|
|
Stranica: 7/7.
|
[ 158 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 12:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Lebowski je napisao/la: Citat: valja imati moderatora u pozadini. Iskreno, nisam baš pristalica ovakvih ideja.. Fakat sam mislio da sam ja jedini pokvaren, nek si i ti.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 13:20 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Junuze idi pokupi neku ispod podvožnjaka. Dobro će ti učiniti, vjeruj mi. Budi siguran da ćeš poslije toga razmišljati o još nekim stvarima, a ne samo o toj jednoj Ako ne da žena love otvorićemo ovdje temu humanitarnog karaktera, ima dijaspore, doniraće koju kunu.
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 14:02 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8161 Lokacija: Republic of Srpska
|
Metemma je napisao/la: Svi mi vrlo dobro znamo zašto brat Stora nije pobijedio....
1:05:53
Met, ma važno da je neko rekao kako je pravljeno 6 nikova i pravoslavcu davani glasovi... Ljudi shvatili anketu kao sveto pismo... Još pri tome aludirajući kako sam eto radi nekakve virtuelne pobjede pravio dodatne nikove
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 14:35 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
da, da, samo što nije. onome tko mi briše zastavu, nabit ću titulu znaš gdje.
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Metemma
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 14:36 |
|
|
storaB je napisao/la: Metemma je napisao/la: Svi mi vrlo dobro znamo zašto brat Stora nije pobijedio....
1:05:53
Met, ma važno da je neko rekao kako je pravljeno 6 nikova i pravoslavcu davani glasovi... Ljudi shvatili anketu kao sveto pismo... Još pri tome aludirajući kako sam eto radi nekakve virtuelne pobjede pravio dodatne nikove Nije problem, nećemo sad da širimo priču jer smo dobri gosti na tuđem forumu, ali tužno je to da se potežu neke veze i vezice, dovlače se i kojekakvi koji prozivaju glasače kako nisu prave ustaše ako pravoslavac pobijedi, otvoreno se vrijeđa, ne gleda se kvalitet već neke druge stvari... Ministar nek ovo shvati kao zvaničan protest! Uvijek je bilo i uvijek će biti onih što će dušu vragu prodati a vi zato bdijte, jer morate bditi domovini ponos vratiti...
_________________ + Gledaj orle od miline, Gračanicu kraj Prištine... +
|
|
Vrh |
|
|
Sayuri
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 14:41 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Pa vi s ovom raspravom samo dokazujete koliko vam je stalo do ovih anketa. Šalimo se, pobogu. Volite sebe i ankete vam neće biti ni na kraj pameti. Ugledajte se u Narcisa, ovaj Bobovca
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
|
ZGabriel
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 14:58 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 20:27 Postovi: 17399 Lokacija: יום טוב
|
Metemma je napisao/la: Nije problem, nećemo sad da širimo priču jer smo dobri gosti na tuđem forumu, ali tužno je to da se potežu neke veze i vezice, dovlače se i kojekakvi koji prozivaju glasače kako nisu prave ustaše ako pravoslavac pobijedi, otvoreno se vrijeđa, ne gleda se kvalitet već neke druge stvari... Ministar nek ovo shvati kao zvaničan protest!
dobri goste, pomiri se s tim da domaćinima nisi ni do koljena, a ovima koje prozivaš ni do nožnog članka. protest zbog neozbiljne ankete...
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Najbolji novi član foruma pridružen u 2013. Postano: 25 tra 2014, 15:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76143 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
ajmo fajront
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|