|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 18:41 |
|
|
Jedete li čips?
Ako jedete dali ga jedete često ili recimo jednom u mjesec ili više dana?
Dali ste probali bilo koju drugu verziju osim običnog?
Kod odabira čipsa dali prednost dajete domaćim (ili regionalnim) proizvođačima ili stranim?
Koje težine pakovanje najčešće kupujete?
Dali odabirete čips na osnovu cijene ili kvaliteta?
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 18:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60851 Lokacija: DAZP HQ
|
je li ovo istrazivanje trzista za GFK?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 18:49 |
|
|
Istraživanje za šta? Neznam šta je to, ali nije. 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 18:50 |
|
Pridružen/a: 25 pro 2012, 19:27 Postovi: 17419 Lokacija: יום טוב
|
ne volim čips, ali sve drugo (i treće) na č može. čokolada  čvarci (pogotovo oni koje pravi moj zet, najbolji u galaksiji  )
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
Takozvana RS je genocidna tvorevina.
|
|
Vrh |
|
 |
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 19:14 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 21649 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovaj
Privitak/ci: |

image.jpg [ 137.67 KiB | Pogledano 4307 put/a. ]
|
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 19:59 |
|
|
volim čips samo što je to otrov teški pa ga vrlo rijteko pojedem. čuo sam ima par godina da postoji neki od jabuke, to je valjda neka zdravija verzija, al nikad nisam naletio na njega u trgovinama
|
|
Vrh |
|
 |
Zadar1993
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 20:01 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 15:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Ima, probao sam nije loš. Doduše nije usporediv okusom sa ovim kemijama, no nije loš.
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
Vrh |
|
 |
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 20:28 |
|
|
Ne jedem. Inače nije loš, ali ima i puno boljih stvari za ubaciti u stomak. A o zdravstvenoj strani da i ne pričam.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
 |
Wind
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 21:21 |
|
|
Pantagana je napisao/la: čuo sam ima par godina da postoji neki od jabuke, to je valjda neka zdravija verzija, al nikad nisam naletio na njega u trgovinama Alnatura EKO čips od jabuke 70g- imaš u DM-u.
|
|
Vrh |
|
 |
Vukan
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 21:27 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 19:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Pringles jedini mogu podnijet, onaj klasicni. Samo me nervira pakovanje, zapenje mi ruka u onom tuljcu 
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
 |
Pantagana
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 21:29 |
|
|
Wind je napisao/la: Pantagana je napisao/la: čuo sam ima par godina da postoji neki od jabuke, to je valjda neka zdravija verzija, al nikad nisam naletio na njega u trgovinama Alnatura EKO čips od jabuke 70g- imaš u DM-u. bum probao, pa javim valja li čemu 
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 21:30 |
|
|
Vukan je napisao/la: Pringles jedini mogu podnijet, onaj klasicni. Samo me nervira pakovanje, zapenje mi ruka u onom tuljcu  bolje ti je pojest porciju pečenih krumpirića. čips nije ono što mu ime sugerira. 
_________________ Ako išta ne podnosim to je kad me netko tjera da radim. - Naša Kvačica
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:30 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: ne volim čips, ali sve drugo (i treće) na č može. čokolada  čvarci (pogotovo oni koje pravi moj zet, najbolji u galaksiji  ) A jest vam golema galaksija... Najbolje čvarke je radila moja tetka,golim rukama miješala kroz vrelu mast! Čips?sa okusom kečapa.
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
I ti pobornik ove/one ishrane a tamburas po cipsu. Svaka ti dala. 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:43 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: ZGabriel je napisao/la: ne volim čips, ali sve drugo (i treće) na č može. čokolada  čvarci (pogotovo oni koje pravi moj zet, najbolji u galaksiji  ) A jest vam golema galaksija... Najbolje čvarke je radila moja tetka, golim rukama miješala kroz vrelu mast! zato su valjda rečenice u prošlom vremenu.  (Božemiprosti) ali oko Božića slobodno dođi na degustaciju, pa onda pričaj.  moj zet rules. 
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:46 |
|
|
Aztec je napisao/la: I ti pobornik ove/one ishrane a tamburas po cipsu. Svaka ti dala.  Od sad sam politički korektan na forumu,gdje svi tu i mali mujica:-) Svoje prave stavove zadržavam za sebe,amen!
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:46 |
|
|
ZGabriel je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: A jest vam golema galaksija...
Najbolje čvarke je radila moja tetka,golim rukama miješala kroz vrelu mast!
zato su valjda rečenice u prošlom vremenu.  (Božemiprosti) ali oko Božića slobodno dođi na degustaciju, pa onda pričaj.  moj zet rules.  Moj zet je odrulao:-)
|
|
Vrh |
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11637 Lokacija: Varta drzava
|
Vladimir RUS je napisao/la: Jedete li čips?
Ako jedete dali ga jedete često ili recimo jednom u mjesec ili više dana?
Dali ste probali bilo koju drugu verziju osim običnog?
Kod odabira čipsa dali prednost dajete domaćim (ili regionalnim) proizvođačima ili stranim?
Koje težine pakovanje najčešće kupujete?
Dali odabirete čips na osnovu cijene ili kvaliteta? Evo bas da pokusam. A svaka ti cast na temi i volji ako nista. 1. Ne jedem ga sad nikako, prije cesto. Svako 3 dana sam ga jeo. 2. Ne dajem prednost tom je l domaci ili strani. 3. Valjda najjace pitanje. Kupovao sam najcesce ono od 50 grama al zato sto uzmem od svega po malo pa recimo obicno nekih 250 grama total. 4. Birao sam ga kombinirano, na osnovu "bang for a buck".
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
ZGabriel
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 22:49 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Aztec je napisao/la: I ti pobornik ove/one ishrane a tamburas po cipsu. Svaka ti dala.  Od sad sam politički korektan na forumu,gdje svi tu i mali mujica:-) Svoje prave stavove zadržavam za sebe,amen! odgovori mi na porukuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! kmeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 24 tra 2014, 23:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Najfinija i najgora zaraza je začinjeni čips, bez obzira o pakovanju, kada uzmem prvi, moram ih sve pojesti. 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 25 tra 2014, 12:23 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 02:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Ništa draže od čipsa  Volim s okusom sira, hrenovki, luka, nailazila sam na razne, samo nikako ne mogu smisliti s paprikom. Najčešće kupim Marbov rebrasti. 
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 25 tra 2014, 15:03 |
|
|
Ja pored klasičnog, jedem i onaj s paprikom i ponekad pikant. Do juče sam samo Marbo Chipsy kupovao. U međuvremenu, otkako ih je kupio Pepsi cijena im je sve veća, vrećice su im sve manje na gramaži i vazdušastije.  Sad kupujem čips od nekog domaćeg proizvođača kojeg se ne mogu ni imena sjetiti.  Razlika je ko nebo i zemlja u korist Marbo pošto je ovaj jeftiniji nekako suvoparniji, ali je zato čak za 50 posto jeftiniji po gramaži. Reklo bi se, čips je čips, ali nije baš tako, razlika je u recepturi (svaki proizvođač ima svoj recept). Ovi Kellys i drugi poznati strani čipsovi su skuplji i od Marbo Chipsyja. Kako god obrneš moraću kombinovati čisto da mi ne otupi nepce. 
|
|
Vrh |
|
 |
mara
|
Naslov: Re: Čips i njegova konzumacija Postano: 25 tra 2014, 15:55 |
|
|
Volim pojest cips, ako ga ne zelim jesti, ne kupujem ga i mir. Inace ne moram pojesti sve od jednom, tako ni cokoladu. Volim probat neke nove okuse, al vecinom se vratim na slani i onaj ljuti.
_________________ Kada vrijeme smrti dođe Neka nitko ne zaplače za mnom I sve što od vas u tom času tražim U mojoj me sahranite zemlji
Samo u njoj počivat ću u miru. Samo u njoj počivat ću mirno...
Isus će mi postelju prostrijeti Isus će mi prostrijet odar smrti.
U susret mi Spasitelju dođi Dođe mi u susret na pol puta Ogrne me brižno svojim plaštom
Želim Bože da u času smrti Ni jedno oko ne zasuzi za mnom A jedino što ja tebe molim Kada umrem da mi dadeš kutak... neba
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 23 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|