz sjene. jah, bolan, svi admini glasali za mene. i još anketa ekspresno zatvorena čim su se drugi približili pobjednici. Ma zaprijetio admin ako ne glasamo sigurno će nas banovati.
_________________ Dušom i krvlju iskupit ćemo te, o Al-Aksa! Bi ruh bi dam nafdika ya Aqsa” By our souls, by our blood, all for you oh Al-Aqsa
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Svaka čast što si sačuvala maramu koju smo dobili prilikom pionirske prisege!
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:04 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: doc je napisao/la: A pazi ti skoro je nisu ni uvrstili u izbor.
A na kraju pobjedila.
Koje su to končane manipulacije iz sjene. jah, bolan, svi admini glasali za mene. i još anketa ekspresno zatvorena čim su se drugi približili pobjednici. Svi mi vrlo dobro znamo zašto brat Stora nije pobijedio.... 1:05:53
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:10 |
|
|
doc je napisao/la: Mislio sam suprotno al ajde. Htio sam reć da si žrtva opsjenarskih vlastodržaca kao i ja. ps. Hvala. hahahaha, pa javna je tajna da se od prvog dana ulizujem administraciji. kako ti je to promaklo? sve ptice o tome šapuću. pardon, viču. ovima koji se tješe da imaju veće grudi od mene mogu reći samo da ja imam veća muda od njih. ali tjelesni nedostaci muškaraca nisu tema ove ankete, pa ću se vratiti na šank.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:17 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ma to je grudnjak previše napet, kako i priliči akciji, ja se samo malo zezam.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:21 |
|
|
sad bih ti nešto rekla, ali ipak ću se suzdržati. za razliku od tebe, ne muči me kompleks veličine.
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:31 |
|
|
Hoću i ja jednog administratora s kojim ću se lizati, koji će glasati za mene i hvaliti moj fizički izgled jer me tobože ima na fb. Stvarno niste fer. Čini mi se da je još Robi ostao slobodan od svojatanja. Robi dušo
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:34 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Hoću i ja jednog administratora s kojim ću se lizati, koji će glasati za mene i hvaliti moj fizički izgled jer me tobože ima na fb. Stvarno niste fer. Čini mi se da je još Robi ostao slobodan od svojatanja. Robi dušo nemere, lutko. barem dok ja ne dobijem svog. ti bi majorizirala i na ovom forumu...ccc... da si katolkinja, sad bih ti citirala Bibliju. "Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju." (tako ti se pobjeđuje, samo da znaš za ubuduće )
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:36 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Hoću i ja jednog administratora s kojim ću se lizati,
Ministre, pošto je moderatorska funkcija? Brisaću četnike snagom Inkvizicije!
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:38 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: nemere, lutko. barem dok ja ne dobijem svog. ti bi majorizirala i na ovom forumu...ccc... da si katolkinja, sad bih ti citirala Bibliju. "Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju." (tako ti se pobjeđuje, samo da znaš za ubuduće ) Pa ti imaš markana i onog bumbara, de mi sredi Robija. Leb je i dalje moj No 1, ali valja imati moderatora u pozadini.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:41 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Pa ti imaš markana i onog bumbara, de mi sredi Robija. Leb je i dalje moj No 1, ali valja imati moderatora u pozadini.
ajd nek ti bude. Robi ionako nema pojma o kemiji, šta ću s njim. a i susjedi ste.
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:45 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ovima koji se tješe da imaju veće grudi od mene mogu reći samo da ja imam veća muda od njih. Čovjek samo dostojanstveno stari. Sve je po redu što bi rekli u Hercegovini.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:46 |
|
|
Wind je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ovima koji se tješe da imaju veće grudi od mene mogu reći samo da ja imam veća muda od njih. Čovjek samo dostojanstveno stari. Sve je po redu što bi rekli u Hercegovini. vidiš, a ja mislila da mu je od debljine...
|
|
Vrh |
|
|
Wind
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:51 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Wind je napisao/la: Čovjek samo dostojanstveno stari. Sve je po redu što bi rekli u Hercegovini. vidiš, a ja mislila da mu je od debljine... Zavisi što ispod trepavica počne viriti. To ti je to.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:55 |
|
|
Auu,koliko se hanuma skupilo ovdje-a nije 8.ožujak!:-)
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:57 |
|
|
Sayuri je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: nemere, lutko. barem dok ja ne dobijem svog. ti bi majorizirala i na ovom forumu...ccc... da si katolkinja, sad bih ti citirala Bibliju. "Blaženi koji ne vidješe, a vjeruju." (tako ti se pobjeđuje, samo da znaš za ubuduće ) Pa ti imaš markana i onog bumbara, de mi sredi Robija. Leb je i dalje moj No 1, ali valja imati moderatora u pozadini. Iskreno, nisam baš pristalica ovakvih ideja..
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:58 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Iskreno, nisam baš pristalica ovakvih ideja.. Koji ekstremista. A glumi da je agnostik.
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:59 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Auu,koliko se hanuma skupilo ovdje-a nije 8.ožujak!:-) sad kad počnemo bacati dijelove odjeće. au, ti nisi Zdravko Čolić.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|