HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 03 vel 2025, 10:14.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2919 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 117  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Poplave u BiH 2014.
PostPostano: 18 svi 2014, 23:54 

Program HAARP čini mnoštvo nizova radiotransmitera ogromne snage i odgovarajućih instrumenata za detekciju. Točnije sadrži preko 180 antena smještenih na nekoliko hektara. HAARP je smješten blizu Gekone, jedne zabačene lokacije na Aljasci.

U Srbiji 3. srpnja 2012. je aktiviran IHY sistem (potprojekat specijalnog američkog sistema antena HAARP -- elektronski akcelerator magnetnih valova), koji se koristi u vojne i naučne svrhe, a za koji je nadležan američki univerzitet Stanford. Ironično je to što se u opisu ovog projekta nalazi podatak da taj napredni sistem može da bude koristan srednjoškolcima i studentima prirodnih nauka za razna istraživanja, a samo nekoliko redova kasnije piše da nadgleda komunikaciju među podmornicama?!

Ovi moćni transmiteri svakodnevno, u kontinuitetu, odašilju preko 3.000.000 watt-a koristeći 6 generatora jačine 3,6 tisuća konjskih snaga.

To je 100 puta snažniji odašiljač od onih kakve na primjer, u Europi koristi TV BBC. Ipak, pulsna energija koju odašilje HAARP može biti i više desetina tisuća puta jače. Tvorac ovog demonskog čuda je dr Bertran Istlund sa Univerziteta Kolumbija , a prvi izgrađen odašiljač na Aljasci isproban je još 1996. i to vrlo uspešno, na snazi od oko 20 milijardi watta. Američki Senat svake godine odobrava u prosjeku 20 milijardi dolara za usavršavanje sistema HAARP.

Na site-u VLF Field Sites se nalazi aktivna mapa sa položajem antene HAARP-a koja se nalazi u mjestu Beljina kod Beograda malo iza Barajeva.

Ovaj sistem ima višestruke funkcije i mnogo jer više od izučavanja fenomena polarne svjetlosti i radio komunikacija, kako tvrde zvaničnici istraživačkog 'Geofizičkog instituta na Aljasci' i njihovi financijatori -- Ratna mornarica i Ratno zrakoplovstvo SAD-a.

Vojska SAD-a je sa HAARP-om postavila slijedeće ciljeve: komuniciranje sa podmornicama u velikim dubinama oceana, pomoću radijacija ekstremno niske frekcvencije (ELF) prodiranje na isti način u zemljino tlo, radi pretraživanja skrivenih tunela, ili podzemnih skrovišta od vojnog interesa zaštita teritorije Amerike od neprijateljskih aviona i interkontinentalnih balističkih projektila uništavanje neprijateljskih satelita raspoznavanje vrsta projektila koji se približavaju američkoj teritoriji ometanje i apsolutno onemogućavanje komunikacija na određenim područjima mjenjanje kemijske strukture viših slojeva atmosfere, odnosno programiranje klime na željenom dijelu planete (nema više nikoga ko se ne pita; 'Šta se to dešava sa klimom? Sada znate odgovor. ) izazivanje zemljotresa kontrola mentalnih funkcija i reakcija miliona ljudi upravljanje zdravljem ljudi i biološkim procesima na Zemlji !!!

Koriste Teslino oružije protiv Balkana.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2014, 23:55 

Kako se drži Županja u HR ? Okolna sela.

Vrh

PostPostano: 18 svi 2014, 23:59 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Stvar, koja sada ne dolazi do izražaja, ali će u slijedećim mjesecima se osjetiti u BiH. Gubici u stočnom fondu. MIslim da su jako veliki, kao i gubici u trajnim nasadima.

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 00:06 

Sad kreće pravo Markanovo preživljavanje. Javne kuhinje i slično.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 00:07 

Jadni ljudi i u BiH i u Srbiji šta ih snađe.

Kad se povuče voda tek onda ide rock&roll , a to je opadanje ne vode nego morala za sređivanjem dvorišta , jer znajući Srbe samo su u prvom naletu osećaja velikodušni, širokogrudi i hrabri , a čim prođe osećaj biće ono "Boli me patka".

A kad još krene muka sa narodom gde će i šta će posle mesec dana, a još pri tome i pljačke,malverzacije i svađe koje veći "dobrotvor" , iiijjoooj kakav cirkus tek predstoji.

Ljudi su naučili da se država o svemu zbrine jer ih dere gen iz SFRJ , i daj bože da dobiju pravo otreženjenje da samo sami sebi mogu pomoći i niko više , međutim neće se otrezniti već će biti bes,svađa,lopovluk,otimanje,...i sve ono što "krasi" naš mentalitet.

Nadam se da nije tako , ali ja već odavno nisam optimista po bilo kom pitanju , a "naročito " kad je u pitanju "svest" ovdašnjih naroda.

p.s
Za jedno mesec dana na dnevnoj bazi će u Srbiji sigurno biti potrebno 1000 lopataša i "sagni grbaču volontera" za čišćenje , e tad ćemo zapravo znati ko smo i šta smo tj.koliki će biti odziv.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 00:12 

DzoniBG je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Ništa nije viška vjeruj. Mi u Zvorniku smo oko 15 časova apelovali na ljude da prestanu donositi odjeću, jer su do 15 donijeli odjeće da obuče pola Republike Srpske. Ne možeš vjerovati kakva je to akcija danas bila. Dječica od 2 ili 3 godine u rukama nose pampers pelene i daju, bake od 90 i kusur prilaze onako pognute i ostavljaju pakete teške i do 10kg. Neopisivo, ko nekada nije radio neku humanitarku to ne može razumjeti. Dušeci su takođe itekako značajni, ne zaboravimo ni četkice za zube, kaladonte, sapune, ma sve što neko je u mogućnosti. I svugdje. Vjerujte hljeb, grickalice u ovom momentu samo otežavaju ljudima koji se bave humanitarnim radom. Konzervirana hrana je najbitnija, jer mnogo ljudi nema struju ili instalacije da bi sebi nešto kuvala ili pekla.

Stora, dokle se popela Drina kod tebe...

Prolazio sam nekoliko puta kroz Zvornik...cini mi se da ima poprilicno visine od Drine do gradskih ulica... mozda je bio nizak vodostaj... secam se i neke kafane koja je iznad reke, na nekom zavoju... kako to sve stoji ovih dana... kako je u onom delu pored stadiona....zatim dalje tamo, kod Drinjace...

Sa druge strane, od Malog Zvornika do Loznice... ono je bas nisko, verovatno je tamo poplavljeno sve...

Ja ti živim u blizini magistrale, naselje BBlokovi (zvornički soliteri kad kreneš iz Karakaja prema Zvorniku). Voda je 2010. poplavila moju sadašnju zgradu. Ove godine to nije bio slučaj (razlog: korito Drine je nakon te poplave 2010. prokopano, što je ključan razlog). Podzemne vode su izvirale na nekoliko mjesta, kod Hrama u izgradnji, ispod jedne od zgrada u mom naselju, stadionu. Međutim nije bilo poplave u samom gradu. Nivo Drine prekjuče je bio došao na nekih 80 cm od prelaska branika magistrale. Dakle 80cm je nedostajalo da poplavi cijeli grad. Mnoga sela nisu bila te sreće. Trenutno cijela opština nema problema sa poplavom, već sa klizištima, 200 kuća je srušeno. Ogromna cifra. Još toliko je na putu da bude...

Bio je nizak vodostaj, doslovno ljeti je nivo Drine u gradskoj zoni takav da je najveća dubina u tom dijelu negdje od svega 2,5 metara. Govorim o ljetnom sušnom periodu. Međutim kažem ti, prekjuče je taj nivo bio 8m veći od uobičajenog, poplavljeno je cjelokupno šetalište. Ta kafana je sada bila ispod vode cjelokupna, kao uostalom i cijela šetačka zona na obali.

Loznica, Krupanj su prošli katastrofalno, Mali Zvornik tek proživljava katastrofu, 30m puta je palo u Drinu, velika stjena u blizini graničnog mosta prijeti da isti sruši i da tako za vijek i vijekova bojim se pravi problem putu.

Evo par slika, nije me bilo ovih dana, radio sam ko pas i danas i sutra ću i ne žalim nijednog sekunda provedenog u humanitarnoj akciji. 15.5. и 16.5.

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

slika

Ovo su samo neke od slika gradske zone, slike sela kad budem mogao.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 00:38 

joe enter je napisao/la:
Jadni ljudi i u BiH i u Srbiji šta ih snađe.

Kad se povuče voda tek onda ide rock&roll , a to je opadanje ne vode nego morala za sređivanjem dvorišta , jer znajući Srbe samo su u prvom naletu osećaja velikodušni, širokogrudi i hrabri , a čim prođe osećaj biće ono "Boli me patka".

A kad još krene muka sa narodom gde će i šta će posle mesec dana, a još pri tome i pljačke,malverzacije i svađe koje veći "dobrotvor" , iiijjoooj kakav cirkus tek predstoji.

Ljudi su naučili da se država o svemu zbrine jer ih dere gen iz SFRJ , i daj bože da dobiju pravo otreženjenje da samo sami sebi mogu pomoći i niko više , međutim neće se otrezniti već će biti bes,svađa,lopovluk,otimanje,...i sve ono što "krasi" naš mentalitet.

Nadam se da nije tako , ali ja već odavno nisam optimista po bilo kom pitanju , a "naročito " kad je u pitanju "svest" ovdašnjih naroda.

p.s
Za jedno mesec dana na dnevnoj bazi će u Srbiji sigurno biti potrebno 1000 lopataša i "sagni grbaču volontera" za čišćenje , e tad ćemo zapravo znati ko smo i šta smo tj.koliki će biti odziv.

Ti kao da si izgleda duboko razočaran ovoliko velikim odzivom običnih ljudi da priteknu u pomoć ugroženima.

Mada se slažem sa tobom da će taj entuzijazam naglo opasti u narednih par dana. I tada ćeš ti biti srećan i tvoja zlurada i seratorska duša će konačno imati smiraj i satisfakciju, jer ćeš ponovo imati šlagvort da sereš kako smo *** od ljudi jer nismo solidarni i nećemo da pomognemo (i tu, neopravdano i licemerno, nećeš računati i sebe. Jer ti, iako živiš u selendri okružen primitivcima (to nije moja kfalifikacija, nego tvoja), ipak nisi džiber kao ostali seljaci iz tvog komšiluka, nego si ti "stari roker", epitet koji vi iskompleksirani provincijalci volite da prišivate sami sebi iz nekog razloga i za koji mislite da je značajan bilo kome, osim drugim iskompleksiranim seljoberima kakvi ste i sami). "Ono, mi stari rokeri" =)) :smijeh

Bolje idi pomozi konkretno, nego što ležiš navaren i kritikuješ ljude koji pomažu samo zato što i prekosutra neće pomagati sa istim elanom kao danas, inače si obični zlobni serator.

I javi mi se na pp da ti nabavim pravi kvalitetan skunk, jeste malo skuplji, ali mislim da će mnogo blagotvornije delovati na tebe od te bačvanske lavande za moljce koju pušiš, pa zato pišeš samo zlobne i histerične postove. Ova ponuda je najozbiljnija, ako hoćeš, stvarno mogu da ti završim vrhunsku šemu. Em će tebi biti lepše, em ćeš (nadam se) pisati malo tolerantnije postove sa malo manje žuči.

Post je napisan dobronamerno, iako, znajući tebe, mislim da ga nećeš u potpunosti shvatiti kao takvog.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 01:15 

Carmello Šešelj je napisao/la:

Ti kao da si izgleda duboko razočaran ovoliko velikim odzivom običnih ljudi da priteknu u pomoć ugroženima.

Mada se slažem sa tobom da će taj entuzijazam naglo opasti u narednih par dana. I tada ćeš ti biti srećan i tvoja zlurada i seratorska duša će konačno imati smiraj i satisfakciju, jer ćeš ponovo imati šlagvort da sereš kako smo *** od ljudi jer nismo solidarni i nećemo da pomognemo (i tu, neopravdano i licemerno, nećeš računati i sebe. Jer ti, iako živiš u selendri okružen primitivcima (to nije moja kfalifikacija, nego tvoja), ipak nisi džiber kao ostali seljaci iz tvog komšiluka, nego si ti "stari roker", epitet koji vi iskompleksirani provincijalci volite da prišivate sami sebi iz nekog razloga i za koji mislite da je značajan bilo kome, osim drugim iskompleksiranim seljoberima kakvi ste i sami). "Ono, mi stari rokeri" =)) :smijeh

Bolje idi pomozi konkretno, nego što ležiš navaren i kritikuješ ljude koji pomažu samo zato što i prekosutra neće pomagati sa istim elanom kao danas, inače si obični zlobni serator.

I javi mi se na pp da ti nabavim pravi kvalitetan skunk, jeste malo skuplji, ali mislim da će mnogo blagotvornije delovati na tebe od te bačvanske lavande za moljce koju pušiš, pa zato pišeš samo zlobne i histerične postove. Ova ponuda je najozbiljnija, ako hoćeš, stvarno mogu da ti završim vrhunsku šemu. Em će tebi biti lepše, em ćeš (nadam se) pisati malo tolerantnije postove sa malo manje žuči.

Post je napisan dobronamerno, iako, znajući tebe, mislim da ga nećeš u potpunosti shvatiti kao takvog.

Ja se ne hvalim kako pomažem niti uopšte govorim o sebi kako ću i šta raditi , već po iskustvu znam šta će biti vrlo dobro u skorije vreme.

Ti svaku kritiku i poznavanje "srpskog roda i ponosa" shvataš kao zluradost , a upravo to nam je omča oko vrata jer prosto uživate u populizmu da vam hrani to malo seljačke sujete.

Već sam se načitao takvih kao ti danas , sve pršti od postova "Pa zar u ovom trenutku" , "Ma sad bi mu jebo mamu šta ovaj priča,..." jer se uvredila srpska populacija koja šilji *** o sebi kao velikim ljudima , a to je jedino što zna i ume , do prve prilike kad se umori od par vreća od peska odmah navali na imovinu sirotinje kao gladni psi.

Ješćeš ti za 10 dana ćevape od krepalih svinja u prvom fast-foodu u tvojoj ulici sigurno , a kad delije i grobari i svi srpski patrioti bace lopate posle par sati posla i počnu da pelješe sve živo i mrtvo , veruj mi neće ti biti dobro ,al' ćeš mene pljuvati jer eto sam zlurad i želim srpsku nesreću.

Naovakve stvari treba konstantno upozoravati i govoriti , jer čim moja "prepoštena" Srbadija oseti kako je jako velikodušna i predobra , odmah traži nešto uzvrat jer su svi onda postali veliki zaslužni Srbi i srpski dobrotvori i imaju osećaj da im Srbija i svi Srbi nešto duguju.

Što se tiče ove tvoje baljezgarije o travi i rockerima , mislim da si samo ceo post džabe potrošio na moje lično sjebavanje , glupo ti je to , a i ti si(ovo ti dobronamerno kažem).

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 02:13 

Jopa je napisao/la:
SAD ne može donirati svojim građanima a ne da će BiH nesto dati.
Ljudi im umiru po ulici od bolesti i siromaštva.

Gdje si ti u životu bio, šta si ti u životu vidio da se možeš toliko zbuniti pa sam sebe vidiš iole relevantnim i kvalificiranim za ovakav idiotluk od komentara? Filozof u seoskoj birtiji ne izađe iz birtije, a kamo li iz sela, jedino tako može ostat filozof. Drži se ti svoje "bašće", možda ponešto ubodeš da valja.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 02:47 

Franz Ferdinand je napisao/la:
Jopa je napisao/la:
SAD ne može donirati svojim građanima a ne da će BiH nesto dati.
Ljudi im umiru po ulici od bolesti i siromaštva.

Gdje si ti u životu bio, šta si ti u životu vidio da se možeš toliko zbuniti pa sam sebe vidiš iole relevantnim i kvalificiranim za ovakav idiotluk od komentara? Filozof u seoskoj birtiji ne izađe iz birtije, a kamo li iz sela, jedino tako može ostat filozof. Drži se ti svoje "bašće", možda ponešto ubodeš da valja.

Kako se nikovi ovdje brzo mijenjaju.

Nevjerovano odmah za moj upis i sasut sve u lice.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 03:40 

Veliko selo šerici kraj Zenice (1000 stanovnika).

Rijetki snimak klizista u pogonu, u drugom dijelu snimke se vidi kako cijela dolina tece brzinom oko metar u sekundi u usporedbi sa cestom koja je "fiksna" (promatrati stitnik uz cestu- u drugoj polovici videa odjednom pozadina pocinje "teci" i vuce gomilu kuca za sobom).

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201035736376041

Dan nakon sto su kise prestale, za 4 minute zemlja guta oko 10 kuca, sve snimljeno.

Nema zivota tu vise, bar 100 metara u radijusu oko svakog aktiviranog klizista. A tisuce ih je u cijeloj BiH.

I kuce koje su ostale citave i netaknute 50-100 metara dalje, u slijedecih par godina svaka kisa i spavanje u takvoj kuci je glava u torbi svaki dan.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 05:36 

Jopa je napisao/la:
Franz Ferdinand je napisao/la:

Kako se nikovi ovdje brzo mijenjaju.

Nevjerovano odmah za moj upis i sasut sve u lice.

Tko me ikad vidio il čuo, nije me zabunio za drugoga. Znaš ti dobro koliko je sati kad zazvoni. Imaj malo poštovanja prema žrtvama ovdje, a svoje ideje i fantazije sačuvaj za pogodniji tren i mjesto.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 08:45 

joe enter je napisao/la:
Što se tiče ove tvoje baljezgarije o travi i rockerima , mislim da si samo ceo post džabe potrošio na moje lično sjebavanje , glupo ti je to , a i ti si(ovo ti dobronamerno kažem).

Ja ti najozbiljnije nudim da ti završim stvarno vrhunsku džidžu, bolju nećeš naći u Srbiji. A ti mi na to kažeš da je baljezgarija i da sam glup. Ok, kako hoćeš.

Što se tiče rokera, pomenuo sam to jer mi je uvek bila zanimljiva priča ljudi u malim gradovima, a koja je uvek identična i ide: "Ma ovaj grad je sranje obično, sve seljak do seljaka, jedino mi rokeri nešto pokušavamo da promenimo". I meni je takva priča urnebesno smešna i jako glupa, a taj u dlaku isti mentalitet sam primetio i kod tebe, pa te zato malo podjebavam po tom osnovu.

A u zemlji je elementarna katastrofa neviđenih razmera, i zar ne misliš da si licemerni gmaz jer nisi ni trepavicam mrdnuo da pomogneš, a u isto vreme si jako ogorčem jer misliš da će za nekoliko dana broj ljudi koji pomažu naglo da opadne. A ti ćeš i tada, kao i danas, sedeti u fotelji i srati kako nismo dovoljno solidarni. Ne moraš da pomažeš, ali onda isto tako ne moraš ni da sereš po svima koji pomažu jer pretpostavljaš da će sutra pomagati manje.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:10 

Šerići su prije rata bili poznati po valjanju rašaka, kako su oni zvali kopanje krumpira. Ne znam može li to imat veze s klizištima. :neznam

Selo je inače u općini Ze ali u p.m. Koliko vidim bit će neuvjetno za živjet. U Busovači koja je samo malo dalje je stanje sasvim normalno.

B. Šamac:

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:25 

Ministry of Sound je napisao/la:
Junuz Djipalo je napisao/la:
Nego, je lu bolje dizat obe zastite kao u Austriji ili klanjat se Allahu?! Ja bi prvo.

Da ponovimo za one koji nisu vidjeli.

Citat:
Sistem za odbranu od poplava drži ceo Dunav pod kontrolom u Grajnu, Austrija, u junu 2013. Iako izgleda krhko, radio je odlično i spasio ceo grad.

Montira se mnogo brže od vreća sa peskom - potrebno je da grad ima betonske rupe u zemlji izgrađene unapred.

Ovaj sistem postoji u gradovima pored velikih reka širom Evrope.

slika

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:33 

Leonardo Da Vinci je napisao/la:
Veliko selo šerici kraj Zenice (1000 stanovnika).

Rijetki snimak klizista u pogonu, u drugom dijelu snimke se vidi kako cijela dolina tece brzinom oko metar u sekundi u usporedbi sa cestom koja je "fiksna" (promatrati stitnik uz cestu- u drugoj polovici videa odjednom pozadina pocinje "teci" i vuce gomilu kuca za sobom).

https://www.facebook.com/photo.php?v=10201035736376041

Dan nakon sto su kise prestale, za 4 minute zemlja guta oko 10 kuca, sve snimljeno.

Nema zivota tu vise, bar 100 metara u radijusu oko svakog aktiviranog klizista. A tisuce ih je u cijeloj BiH.

I kuce koje su ostale citave i netaknute 50-100 metara dalje, u slijedecih par godina svaka kisa i spavanje u takvoj kuci je glava u torbi svaki dan.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:35 

BBC je napisao/la:
Kako se drži Županja u HR ? Okolna sela.

Gunja, Rajevo selo, Bošnjaci i okolni zaseoci su totalno poplavljeni.
Najkritičnija situacija je u Gunji, gdje je apsolutno cijelo mjesto pod vodom.

I u BiH sa druge strane Save popljavljena su mnogobrojna sela Vučilovac, Krepšić 1 i 2, Plazulje, Drenova, Gorice, Marković Polje..itd i još sinoć je naredjena evakuacija stanovništva.

Gdje ti egzistiraš na Marsu?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:37 

Ne pričaj gluposti. Bošnjaci se još uvijek drže. Jedina sela pod vodom zasad su Gunja, Rajevo Selo i Račinovci.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:39 

Raditi se mora...

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:40 

Gledaj Gunje...

slika

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:42 

Orašje.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:43 

NoviSeer je napisao/la:
Ne pričaj gluposti. Bošnjaci se još uvijek drže. Jedina sela pod vodom zasad su Gunja, Rajevo Selo i Račinovci.

Dio sela je poplavljen. Hvala Bogu nije voda tri metra ali je ušla u par kuća na periferiji naselja. Znači ušla, ne bukvalno poplavila i paralizirala mjesto. Sinoć je dio humanitarne pomoći pristigao u Brčko oko devet sati i u prihvatnom centru ima takodje ljudi iz HR. Najviše iz Gunje i mjesta neposredno uz granični prijelaz.
Pa ako si ti upućeniji u dijelu BiH koji je kilometrima udaljen od očevidaca onda OK.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:44 

Nakon ove kataklizme ljudima bi trebalo više doć iz dupeta u glavu jedna činjenica a to je da se moraš sam pobrinut za sebe na jedini mogući način koji vrijedi i na zapadu. OSIGURAJ SE. Ako živiš na 6 katu nebodera u stanu normalno da su kataklizmičke stvari rijetkost al kuća na klizištu? Mnogima bi prije 7 dana cijena godišnje premije izgledala ko pljačka skupa al danas kad kuće više nema kao cijena šibica. To je moje mišljenje ne radim u osiguranju.

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:50 

DzoniBG je napisao/la:

Zato je vazno sad dok je jos u zizi insistirati na sistemskom resenju... ne moze se ni deo obnoviti ako nema ozbiljnog plana, i ideje odakle ce to da se finansira... politicari moraju da obijaju pragove svih lovatora po svetu... gvozdje se kuje dok je vruce...ako puste da prodje neko vreme i ohladi se... od toga nema nista...

Za 'multietniĆare' brinuti ne treba. Razvili su sustav do savršenstva!

Vrh

PostPostano: 19 svi 2014, 09:51 

Evo detaljnog odgovora na pitanje što slijedi nakon poplava:

Teta i mene isprepadala, po njenom gore je ono poslije što slijedi, i to na dugi rok.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2919 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 117  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Roko987, Salivator i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: