|
|
Stranica: 53/171.
|
[ 4261 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 06 ožu 2014, 22:10 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Tulkas je napisao/la: Dobri smo. Sabrani sto je najbitnije. Kad poredis onaj poraz od istih 2-4 pod Stimcem ovo je jebenica napredak. Igra ima glavu i rep, posebno je to bilo u drugom poluvremenu, kad je zaigrala jača postava. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 06 ožu 2014, 23:10 |
|
|
Ovde nikome nije jasno da za Drmica nije kasno ? Pa on i sad moze da promjeni repku i da igra za Hrvatsku !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 06 ožu 2014, 23:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60330 Lokacija: DAZP HQ
|
ne može, igrao je već službene utakmice za Švicarsku. al nije izgubljen za repku Herceg-Bosne. ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 06 ožu 2014, 23:49 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Ovde nikome nije jasno da za Drmica nije kasno ? Pa on i sad moze da promjeni repku i da igra za Hrvatsku ! e moj vuče sa juga u teškoj si zabludi, ne može nema niti 1 promil sanse, po pravilima UEFE jer je nastupio u kvalifikacijskoj (natjecateljskoj) utakmici za odredenu drzavu, za A tim
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=VhQVWWM06R0
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 ožu 2014, 18:40 |
|
|
Metemma je napisao/la: kiler je napisao/la: "Četnici hrvatskog nogometa, stiže vas Oluja navijačkog pokreta", jedan je od transparenata koji se pojavio na tribinama, a nešto poslije spaljena je i srpska zastava uz poruku: "Hoćeš li sada vidjeti?". Jasno, poruka je bila upućena ministru Jovanoviću, koji je tvrdio da paljenje hrvatske zastave na Marakani nije vidio.
vecernji.hr Ccc, dokle ide ta opsjednutost Srbima... Nije opsjednutost Srbima već nepravdom. Hrvatski ministar sporta u Beogradu na sijelu sa Nikolićem, gleda tekmu i paljenje hrvatske zastave, sluša˝ HRVATE ĆEMO KLATI A ŽENE IM SILOVATI˝ i smiješka se. Opsjednute su životinje koje su se ponašale životinjski u Beogradu na toj tekmi. Kao i naš ministar, porijeklom iz četničke obitelji, ako je vjerovati Rojsu. A jabuka ne pada daleko od stabla. U svakom slučaju je komunist i Hrvatomrzac. ![kava :kava](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a045.gif)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 tra 2014, 15:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Citat: Novi 'kockasti': Zbog Hrvatske je odbacio dres moćnog 'elfa' Igrao sam za Njemačku, no čim je stigao poziv Hrvatske, nisam dvojio. To je san mojih roditelja, ali i moj, rekao je Armando Tikvić (17), igrač Hamburga...
Mama Tonka je iz Otoka kraj Vinkovaca, a tata Josip iz Zenice.
http://www.24sata.hr/nogomet/novi-kocka ... lfa-364194
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 tra 2014, 15:54 |
|
|
Kotromanovic je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Ovde nikome nije jasno da za Drmica nije kasno ? Pa on i sad moze da promjeni repku i da igra za Hrvatsku ! e moj vuče sa juga u teškoj si zabludi, ne može nema niti 1 promil sanse, po pravilima UEFE jer je nastupio u kvalifikacijskoj (natjecateljskoj) utakmici za odredenu drzavu, za A tim Moja greska ! Trazio sam po pravilniku i vidio sam da nemoze !
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 tra 2014, 18:37 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 tra 2014, 20:47 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25931 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Kotromanovic je napisao/la: al zato Tikivć može ;) Jeeee... ![slika](http://lasvanskadolina.info/wp-content/uploads/2014/04/Screenshot_911.png) @Kotromanović , sram te bilo gdje ti je to lokacija??! ![Big Grin :D](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/biggrin.gif)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 28 tra 2014, 22:30 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
volvoks
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 10 svi 2014, 23:13 |
|
|
Kova danas maestralno odigrao, 3 asistencije, 2 stvarno nešto posebno. Evo i on napokon došao u formu pred SP. Jedino nam Mandžo u blagom padu.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Vukan
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 10 svi 2014, 23:26 |
|
Pridružen/a: 13 svi 2013, 20:17 Postovi: 727 Lokacija: Glavni grad
|
Grist ce Mandzo, ne beri brige. Valja mu se prodat na ljeto.
_________________ Audaces fortuna iuvat
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 11 svi 2014, 07:31 |
|
|
kakav je Kovacic velemajstor, njemu je samo nebo granica. playmaker, a dribler, pa di to ima. i prije ove utakmice sam od njega imao najveca ocekivanja na svjetskom bez obzira na mladost jer okruzen majstorima kakvi su Modric i Rakitic jednostavno mora eksplodirati.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 11 svi 2014, 11:11 |
|
|
dudu je napisao/la: kakav je Kovacic velemajstor, njemu je samo nebo granica. playmaker, a dribler, pa di to ima. i prije ove utakmice sam od njega imao najveca ocekivanja na svjetskom bez obzira na mladost jer okruzen majstorima kakvi su Modric i Rakitic jednostavno mora eksplodirati. a ona ga konjina na klupi drzo cijelu sezonu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 11 svi 2014, 11:53 |
|
|
dozirao ga je, sad je vec skupio pet u nizu po 90 minuta i odmah je dobio na sampouzdanju. jucer je strasno igrao, a tek mu je 20. dijeli lopte kao na traci, drzi loptu kao u sefu, prolazi igrace kad hoce, predodredjen je za najvece stvari jos od 12. godine kad ga je Dinamo doveo iz Linza.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ibar
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 13 svi 2014, 16:04 |
|
|
Olić i Dudu u pravoj formi. Perišić se digao. Samo da obrana odigra dobro :)) Ostalo je prva liga :)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 13 svi 2014, 17:11 |
|
|
Perisic je briljantan, malo je reci da se digao u formi, od njega imam velika ocekivanja jer on je prakticki napadac s obzirom na broj golova koji daje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 13 svi 2014, 18:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Krunchie mi je uvijek bio jedan od omiljenih reprezentativaca, možda u Brazilu bude dobar joker za završnih 20-30 minuta.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 13 svi 2014, 19:02 |
|
|
za najvise pol sata. fakat ih je povaljao, prejaku fintu ima. steta sto nema fiziku jednog Kovacica, bio bi svjetska klasa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 13 svi 2014, 23:44 |
|
|
dudu je napisao/la: za najvise pol sata. fakat ih je povaljao, prejaku fintu ima. steta sto nema fiziku jednog Kovacica, bio bi svjetska klasa. Potežak je.Kao da se ubucmio malo?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 14 svi 2014, 12:15 |
|
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
doc
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 14 svi 2014, 13:00 |
|
|
Citat: A druga stvar, Šimunić neće biti s nama, a to mi je osobno žao jer znamo koliko je dao za hrvatski nogomet u svojih 105 nastupa. Znamo kako je reagirao u Beogradu i što zna kako bi bilo da nije to napravio http://www.vecernji.hr/brazil-2014-sp/k ... nja-938589Tipfeler ili Kovačeve instrukcije iz hrvatskog za dijasporu. I brata Roberta također. ![laugh :laugh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/laugh.gif)
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Jopa
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 14 svi 2014, 13:14 |
|
|
Ja sam zadovoljan izbornikovim popisom.
Gledao sam Sammira nedavno na tv - mogu reći da se promjenio i da vuče konce igre. Nije jos na pravoj razini jer je zamjenjivan i brzo se umori ali moze potegnuti.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Kotromanovic
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 14 svi 2014, 13:40 |
|
|
Jopa je napisao/la: Ja sam zadovoljan izbornikovim popisom.
Gledao sam Sammira nedavno na tv - mogu reći da se promjenio i da vuče konce igre. Nije jos na pravoj razini jer je zamjenjivan i brzo se umori ali moze potegnuti. nije on meni pouzdan za reprezentacije, sta znas kad moze biti mamurn il umoran pa mu jednostavno dode u glavi da nece da igra na svojoj razini !!!!! Ne svidja mi se kao covjek pa zato nepouzdan moze biti i kao igrac, npr ziva suprotnost od naseg Dudua ! ;)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 14 svi 2014, 14:06 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Jebo ga Sammir u usta i svakog sljedećeg tko pozove bilo kojeg stranca u nacionalnu reprezentaciju jebali svi budući "Sammiri" isto tako.
Da Silva je već dovoljan presedan, a ovo prerasta u cirkus.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|