|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 30 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 14 sij 2014, 18:44 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 02 svi 2014, 23:54 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 148 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
ja uopce ne znam ko se upisuje na ovo
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 01:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76035 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
"Akademik" Brkić je Platformaš. Trebalo bi donijeti zakon o visokom školstvu i zatvoriti to.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 15:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76035 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Pessimus dux je napisao/la: Teška sprdačina iz Međugorja u režiji Milenka Brkića i fra Andrije Nikića, Ali pazi ti kako su ambiciozni: Ustrojbene jedinice: Katedre Instituti Centri Knjižnica Nastavne baze http://fdzmb.org/web/?page_id=17Imaju i Studentski zbor, LOL: http://stu.fdzmb.org/?page_id=1033
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 15:20 |
|
|
Najjače ime za fakultet i najjača adresa, hahahah: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Put za Podbrdo b.b., Bijakovići 88266 Međugorje Bosna i Hercegovina Fakultet: Dosta balkona ima. Rektorat:
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 18:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Robbie MO je napisao/la: Rektorat: O Bože, kakav kič i neukus, pa ovo je za zatvor...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 20:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Rektorat: Ovo zmaj čuva,brrr?:-)
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 03 svi 2014, 20:19 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37890 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ako je sruše bar se ne mora odmah kupit.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 02:47 |
|
|
Dobro, ja sam se malo našalio s "rektoratom". To je nečija privatna kuća.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 13:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Dobro, ja sam se malo našalio s "rektoratom". To je nečija privatna kuća. Štogod, svejedno ostaje isti komentar.
|
|
Vrh |
|
|
Jopa
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 14:49 |
|
|
Ovo je iz Međugorja onaj dvorac ili što već od Amerikanaca (čini mi se). Sve u svemu meni je nakarada.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 15:26 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To su narkomani u komuni gradili, mislim bar. Volonterski i kao dio odvikavanja od ovisnosti. Stoga to treba pozdraviti ne ismijavati, jer s obzirom da je od njih super stvar su napravili.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 17:40 |
|
|
BBC je napisao/la: To su narkomani u komuni gradili, mislim bar. Volonterski i kao dio odvikavanja od ovisnosti. Stoga to treba pozdraviti ne ismijavati, jer s obzirom da je od njih super stvar su napravili. Nakaradno je tko god to radio, samo odgovornost možda nije na onima koji su gradili, već onima koji su isprojektirali i posebno onima koji su odobrili izgradnju takvog zdanja.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 17:58 |
|
|
Tako je kako je, financiralo dvoje stranih konvertita. Inače nije jedini objekt na kojem su radili narkomani u sklopu odvikavanja, volonterski. Komentirate stvari za koje prvi put u životu čujete.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 18:05 |
|
|
BBC je napisao/la: Tako je kako je, financiralo dvoje stranih konvertita. "Ko je jamio jamio", da, to je taj naš klasični ravnodušni mentalitet... BBC je napisao/la: Komentirate stvari za koje prvi put u životu čujete. Za pozivanje na odgovornost po pitanju nečijeg očitog i vidljivog debilizma uopće mi nije potrebna pozadina priče.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 18:07 |
|
|
Daj ne prdi bezveze. Uopće me ne čudi zadnja studija koja pokazuje da su Hrvati strašno mrzovoljan i nezadovoljan narod. Ciganija živa ali popljuvati sve što drugi urade za tren.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 19:18 |
|
|
BBC je napisao/la: Daj ne prdi bezveze. Uopće me ne čudi zadnja studija koja pokazuje da su Hrvati strašno mrzovoljan i nezadovoljan narod. Ciganija živa ali popljuvati sve što drugi urade za tren. Ma da, u pravu si, treba pohvaliti sve, samo neka se radi i neka su ljudi "uspješni", pa tako i Lijanovu smrdljivu klaonicu, Todorićevo i Rajićevo poslovanje, Maminjov način vođenja kluba, Živkogluov, Komšićogluov i Ragužogluov politički moral, kao i "bisere arhitekture", poput ove nakaradne sprdačine od građevine ili one džamije uz magistralnu cestu u Zenici... P.S. Širiti ljubav i radost na svakom koraku i ne tražiti nikakvu društvenu odgovornost od pojedinaca. To je taj odličan mentalitet, svaka čast, kapa do poda!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 19:27 |
|
|
Sereš na kvadrat.
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 04 svi 2014, 20:09 |
|
|
BBC je napisao/la: Sereš na kvadrat. Nikad na kvadrat, samo na trokut i eventualno nekada na pravokutnik.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 28 ruj 2014, 20:20 |
|
|
Zgrada u SB je pred zavrsetkom. Moram priznat da izgleda mracno. Morao sam stat da se uvjerim da je to faks.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Crvena Sonja
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 29 ruj 2014, 12:34 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: BBC je napisao/la: Daj ne prdi bezveze. Uopće me ne čudi zadnja studija koja pokazuje da su Hrvati strašno mrzovoljan i nezadovoljan narod. Ciganija živa ali popljuvati sve što drugi urade za tren. Ma da, u pravu si, treba pohvaliti sve, samo neka se radi i neka su ljudi "uspješni", pa tako i Lijanovu smrdljivu klaonicu, Todorićevo i Rajićevo poslovanje, Maminjov način vođenja kluba, Živkogluov, Komšićogluov i Ragužogluov politički moral, kao i "bisere arhitekture", poput ove nakaradne sprdačine od građevine ili one džamije uz magistralnu cestu u Zenici... P.S. Širiti ljubav i radost na svakom koraku i ne tražiti nikakvu društvenu odgovornost od pojedinaca. To je taj odličan mentalitet, svaka čast, kapa do poda! Nisam ovo čitala do sada . BBC je u pravu. A što reći, kad za marksiste ima posla na sveučilištu u Mostaru, a nema za one koji su izgubili posao u Sarajevu zbog angažmana u ime Hrvata, a ima na tom fakultetu Milenka Brkića onda znaš da nie sve tako kako ti pišeš. Ali to nije bitno, to su potrošni ljudi dok su ovi marksisti uvijek zanimljivi , ma ja.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 29 ruj 2014, 13:23 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zgrada u SB je pred zavrsetkom. Moram priznat da izgleda mracno. Morao sam stat da se uvjerim da je to faks. Toliko o uvjerenosti da je to taj faks. Niej faks nego srednja škola, privatna, i sumnjam da je Brkićeva. Do meneeee!
|
|
Vrh |
|
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 29 ruj 2014, 19:01 |
|
|
Crvena Sonja je napisao/la: A što reći, kad za marksiste ima posla na sveučilištu u Mostaru, a nema za one koji su izgubili posao u Sarajevu zbog angažmana u ime Hrvata, a ima na tom fakultetu Milenka Brkića onda znaš da nie sve tako kako ti pišeš.
Ali to nije bitno, to su potrošni ljudi dok su ovi marksisti uvijek zanimljivi , ma ja. Moj se konkretni komentar na koji se BBC referirao ticao one građevine i pozadine njezine izgradnje, a što se tiče nemogućnosti zaposlenja određenih kadrova koji su evidentno politički nepoćudni u Sarajevu, a čini se i u Mostaru, to naravno ostaje problem, no njihov eventualni angažman u Međugorju ne mijenja činjenicu da su kojekakvi "fakulteti dr. Milenka Brkića" i dalje neozbiljne i nedorasle institucije, kako u organizacijskom, tako i u znanstvenom smislu, a da ne govorim o razini morala i društvene odgovornosti koji se na njima plasiraju i praktički omogućavaju sustav legalne prodaje akademskih titula. Dakle, oni su na akademskom planu nešto poput Lijanovićevih Boljitaka i HSP-a (Đapić-Jurišić) na političkom planu. Čak i nazivom sugeriraju istu količinu samodopadnosti i neozbiljnosti, nazivati stranku i fakultet imenom živućih rukovoditelja... Inače, marksisti su u Mostaru davno mimikrijom osigurali svoje pozicije, naknadno se dodatno učvršćujući i metastazirajući, a ima ih i na ovoj instituciji u naslovu teme, što znači da su svježije zaposleni od onih mostarskih.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 29 ruj 2014, 21:09 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8329 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
DEŠA RATHMAN DOKTORIRALA U BIJAKOVIĆIMA Ravnateljica Lučke uprave Ploče Deša Rathman obranila je doktorsku disertaciju na Fakultetu društvenih znanosti u Bijakovićima kraj Međugorja. Disertaciju pod nazivom „Obilježja lučkog sustava kao činitelj konkurentnosti destinacije na kruz tržištu“ Rathman je obranila pred povjerenstvom u sastavu: prof. dr. Refik Šećibović, prof. dr. Dragutin Gutić i prof. dr. Tihomir Luković. http://www.rogotin.hr/_2014_arh/14_09_0 ... dessa.htmlsvaki komentar je suvišan. izvedbeni planovi ludilo. http://fdzmb.org/web/?page_id=132
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Fakultet društvenih znanosti dr. Milenka Brkića Postano: 15 svi 2017, 07:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|