|
|
Stranica: 537/538.
|
[ 13441 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2011, 19:42 |
|
|
Eto, popušio ja bann zauvijek nakon 12 godina tamo na forumu 
_________________ Teško Klisu na kamenu i kamenu jer je Klis na njemu!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 30 svi 2011, 22:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43712 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Sokol je napisao/la: Eto, popušio ja bann zauvijek nakon 12 godina tamo na forumu  Piši kod nas, eto te na domaćem terenu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
patriot
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2011, 17:26 |
|
|
Sokol je napisao/la: Eto, popušio ja bann zauvijek nakon 12 godina tamo na forumu  falkon?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2011, 18:44 |
|
|
patriot je napisao/la: Sokol je napisao/la: Eto, popušio ja bann zauvijek nakon 12 godina tamo na forumu  falkon? Da
|
|
| Vrh |
|
 |
|
patriot
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2011, 21:02 |
|
|
|
pa sto ti lupili perma ban?..
ma,ionako su spali zesce sa kvalitetnim raspravama..kavanska brljavljenja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 31 svi 2011, 21:54 |
|
|
patriot je napisao/la: pa sto ti lupili perma ban?..
ma,ionako su spali zesce sa kvalitetnim raspravama..kavanska brljavljenja Nisam dobio radi pisanja na forumu nego radi znatiželje, kad netko stvarno sere protiv Hrvatske onda me zanima odakle je pa mu pošaljem privatnu poruku s molbom da klikne na jedan link na kojemu ima samo jedna slika i ništa više, kad klikne onda znam odakle je, koji OS ima i s kojim programom surfa po netu Mogao sam proći i bez trajnog bana da sam prešutio ban od mjesec dana koji sam dobio jer me jedna ženska prijavila zbog toga jer se uvrijedila što sam ju prevario s klikom na link i saznao odakle je, laže da sam joj prijetio jer to nije moj stil, nikada nikome ne prijetim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 01 lip 2011, 20:18 |
|
|
Sokol je napisao/la: patriot je napisao/la: pa sto ti lupili perma ban?..
ma,ionako su spali zesce sa kvalitetnim raspravama..kavanska brljavljenja Nisam dobio radi pisanja na forumu nego radi znatiželje, kad netko stvarno sere protiv Hrvatske onda me zanima odakle je pa mu pošaljem privatnu poruku s molbom da klikne na jedan link na kojemu ima samo jedna slika i ništa više, kad klikne onda znam odakle je, koji OS ima i s kojim programom surfa po netu Mogao sam proći i bez trajnog bana da sam prešutio ban od mjesec dana koji sam dobio jer me jedna ženska prijavila zbog toga jer se uvrijedila što sam ju prevario s klikom na link i saznao odakle je, laže da sam joj prijetio jer to nije moj stil, nikada nikome ne prijetim. I odakle budu ti likovi?
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokol
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 02 lip 2011, 07:28 |
|
|
pjosip je napisao/la: Sokol je napisao/la: Nisam dobio radi pisanja na forumu nego radi znatiželje, kad netko stvarno sere protiv Hrvatske onda me zanima odakle je pa mu pošaljem privatnu poruku s molbom da klikne na jedan link na kojemu ima samo jedna slika i ništa više, kad klikne onda znam odakle je, koji OS ima i s kojim programom surfa po netu Mogao sam proći i bez trajnog bana da sam prešutio ban od mjesec dana koji sam dobio jer me jedna ženska prijavila zbog toga jer se uvrijedila što sam ju prevario s klikom na link i saznao odakle je, laže da sam joj prijetio jer to nije moj stil, nikada nikome ne prijetim. I odakle budu ti likovi? Ima ih od svakuda, četnikuša koja je ratovala protiv nas u profilu napiše da je iz Zagreba, a iz Vinkovaca je, jedan srbin kaže da je iz Zagreba, a iz Beograda je, jedan četnik iz Baranje koji je pucao po nama je iz Irske. Kada je jedan puno srao prije par godina i prijetio braniteljima na PP pronašao sam njegov broj telefona jer je bio lajav po drugim forumima pa sam ga nazvao kući, prvo je lagao da nije to on i da ne piše na forumu, a onda je priznao da je on taj s foruma, lijepo smo popričali pa više ne sere po forumu ili sere s drugim nadimkom i tako, bilo je svačega. Ne idu mi u glavu ovi koji žive u RH, a za ove druge koji nisu iz RH baš me briga njima je prirodno da seru.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 02 lip 2011, 09:55 |
|
|
Sokol je napisao/la: pjosip je napisao/la:
I odakle budu ti likovi?
Ima ih od svakuda, četnikuša koja je ratovala protiv nas u profilu napiše da je iz Zagreba, a iz Vinkovaca je, jedan srbin kaže da je iz Zagreba, a iz Beograda je, jedan četnik iz Baranje koji je pucao po nama je iz Irske. Kada je jedan puno srao prije par godina i prijetio braniteljima na PP pronašao sam njegov broj telefona jer je bio lajav po drugim forumima pa sam ga nazvao kući, prvo je lagao da nije to on i da ne piše na forumu, a onda je priznao da je on taj s foruma, lijepo smo popričali pa više ne sere po forumu ili sere s drugim nadimkom i tako, bilo je svačega. Ne idu mi u glavu ovi koji žive u RH, a za ove druge koji nisu iz RH baš me briga njima je prirodno da seru. Svakakvih govana se nasralo kod nas... Inače, tebi pohvala na trudu što ganjaš te budale...
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 02 lip 2011, 10:31 |
|
|
|
pa svi ti "internet ratovi" i manipulacije koji se koriste u kampanji protiv Hrvata se svode na ovu shemu koju spominje Sokol, lažno predstavljanje i svjedočenje protiv istine ali kao lafo Hrvat koji upire prstom u TuDŽmana, dogovara podjelu Bosne, napada nedužne muslimane,...
takvi ne pišu o priznanju i oslobađanju BiH od HV/Oa, jer će ovakvim tempom i ta činjenica uskoro biti izmijenjena ili zaboravljena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jationo
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 08 pro 2011, 17:45 |
|
|
Neko me odbaniro, jebote.. Svaka mu dala.. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 09 pro 2011, 13:07 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 17:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PilotInstruktor
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 17 sij 2012, 03:19 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2010, 23:03 Postovi: 571 Lokacija: Kičmanovićevo rodno selo
|
Jebote, tek sad vidim ovu temu.  Hrpu ljudi odavde sam viđao i prije na forumu.hr, ali nismo komunicirali. Forum je otišao u kurac sa zadnjom smijenom moderatora, kada su zbačeni ZgSash i meni omiljeni Powerlock. Doduše, nastavili su pisati na novom forumu, gdje oni administriraju i moderiraju. Odličan je, napravljen u sklopu portala koji je ovdje nahvaljen kao državotvoran. Sada je neka ultra-ljevičarska ekipa gore, a bogme su vratili i Posmatrača koji svako malo piše o Bošnjacima katolicima koji nemaju pravo na entitet jer im je Zagreb usadio umjetni hrvatski identitet. I to redovito potencira sa nekom Zagrepčankom (podrijetlom iz srednje Bosne) udatom za Muslimana, koja tvrdi da je Bosanka katolkinja, i čvrsto podržava tu ideju o bosanskim katolicima. Otišli su skroz u kurac. Nisam baniran, ali sve manje i manje pišem tamo. Nekad je to bilo genijalno mjesto. Da se razumijemo, HB forum je mrak, ali nekadašnji forum.hr je bio nenadjebiv s obzirom na široku tematiku. Prvo sam dvije godine proveo na LJES-u, prestao pisati kada je i od tamo otišla zlatna ekipa. Isto se desilo i na Politici.
_________________ Izlizani ideali i misali po hrvatskin stranputican sokolaške procesije pričešćene demonstracije od vinotočnica do vinotočnica svjetlošću krv časna vijekom navikli trpeć nasljeđivat pogrda balkana.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Glazbenik
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 17 sij 2012, 14:52 |
|
Pridružen/a: 12 lip 2009, 12:19 Postovi: 6190 Lokacija: Croatia Alba; site:hercegbosna.org/forum
|
Zna li netko pod kojim drugim nick-ovima je pisao, odnosno piše forumaš s forum.hr pod nick-om Nas Veliki A, koji je bio aktivan 2.05.2006.-1.11.2007.? Bio je nakupio 1067 postova, a onda je trajno baniran. Njegov profil: http://www.forum.hr/member.php?u=45346
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ernani
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 17 sij 2012, 22:19 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2009, 10:27 Postovi: 1949 Lokacija: Tel Aviv
|
PilotInstruktor je napisao/la: Jebote, tek sad vidim ovu temu.  Hrpu ljudi odavde sam viđao i prije na forumu.hr, ali nismo komunicirali. Forum je otišao u kurac sa zadnjom smijenom moderatora, kada su zbačeni ZgSash i meni omiljeni Powerlock. Doduše, nastavili su pisati na novom forumu, gdje oni administriraju i moderiraju. Odličan je, napravljen u sklopu portala koji je ovdje nahvaljen kao državotvoran. Sada je neka ultra-ljevičarska ekipa gore, a bogme su vratili i Posmatrača koji svako malo piše o Bošnjacima katolicima koji nemaju pravo na entitet jer im je Zagreb usadio umjetni hrvatski identitet. I to redovito potencira sa nekom Zagrepčankom (podrijetlom iz srednje Bosne) udatom za Muslimana, koja tvrdi da je Bosanka katolkinja, i čvrsto podržava tu ideju o bosanskim katolicima. Otišli su skroz u kurac. Nisam baniran, ali sve manje i manje pišem tamo. Nekad je to bilo genijalno mjesto. Da se razumijemo, HB forum je mrak, ali nekadašnji forum.hr je bio nenadjebiv s obzirom na široku tematiku. Prvo sam dvije godine proveo na LJES-u, prestao pisati kada je i od tamo otišla zlatna ekipa. Isto se desilo i na Politici. A zato ja viđam komentare ZgSash-a po Dnevno.hr, čuj i Powerlock odletio, nisam stvarno dugo bio tamo pa ni ne znam što se zbiva. Forum je bezveze već duže vrijeme, nemam živaca čitati dosadne ljude i stranačke reklamatore kojih je tamo najviše. LJES je više žanr humora i komedije nego realnosti, tamo odem kad me zanima SF lol.

Broj forumaša na ignore : 5
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vii
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 14 ožu 2012, 21:57 |
|
|
|
Jesu vas to banirali što ne možete svoje kvazijugoslavenske ideje širiti na forum.hr, ili pak svoje političke stavove?!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 01:37 |
|
|
|
Mesica za predsjednika..... po x put
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 01:38 |
|
|
|
pa i izabrali bi njega opet da se mogao kandidirati
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 01:50 |
|
|
|
haha svaka cast ljudino.
imade li iko normalan u kroaciji?
_________________ ...naši zadržavaju po koju usamljenu zgradu, kao: "Hrvatski dom", hotel "Kalin", jedna zgrada u Gaju... Sva vojska u potpunom okruženju. Takvo nešto ne bih ni ja baba rasporedila.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 02:09 |
|
|
pagan je napisao/la: haha svaka cast ljudino.
imade li iko normalan u kroaciji? ma krivo si razumio moj post. kad sam napisao "izabrali bi njega opet" mislio sam na one koji su glasali za njega i izabrali ga prethodna dva puta, a vjeruj mi ja nisam bio među tom većinom. nisi valjda pomislio da sam ja mesićevac? mislim da takvih na ovom forumu nema preko 2%.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 17:34 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: pagan je napisao/la: haha svaka cast ljudino.
imade li iko normalan u kroaciji? ma krivo si razumio moj post. kad sam napisao "izabrali bi njega opet" mislio sam na one koji su glasali za njega i izabrali ga prethodna dva puta, a vjeruj mi ja nisam bio među tom većinom. nisi valjda pomislio da sam ja mesićevac? mislim da takvih na ovom forumu nema preko 2%. ne, nisam mislio na tebe kao mesicevca, u protivnom bi opalio vatru u pravu si, njegovi biraci bi ga izabrali opet. ono sto je simptomaticno jeste da njih nije malo, te samim time vrlo lako bi opet bio predsjednik. fenomen hrvata kao naroda, sa tvoje strane granice zato sam malo bio ostar i pitao te jel ima iko normalan kod vas ili je citava zemlja u banani
|
|
| Vrh |
|
 |
|
s one strane dinare
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 15 ožu 2012, 20:42 |
|
|
[/quote]ne, nisam mislio na tebe kao mesicevca, u protivnom bi opalio vatru u pravu si, njegovi biraci bi ga izabrali opet. ono sto je simptomaticno jeste da njih nije malo, te samim time vrlo lako bi opet bio predsjednik. fenomen hrvata kao naroda, sa tvoje strane granice zato sam malo bio ostar i pitao te jel ima iko normalan kod vas ili je citava zemlja u banani[/quote] ono što mene čudi je, koga god znam i koga god da sam pitao, svi kažu da nisu bili glasali za mesića. sad ili me lažu ili u splitu nema mesićevaca?  ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
pagan
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 ožu 2012, 16:46 |
|
|
s one strane dinare je napisao/la: ne, nisam mislio na tebe kao mesicevca, u protivnom bi opalio vatru u pravu si, njegovi biraci bi ga izabrali opet. ono sto je simptomaticno jeste da njih nije malo, te samim time vrlo lako bi opet bio predsjednik. fenomen hrvata kao naroda, sa tvoje strane granice zato sam malo bio ostar i pitao te jel ima iko normalan kod vas ili je citava zemlja u banani[/quote] ono što mene čudi je, koga god znam i koga god da sam pitao, svi kažu da nisu bili glasali za mesića. sad ili me lažu ili u splitu nema mesićevaca?  ili?[/quote] pa kako je onda izabran 2 puta?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 16 ožu 2012, 16:48 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
pagan je napisao/la: pa kako je onda izabran 2 puta? Kao i uvijek, kao i Josipović. Izađe 40-50% birača od svih registriranih. Na kraju dobiješ cifru od 36% građana koji ih podržavaju.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
panteri
|
Naslov: Re: Forum.hr u egzilu Postano: 02 svi 2014, 16:59 |
|
|
|
Jebote,danas sam skontao da ima neki lik koji vjerovatno glumi nekog Jevreja ili mozda grijesim. Odaklen si ti druze,otkud ti kod brace Hrvata,jel to neka nostalgija za WWII.
_________________ Pozovi i pomozi,budi covjek,ne mlati praznu slamu,djeluj. BH Telekom 090-231-032 Mtel 1458 HT Eronet 092-890-830 Za pomoc RS iz Srbije 2161 Srbija 1003 Hrvatska 060-90-11
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|